da.. stadionul este al armatei .. din pacate doar jumate
si Becali cand a cumparat Steaua a cumparat`o cu tot cu palmares si culori ![]()
da.. stadionul este al armatei .. din pacate doar jumate
si Becali cand a cumparat Steaua a cumparat`o cu tot cu palmares si culori ![]()
Important e ca titlurile si cupele si culorili ESTE al lui. Ai si tu dreptate.
aproape toti isi doresc sa plece Becali .. dar daca o va face nu va ganditzi k stadionul este al lui ?? unde o sa jucam ??? la bragadiru ??? culorile si palmaresul sunt tot al luice o sa facem o sa jucam k Timisoara in negru galben acasa ( asta daca o sa avem unde sa jucam meciurile de acasa ) inlocuitor cred k o sa se gaseasca pt sunt multi care ar dori sa cumpere Steaua doar ca sa isi faca imagine ...
Stiu ca e impotriva regulilor sa bag 2 postari una dupa alta.. dar specimenul o cere... mai intai a zis ca "palmaresul si culorile este tot al lui (Becali)"... apoi a editat si a ramas alta bijuterie. Pai da-o dracului de treaba!
aproape toti isi doresc sa plece Becali .. dar daca o va face nu va ganditzi k stadionul este al lui ?? unde o sa jucam ??? la bragadiru ??? culorile si palmaresul sunt tot al luice o sa facem o sa jucam k Timisoara in negru galben acasa ( asta daca o sa avem unde sa jucam meciurile de acasa ) inlocuitor cred k o sa se gaseasca pt sunt multi care ar dori sa cumpere Steaua doar ca sa isi faca imagine ...
Stadionul este al armatei, numai instalatia de nocturna este a lui.
Automat, daca va exista un cumparator, va cumpara clubul cu tot cu palmares. Fara palmares, cumparatorul ar lua numai un lot de jucatori mediocrii sau plafonati(cu mici exceptii)...
nu pot merge la meciuri dar pot raspunde la intrebare
Mi-as dori ca suporterii sa incurajeze mai mult echipa decat sa injure atat pe cioban
Il faceti sa se creada prea important ![]()
normal ca voi continua pana pleaca abia astept meciul cu Gloria Bistrita Gigi Gigi Gigi Gigi LASA NEEEEEEEE LASA NEEEEEEEEE