FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TOPIC DESPRE MM, GIGI, GALERIE!

«12»
FanSteaua4Life26.09.2005 08:38

Bla Bla Bla :x ...deja sunt scarbit de aceste discutii...ar trebui facut ceva dar nu pe forum...vreti sa lauti atitudine impotriva lui Jiji, atunci cautati un mod de a lua atitudine, noi ce facem aici se numeste constatare...nu facem altceva decat sa ne iritam si mai rau...nu sunt de acord cu Jiji, dar daca vrem sa plece ar trebui sa ne gandim la un mod de al da jos de la carma Stelei nu sa discutam pe fiecare topic aceste lucruri...eu unul am vazut 2-3 insi in peluza la Steaua cu tatuaje care il reprezentau pe Jiji, atata timp cat exista 2 tabere in randul suporterilor nu se va putea face nici o data nimik...asa ca hai draq sa lasam vorba si sa ne gandim(chiar daca s-ar putea sa nu gasim) un mod real de al da jos de la carma Stelei pe Jiji...

victor26.09.2005 09:40

in Romania toata lumea se preocupa de alte probleme decat cele care ar trebui. si noi suporterii pare ca avem putin timp pentru. echipa si ne omoara grija conducerii. cum sa dam jos, cum sa facem, cum sa dregem? mai bine am veni la stadion in numar mare, ca la ultimele jocuri europene suporterii au fost sublimi, dar prin absenta!

cat despre al da jos pe Gigi prin tot felul de manifestatii sau proteste e o enormitate. omu' e patron si nu poate pleca decat daca vinde altcuiva echipa sau se retrage si inchide pravalia. protestele cu buzunarele goale sunt fara efect pozitiv.

singurul efect negativ va fi insa asupra echipei. iar Steaua este pe locul I si va juca in grupele UEFA. asa ca mai lasati scenariile si sa ne vedem fiecare lungul nasului! azi este Becali, maine...?! sa vedem daca apare altul mai bun! si daca va apare, sa-l sustinem! mai bun insa inseamna in fotbal cu bani mai multi, ca de planuri grandioase fara acoperire sunt satul!

I.N.Money26.09.2005 13:27

Sa vedem ca la primu meci al Stelei dupa ce s-a incheiat sezonul estival a fost cu Dinamo si a fost full...sa vedem cum o sa fie cu bacaul

zarboss26.09.2005 13:58
Sa vedem ca la primu meci al Stelei dupa ce s-a incheiat sezonul estival a fost cu Dinamo si a fost full...sa vedem cum o sa fie cu bacaul

eu zic ca o sa vina lumea.. si nu se stie daca nu cumva o sa faca vreo surpriza conducerea si o sa dea intrarea libera cu ocazia calificarii in grupele UEFA

I.N.Money26.09.2005 14:23

Pai cand a fost liber a fost mereu plin.tipic romanesc :wink:

zarboss27.09.2005 05:29
Pai cand a fost liber a fost mereu plin.tipic romanesc :wink:

pai da .. asa e peste tot cand e moca....

SteauaToronto10.10.2005 19:26

Daca Jiji il aduce pe Laca presedinte putem sa spunem ca facut si el ceva bun anii astia!

FanSteaua4Life10.10.2005 21:15
Daca Jiji il aduce pe Laca presedinte putem sa spunem ca facut si el ceva bun anii astia!

aici nu sunt de acord cu tine...chiar daca a facut mai multe lucruri proaste, Jiji a facut si lucruri bune, cel mai insemnat este pastrarea jucatorilor...nu o lua in nume de rau dar trebuie sa fim fair play chiar daca nu ne convine... :wink: ...despre Laca ce sa zic...ar fi ceva ultramegasenzational...

zarboss12.10.2005 05:10

ma eu cred ca ciobanul asta pana la urma a facut si el cate ceva ...

I.N.Money12.10.2005 16:09

Ca l-a adus pe Laca ne-a lasat pe toti masca sincer...e al 2 lea lucru bun de cand e la Steaua...primu este ca a scapat de aliuta !!

zarboss13.10.2005 19:49

dupa lucrurile bune pe care le-a facut in ultima vreme si cum s-a potolit in afirmatii.. eu zic ca Jiji e rapit de extraterestri si asta e o copie

SteauaToronto13.10.2005 19:58

Da Jiji nu e Jiji! In declaratii a ramas la fel el si cu sabia lui dar la fapte sa-l aduca pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e extraordinar!

Sper ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa se inteleaga bine si cu Protasov!

I.N.Money14.10.2005 07:32
Da Jiji nu e Jiji! In declaratii a ramas la fel el si cu sabia lui dar la fapte sa-l aduca pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e extraordinar!  

Sper ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sa se inteleaga bine si cu Protasov!

Pay daca Steaua nu o sa aibe rezultate si Oleg o sa plece ghici cine o sa fie antrenor??? :lol:

zarboss14.10.2005 09:56

MM Stoica?????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

FanSteaua4Life14.10.2005 11:32
MM Stoica??????????  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Jiji cu siguranta :wink: :lol:

I.N.Money14.10.2005 11:43

Am vrut sa zic ca e baiatu asta din poza...cred ca o sa fie antrenor jucator :lol:

FanSteaua4Life14.10.2005 11:45

Am vrut sa zic ca e baiatu asta din poza...cred ca o sa fie antrenor jucator :lol:

Aicia ai dato in bara...Ai stricat frumusete de poza cu un fraier... :wink:

I.N.Money14.10.2005 11:54

Iti dai seama ca daca o vede moare... :twisted: :lol:

FanSteaua4Life14.10.2005 11:57
Iti dai seama ca daca o vede  moare... :twisted:  :lol:

Pai trimitei poza pe B***@***... :lol:

I.N.Money14.10.2005 12:03

Pai u nu stii ca Borcea mereu e aici pe forum??? :lol: ne vegheaza 8)

FanSteaua4Life14.10.2005 12:11

Pai u nu stii ca Borcea mereu e aici pe forum??? :lol: ne vegheaza 8)

Atunci sa ii uram vizionare placuta si multa "sanatate" :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: ...

FANATIK RED-BLUE14.10.2005 23:45
ma eu cred ca ciobanul asta pana la urma a facut si el cate ceva ...

8O blasfemie curata. Trebuia sa spui: ma eu cred ca "Dumnezeu" asta pana la urma a facut si el cate ceva...... :lol:

zarboss15.10.2005 14:06

scuze

«12»