Sunt un nou membru al forumului dumneavoastra ( asta insemnand ca sunt membru de ieri 24 august 2005) si am citit cat am reusit din articolele de pe forum si dintre cele oficiale. Va rog sa ma scuzati daca am omis pe unele, poate din sila fata de unii asazisi "suporteri" altele fiind omise din lipsa timpului.
Acestea fiind spuse incep:
Sunt un SUPORTER al Stelei in varsta de 25 de ani, nascut in Focsani, Vrancea (deci MOLDOVEAN). Locuiesc de peste 7 ani in Bucuresti. Dat fiind conjunctura financiara in care ma aflam pe vreamea cand locuiam in Focsani nu puteam sa vin la meciurile Stelei, dar acum, de cand locuiesc in Bucuresti am facut tot ce mi-a stat financiar in putere (de multe ori si mai mult) sa asist la meciurile de acasa sau din deplasare.
Punctul pe care vreau sa il ating prin acest post este acesta: cuplul Ciobanul/MM Stoica. Poate s-a mai voirbit despre asta, imi cer scuze daca nu stiu, imi cer scuze daca repet discutii deja purtate pe acest forum, sper sa nu fiu "mazilit".
Parerea mea, si sper sa nu deranjeze prea multi, este ca Ciobanul, desi a incercat de foarte multe ori, si poate a reusit, sa profite de echpa Steaua, a facut CELE MAI BUNE LUCRURI pentru aceasta echipa.
Intradevar a vandut/pierdut jucatori de MARE valoare din echipa, intradevar a impus uneori niste reguli aberante, intradevar a creeat scandaluri imense... DAR nu trebuie sa vedem doar partea goala a paharului. Dupa aproape 5 ani de investitii echipa Steaua se bate in Cupele Europene (oricare ar fi acestea este foarte bine). Echipa Steaua castiga campionatul. Echipa Steaua isi fae fericiti suporterii(aceia care aprecieaza Echipa Steaua, nu aceia care la prima greseala a echipei incep sa strige injurii la adresa JUCATORILOR/antrenorilor/echipei care conduce aceasta echipa.
O sa incerc putin sa ma uit in curtile cluburilor alaturate. 1. RAPID (nu mai este nevoie de comentarii, pe cine preferati: Pe Ciobanul sau pe George Copos) 2. Dinamo 1 cuvant am de spus Borcea.
La Steaua Gigi a facut, pe langa 10.000 de prostii, vreo 100-150 lucruri bune, dar astea ar trebui sa conteze. Ganditi-va ca de fiecare data cand voi, SUPORTERII il aclamati pe Banel Nicolita, aclamati pe cineva adus de Ciobanul.
Nu vreau sa par DEPLASAT, poate nu stiu ce se intampla intradevar in conducerea echipei, dar parerea mea este ca Steaua este campioana si datorita conducerii acesteia Ciobanul/MM Stoica. Si datorita lor echipa a ajuns unde a ajus. Parerea mea...
DACA Ciobanul PLEACA DE LA ECHIPA, CINE VRETI SA VINA IN LOCUL LUI? SPUNETI VOI, SUPORTERILOR? Borcea? Ministerul? Shtaifu? CINE? SI CEL CE VA VENI ... OARE VA FI EL MAI BUN? MACAR Gigi ARE PASIUNE PENTRU ACEASTA ECHPA... LA FEL CA VOI SUPORTERII! SI VOI VA TREZITI DUPA MECIUL PIERDUT SA GASITI GRESELI IN ALCATUIREA ECHIPEI, IN CALITATILE JUCATORILOR, PLASAMENTUL LOR! TOTUL!
Parerea mea este ca nu Ciobanul trebuie sa ZBOARE de la Steaua, ci acele ineptii numite de unii suporteri care scriu pe zidurile Stadionului ABERATII! Ei trebuie sa fie dati deoparte.
P.S.>Nu vreau sa gasesc apologii celor 2 (MM + Gigi) dar greselile lor nu se compara cu realizarile echipei. Sincer eu nu imi doresc decat ca:
- Gigi sa ramana patronul si finantatorul echipei din Ghencea, sa isi faca treaba bine.
- Echipa sa nu mai fie LOVITA de scandaluri si certuri interne.
- Sa avem un PARCURS CAT MAI lung in Cupa UEFA (MAI LUNG DECAT CEL DE ANUL TRECUT). Dat fiind ca in CL nu am fi facut fata (imaginati-va ca am fi fost in grupa cu Real Madrid, sincer eu dau la o parte faptul ca vad echipa Realului la Bucuresti, decat sa vad echipa pierzand cu SCOR acasa!)
- sa luam campionatul si anul acesta si sa JUCAM anul viitor in CL cu SANSE! (sanse pe care numai o experienta indelungata in Cupele Europene ni le pot da!)
Parerea mea este ca o echipa INTRADEVAR BUNA se face doar cu liniste si din partea conducerii si din partea SUPORTERILOR!
Haideti DOAR SA II INCURAJAM! SA MERGEM LA MECIURILE LOR! PANA LA URMA SUNTEM AL 12-LEA JUCATOR!
Forza Steaua!