FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

A dat Steaua Lovitura cu Iacob?

«12»
I.N.Money25.08.2005 21:12

5 goluri in 8 meciuri oficiale...e Victoras Iacob atacantul de care avea Steaua atat de mare nevoie?

SteauaToronto25.08.2005 21:51

Foarte bun acest baiat! Imi place de el isi face treaba(adica inscrie goluri) si e destul de puternic calitatea ce este foarte importanta in Europa!

FANATIK RED-BLUE25.08.2005 23:45

Pacat, mare pacat. Daca ar fi venit in perioada mandatului lui Zenga, poate si acum mai era Walter.

Cred ca este un transfer excelent. Am presimtirea, ca ne va "scoate" de multe ori. Bravo Iacob, tot inainte.

SteauaToronto25.08.2005 23:52

Dinita=Viteza

Iacob=Forta

In Viitor sa speram ca acest cuplu va face ravagii in Grupele UEFA!

Hotshut26.08.2005 02:26

Intradevar Iacob DIN CATE IL VAD e un tip muncitor care se zbate si vrea sa faca cate ceva,dar de unul singur nu reusesti nimic.Cu Bostina langa el nu se intampla nimic,Dinita e un zero barat ca sa nu mai vorbim de Cristea.Pana una alta Steaua traieste din golurile lui Iacob si ale lui Dica.Cum lipseste Dica cum numai avem nici o idee la centru.Fotbalul de azi se joaca perpendicular pe poarta nu paralel cu poarta,asta trebuie sa inteleaga m"marii"nostri mijlocasi Lovin si Paraschiv(Paraschiv mai compenseaza prin daruire).Concluzia :ne mai trebuie un varf ca cele 2 mari sperante Dinita si Cristea au treburi mai importante prin barurile orasului.

Virgil26.08.2005 02:26

Nu neaparat lovitura,pentru ca nu se bateau mai multe echipe pe el.

Dar o mutare inspirata,pot sa spun ca da.Iacob era omul de care aveam nevoie.

Daca va marca in ritmul asta in campionat,5 goluri in 8 meciuri,va castiga titlul de golgheter al sezonului in curs cu peste 30 de goluri.

ulivius26.08.2005 03:41

Iacob e jucatorul de care aveam nevoie. Daca ar fi vrut sa scoata ciobanu niste bani si sa-l aduca pe Mansour atunci aveam si noi atac. Speram sa-si revina Cristea . Am incredere in el ca va ajunge jucator.

ANTIgigi26.08.2005 03:51

Aha, mai mult ca sigur...nu degdeaba se tot vorbea in ultimii ani ca nu trebuie un varf de careu...daca era Mitrovici era bine, acum e Iacob e foarte bine...Good Job Victor!

Marius_6226.08.2005 05:28

Super jucator Victoras asta, intr-adevar stie cu balonul, nu numai sa o bage in ate de pe linia portii (nu-i bai ca lu' Bostina nici asta nu-i iese :roll: )

Problema cu Iacob se refera la starea sanatatii lui, sa speram ca o sa-l tina cit mai mult(dupa cum stiti el a fost "refuzat" la export pt niste probleme cu piciorul la un moment dat)

Oricum daca si Oprita isi revine mai repede la forma care ne-a extaziat sezonul trecut cred ca isi vor putea imparti mult mai eficient travaliul in prima linie. Cat despre pipernicitii ailalti doi(Dinita si Cristea)nu au ei treaba cu sportul ala de se practica prin Europa si caruia unii ii zic fotbal.

Concluzia, Victoras stie!!!

UltraSS26.08.2005 06:32

Iacob-Oprita ar fi probabil cel mai tare cuplu de atacanti posibil la Steaua in acest moment!...cat despre criste si Dinita de la primul inca mai am asteptari despre al 2-lea m-am convins ca e praf

redbluestar26.08.2005 06:38
5 goluri in 8 meciuri oficiale...e Victoras Iacob atacantul de care avea Steaua atat de mare nevoie?

da, dar singur ii va fi cam greu... ca nu poate sa faca totu de unu singur, trebuie sustinut din spate; iar dak isi revine bine de tot si oprita, apoi tineti-va! o sa fie super

sorin_77726.08.2005 06:40

Va devenii golgeter in acest campionat... sau il poate face pe Banel golgeter...

zarboss26.08.2005 07:06

e bun Iacob ...e vulpoi batran.. si le baga la momentul potrivit in poarta...E un transfer bun pentru Steaua.. si poate e un exemplu si pentru Cristea ... si aia mai tineri

I.N.Money26.08.2005 09:39

Vulpoi batran? pai are abia 25 de ani.. :lol:

weber_p26.08.2005 12:12

Victoras Iacob!! Un atacant de care Steaua avea mare nevoie!! dar sa vedem acum cata vreme o sa-l tina Gigi! ca si Neaga era un atacant de care aveam nevoie si Raducanu era la fel!! sa nu ne mai gandim decat la ziua de maine nu la daca ca fii sau nu golgheter!!

Cat despre cuplu de atac la steau ar fii frumos ( am si eu voie sa visez) sa fie un Adi Ilie - Victoras Iacob sau macar Victoras Iacob - Rica Neaga!!!

gianini27.08.2005 20:16

cand am auzit ca l-am luat nu eram fericit, nu mi se parea un jucator cine stie ce chiar daca a dat la otelu' o gramada de goluri.

dar acum...mi-am schimbat parerea.

e un castig.

SteauaToronto28.08.2005 00:13

Iacob+Dinita cu Dica in spate anul asta o sa faca ravagii! :P

Hotshut28.08.2005 04:18

Nu intele g de ce tot bateti apa in piua cu acest Dinita;ce draq vi se pare atat de fenomenal la el,nu a mai dat gol de cand nici el numai stie.Nu il ajuta fizicu,are intradevar viteza dar e f bezmetic pe teren,intradevar daca aveam un atacant ca Mansour langa Iacob acum altfel discutam ,dar asa cu lesinatii aia 2 de Dinita si Cristea nu are rost sa vb acum.Concluzia este ca Steaua are in momentul actual 1 atacant si jumatate(a se citi Iacob si Oprita).

Grinch28.08.2005 06:46

Dica poate foarte bine sa joace varf asa ca avem 2 atacanti si jumatate :wink:

SteauaToronto28.08.2005 16:54

Mare Atacant Iacob!

sorin_77729.08.2005 04:00

Iacob daca da un gol pe meci eu sunt realmente multumit. Nu ne mai trebui inca un atacant, cei de langa ei dau pe rand cate un gol la 3-4 meciuri si astfel avem asigurate cel putin 2 goluri pe meci... In campionat nu avem rivali fratilor, Noi jucam singurul fotbal, celalti .... popice cel mult.

Iacob tine-o tot asa... Asta da transfer... si gratis, mama ce palma pe obrazul lui Netoiu... HIHIHI :lol:

UltraSS29.08.2005 17:24

Nu inteleg de ce nu a fost convocat la nationala?!...clar..e Gigel bucur acolo :x

sorin_77730.08.2005 04:16

Sursa GSP:

Iacob a marcat, dar trebuie să tinem cont si de valoare. Aici nu e nici Rosenborg, nici Galati"

Victor Piturcă

Deci din acest motiv nu a fost convocat. De parca Gigel Bucur a inscris 5 goluri in amaratul ala de meci cu Juve. Ala a fost un teatru grosolan. E ZERO! Daca va inscrie 10 goluri in tot campionatul sa zica Merci. pe cand Victoras al nostru, va deveni golgeter..

reddog30.08.2005 14:21

Referitor la Iacob, mai sta in picioare asa zisa oferta a celor de la Rosenborg? Sau a fost doar ceva pasager?

whatever30.08.2005 15:39

e prea devreme ca sa ma pot pronunta, asa era si saracu Cristea la inceput :roll:

«12»