FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - SK Slovan Bratislava 1 - 1 (1 - 0)

«12»
Radu1803.02.2009 16:57

Cu echipa asta nu ne clasam nici in primele 7-8.

Lari03.02.2009 16:57

Mi s-a parut o a doua repriza mai buna decat prima, chiar daca tocmai am fost egalati, in singura faza periculoasa a slovacilor. Vina este impartita: si Zapata a fost cascat, dar si apararea era la promenada in acea faza.

Mi s-a parut ca am avut o linie de mijloc mai activa, parca sutam cu mai mult curaj spre poarta, ne-am creat cel putin 6-7 ocazii mari, ne-am aparat satisfacator.

Sa speram ca suntem in grafic in ceea ce priveste evolutia baietilor.

Fan FC Steaua03.02.2009 17:03

1 - 1 ... daca nu era arbitru sa tina cu noi...era vai si amar... total de nerecunoscut Steaua, iar viitorii "alesi" n-au miscat deloc... repet: se vede ca s-a intors Lacatus...

Tot ce mi-a placut la acel meci, era acea loja la care Dinamo inca viseaza...

Gigi e hotarat sa continue cu valizele si premierele....

Daniel-Ionut03.02.2009 17:09

...

In prima repriza jocul a fost ok... ocazii..., dar in a 2-a repriza, dupa schimbari am fost P-R-A-F! :cursing:

Bine ca a fost un joc amical :look:

Lari03.02.2009 17:09

Bai, calmati-va dracului odata!

Lacatus trebuie sa aduca echipa in varf de forma la finalul lui februarie, nu acum!

Lasati-i pe cretinii din presa sa faca orice fel de comparatii, lasati-i sa vorbeasca, sa critice, sa scrie ce vrea. Intrebati orice antrenor cu ceva scoala sau orice om care are habar ce-i aia pregatirea unui sezon intreg si veti afla ca acumularea fizica se face treptat, nu in 2 saptamani.

Nici mie nu mi-au placut multe lucruri, dar nu e cazul sa criticam in termeni duri acum. Ascutiti-va furcile si pregatiti-va tortele de la meciul cu FC Vaslui incolo.

SteauaB03.02.2009 17:24

Ce vedeti voi in Ochirosii, eu habar n-am. S-a vazut clar, ca Semedo e cu 30clase peste el. Tehnic, mai spectaculos, mai rapid, si mult mai talentat decat juniorul nostru. Mi-e ma placut de Toja, se vede ca e Colombiano. E mult mai tehnic ca Mutu. In rest, ca de obicei, un fotbal lent - mai ales facut de romanashi nostri. Nicolita afost antitehnic, ooooh nu, a reusit o pasa cu calcaiul. Vai de capete noastre.

Daniel-Ionut03.02.2009 17:39
Ce vedeti voi in Ochirosii, eu habar n-am. S-a vazut clar, ca Semedo e cu 30clase peste el. Tehnic, mai spectaculos, mai rapid, si mult mai talentat decat juniorul nostru. Mi-e ma placut de Toja, se vede ca e Colombiano. E mult mai tehnic ca Mutu. In rest, ca de obicei, un fotbal lent - mai ales facut de romanashi nostri. Nicolita afost antitehnic, ooooh nu, a reusit o pasa cu calcaiul. Vai de capete noastre.

Si ce vezi tu in Semedo eu nu stiu...

Si Nicolita isi face treaba foarte bine, nu mereu trebuie sa fii tehnic ca sa reusesti ceva... cred ca te uiti prea mult la jocurile pe calculator, unde vezi numai "tehnici"

Ved ca ai ceva cu jucatorii romani... sau mi se pare mie?! :confused:

Lari03.02.2009 17:43

Ce a spus Becali la finalul meciului, la gsptv:

Mi-a plãcut jocul, am avut trei-patru ocazii de a marca, m-au încântat și doi-trei copii, Filip, Ochiroșii... Si Bogdan Stancu s-a mișcat bine. Normal cã mi-a pãrut rãu cã am fost egalați pe final, pentru cã, atunci când ești echipã mare, trebuie sã câștigi orice meci, amical, ne-amical. Dar faptul cã am avut ocazii și cã jocul nostru a fost peste cel prestat de slovaci, se șterge cu buretele acest amãnunt

danimarcu03.02.2009 17:56
Ce a spus Becali la finalul meciului, la gsptv:

Mi-a plãcut jocul, am avut trei-patru ocazii de a marca, m-au încântat și doi-trei copii, Filip, Ochiroșii... Si Bogdan Stancu s-a mișcat bine. Normal cã mi-a pãrut rãu cã am fost egalați pe final, pentru cã, atunci când ești echipã mare, trebuie sã câștigi orice meci, amical, ne-amical. Dar faptul cã am avut ocazii și cã jocul nostru a fost peste cel prestat de slovaci, se șterge cu buretele acest amãnunt

Ce mai,are ochiul format omu'!...

Daca lui i-a placut,inseamna ca suntem pe drumul cel bun.Mai lipsea sa mentioneze ca Lacatus poate sa stea la Steaua pe viata,ca el nu il va da afara...Si placa aialalta,cu "avem lotul complet,nu mai aducem pe nimeni".

Ca de premieri nu a uitat sa spuna ca el le va face in continuare...

Viitorul este sumbru.Si nu ma refer aici doar la joc...

SteauaB03.02.2009 17:57
Si ce vezi tu in Semedo eu nu stiu...

Si Nicolita isi face treaba foarte bine, nu mereu trebuie sa fii tehnic ca sa reusesti ceva... cred ca te uiti prea mult la jocurile pe calculator, unde vezi numai "tehnici"

Ved ca ai ceva cu jucatorii romani... sau mi se pare mie?! :confused:

Fugi ma domnu de aici. Poate in Liga lui mitica nu trebuie sa fii tehnic, insa in Europa. Trebuie sa ai cel putin tehnica lui Toja..

Daniel-Ionut03.02.2009 18:04
Fugi ma domnu de aici. Poate in Liga lui mitica nu trebuie sa fii tehnic, insa in Europa. Trebuie sa ai cel putin tehnica lui Toja..

In FIFA sau in PES ti-ai dat tu seama ca iti trebuie tehnica?! :confused:

SteauaB03.02.2009 18:07
In FIFA sau in PES ti-ai dat tu seama ca iti trebuie tehnica?! :confused:

Vai de capul tau si de mentalitatea ta de doi lei. Daca avem suporteri ca tine, vom muri cu jucatorii atehniici ca Nicolita pana la gat.

Daniel-Ionut03.02.2009 18:11
Vai de capul tau si de mentalitatea ta de doi lei. Daca avem suporteri ca tine, vom muri cu jucatorii atehniici ca Nicolita pana la gat.

Daca esti mai tehnic ca Nicolita, hai sa dai probe la Steaua...

Da... daca esti la fel de anti-talent ca in declaratii...

PS: Discutia mea cu tine pe aceasta tema s-a incheat.

Continua singur daca vrei!

Deliric103.02.2009 18:26
Baaaaaaaa, a dat Nicolita o PASA BUNA cu... CALCAIUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shutup2: baaaaa nu te cred , o dai in S.F -uri ,daca chiar a facut asta tocmai a terminat singura pase buna cu calcaiu` care o avea in arsenal =))

redondo03.02.2009 18:41

Ce vreti frate de la un meci fara miza si fara spectatori...Asta e...nu-ti poti face o idee concreta asa.

cornisa5803.02.2009 18:59
Ce vreti frate de la un meci fara miza si fara spectatori...Asta e...nu-ti poti face o idee concreta asa.

de acord total dar totuși ar fi putut sã arate puțin mai multã determinare :steag_cruce_invers:

danimarcu03.02.2009 19:44
Bai, calmati-va dracului odata!

Nici mie nu mi-au placut multe lucruri, dar nu e cazul sa criticam in termeni duri acum. Ascutiti-va furcile si pregatiti-va tortele de la meciul cu FC Vaslui incolo.

Ai dreptate.Totusi,placa asta cu "e doar un meci de pregatire"e cam veche,trebuie sa gasim alta.

Realitatea dureroasa e ca nu s-a schimbat nimic.

Aceiasi Marie,mereu alta palarie...Desi,in cazul de fata nici macar palaria nu mai e noua...

«12»