FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Aalborg Bk 0 - 1 (0 - 1)

«12»
c.ronaldo1708.02.2009 18:55

De cand ma stiu Steaua joaca prost in amicale.

mountytoma08.02.2009 19:01

asta era valabila pe vremea Stelei adevarate! pierdeam in amicale si jucam super in oficiale.

cand Piturca tragea numai aiurea la incalzire, inainte de meci, juca excelent si dadea gol/goluri. cand la incalzire ii intrau toate suturile, in meci era zero barat, exasperant.

nici nu mai tin minte cand am jucat si noi ceva fotbal! o fi din cauza varstei, am imbatranit si uit repede!

Daniel-Ionut08.02.2009 19:08

Pai si acum se intampla tot la fel :laugh:

La incalzire toti jucatorii se cred Ronaldinho si reusesc sa dea niste goluri superbe... si in meci = 0

Un ultimii 3 ani nu tin minte un meci in care sa fi jucat si noi fotbal...

Cred ca in afara de cel cu Dinamo Kiev din deplasare... nu prea mai gasesc altul... poate si prima repriza cu Lyonul din Ghencea de anul trecut... :whistle:

danimarcu08.02.2009 19:08
De cand ma stiu Steaua joaca prost in amicale.

De vreo doi ani de zile o face constant si in meciurile oficiale...

Dar nu-i cazul sa ne impacientam,antrenorul Stelei a vazut altceva dupa meciul de azi:

"A fost un joc în care am avut o bunã posesie, ne-am creat ocazii, dar din pãcate am pierdut. Chiar dacã rezultatul de azi ne contrazice, cred cã sîntem pe un drum bun. Nu a fost nici o diferențã între Aalborg și noi, dacã privim în ansamblu se poate vedea cã nu au avut mai multe ocazii ca noi.

Au fost cîteva nesincronizãri în defensivã și imprecizie în atac. Mai avem o sãptãmînã la dispoziție și mai e timp pentru a remedia ce mai e de remediat", a declarat Marius Lãcãtuș la GSPTV.

Aceiasi placa obosita.Acelasi joc obosit.

M-am saturat!Vreau sa jucam si noi ceva...

mountytoma08.02.2009 19:51

ca si cand ar fi la croitor si ar avea costumul gata dar ii mai trebuie un nasture...

cand noi avem doar nasturele dar nu stim cum arata costumul!

Fan FC Steaua08.02.2009 23:57
Ti-e nu iti este rusine sa pui cifra 7 langa Gigi? Ai habar macar ce inseamna cifra 7?

Da. E pur si simplu un numar care nu reprezinta nimic IN PREZENT!

Odata demult insemna ceva...

bodanelu09.02.2009 05:41

7 mai iti zice ceva?

MoWeed09.02.2009 08:30
ne inscriem in Intertoto? dar s-ar putea sa nu prindem loc nici de Intertoto...

Nu mai exista Intertoto incepand cu sezonul viitor...

Daniel-Ionut09.02.2009 08:45

Ce bine... mi se parea o tampenie aceasta cupa Intertoto...

CoRsSo11.02.2009 23:31

Sa traiasa marele nostru antrenoooooooooooor, Marius lacatuuuuuus. pac pac

«12»