FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vei continua sa te manifesti ca la meciurile cu Timisoara, Urziceni sau Fiorentina ?

«12»
r3fl3x21.03.2009 19:37

da.. stadionul este al armatei .. din pacate doar jumate ;) si Becali cand a cumparat Steaua a cumparat`o cu tot cu palmares si culori ;)

Stanici21.03.2009 19:50

Important e ca titlurile si cupele si culorili ESTE al lui. Ai si tu dreptate.

Stanici21.03.2009 19:57
aproape toti isi doresc sa plece Becali .. dar daca o va face nu va ganditzi k stadionul este al lui ?? unde o sa jucam ??? la bragadiru ??? culorile si palmaresul sunt tot al lui ;) ce o sa facem o sa jucam k Timisoara in negru galben acasa ( asta daca o sa avem unde sa jucam meciurile de acasa ) inlocuitor cred k o sa se gaseasca pt sunt multi care ar dori sa cumpere Steaua doar ca sa isi faca imagine ...

Stiu ca e impotriva regulilor sa bag 2 postari una dupa alta.. dar specimenul o cere... mai intai a zis ca "palmaresul si culorile este tot al lui (Becali)"... apoi a editat si a ramas alta bijuterie. Pai da-o dracului de treaba!

MoWeed21.03.2009 21:23
aproape toti isi doresc sa plece Becali .. dar daca o va face nu va ganditzi k stadionul este al lui ?? unde o sa jucam ??? la bragadiru ??? culorile si palmaresul sunt tot al lui ;) ce o sa facem o sa jucam k Timisoara in negru galben acasa ( asta daca o sa avem unde sa jucam meciurile de acasa ) inlocuitor cred k o sa se gaseasca pt sunt multi care ar dori sa cumpere Steaua doar ca sa isi faca imagine ...

Stadionul este al armatei, numai instalatia de nocturna este a lui.

Automat, daca va exista un cumparator, va cumpara clubul cu tot cu palmares. Fara palmares, cumparatorul ar lua numai un lot de jucatori mediocrii sau plafonati(cu mici exceptii)...

green-arena22.03.2009 14:31

nu pot merge la meciuri dar pot raspunde la intrebare

Mi-as dori ca suporterii sa incurajeze mai mult echipa decat sa injure atat pe cioban :steag_cruce_invers: Il faceti sa se creada prea important :))

radusteaua2322.03.2009 15:42

normal ca voi continua pana pleaca abia astept meciul cu Gloria Bistrita Gigi Gigi Gigi Gigi LASA NEEEEEEEE LASA NEEEEEEEEE

«12»