FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali scoate Steaua la vânzare cu tot cu datorii

«12»
Sunnyblack26.01.2009 18:27

moarte

Guardian26.01.2009 18:30
Ilie nastase la Steaua cica in zilele astea se negociaza, AFARA CU Becali DIN Ghencea.

nu cred.. de unde ai tu informatia asta ?

FortuneTeller26.01.2009 18:38

Repede, la ce biserica se organizeaza ruga comuna a suporterilor Stelei si datul de acatiste pt ca mioriticul sa fie poftit afara din Ghencea? Partea mai nasoala e ca poate vine G Popescu, alias trompeta verilor Becali, si transforma Steaua din nou in loc de rodaj pt marfa impresarilor...

Adrian26.01.2009 19:08

Desi nu cred ca Ilie Nastase negociaza pt Steaua, mi-ar place.

shack3r26.01.2009 19:55
Desi nu cred ca Ilie Nastase negociaza pt Steaua, mi-ar place.

Off-topic : Adrian,parca tu erai ala care corecta greselile gramaticale ?

maye26.01.2009 20:13

vrajeala...

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE26.01.2009 21:18
nu cred.. de unde ai tu informatia asta ?

Cica a fost la palat Nastase

Adrian27.01.2009 00:38
Off-topic : Adrian,parca tu erai ala care corecta greselile gramaticale ?

Cand o sa scriu "el i-a mere" sa imi atragi atentia. Pana atunci, la lucruri mici, imi cer iertare.

Ne mai grabim si noi.

E tot mai clar ca povestea asta e doar o vrajeala! Gigi incearca sa fie Copos.

Lari27.01.2009 00:47

Ce imbecil ordinar!

"Sã vinã cu banii. Ilie Nãstase are numãrul meu de telefon, sã mã sune. M-a mai cãutat astãzi cineva și mi-a zis cã vrea sã îmi dea 5 milioane de euro în douã tranșe. Am spus cã mã consult cu soția și dupã aceea îi dau un rãspuns. Nu a fost de acord, așa cã a picat tranzacția! Eu vînd echipa, dar nu o cumpãrã nimeni!".

Virgil27.01.2009 06:43

Nu e deloc imbecil. E "bandit". Ceea ce e cu totul altceva.

Guardian27.01.2009 08:37

bandit si face putin pe prostul .. dar uite cã dã rezultate tactica lui

sabin130727.01.2009 09:49
¨M-a mai cãutat astãzi cineva și mi-a zis cã vrea sã îmi dea 5 milioane de euro în douã tranșe. Am spus cã mã consult cu soția și dupã aceea îi dau un rãspuns. Nu a fost de acord, așa cã a picat tranzacția!".

Adica respectivul n-a fost de acord ca ciobanul sa se consulte intai cu ciobanita? Numai Becali putea debita asa ceva, probabil si cu pretentia sa fie luat in serios.

floroflores27.01.2009 17:43
bandit si face putin pe prostul .. dar uite cã dã rezultate tactica lui

ce rezultate da??? finalul tot asta va fi...mai mult,daca va vinde tot ce e mai bun si nu va cumpara nimic,va fi nebunie,haos pe stadion,asa ca va inceta in prima faza sa mai vina la meciuri... :steag_cruce_invers:

Guardian27.01.2009 18:30

@ floroflores

ce rezultate ? pãi rãmâne la Steaua , ãsta e rezultatul ... sau tu chiar credeai cã o scoate la vanzare ? :laugh:

redblue7127.01.2009 18:41
ce rezultate da??? finalul tot asta va fi...mai mult,daca va vinde tot ce e mai bun si nu va cumpara nimic,va fi nebunie,haos pe stadion,asa ca va inceta in prima faza sa mai vina la meciuri... :steag_cruce_invers:

Haos pe stadion??? Ma faci sa rad! Cu cine haos pe stadion? Cu mustata (bravo baieti, v-ati regasit marele lider...), cu alti eroi care sunt bravi luptatori pe aici pe net, da`altfel sunt

``sa ne traiti nea Gigi?!!!´.

Vrei haos cu oameni care negociaza un meci in groapa si se justifica tot pe aici ca nu e vorba de lipsa de demnitate ci, noi restul nu intelegem ce inseamna Steaua, pentru ca noi nu dam, nu luam pumni in gura de la garda pentru Steaua, etc......

Sa fim seriosi. Desi cred ca asta era momentul in care sa ne strangem si sa sustinem pe Ilie Nastase si demersul lui, noi stam cuminti si NU FACEM NIMIC!!!

Ma uit cu tristete cum o mana de tzigani reusesc sa aiba o reactie, iar noi stam ca prostii si il lasam pe tampit sa ne faca varza si sa isi bata joc de noi si de Steaua!!!!

Oricum, felicitari PN pentru reintegrarea marelui sef, mustata si mult succes in propasirea personala a liderilor vostri, mai ales al celor care au acceptat intoarcerea infractorului printre voi, (sa traiasca nea Gigi si scuze nea Gigi ca te injuram da` da bine la fraieri...).

In final prevad in retur:

Lacatus; Lacatus; Lacatus!!!!!!

Dupa aia mustata va da tonul - Gigi BECALII, Gigi BECALIIIIII!!!!

P.S. Ilie Nastase ar trebui sustinut ACUM de noi, chiar daca initial totul pare o gluma a imputitului. Dar noi avem alte probleme, iar unii din noi, alte prioritati....

Cat mustata sta la PN, eu consider ca PN reprezinta clanul bkli (indiferent de porcaria de la meciul cu Poli...), si cred ca orice s-ar intampla ne pierdem respectul si identitatea!

LA Steaua NU AU CE CAUTA CA LIDERI DE GRUP RECUPERATORII SI INFRACTORII SATANEI TRANSFORMATE IN CREDINCIOSI (iuda PLEACA DIN Ghencea CU Argaseala SI CU MUSTATA CU TOT!!!!).

Tocmai am auzit ca Boloni ar fi incantat sa fie manager la Steaua, daca Nastase si Tiriac (sa nu-mi spuneti tampenia ca e caine ca Tiriac e in primul rand roman valoros care nu mai are legatura cu astfel de probleme existentiale!) preiau Steaua, dar cred ca pentru multi de aici nu e pra importanta declaratia, nu?

Daca insa, inseamna ceva pentru voi, va intreb:

FACEM CEVA???

Daca da, sper sa fie fara infractori (nea mustata, nu e de recuperat nimic, e doar vorba de idealuri, asa ca sper sa stai acasa sau la aeroport sa-l astepti iar pe Radoi, poate te filmeaza cineva...).

hypno27.01.2009 22:50

"""""***andreivochin punct ro/stiri/787/pe-cine-au-eliminat-vitezistii-in-drumul-spre-cupa-campionilor-europeni-din-86.htm***"""""

si acu' ne c.a.c.a.m pe noi cu echipe ca Middlesborough aia.

mai avem de visat fratilor ... intai sa plece ciobanu' si apoi sa visam la performante

clausblaus28.01.2009 09:54
Adica respectivul n-a fost de acord ca ciobanul sa se consulte intai cu ciobanita? Numai Becali putea debita asa ceva, probabil si cu pretentia sa fie luat in serios.

Se poate intelege si faptul ca madam Becali nu a fost de acord,cu vanzarea sau cu suma,asa ca totul a picat.

Insa cum in Becali bubuie inteligenta,el spune si tot el intelege despre ce era vorba in propozitie.

:steag_cruce_invers:

JDERUL28.01.2009 10:16

Cine poate crede asa ceva? Jjjj nu va vinde niciodata Steaua. Este singurul prilej de a se se baga in seama.

«12»