FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vei continua sa te manifesti ca la meciurile cu Timisoara, Urziceni sau Fiorentina ?

«12»
Virgil22.01.2009 09:31

De la meciul cu Fiorentina, al treilea consecutiv in Ghencea cand aproape tot stadionul a scandat impotriva creditorului, a trecut ceva timp. Apele parca s-au mai linistit prin readucerea la carma echipei a celui care e simbol in aceasta parte de lume.

Becali? Suparat e Doamne, suparat.

Nu pentru ca prietenii l-au abandonat si l-au uitat. Ci din motive mult mai grave. Criza financiara i-a injumatatit averea, procesul in dosarul Valiza bate la usa, si un baiat rau din Ardeal - am citit in presa - ii doreste moartea, punand la bataie o suma considerabila.

"Punem 50.000 de dolari recompensã pentru cel ce va grãbi sfârșitul lui Gigi Becali. Trebuie sã moarã!".

Sursa: prosport.ro/22 ianuarie 2009

Pentru acest din urma motiv, a cerut stramutarea la Bucuresti a dosarului penal aflat spre solutionare la Curtea de Apel Cluj.

De obicei in situatiile in care iti vezi potrivnicul batut de Dumnezeu, il lasi in plata Domnului. De aceea intrebarea formulata de THE RADICAL intr-un comentariu la unul dintre articolele scrise in ultima vreme, devine esentiala:

"Vei continua sa te manifesti ca la meciurile cu Timisoara, Urziceni sau Fiorentina si sa injuri patronul sau pur si simplu il vei lasa in pace ?"

Cu alte cuvinte, doresti liniste in jurul echipei pentru a-i asigura un climat favorabil in incercarea ei de obtinere a performantei, sau tii neaparat sa-l determini pe Gigi Becali sa renunte la Steaua?

Lari22.01.2009 09:32

Sa fie scandal!

jegali, MARª AFARÃ DIN TEMPLU, rahat stãtut ce esti!

axl22.01.2009 09:37

Mori, ciobane!

Adrian22.01.2009 09:44

Cred ca intrebarea ar trebui sa fie:

Vei continua sa te manifesti ca la meciul cu Timisoara, Urziceni si Fiorentina si vei injura patronul si dupa ce antrenorul o sa iti ceara sa te opresti pt ca faci rau echipei?

p.s.

De la mine nu se pune problema.

Die sheepherder!

STARforce22.01.2009 09:50

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!!Steaua NU ESTE A TA.

Lari22.01.2009 09:54

Pe prima pagina, sondajul este 20 PRO, 14 contra! :blink:

sabin130722.01.2009 10:18

Ciobane, pleaca din Ghencea!

clausblaus22.01.2009 10:48

Interesant,ca pe prima pagina 37 sunt pro si 18 contra!

:steag_cruce_invers:

Dragoshel22.01.2009 10:50

pentru ca pe prima pagina poate vota ORICINE, aici doar cine are cont pe forum ;)

mihaitza8522.01.2009 10:52
Interesant,ca pe prima pagina 37 sunt pro si 18 contra!

caracatita becaliana si-a intins tentaculele si acest site !

clausblaus22.01.2009 11:08

Chiar si un tentacul sa fii si tot te "prinzi" ca Becali trebuie sa lase Steaua.Tind sa cred ca sunt multi ce voteaza la misto,desi din cei 18-19 care erau contra,cu siguranta 9-10 chiar sunt de partea lui Becali.

joseph22.01.2009 11:12

am mai protestat impotriva lui Becali si ne-a intors prin santajul cu biletele si prin aducerea lui Lacatus. acum istoria se repeta si trebuie sa demonstram ca am invatat ceva.

Becali pleaca din Ghencea!

Fane22.01.2009 11:31

Becali...LA PUSCARIE !!!

mihaitza8522.01.2009 12:01
Chiar si un tentacul sa fii si tot te "prinzi" ca Becali trebuie sa lase Steaua.Tind sa cred ca sunt multi ce voteaza la misto,desi din cei 18-19 care erau contra,cu siguranta 9-10 chiar sunt de partea lui Becali.

eu cred ca e un vot sincer !

MoWeed22.01.2009 13:53

Mori Becali

Robinson Rufay Zapata22.01.2009 14:59

nu stiu ce , dar ceva ma face sa cred ca Gigi va pleca de la Steaua , am eu un sentiment ascuns :D

Guardian22.01.2009 17:25

Încerc sã vãd dacã mã pot abtine :)

Fan FC Steaua24.01.2009 04:07

Ciobane, ia-ti blana si cara-te!

clausblaus24.01.2009 10:52
nu stiu ce , dar ceva ma face sa cred ca Gigi va pleca de la Steaua , am eu un sentiment ascuns :D

Se pare ca va trebui sa ne mai tinem ascunse acele "sentimente",cel putin un an ,daca ar fi sa ne luam dupa declaratiile facute de Becali,in direct la GSP-TV.Pana in 2010,luna ianuarie,are cu ce.............!!!

ultrash25.01.2009 15:22

in mod normal protestele ar trebui sa continue indiferent de cine e pe banca

fECALI PLEACA DIN Ghencea!

mountytoma25.01.2009 20:20

in mod si mai normal, Gigi Becali si tot neamul lui, de la primul pana la ultimul, berbec sau oaie, ar trebui sa ia numai muhhe din Ghencea, inclusiv dupa ce pleaca! inclusiv dupa ce pleaca! pentru ca raul facut de el Stelei nu se va vindeca asa de usor!

eduardo_stelist25.01.2009 20:27

Nu mai trebuie iertat jegul; nu mai merita mila, dezinteres sau altceva decat huiduieli.

Sa ne lase fara ideile lui cretine.

Eu unul il voi huidui in continuare...pana se va satura si va fugi.

MORI CIOBANE!!!

r3fl3x21.03.2009 18:24

aproape toti isi doresc sa plece Becali .. dar daca o va face nu va ganditzi k stadionul este al lui ?? unde o sa jucam ??? la bragadiru ??? culorile si palmaresul sunt tot al lui ;) ce o sa facem o sa jucam k Timisoara in negru galben acasa ( asta daca o sa avem unde sa jucam meciurile de acasa ) inlocuitor cred k o sa se gaseasca pt sunt multi care ar dori sa cumpere Steaua doar ca sa isi faca imagine ...

bodanelu21.03.2009 18:59

@r3fl3x stadionul este al Armatei. Palmaresul si culorile sunt ale Stelei. Steaua fara palmares nu valoreaza nimic. Si nu o vinde fara palmares...

Mihai Somanescu21.03.2009 19:30
aproape toti isi doresc sa plece Becali .. dar daca o va face nu va ganditzi k stadionul este al lui ?? unde o sa jucam ??? la bragadiru ??? culorile si palmaresul este tot al lui ;) ce o sa facem o sa jucam k Timisoara in negru galben acasa ( asta daca o sa avem unde sa jucam meciurile de acasa ) inlocuitor cred k o sa se gaseasca pt sunt multi care ar dori sa cumpere Steaua doar ca sa isi faca imagine ...

Da,daa... culorile si palmaresul este tot al luiii...ale lui esteee...

«12»