FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rusine maxima!

«12»
Adrian06.02.2009 14:16

Pai daca nu poti, de ce te bagi sa critici?

Dar nu asta e problema. Nu o sa ma supar acum pt ca tu imi citesti articolele. Ma simt chiar foarte bine.

Ideea era, si tu se pare ca nu ai inteles, ca siteul oficial al echipei si-a bagat picioarele in ea treaba pe cand site-ul oficial al unei echipe straine a aratat ce inseamna respectul pt valori.

De ce sa fie o autocritica?

Noi i-am urat lui Hagi La multi ani.

Nu a fost o pagina intreaga dar a fost pe prima pagina, a fost acolo sus si destul de mare ca sa vada toti cei care intra pe site.

Eu ti-am propus ceva serios. Daca tu nu vrei,ca nu ai timp sau talent...poate ca nu ar fi asa de bine sa bagi de vina celor care, cat de cat, fac ceva.

p.s.

Cum nu ai criticat cand tocmai ai zis ca ar trebui sa fie si o autocritica acolo pt ca nici noi nu am facut o urare la fel de mare ca cea a site-ului oficial al echipei Galatasaray?

xray_rom06.02.2009 15:10
Ideea era, si tu se pare ca nu ai inteles, ca siteul oficial al echipei si-a bagat picioarele in ea treaba pe cand site-ul oficial al unei echipe straine a aratat ce inseamna respectul pt valori.

De ce sa fie o autocritica?

Noi i-am urat lui Hagi La multi ani.

Asta au facut si "ei"! Unde-i problema? "Ei" nu au facut mai mult pt ca probabil Becali pe criza asta nu i-a platit, si "noi" pt ca zici tu ca nu am avut timp:)) Apropo, pentru a arata respect fata de o valoare nu trebuie sa fi platit si nici sa te justifici ca nu ai avut timp pentru a-l arata!

Despe site-ul oficial al Stelei am mai scris ca este sub orice critica, cu muuult sub pretentiile Stelei!Atat in forma cat si in continut! Dar mie mi-a parut usor caraghios sa invinuiesti pe cineva ca nu a facut, desi este platit(deci o face pe bani), cand nici tu(nu ma refer la tine personal) nu ai facut-o din dragoste pentru ca nu ai avut timp!

p.s.

Cum nu ai criticat cand tocmai ai zis ca ar trebui sa fie si o autocritica acolo pt ca nici noi nu am facut o urare la fel de mare ca cea a site-ului oficial al echipei Galatasaray?

E la mintea cocoshului ca nu te-am criticat! Critica ta, indreptatita, la adresa site-ului Stelei, trebuia dublata si de autocritica ta ca nu s-a facut, din lipsa de timp cum spui tu, ceea ce ai avut pretentia sa faca altii!

Era doar un comentariu usor mucalit. Nu am nimic nici cu tine si nici cu site-ul!Daca vrei sa-ti spun ca un feeling personal, mie chiar imi repugna osanalele onomastice...anuale la adresa oricui. Un mesaj de bun simt si de pretuire este suficient! Am mai avut unul pe care-l cantau in ode toti in fiecare an si apoi l-au impuscat ca pe un caine!:) Tot din bun simt, nu pot acuza pe cineva ca nu a facut ceea ce trebuia sa fac si eu. Daca trebuia!

Adrian06.02.2009 15:22

Bai omule.

Aia au facut o pagina in care vorbeau despre Bicfaliv, ca era ziua lui si ii urau toate cele.

Si in pagina aia era o fraza in care aduceau aminte ca e si ziua lui Hagi.

Atat.

Compara tu asta cu orice alta urare aparuta oriunde altundeva.

Nu stiu ce vrei de la noi.

Probabil crezi ca siteul e obligat sa faca de toate pentru toti.

Un mesaj de bun simt si de pretuire este suficient

Exact asta a si facut FCSteaua.ro ieri pt Gica Hagi. Un mesaj simplu pe prima pagina.

Daca ne-am ocupa sa scriem un articol pt fiecare sarbatorit al zilei, am fi ocupati tot anul.

p.s.

Am inteles ca tu nu ma critici pe mine.

Tu ai bagat strambe cum ca nici site-ul asta nu ar fi facut nimic. Si asta nu e adevarat.

MoWeed06.02.2009 15:30
Dar mie mi-a parut usor caraghios sa invinuiesti pe cineva ca nu a facut, desi este platit(deci o face pe bani), cand nici tu(nu ma refer la tine personal) nu ai facut-o din dragoste pentru ca nu ai avut timp!

Deci ti-se pare caraghios ca Adrian critica pe cineva pentru ca nu isi face treaba pentru care e platit....interesant

xray_rom06.02.2009 15:42
Bai omule.

Aia au facut o pagina in care vorbeau despre Bicfaliv, ca era ziua lui si ii urau toate cele.

Si in pagina aia era o fraza in care aduceau aminte ca e si ziua lui Hagi.

Atat.

Compara tu asta cu orice alta urare aparuta oriunde altundeva.

Nu stiu ce vrei de la noi.

Probabil crezi ca siteul e obligat sa faca de toate pentru toti.

Exact asta a si facut Steaua ieri pt Gica Hagi. Un mesaj simplu pe prima pagina.

Daca ne-am ocupa sa scriem un articol pt fiecare sarbatorit al zilei, am fi ocupati tot anul.

p.s.

Am inteles ca tu nu ma critici pe mine.

Tu ai bagat strambe cum ca nici site-ul asta nu ar fi facut nimic. Si asta nu e adevarat.

Mai, frate!

Esti turc de la Galata?:)) Ce tot ii dai cu "ce vrei de la noi", ca nu "noi" am scris articolul "Rusine maxima", ci TU si ai facut-o in nume personal! Asta cu "Probabil crezi ca siteul e obligat sa faca de toate pentru toti." chiar e caraghiosa in contextul subiectului pe care-l discutam, aniversarea lui Hagi.

"Stramba" de care vorbesti tu era "pe drepte", pentru ca ceea ce reclamai tu, o pagina ca la Galata sau pe aproape, nu a aparut nici pe site-ul Stelei, nici pe acest site si nici pe altul din tara romaneasca! Despre asta-i era vorba!Hagi este stelist, dar este si unul din marii fotbalisti ai tarii cu realizari la nationala pt care tot ramanul trebuie sa-i fie recunoscator!!!!

Doar presa si TV-ul a trimbitat, dar sa faca vanzare si rating, in rest... doar "mesaje de la multi ani!"

Nimic gen Galata! Asa ca te-ai infuriat degeaba!Cu totii, stelisti si nestelisti au reactionat sub nivelul Galatei! De ce? Pentru ca si asta este specifica plaiului mioritic in raport cu valorile neamului!

Joga Bonito06.02.2009 15:52

Mult zgomot pentru nimic.

xray_rom06.02.2009 15:55
Deci ti-se pare caraghios ca Adrian critica pe cineva pentru ca nu isi face treaba pentru care e platit....interesant

De ce ma rastalmacesti si tu?:)) Am spus ca mi se pare caraghios ca-i critica unilateral numai pe cei care sunt platiti si nu si pe cei care sustin ca-l iubesc, pentru absenta unui articol special.

De fapt, Adrian l-a criticat pe Becali si nu pe cei care erau platiti! Dar firul logic este acelasi. Nu poti avea pretentie de la unul care nu-l iubeste sa faca ceea ce nu faci nici tu care-l iubesti! Deci dilema ta e ...fara obiectul muncii:)

@Joga Bonito

Mult zgomot pentru nimic.

Corect!

Buna ziua am dat, belea mi-am capatat!:))

Pentru mine subiectul era deja inchis, daca nu eram rastalmacit!

Ii trag oblonul acum!:))

MoWeed06.02.2009 16:00

@xray_rom

Nu stiu cat te rastalmacesc; poate te-ai exprimat tu mai ambiguu. Eu, unul, i-am urat La multi ani aici pe site in topicul dedicat lui, lucru care nu stiu daca l-ai facut si tu.

Adrian vroia sa precizeze ca site-ul oficial al Stelei ar trebui sa fie mult mai update-at decat site-ul acesta tinand cont ca oamenii de acolo sunt platiti pentru asta si din asta traiesc. Cu site-ul Galatei este exact acelasi lucru, oamenii de acolo sunt angajati la site; au timp toata ziua sa creeze acea pagina speciala(cine stie cat timp au lucrat la ea).

Redactorii de pe acest site lucreaza, o mare parte din moderatori lucreaza deci pur si simplu poate ca nu exista timp(cel putin nu atata timp cat au administratorii de pe site-ul oficial, care traiesc din administrarea site-ului)

floroflores06.02.2009 16:30

nenorocirea e ca (i)responsabilii de pe Steaua FC.com chiar si-au facut treaba...sunt convins ca astea le-au fost sarcinile...doar de a aminti de ziua Regelui...conducerea actuala,poate deschide magazune si la Munthele Athos sau Jerusalem,nimic nu va putea sterge deteriorarea imaginii si patarea istoriei din ultima perioada...

xray_rom06.02.2009 16:46
@xray_rom

Nu stiu cat te rastalmacesc; poate te-ai exprimat tu mai ambiguu. Eu, unul, i-am urat La multi ani aici pe site in topicul dedicat lui, lucru care nu stiu daca l-ai facut si tu.

Adrian vroia sa precizeze ca site-ul oficial al Stelei ar trebui sa fie mult mai update-at decat site-ul acesta tinand cont ca oamenii de acolo sunt platiti pentru asta si din asta traiesc. Cu site-ul Galatei este exact acelasi lucru, oamenii de acolo sunt angajati la site; au timp toata ziua sa creeze acea pagina speciala(cine stie cat timp au lucrat la ea).

Redactorii de pe acest site lucreaza, o mare parte din moderatori lucreaza deci pur si simplu poate ca nu exista timp(cel putin nu atata timp cat au administratorii de pe site-ul oficial, care traiesc din administrarea site-ului)

Ziceam ca inchei, dar pt ca te respect vreau sa fac precizari sa fiu bine inteles:

1) Nu am invinuit administratorii, moderatorii sau redactorii acestui site ca nu dedicat o pagina speciala lui Hagi. Am si precizat ca eu nu ma dau in vant dupa omagii fastuoase "fara numar". Deci nu aveam motiv sa reclam absenta. Stiu ca acest site traieste din voluntarismul unor stelisti sufletesti si care au si ei timpul limitat! Printre ei te numeri si tu.

2) Mi-a sunat usor ipocrit sa-l acuze, a doua zi, doar pe Becali ca nu a aparut pe site-ul Stelei o pagina omagiala cu Hagi, atat timp cat asa ceva nu a aparut nici pe site-ul celor care-l iubesc!

Evident, fiecare site a avut motivele lui. Becali nu-l inghite pe Hagi si aici nu a fost timp!

3) Cei care se ocupa de site-ul Stelei sunt platiti de Becali. Nu de "noi". Doar Becali ii poate trage la raspundere daca si-au facut sau nu treaba! Ei nu reprezinta "partea" oficiala a clubului Steaua! Sunt simpli executanti! Posteaza doar ce li se comanda si nu ce vor ei sau "noi". De aceea intre ei si administratorii acestui site este o mare diferenta. Nu numai cea de plata sau timp! Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun, sa nu mai intru in detaliul diferentelor la care ma refer!

iNsTiGaToR06.02.2009 19:35
Gheorghe Hagi

When Gheorghe Hagi joined Galatasaray in 1996, there were many questions in the minds of football authorities, as well as fans. After a glamorous start to his career in his native Romania with Steaua Bucharest, Hagi joined Spanish giants Real Madrid for a record transfer fee. While with Barcelona, or Brescia in Italy, he was never able to find the well-known form he had displayed while playing for the Bucharest team. Despite the critics, Hagi made a quick impact at Galatasaray, scoring the game-winning goals in his first three matches. Desperately seeking an idol player after the likes of Metin Oktay, Turgay ªeren or Fatih Terim, the fans embraced Hagi with open arms. Soon the Ali Sami Yen, as well as stadiums all around were echoing with "I love you Hagi" songs and slogans. Many have described him as "the best foreign player ever to play in Turkey." His breathtaking freekicks, the delicate body moves, the deadly left foot, his strong temperament and personality, are still in the hearts and minds of Galatasaray supporters worldwide. Today, his Number 10 jersey is one of the two jerseys -the other one belonging to Metin Oktay- hanging on the walls of Galatasaray's Museum. In the 2004-2005 league season Hagi coached Galatasaray team as the Technical Director.

asta scrie pe galatasaray.org despre Hagi...la UnforgetTables...adik un fell de Hall of Fame cu jucatorii de valoare ai echipei(dak stiti engleza stiti si ce scrie mai sus...e mult de tradus si mie lene sa scriu)

Pe site-ul asta scrie ceva?Pe stelisti.ro scrie ceva?Pe steauafc.ro scrie ceva?

Raspunsul...care pe unii ne doare..este NU !

Oare de ce?...poate pentru k traim intr-o tara de tot (era sa zic ceva dar ma abtin),pentru ca adevaratele valori ale Romaniei se uita?..vazusem mai sus un comentariu cum ca toata istoria lui Marcel Raducanu a fost stearsa...nu mar mira sa vad acelasi lucru si despre Hagi

si apropo..xray si adriano...mai bn va intalniti undeva si discutati acolo..nu sa umpleti subiectul asta cu certurile voastre de c***t

Sunnyblack06.02.2009 19:36

*Hagi*

te iubim la maxim...

Adrian06.02.2009 19:39

Instigator

Apasa aici si vei gasi ceea ce cauti.

Imi spui tu dupa daca esti sau nu multumit.

iNsTiGaToR06.02.2009 19:45
Instigator

Apasa aici si vei gasi ceea ce cauti.

Imi spui tu dupa daca esti sau nu multumit.

dar altceva mai este? bai fratemio...fac turcii pentru un strain...si nu facem NOI,care suntem romani,neam nascut in Romania,incep sa regret ca m-am nascut in Romania,mai bn era sa ma nasc in Trinidad Tobago,sa mord de foame acolo,decat sa stau intr-o tara din europa

sa revenim la subiect : De ce turcii au facut o intreaga pagina dedicata lui Hagi si noi,care avem !!2!! site-uri + unul oficial,am facut doar un topic acolo aruncat la nimereala?

Parerea mea e k trebuia sa fie ceva mai mult,un pic de initiativa de la site-ul oficial al Stelei,din respect pentru Hagi,sau daca nu unul dintre site-urile astea (Stelisti.ro fcsteaua.ro steauafc.ro) macar pe site-ul federatiei sa apara ceva..dar.. NIMIC ! 0(ZERO) barat !

edit: vreau sa vad cu ce mai vii acuma

mersi k miai sters ceva din post...pentru k chiar aveam dreptate acolo...si nam zis nimic de rasism sau xenofobie sau altceva,care e problema?nuti place cand cineva iti mai da cate o palma din cand in cand?

Adrian06.02.2009 19:53

Instigator

Sa lamurim cateva treburi.

1. stelisti.ro e un site sclav gazetei prosturilor. Nu e intemeiat de stelisti si e facut doar pt a atrage suporteri de tastatura.

2. SteauaFC.ro - ai putea sa le trimiti un mesaj si sa ii intrebi de ce nu scriu mai mult despre fosti mari jucatori ca Hagi sau Puiu Iordanescu. Cred ca stii de ce nu.

Toti au in comun un lucru.

3. Acest site incearca sa faca cat mai multe lucruri bune pentru suporterii stelisti.

Din cate vad eu, unii nu stiu sa aprecieze. Dar nu e nimic.

Pe langa acel articol unde e prezentat Gica Hagi, au mai fost facute multe alte articole despre el, articole in care erau povestite intamplari din cariera lui Hagi, meciuri ale lui la Steaua si alte lucruri frumoase pe care el le-a facut pt aceasta echipa.

Nu stiu ce doresti tu sa vezi pe acest site.

Poze cu el?

Ode inchinate lui?

Eu cred ca tot ce a fost facut pana acum a aratat ca "Regele" e iubit si respectat in aceasta comunitate.

p.s.

Am editat postarea ta pt ca ai scris ceva jignitor la adresa unui neam.

Te rog sa citesti regulamentele. Vei vedea ca aceste lucruri nu sunt permise.

Acest forum nu e facut pt a ne certa intre noi.

Daca poti evita un conflict, de ce sa nu o faci?!

Poate ca altii,in locul meu, daca ar fi vazut acel lucru, te-ar fi injurat.

Poate ca alt moderator ar fi facut mult mai mult decat o simpla editare.

iNsTiGaToR06.02.2009 19:56
Eu cred ca tot ce a fost facut pana acum a aratat ca "Regele" e iubit si respectat in aceasta comunitate.

despre ce comunitate vorbesti tu?pentru k io nu cred k exista asa ceva in Romania

danimarcu06.02.2009 20:28
Sa lamurim cateva treburi.

1. stelisti.ro e un site sclav gazetei prosturilor.

Traducerea, te rog. :unsure:

fansteaua4606.02.2009 21:42

E foarte rusinos ce s-a intamplat. Ciobane , pleacã din Ghencea !

w9wt9t.jpg

CaTaLiNsm StElIsTu07.02.2009 17:11

Romania are 2 regi,unul al fotbalului si unul al poporului roman...amandoi au fost batjocoriti de persoane avide de putere si cu minti malefice.Asa sa le ajute D-zeu!!!Gica te iubim si vei ramane pretutindeni in inimile noastre!!!!

«12»