Lucianz e dinamovist.L-am avut in lista cativa ani,cand jucam fifa pe site-uri obscure,frate'su`, Cornel, e rapidist ! Din Targu-Frumos
Sa-i faca testul cu intrebari despre Steaua.
Lucianz e dinamovist.L-am avut in lista cativa ani,cand jucam fifa pe site-uri obscure,frate'su`, Cornel, e rapidist ! Din Targu-Frumos
Sa-i faca testul cu intrebari despre Steaua.
lol daca te uiti sunt pe primele pagini la amicale pe FC Steaua sunt din 2006.si ce trebuie am eu cu fratemiu?
In fine mai editez odata.Daca esti chiar asa de bun hai sa jucam un amical sa vedem daca sunt de siteuri obscure.pff
Cred ca s-a dat omul singur de gol afirmand treaba cu site/urile. Si cu fratele, si tot,
testul cu intrebari e irelevant,ca doar a intrat si Krimson cu 3 conturi,mergeti pe incredere ca nu zic prostii.
Toti fanii din Romania sunt dependenti de Steaua,deci intrebarile de baza ar trebui stiute si de spurcati sau de altii.
No comment traim in Romania si se vede.Bai mai vazut pe mine sa tin cu Dinamo pe forumuri sau sa-mi pun la sts din-astea.
Eu nu sunt dinamovist vreau doar sa joc fifa dar tara asta e plina de idioti cu prejudecati.bafta
In primul rand,nu m'am referit la tine,am vb in general.
In al doilea rand,invata sa scrii si dupa aia te bagi in seama cu mine.
nu ti-am zis tie si nu am vrut sa fie asa dar daca blind asta ma ia cu din astea.
Atunci ma grabeam sa ies asa ca scuza-ma daca nu am scris perfect gramatical.
suie = chilintan, pentru cine isi mai aduce aminte ...
MORI JAVRA !!! partea 2 ...
Deja incepe sa-mi placa
sweet memories ![]()
MORI JAVRA !!! partea 2 ...
![]()
ID : cel_mai_smeker_stelist (deci va dati seama ca sunt stelist nu?
)
sunt mai vechi pe site decat arata la data inregistrarii ,am mai avut un cont,da am uitat si numele si parola
=))
astept sa fiu contactat si sa mi se zica si ce echipe sunt libere ![]()
=)) cred ca te-ai dat singur de gol.
=)) cred ca te-ai dat singur de gol.
ce vrei sa zici?...daca miam uitat numele..ce vrei?
era ceva cu marian_stelistu sau cam asa..nu mai stiu