FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

TOPIC DESPRE MM, GIGI, GALERIE!

«12»
Daemien25.08.2005 17:55

Sunt un nou membru al forumului dumneavoastra ( asta insemnand ca sunt membru de ieri 24 august 2005) si am citit cat am reusit din articolele de pe forum si dintre cele oficiale. Va rog sa ma scuzati daca am omis pe unele, poate din sila fata de unii asazisi "suporteri" altele fiind omise din lipsa timpului.

Acestea fiind spuse incep:

Sunt un SUPORTER al Stelei in varsta de 25 de ani, nascut in Focsani, Vrancea (deci MOLDOVEAN). Locuiesc de peste 7 ani in Bucuresti. Dat fiind conjunctura financiara in care ma aflam pe vreamea cand locuiam in Focsani nu puteam sa vin la meciurile Stelei, dar acum, de cand locuiesc in Bucuresti am facut tot ce mi-a stat financiar in putere (de multe ori si mai mult) sa asist la meciurile de acasa sau din deplasare.

Punctul pe care vreau sa il ating prin acest post este acesta: cuplul Ciobanul/MM Stoica. Poate s-a mai voirbit despre asta, imi cer scuze daca nu stiu, imi cer scuze daca repet discutii deja purtate pe acest forum, sper sa nu fiu "mazilit".

Parerea mea, si sper sa nu deranjeze prea multi, este ca Ciobanul, desi a incercat de foarte multe ori, si poate a reusit, sa profite de echpa Steaua, a facut CELE MAI BUNE LUCRURI pentru aceasta echipa.

Intradevar a vandut/pierdut jucatori de MARE valoare din echipa, intradevar a impus uneori niste reguli aberante, intradevar a creeat scandaluri imense... DAR nu trebuie sa vedem doar partea goala a paharului. Dupa aproape 5 ani de investitii echipa Steaua se bate in Cupele Europene (oricare ar fi acestea este foarte bine). Echipa Steaua castiga campionatul. Echipa Steaua isi fae fericiti suporterii(aceia care aprecieaza Echipa Steaua, nu aceia care la prima greseala a echipei incep sa strige injurii la adresa JUCATORILOR/antrenorilor/echipei care conduce aceasta echipa.

O sa incerc putin sa ma uit in curtile cluburilor alaturate. 1. RAPID (nu mai este nevoie de comentarii, pe cine preferati: Pe Ciobanul sau pe George Copos) 2. Dinamo 1 cuvant am de spus Borcea.

La Steaua Gigi a facut, pe langa 10.000 de prostii, vreo 100-150 lucruri bune, dar astea ar trebui sa conteze. Ganditi-va ca de fiecare data cand voi, SUPORTERII il aclamati pe Banel Nicolita, aclamati pe cineva adus de Ciobanul.

Nu vreau sa par DEPLASAT, poate nu stiu ce se intampla intradevar in conducerea echipei, dar parerea mea este ca Steaua este campioana si datorita conducerii acesteia Ciobanul/MM Stoica. Si datorita lor echipa a ajuns unde a ajus. Parerea mea...

DACA Ciobanul PLEACA DE LA ECHIPA, CINE VRETI SA VINA IN LOCUL LUI? SPUNETI VOI, SUPORTERILOR? Borcea? Ministerul? Shtaifu? CINE? SI CEL CE VA VENI ... OARE VA FI EL MAI BUN? MACAR Gigi ARE PASIUNE PENTRU ACEASTA ECHPA... LA FEL CA VOI SUPORTERII! SI VOI VA TREZITI DUPA MECIUL PIERDUT SA GASITI GRESELI IN ALCATUIREA ECHIPEI, IN CALITATILE JUCATORILOR, PLASAMENTUL LOR! TOTUL!

Parerea mea este ca nu Ciobanul trebuie sa ZBOARE de la Steaua, ci acele ineptii numite de unii suporteri care scriu pe zidurile Stadionului ABERATII! Ei trebuie sa fie dati deoparte.

P.S.>Nu vreau sa gasesc apologii celor 2 (MM + Gigi) dar greselile lor nu se compara cu realizarile echipei. Sincer eu nu imi doresc decat ca:

- Gigi sa ramana patronul si finantatorul echipei din Ghencea, sa isi faca treaba bine.

- Echipa sa nu mai fie LOVITA de scandaluri si certuri interne.

- Sa avem un PARCURS CAT MAI lung in Cupa UEFA (MAI LUNG DECAT CEL DE ANUL TRECUT). Dat fiind ca in CL nu am fi facut fata (imaginati-va ca am fi fost in grupa cu Real Madrid, sincer eu dau la o parte faptul ca vad echipa Realului la Bucuresti, decat sa vad echipa pierzand cu SCOR acasa!)

- sa luam campionatul si anul acesta si sa JUCAM anul viitor in CL cu SANSE! (sanse pe care numai o experienta indelungata in Cupele Europene ni le pot da!)

Parerea mea este ca o echipa INTRADEVAR BUNA se face doar cu liniste si din partea conducerii si din partea SUPORTERILOR!

Haideti DOAR SA II INCURAJAM! SA MERGEM LA MECIURILE LOR! PANA LA URMA SUNTEM AL 12-LEA JUCATOR!

Forza Steaua!

ADRIAN PACURAR25.08.2005 18:05

De acord cu sustinerea neconditionata a echipei cu o conditie sa ii vad ca joaca dar despre Gigi e punctul tau de vedere si ti-l respect chiar daca nu prea coincide cu al multora si sper ca lumea sa iti dea raspunsuri corecte.

FANATIK RED-BLUE26.08.2005 00:02
echipei. Sincer eu nu imi doresc decat ca:

- Gigi sa ramana patronul si finantatorul echipei din Ghencea, sa isi faca treaba bine.  

- Echipa sa nu mai fie LOVITA de scandaluri si certuri interne.

- Sa avem un PARCURS CAT MAI lung in Cupa UEFA (MAI LUNG DECAT CEL DE ANUL TRECUT). Dat fiind ca in CL nu am fi facut fata (imaginati-va ca am fi fost in grupa cu Real Madrid, sincer eu dau la o parte faptul ca vad echipa Realului la Bucuresti, decat sa vad echipa pierzand cu SCOR acasa!)

- sa luam campionatul si anul acesta si sa JUCAM anul viitor in CL cu SANSE! (sanse pe care numai o experienta indelungata in Cupele Europene ni le pot da!)

Parerea mea este ca o echipa INTRADEVAR BUNA se face doar cu liniste si din partea conducerii si din partea SUPORTERILOR!

Haideti DOAR SA II INCURAJAM! SA MERGEM LA MECIURILE LOR! PANA LA URMA SUNTEM AL 12-LEA JUCATOR!

Forza Steaua!

Bun venit!

Deci, sa vedem:

- Gigi sa ramana patronul si finantatorul echipei din Ghencea, sa isi faca treaba bine= 4 ani de seceta, C.L. ratat, finantare (cel putin anul asta)0

- Echipa sa nu mai fie LOVITA de scandaluri si certuri interne. = bai Protasov(Zenga), tu sa il bagi, pe x, y, ca eu bag banii !!

-afara cu ala, nu e bun !...................

Deci, cine creeaza samanta de scandal?

-Daemiene, dar tu chiar aveai pretentia, ca Steaua, sa treaca de grupe?

pentru mine conta sa intram in C.L. ceea ce ar fii adus si cel putin, 4 mil. de euro la buget. Intrarea in C.L. era un castig enorm de imagine, plus multe alte avantaje.Cat despre umilinta, sincer nu cred; e adevarat, nu cred ca am fi trecut mai departe, dar cred ca, nu ne-am fii facut de ras.

Despre parcursul in UEFA, care sa il depaseasca pe cel de anul trecut; hm , daca nu aducem jucatorii, pe posturile deficitare, nu cred, sa egalam parcursul lui Zenga, daramite sa il intrecem.

-Cu lotul actual, nu prea cred.

onlySteaua26.08.2005 08:13

nu o spun cu rautate,dar sunt cel putin inca vreo 4 topicuri pe tema asta.inclusiv pe pagina de start a site-ului se vorbeste despre asta.

danielblaze26.08.2005 10:48

e un forum deci poti sa , spui ce vrei ..eu nu sunt de acord cu tine!situatia e incurcata rau de tot si dupa mine fara scapare o sa fie din ce in ce mai rau :cry:

DEMIANN6729.08.2005 10:43
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( DEGEABA ARE BANI DACA NU AU CEI 7 ANI DE ACASA :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
SteauaToronto15.09.2005 22:24

De acum tot ce aveti de discutat despre MM, Gigi si conducerea o sa o faceti numai la topicul acesta! Va multumesc! Incercam sa facem navigarea mai usoara prin topicuri! :D

Bodanel16.09.2005 00:39

Dar anul' acesta eu mai nimic. Exemplu situatia de aseara de la Oslo cand nu am avut mijlocasi de rezerva. Uite-te cati jucatori avem in lot. Nici macar nu ne putem acoperi gaurile create de accidentari pe hartie(sa nu m ai zic ca unii totusi nu au valoare de Steaua).

FanSteaua4Life16.09.2005 05:09

a promis ca va cumpara unul sau 2 mijlocasi...sper sa fie adevarat...

DRUGHI16.09.2005 14:32

nu stiu cum ti se pare tie Ciobanul sau ce parere ai tu despre el, dar daka tu consideri ca in 4 ani de zile sa nu iei decat un camp, sa nu treci decat sezonu trecut mai departe de preliminarii, sa te bata toti descultii prin cupa romanie sa iti fie rusine sa iesi din casa tine-ti minte (petrolu, Cluj) si altele, sa pierzi supercupa care pt Steaua era ceva normal sa o castige, sa fii umilit de Poli Iasi, daka tie astea ti se par performante mari pt un club ca Steaua, inseamna frate fara suparare ca nu stii ce inseamna performanta...astea pe fotbalistic, sa nu mai spunem pe plan administrativ ca o echipa ca Steaua nu are un sponsor de renume pt ca le este frika tuturor sa bage bani de frika mafiotului asta, cat atat am avut de spus, SPER CA SA NU CONTINUAM SI IN URMATORII 4 CU ASTFEL DE PERFORMANTE.

Nero16.09.2005 14:45

Castigarea meciurilor e treaba antrenorilor si jucatorilor. Ar trebui ca si conducerea sa se asigure ca acestia au asigurate conditiile pentru performanta (liniste inclus). Si eu sunt contra GB, dar sa nu amestecam borcanele totusi.

IL_Diablo17.09.2005 13:04

8O uff... iar incepem cu Becali? Chiar este posibil ca asta sa aiba fani? Hmm... chiar sunt ingrijorat de soarta umanitatii.... :wink:

SteauaToronto20.09.2005 18:45

Jiji iar a inceput cu declaratiile bomba! Spune acum ca in meciul de la cupa o sa joace multi tineri si ca nu-l intereseaza Cupa! Cum comentati?

nick200520.09.2005 19:12
Jiji iar a inceput cu declaratiile bomba! Spune acum ca in meciul de la cupa o sa joace multi tineri si ca nu-l intereseaza Cupa! Cum comentati?

Foarte bine ca vor avea si "tinerii" o sansa. Poate mai prinde si Dumitru un meci sau rasare vreun talent dintre jucatorii mai putin mediatizati. Cu partea a 2-a a declaratiei, nu pot fi insa de acord. E cazul sa mai jucam si noi in Cupa , chiar daca avem un program incarcat. La urma-urmei echipele europene, la care ne place sa ne raportam, nu prea neglijeaza aceasta competitie interna. Este ea a doua ca importanta dupa campionat, dar oricum trebuie sa luptam si pentru asta.

SteauaToronto21.09.2005 18:01

Cica ziarul Atac l-a surprins pe Jiji cu Dan Petrescu la o terasa! Sper ca Jiji o sa-i mai dea timp lui Protasov inainte sa faca o sa miscare supriza!

FanSteaua4Life21.09.2005 19:33

ce timp sa ii mai dea...tu nu vezi ca Jiji face cum il taie capul la echipa?...nu e exclus ca maine sa fie demis Protasov si sa vina Petrescu...cu un asemenea conducator orice e posibil...eu il doresc pe Petrescu antrenor la Steaua insa nu cred ca e vremea de al da pe Protasov afara...

victor22.09.2005 06:05

din pacate cred ca situatia lui Oleg este azi extrem de ingrata. asa cum am mai spus in cazul lui Walter, in fotbal esti tot atat de mare ca si ultimele rezultate.

ratand obiectivul cu rosenborg si neinvingand pe Dinamo aproape ca nici nu mai are importanta calitatea jocului. este foarte adevarat ca jucam modern, pe atac si cu o dinamica excelenta. dara daca nu castigi nu poti supravietui in fotbalul de mare performanta.

toata lumea ar trebui sa fie constienta ca nici un patron, si Gigi cu atat mai putin, nu va dispus sa plateasca sume uriase (caci EUR 300mii / an salariu pentru. Oleg e f. mult in situatia Romaniei) fara rezultate imediate.

imi pare nespus de rau, dar Protasov pare blestemat de ghinion. iar acest lucru e un pacat "mortal"!

nick200522.09.2005 06:27
asa cum am mai spus in este foarte adevarat ca jucam modern, pe atac si cu o dinamica excelenta. dara daca nu castigi nu poti supravietui in fotbalul de mare performanta.

Victore draga, unde ai vazut tu in meciul din Cupa un joc modern si dinamic? :oops: Nu vreau sa fiu ironic cu tine sau sa intru in vreo polemica, dar conducerea a decis sa aduca un antrenor necunoscator al fotbalului romanesc. Acelasi "patron" parca intreba retoric inainte de venirea lui Protasov, ceva de genul: "Cine e si Protasov asta?" Cam asta spune tot despre cat de lucida este conducerea Stelei si de ce toti antrenorii care cunosteau cat de cat stilul managerial de la noi (cam mare cuvantul pentru despotismul feudal al lui G.B.), au refuzat oferta de a prelua echipa.

Asa ca in loc sa dam vina pe Oleg (este raspunzator si el) mai bine sa ne uitam de ce jucatori dispune pentru a ataca pe 3 fronturi. Nici macar un 11 pentru meciuri tari in C.L. nu avem. Stiu ca doare sa spui asta, dar trebuie sa vedem lucrurile obiectiv, caci altfel dam in paranoia jucatorilor si conducerii: toti au ceva cu noi, suntem ghinionisti, doamne-doamne n-a fost stelist si alte bazaconii de genul asta.

Sper din tot sufletul ca situatia sa se remedieze si macar acum in ultimul ceas sa se trezeasca toti ce pot influenta intr-un fel sau altul soarta Stelei!

leaveyou22.09.2005 11:23

Nu uitati că dacă il dă afară Jiji are de platit tot contractul (nu cred că il dă afară)

I.N.Money23.09.2005 06:40

Jiji a zis ca daca la finalu turului nu este pe primul loc...out cu Oleg...dar cate zice Becali :roll:

FanSteaua4Life23.09.2005 07:14

cu Jiji totul e posibil...azi poate postul lui Protasov nu este amenintat dar maine cine stie...cine draq stie ce viseaza ursu diseara...

nick200523.09.2005 09:57

Tin sa-i felicit pe toti cei care l-au aprobat si sustinut pe razboinicul intunericului in acesti ultimi ani. Bravo baieti si fete, ati fost sublimi la fel ca si investitiile lui nea Gigi. Bani aruncati pe fereastra pentru Cristea, Lovin, Baciu, Dinita, Petre Marin si altii, dar vreau sa ma rezum doar la cei din lotul actual. In plus sa nu uitam ca Dorinel Munteanu si Martin Tudor au plecat GRATIS!!! Nu avem un gazon de calitate, desi in contractul cu Armata erau obligatorii lucrari de amenajare, nu avem un centru puternic de copii si juniori pentru ca am platit si platim salarii grase unor taraie-braie. Daca nici acum nu vedem cat de negativ ne-a influentat implicarea unui om fara moralitate, fara nici un pic de bun simt sau urma de spirit competitional, atunci dragi colegi de suferinta ma vad nevoit sa ma intreb daca nu cumva am ajuns si noi sa imprumutam cate ceva din gandirea (extrem de) limitata a mult slavitului nostru berbec. Vreau sa mai subliniez un singur lucru. S-a tot batut apa-n piua ca la noi vin bani multi si de asta e bun G.B., insa atentie: CFR Cluj a facut investitii de 300.000 si sta binisor in campionat. Ganditi-va apoi la Sportul care e calic rau si cu toate astea ne uitam cu jind la vreo 3 jucatori de-acolo. S-atunci ce-i mai important: sa ai bani multi si sa-i chletuiesti pe nulitati sau sa ai mai putini, dar sa stii cum sa-i folosesti?

SteauaToronto23.09.2005 22:28
cu Jiji totul e posibil...azi poate postul lui Protasov nu este amenintat dar maine cine stie...cine draq stie ce viseaza ursu diseara...

Care urs acum e razboinicul luminii!:)

victor26.09.2005 06:58

cred ca gresesti profund in anumite comentarii, fiind oarecum patimas. initial pregatisem un raspuns mai detaliat, pe puncte, dar din motive IT s-a sters in momenttul cand ma pregateam sa-l postez. acum mi-e lene sa reiau din nou subiectul.

nu e serios sa-l transformam pe Gigi in "eternul vinovat" pentru. orice neinplinire. nu spun ca Gigi este cel mai bun patron in general, ci ca altul mai bun nu exista astazi. Steaua nu se tine cu vise si planuri marete ci cu bani care se cheltuie zilnic. multi sau putini Gigi a cheltuit bani cu echipa noastra si pentru. asta nu trebuie sa fie injurat, ci incurajat sa investeasca mai mult. orice om are nevoie de o motivatie cand duce mana la buzunar, asa ca o contestare permanenta nu va face decat sa inrautateasca situatia actuala. toti suporterii stelisti trebuie sa inteleaga ca el este acum patronul si omul cu finantele, iar daca inchide robinetul avem o problema. Gigi nu e un sfant sau neaparat un exemplu de urmat. el e un om cu bune si rele, dar fata de Steaua zic eu ca s-a comportat cinstit. iar pe mine ca suporter asta ma intereseaza.

e exagerat sa criticam lipsa performantei. pentru. vremurile care le traim, ce a facut Steaua anul trecut a fost foarte bine. uneori imi pare ca alegi numai ce iti convine: nu a fost un titlu in 4 ani si 2 titluri in 5 ani. daca intr-adevar Gigi a gresit undeva, atunci a gresit cand l-a sustinut atata timp pe Piturca. marile insuccese din trecut is se datoreaza mai ales "satanei" si mai putin patronului. multi ani piti a legat si a desfacut totul in club, iar Gigi a fost investitorul tacut. sigur, peste timp episodul Piturca a fost o lectie si pentru. Gigi care insa mai are nevoie de timp ca sa inteleaga in amanunt fenomenul fotbalistic. important este ca totusi incearca sa inteleaga si nu si-a pierdut "entuziasmul".

ca sa inchei, e greu sa imputi rezultatele presedintelui, uitand ca am avut si avem antrenori

platiti cu sume cu multe zerouri. daca Gigi a simtit ceva, a fost ca nu poti construi o echipa fara sa ai antrenori capabili. de aceea s-a orientat mereu catre "personalitati": Piturca, Zenga, Protasov. sansa li s-a oferit, numai ca nu toti au reusit sa confirme.

cat despre jucatori ma indoiesc ca in tara exista "valori" mai mari decat cele ale Stelei. sa nu ne amagim, nici conducerea nu o face, nu Prepelita sau Balan ne-au lipsit ca sa trecem de rosenborg. iar ca sa dai cate un milion de USD pe fotbalisti care odat ajunsi la Steaua isi probeaza limitele e cam mult. sigur noi putem comenta, ca nu sunt banii nostri ci ai lui Gigi, dar pana una alta lipsesc valorile.

despre Munteanu si tudar am mai discutat. Dorinel la 37 ani era prea scump ca jucator (in jur de 300mii) si totusi prea crud ca antrenor. Tudor a refuzat concurenta si asta e inadmisibil. oferta facuta (80mii) imi pare corecta pentru. Romania, iar faptul ca nu a fost un complot o dovedeste ca mult timp am ramas descoperiti pentru. al doilea portar. sigur, acum cand au plecat lumea isi aduce aminte doar de meciurile bune, uitand de ex. prestatiile nefericite din multe jocuri (de ex. cu rapid 3-3 in Ghencea).

stadionul e exclus sa-l faca Gigi. exista un proprietar care incaseaza o chirie exorbitanta (12000USD pe luna). vad ca la Dinamo si rapid s-au gasit bani de la buget pentru. modernizarea bazei, iar chiriile platite acum sunt modice. la noi mapn cere o caciula de bani si asteapta ca un privat, care are in grija si echipa si care a cumparat nocturna si scaunele amanetate de fosta conducere, sa refaca si gazonul?! in conditiile in care generalul zisu anunta ca si un cui daca bate Ciobanul in Ghencea, acela e cuiul armatei?! adica s-au intalnit hotul cu prostul?

s-ar mai putea discuta dar ma opresc!

PS: cand vorbeam despre jocul modern imprimat de Protasov in anumite meciuri al caror rezultat final a fost nemultumitor, ma refeream nu la jocul cu rapid II (aici raman la parerea ca sunt mai multe elemente de discutat) si la jocul cu rosenborg de la Bucuresti si la prima repriza cu Dinamo. Oleg ramane un antrenor interesant, dar oarecum unilateral in exprimare. el urmareste sa-si faca numai "jocul" lui fara sa urmareasca contracararea tacticii adversarului. eu zic ca a avut si mult ghinion, infrangerile cu adevarat importante de pana acum venind ca urmare a unor greseli personale de neimaginat, si in momente cand jocul curgea favorabil noua (ex. cu Dinamo in supercupa si in campionat, cu rosenborg la Bucuresti).

victor26.09.2005 07:06

cat despre banii investiti "privat" la CFR Cluj comentariile ar fi bine sa fie temperate. acolo echipa e tinuta de primarie (s-au alocat pana acum Lei 17 miliarde numai in acest sezon), iar Boc o utilizeaza ca vehicol mediatic si politic. ca si in cazul Timisoara, sa vedem intai cat vor rezista investitorii in regim de mare performanta, si daca peste un an ii vom gasi la datorie. "calitatea" lui Gigi este ca de 5 ani el continua sa aduca bani personali la Steaua, echipa noastra, ceea ce nu este deloc putin. daca asta pare usor, ganditi-va la scandalul facut de multi dintre acei suporteri stelisti, carora li s-a parut imens sa cheltuie 500,000 - 1,000,000 Lei pe an ca sa-si ia abonamente.

«12»