FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rudar Pljevlja 1 - 1 (0 - 0)

«12»
c.ronaldo1713.02.2009 05:35

Steaua va disputa sambata, 14 februarie, ora 12:00 ultimul amical din aceasta iarna in turneul din Turcia. Echipa antrenata de Marius Lacatus va intalni actualul loc 4 din Muntenegru, Rudar Plievlja.

Meciul va putea fi urmarit in direct pe GSP TV si live-text pe site-ul oficial al clubului.

Pe langa mai vechii accidentati Emeghara si Plesan, acestora li s-a alaturat si mijlocasul defensiv Florin Lovin care a fost lovit in partida castigata de ros-albastrii cu scorul de 2-1, contra celor de la FC Moscova.

Precedentele patru amicale:

Steaua - Slovan Bratislava (Slovacia, locul 1) 1-1

A marcat pentru Steaua: Ogãraru (pen.)

Steaua - Hajduk Split (Croația, locul 2) 1-0

A marcat: Pedriel (80)

Steaua - Aalborg (Danemarca, locul 6) 0-1

Steaua - FC Moscova (Rusia, locul 9) 2-1

Au marcat: Dayro Moreno, B.Stancu / Baciu (autogol)

Probabil primul 11 va fi: Zapata- Golanski, Baciu, Ghionea, Marin- Szekely, O.Petre, Tiago, Semedo, D.Moreno- Kapetanos.

FK Rudar Pljevlka

echipa.jpg

FK Rudar Pljevlja este un club infiintat in 1920, care evolueaza in prima divizie muntenegreana din 2006. Sezonul trecut, adversarul Stelei de sambata a terminat pe locul 5 in campionat, iar la sfarsitul turului 2008-2009 se afla pe pozitia a patra.

Din lotul FK Rudar face parte si Predrag Randjelovic, atacant care a evoluat si in Romania, la Universitatea Craiova si care este golgeterul la zi al primei ligi din Muntenegru, cu 14 reusite.

mountytoma13.02.2009 07:52

preventiv, cred ca am sa dorm in timpul acestui meci. cu siguranta stomacul meu va fi foarte fericit asa, ca s-a saturat de dicarbocalme!

b0RMA13.02.2009 13:25

cei chemati la nationala vor fi disponibili?

b0RMA14.02.2009 09:41

NU STIE NIMENI?

Khalid14.02.2009 11:39

Surprinzator de bine joaca pustanii astia, cred ca vreo 2-3 dintre ei ar fi o solutie pe finalul unui joc oficial.

Bogdan4Steaua14.02.2009 11:54

Scor final 1-1.

Perspective sumbre pentru retur...

Catalyn0714.02.2009 11:54

Parca au jucat mai bine pustii decat titularii ....

andrey_ptm_steaua14.02.2009 11:56

iar un meci ratat...mai bn s-au miskat juniorii decat 'vedetele'

f234567k14.02.2009 11:56

Frumos au combinat Stratila, Onicas, Abuzatoaie si Litu. Mult peste puturosii din prima repriza.

maye14.02.2009 12:42

frumos meci....dupa minutul 75.

Daniel-Ionut14.02.2009 13:10

Ce gool Stancu!!! :yeahh:

DelPiero1014.02.2009 13:30

Stancu are potential baieti,nu-i reuseste oricui un astfel de gol.Baiatul are calitati,ca si Dayro,dar nu joaca unde trebuie...

Daniel-Ionut14.02.2009 13:59

Stancu, ca si Dayro ar trebui folosit ca al 2-lea varf... in spatele lu' Kapetanos

Nu pe postul de mijlocas ofensiv :cursing:

clausblaus14.02.2009 14:46

Un alt meci"tarait",fara nici un orizont.Aceleasi mingi intoarse inapoi,aceleasi pase in lateral,mai pe scurt nimic nou.

Am vazut mai multa determinare la pustii intrati ulterior.Un alt mare minus,la jucatorii nostri,este lipsa,aproape totala,a jocului fara minge,un lucru foarte important in timpul unei partide.De aici si pasele lungi,trimise de fundasi direct pe varfuri,mingi pierdute in marea lor majoritate.

In concluzie,vom avea un retur de chin.

cRiss4Steaua14.02.2009 14:51

unde vad si eu golul lui Stancu?

Daniel-Ionut14.02.2009 14:58
unde vad si eu golul lui Stancu?

Click

Lari14.02.2009 15:00

Stratila, excelent!

Lacatus inca nu a inteles posturile potrivite pentru niste baieti din lot si e tare pacat de ei.

Nu mi s-a parut dezastrus jocul nostru decat in ceea ce priveste ultimii 30 de metri, adica acolo unde avem probleme de cand a plecat Olaroiu. Nu ca echipa "oliana" ar fi fost prea ofensiva, dar oricum ne cream mai usor ocazii.

Multi jucatori au aratat determinare, fapt imbucurator. Sper sa-i tina!

Din pacate, ce a scris Gazeta, ca pe Lacatus nu-l preocupa schemele, ci doar exericitiile de pase rapide, s-a vazut si azi: putini jucatori tin capul sus, putini au inteligenta de a tine balonul la picior pregatiti oricand sa dea o pasa mai lunga de 20 de metri, si mai putini oameni pregatiti sa se demarca in viteza, pentru ca oamenii de la mijloc sa le paseze.

Asa vor juca toate echipele cu noi: cu curu' in poarta, asteptand un contraatac periculos sau o faza fixa la care oamenii nostri de marcaj sa doarma.

Pacat ca avem o posesie atat de buna si o progresie a jocului penibila.

c.ronaldo1714.02.2009 15:14

Dupa cum bine spunea cineva pe acest forum: vom castiga greu, dar vom fi o echipa greu de invins.

Lari14.02.2009 16:07
A fost ultimul meci, la capãtul unui cantonament în care ne-am pregãtit foarte bine și cu un singur scop, sã luãm titlul. Eu cred cã suntem gata pentru startul returului. Am încercat și un sistem nou și am pus la punct relațiile de joc în amicalele disputate pînã acum. Ceea ce noi ne propunem nu poate fi altceva decât primul loc dupã etapa a 34-a și sper ca așa sã fie. Vom face absolut totul pentru acest obiectiv. În retur vom vedea roadele muncii din cele doua cantonamente - Petre Marin, la finalul meciului.
Guardian14.02.2009 16:09

iar Stancu ? .. poate îsi revine ..

Daniel-Ionut14.02.2009 16:35
iar Stancu ? .. poate îsi revine ..

Eu sper cel mai mult sa isi revina... si sa fie acel om de gol care ne trebuie atat de mult :notangel:

SteauaB14.02.2009 17:56

Chiar credeti ca Stancu isi va revini? Revine de unde? De la jale? Cand esti un antitalent, atunci esti un antitalent in continuare....

Daniel-Ionut14.02.2009 18:08

Stancu chiar este un TALENT... pe unde a jucat a demonstrat ca are valoare...

Da daca nu il pui unde trebuie nu are cum sa joace la capacitate maxima...

Sper sa le dea tuturor peste nas in acest retur...

Mai ales "celor" de mai sus care posteaza ANTITALENT :yeahh:

Khalid14.02.2009 21:59
Chiar credeti ca Stancu isi va revini? Revine de unde? De la jale? Cand esti un antitalent, atunci esti un antitalent in continuare....

In primul rand nu Stancu e cel care trebuie sa isi revina, ci echipa care joaca prost de la inceputul campionatul. Stancu a dat 5 goluri in turul de campionat din postura de rezerva, ce au facut Dayro, Semedo si "regretatul" Arthuro timp de 17 etape?!

In al doilea rand Stancu a fost si este un jucator talentat insa care nu este constant in evolutii, lucru des intalnit in cazul jucatorilor de la Steaua. Cauza? Simplul fapt ca nu sunt jucati acolo unde ei au dat randament maxim. Dayro juca in Columbia varf iar la Steaua joaca mijlocas ofensiv, Szekely juca excelent in dreapta la Otelul si Lacatus l-a jucat de cele mai multe ori in stanga.

on-topic: Pustii de la Steaua II au aratat ca stiu fotbal in amicalul de azi, mai ales Lazar si Stratila care au reusit ce altora din primul 11 le este foarte greu, sa dribleze.

AmuntBoy14.02.2009 22:10

presimt cea mai neagra perioada din 2000 pana azi

ce am vazut in tur si 1-2 meciuri acum de verificare (care nu sunt concludente, dar nu poti sa te prezinti asa cu 30% pase reusite in meci) :(

Joc general f slab, jocul de atac zero, incepe si apararea sa dea rateuri

Sper sa nu aveam acel sezon catastrofal din '99 cand pirdeam cu 4-0 pe linie de la oricine

«12»