FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Aalborg Bk 0 - 1 (0 - 1)

«12»
Virgil08.02.2009 14:54

Luni 9 februarie 2009, Steaua va intalni intr-un nou meci amical, cunoscuta echipa daneza Aalborg BK.

Meciul va fi transmis de GSPTV incepand cu ora 17:00.

Multicampioana a Danemarcei, ultima oara in sezonul trecut, Aalborg are in palmares numeroase participari in cupele europene.

In prezent se afla pe locul 6 in Prima Liga a Danemarcei, la 16 puncte diferenta de liderul Brondby IF.

Este o echipa in care sunt prezenti si cativa jucatori straini (suedezi, sud-african, jamaican).

Iata mai jos lotul echipei Aalborg BK:

54186.jpg

Daniel-Ionut08.02.2009 15:00

In starsit ati deschis topicul... cu o jumatate de ora inainte de meci... da merge si asa... :laugh:

Sper sa castiagm meciul... desi vad mai mult un egal...

Aalborg nu mai este echipa de anul trecut care ii conducea pe Manchester pe Teatrul Viselor in CL... dar tot o echipa puternica este.

Daca nu ma insel sa calificat in Cupa UEFA de pe locul 3 al CL nu? :confused:

Cel mai puternic adversar pe care il are Steaua pana acum...

c.ronaldo1708.02.2009 15:01
Echipa de start a Stelei: Zapata - Ogãraru, Goian, Ghionea, Rada - Nicolițã, Ov. Petre, Tiago, Toja, Szekely - Kapetanos
gio_stgloria08.02.2009 15:17

Aalborg e echipa de CL. Mi-a placut de ea sezonul asta. Valoric sunt cam ca noi , sa vedem cat se termina meciul.

iar sta Bogdan Stancu pe bara :ce_oameni:

gio_stgloria08.02.2009 16:09

baaaaaaa, unde sunteti ? :confused:

Fan FC Steaua08.02.2009 16:17

Ce cretini astia de pe GPS ... au GSP si GSP 2 si pe amandoua acelasi meci cu câinamo...de ce nu pune Steaua pe GSP si câinamo pe GSP 2? :| Idiotii...

Nu-mi place meciul pana acum...din nou stilul "ofensiv" a lui Lacatus ..

gio_stgloria08.02.2009 16:20

am dat cu fundu de greu, am intalnit o echipa mai buna si ne bat.

Fan FC Steaua08.02.2009 17:03

Plictisitor meci...nimic nou... Se vede diferenta intre antrenori..mai exact intre Lacatus si Rednic... Dinamo juca organizat si erau toti pozitionati bine .... aveau de unde sa iasa faze ... dar cu Lacatus, parca e ca-n curtea scolii ... nimeni nu-si respecta pozitia...si unde e mingea acolo e si gramada... foarte, foarte urat jocul...

PS: Lacatus crede ca suntem pe un drum bun... si ca a fost un meci destul de bun..

Altceva de comentat? :))

Catalyn0708.02.2009 17:07
PS: Lacatus crede ca suntem pe un drum bun...

Altceva de comentat? :))

cand vreodata a crezut Lacatus ca suntem pe drumul gresit ? :))

Adrian08.02.2009 17:08

Nu o sa mai fac o analiza a acestui meci pentru ca nu are rost.

Steaua a jucat la fel ca si pana acum. Nici o imbunatatire, nici o idee noua de joc.

Lacatus nu o sa dea niciodata credit tinerilor si nu o sa schimbe nimic la echipa.

Sa ne bucuram daca prindem locul 5.

Marius08.02.2009 17:09

Eu ma bucur daca nu prindem UEFA.

danimarcu08.02.2009 17:15
Luni 9 februarie 2009, Steaua va intalni intr-un nou meci amical, cunoscuta echipa daneza Aalborg BK.

Cateodata ma intreb de unde scoateti informatiile astea?...

Oricum,pt cei ce si-au facut planuri sa vada maine meciul,ii anunt ca rezultatul final va fi de 1-0 pt danezi... ;)

Apropo: joc de tot :shit: ...

Fan FC Steaua08.02.2009 17:15
Eu ma bucur daca nu prindem UEFA.

Va fi greu sa nu prindem UEFA, dar si eu m-as bucura...nu e o tragedie pentru Steaua, dar il va arde pe cioban la buzunar...rau de tot... si poate vom lua si noi alt antrenor...

Insa va fi foarte greu sa nu pierdem, pentru ca se va baga ciobanul cu valizele, si nu se va mai ascunde...va face "premieri" in public.... ciobanul asta isi bate joc de noi pe fata...fara pic de rusine sau respect pentru ceea ce inseamna Steaua....

mountytoma08.02.2009 17:16

urat joc. patetic.

mi-era mila de Banel, de szekely, de Dayro, de Semedo, de Litu, de Ghionea, de toti. pana mi s-a facut mila de mine insumi.

de Lacatus nu mai mi-e mila. ori nu stie nimic, ori nu intelege ce se intampla acum la echipa.

echipa asta nu e antrenata, este ciobanita!

acum inteleg mai bine de ce antrenori din italia din divizia a III sunt asa meseriasi la noi. aia sunt profesionisti, cei de aici cred ca si-au cumparat si "diplomele" de antrenori!

Daniel-Ionut08.02.2009 17:25

Urat joc...

La un asemenea joc nici nu ai ce sa comentezi...

Fan FC Steaua08.02.2009 17:26

Se pare ca in prezent Steaua nu mai joaca fotbal...pleaca in alte tari sa faca transhumanta, nu sa joace fotbal...trist dar adevarat...

Propun ca pe viitor jucatorii sa primeasca in loc de sporuri financiare, cateva kilograme de branza de oaie sau alte lactate, iar jucatorul sezonului sa fie premiat cu caciula de aur din lana de oaie.

Poate asa vom avea jucatori mai sanatosi, si cu oase mai tari..deoarce branza contine calciu.

Lasand gluma de-o parte, chiar ne trebuie un nou antrenor... nu contest valoarea jucatorilor, ci doar pe omul care trebuie sa-i exploateze la maxim, nu sa-i puna la pascut dupa placul lui nea Gigi 7.

Cum ati zis si voi, nu e absolut nimic de comentat la acest meci...nimic nou, nimic schimbat, nimic de sperat. Urat de tot!

Unde sunt cei care l-au vrut pe Lacatus la echipa?

Daniel-Ionut08.02.2009 17:31

Totusi... important este sa castigam in campionat... nu in meciurile amicale :thumbdown:

Steaua - Aalborg 0-1 -> NIMIC DE ZIS, NIMIC DE COMENTAT :cursing:

vlad7508.02.2009 17:32
Unde sunt cei care l-au vrut pe Lacatus la echipa?

Prezent!

Lacatus!Lacatus!Lacatus!

Nu ai cum sa nu-l iubesti pe Lacatus!

Incet,incet reuseste sa ingroape visele marete ale Ciobanului de a deveni Seful Suprem al fotbalului mondial.

Sa vezi ca o sa-l iubim si mai mult cand se va satura Ciobanul de Steaua si o va vinde pe 4 milioane de euro pentru a-si plati datoriile la camatari.

Lacatus orice-ar fi!

Sa bagi boala-n Becali'!

PS Vrei acum o plomba sa astupam caria pe nume Becali????

DelPiero1008.02.2009 17:33

M-am uitat cam 20 de minute la joc...nu pot sa spun decat ca calvarul va continua si-n returul asta...nu jucam absolut nimic,nici o idee tactica si fotbalisti blazati,nepunticiosi.Suntem penibili,sincer!

vlad7508.02.2009 17:35
M-am uitat cam 20 de minute la joc...nu pot sa spun decat ca calvarul va continua si-n returul asta...nu jucam absolut nimic,nici o idee tactica si fotbalisti blazati,nepunticiosi.Suntem penibili,sincer!

Orice antrenor ar veni,orice jucator ar veni,atata timp cat .....blabla .Mi-e lene sa mai scriu.

andrey_ptm_steaua08.02.2009 17:51

baietii astia n-au nici o idee de joc...toate mingiile le bubuie in fata...jalnic joc avem

mountytoma08.02.2009 18:22
Totusi... important este sa castigam in campionat... nu in meciurile amicale :thumbdown:

Steaua - Aalborg 0-1 -> NIMIC DE ZIS, NIMIC DE COMENTAT :cursing:

as fi fost cel mai fericit ca pierdem toate meciurile amicale cu 0-3, 0-4, 0-5, dar sa vedem ca se incearca niste scheme, niste combinatii, sa vedem ceva FOTBAL GANDIT. nimic. absolut nimic. spre ghinionul meu, am vazut ieri seara ultimele minute ale meciului Portsmouth - Liverpool... aia echipa, ala antrenor!

ne inscriem in Intertoto? dar s-ar putea sa nu prindem loc nici de Intertoto...

Daniel-Ionut08.02.2009 18:33
as fi fost cel mai fericit ca pierdem toate meciurile amicale cu 0-3, 0-4, 0-5, dar sa vedem ca se incearca niste scheme, niste combinatii, sa vedem ceva FOTBAL GANDIT. nimic. absolut nimic. spre ghinionul meu, am vazut ieri seara ultimele minute ale meciului Portsmouth - Liverpool... aia echipa, ala antrenor!

ne inscriem in Intertoto? dar s-ar putea sa nu prindem loc nici de Intertoto...

In primul rand sa nu exageram... cu Intertoto... deocamdata suntem la 6 puncte de Dinamo...

si asta e primul amical pe care il pierdem... adevarul ca nu am jucat mai nimic nici in meciurile anterioare...

Si doi... sa nu comparam Steaua cu Liverpool... acolo joaca jucatori de milioane de Euro... in fiecare an au obiectiv sa castige tot... suporteri care vin la stadion sa isi incurajeze echipa, nu sa injure patronul 90 de minute... etc

Viitorul este cam in ceata :confused:

bodanelu08.02.2009 18:45
nea Gigi 7.

Ti-e nu iti este rusine sa pui cifra 7 langa Gigi? Ai habar macar ce inseamna cifra 7?

mountytoma08.02.2009 18:46
In primul rand sa nu exageram... cu Intertoto... deocamdata suntem la 6 puncte de Dinamo...

si asta e primul amical pe care il pierdem... adevarul ca nu am jucat mai nimic nici in meciurile anterioare...

Si doi... sa nu comparam Steaua cu Liverpool... acolo joaca jucatori de milioane de Euro... in fiecare an au obiectiv sa castige tot... suporteri care vin la stadion sa isi incurajeze echipa, nu sa injure patronul 90 de minute... etc

Viitorul este cam in ceata :confused:

nu ma deranjeaz ca am pierdut un meci, da-l dracu de meci. ma deranjeaza ca nu jucam nimic. NIMIC!

de ce sa nu comparam Steaua cu Liverpool? joaca banii pe teren, joaca salariile?

daca ar fi gandit la fel si T Stoica, Boloni, Duckadam, ne mai puteam mandri noi acum cu performanta aceea?

daca vrei sa fii tare, trebuie sa te compari cu uriasii, nu cu piticii. ca sa fiu chior intre orbi pe mine nu prea ma satisface!

viitorul e in ceata? mie mi se pare cam prea limpede ca vom avea un retur in care Gigi va trebui sa apeleze la greu la valize, si ma bucur, poate de data asta va fi si **** si cu banii luati. sa ii ia aia banii iar noi sa nu prindem Liga. Am scapa de becalopitec!

«12»