:twisted: Veniti fratilor la meciu cu otelu! :twisted:asta e nu ne-am calificat.da veniti la meci ca nu suntem in Stefan cel mare cu 700 de suporteri! :x
:twisted: Veniti fratilor la meciu cu otelu! :twisted:asta e nu ne-am calificat.da veniti la meci ca nu suntem in Stefan cel mare cu 700 de suporteri! :x
Imi pare tare rau ca nu pot ajunge la acest meci... Cu atat mai mult cu cat Antena 1 isi permite sa spuna la stirile din sport ca "Steaua este singura echipa care joaca tribunele goale acasa" :idea:
Poftim :!: :?: :!: 8O
Mdea am auzit SSk...niste jigodii prin definitie...ce te astepti de la Antena 1, Tvr, care sunt pe fata anti-Steaua...si sper ca ti-ai dat seama.Eu unul nu am cum sa ajung la meci...si nu stiu ce sa mai fac de cand cu transmisiile pe Telesport....
O sa apar si eu in peluza dar nu stiu cat de mult am sa cant pentru Steaua. Poate daca ma imbat rau si uit de CL.
O sa apar si eu in peluza dar nu stiu cat de mult am sa cant pentru Steaua. Poate daca ma imbat rau si uit de CL.
pai astea sunt momentele in care trebuie incurajata echipa...la 4-0 cu National si 4-1 cu Shelbourne canta si nea Gigel de pe camp care n-are treaba cu fotbalul! suporterii adevarati acum tre sa cante!
cine iubeste Steaua o iubeste acum!
O sa apar si eu in peluza dar nu stiu cat de mult am sa cant pentru Steaua. Poate daca ma imbat rau si uit de CL.pai astea sunt momentele in care trebuie incurajata echipa...la 4-0 cu National si 4-1 cu Shelbourne canta si nea Gigel de pe camp care n-are treaba cu fotbalul! suporterii adevarati acum tre sa cante!
Stii ceva? Am facut 1200 km dus-intors pentru meciul cu Poli Timisoara. Mult iubitii jucatori ai Stelei nici macar nu s-au sinchisit ca vina pana la peluza sa salute galeria, ca totusi am facut un efort pentru ei ca sa nu se simta abandonati in mijlocul taranilor.
ai dreptate kishcutia asa ar trebui...si sunt sigur ca asa va fi....au nevoie de intelegere si de incurajari...pt ca nu am iesit din Europa...sper ca stadionul sa fie plin la meciul cu Otelu'...
DACA NU SE CALIFICA Dinamo MACAR O SA TREACA DIN SUPARAREA NOASTRA! Forza Steaua!
P.S.: Skopje 1-1 Rapid!
Offtopic : nu mi-ar parea rau daca se califica Dinamo, da' nici daca nu se va califica n-o sa-mi para :twisted: ei oricum de cand ii stiu nu au fata si mai ales mentalitate de Europa. Deh...mijloacele specifice se pare ca sunt "specifice" doar aci... :twisted:
OffTopic: Cateii s-au califcat cu foarte mult noroc 2-1! Ce noroc pot sa aiba unii frate!
Observ ca te uiti in gradina altora,in timp ce in a noastra s-au uscat castravetii.
Sa ne concentram mai mult pe ce-i al nostru.
Totusi.
Lasa mah, Virgile, ca din cand in cand, pentru detensionare, mai meritasate concentrezi si la gradina altora 8)
Plus ca ce am vazut in seara asta imi confirma : romanii sunt per total departe de Europa (noroc ca macedonenii si cipriotii sunt ceva mai la deal decat noi), iar Steaua ramane singura cu fata de export :twisted: De altfel, tare m-as mira sa ni se mai alature cineva in grupe !
ai dreptate kishcutia asa ar trebui...si sunt sigur ca asa va fi....au nevoie de intelegere si de incurajari...pt ca nu am iesit din Europa...sper ca stadionul sa fie plin la meciul cu Otelu'...
BA OMULE! Tu te simti bine sau ai febra? Ce aberezi acolo??? Ce intelegere mah? ce incurajari? zici ca esti anti Gigi si vorbesti ca un mielusel. MECI CU Otelul?!? daca aveau macar putina valoarea jucau cu Real Madrid! da pe tine te intereseaza sa-l incurajezi pe Bostina. Te rog fi invitatul meu. nu uita un banner pt Radoi si Protasov. :x
pai astea sunt momentele in care trebuie incurajata echipa...la 4-0 cu National si 4-1 cu Shelbourne canta si nea Gigel de pe camp care n-are treaba cu fotbalul! suporterii adevarati acum tre sa cante!cine iubeste Steaua o iubeste acum!
dar tu care dai inicatii asa pretioase te duci la meci sa incurajezi echipa???
pai astea sunt momentele in care trebuie incurajata echipa...la 4-0 cu National si 4-1 cu Shelbourne canta si nea Gigel de pe camp care n-are treaba cu fotbalul! suporterii adevarati acum tre sa cante!cine iubeste Steaua o iubeste acum!
Alex, las-o mah, ca e fata...si poate ca nu-i plac injuraturile de pe stadion :idea:
eu o sa fiu pe stadion la meciul cu Otelul... si o sa incurajez echipa
Da ma, se duce. O stiu de pe site-ul oficial.
P.S. buna kish.(Pretender)
Nu spun acum, sa ii primim cu aplauze, dar ar fii frumos, ca tot stadionul sa scandeze: Pana la moarte, cu Steaua pana la moarte.....
Il_Diablo nu'ti convine?Stai draq akasa si uita'te la rapid si Dinamo...fa'te orice alt animal vrei tu....ramai suparat pana mori...ma gandesc ca tie iti trece mai greu....sa fii sanatos, dar gandeste inainte sa spui ceva...ca am sa te vad poate mai incolo pe site cand Steaua va avea un avantaj de vreo 10 puncte in fata si vei declara ca ai sustinut echipa si alte aberatii de ale tale...
Da ma, se duce. O stiu de pe site-ul oficial.
te rog sa rectifici...sa scoti "ma" ala de acolo pt ca eu nu sunt ma cu nimeni...in special cu cineva pe care nu il cunosc si nu ma cunoaste.
Al doilea lucru am intrebat,pt ca banuiesc ca stii si tu bine ca sunt o gramada de oameni care fac galagie si vin cu idei din fata unui calculator,dar ei nu fac nimic pe stadion.
Bai vieri. Vezi ca am muncit 2 ore la avatarul ala. Te rog sa-l schimbi. Munceste si tu si fa-ti unul original.
O sa apar si eu in peluza dar nu stiu cat de mult am sa cant pentru Steaua. Poate daca ma imbat rau si uit de CL.pai astea sunt momentele in care trebuie incurajata echipa...la 4-0 cu National si 4-1 cu Shelbourne canta si nea Gigel de pe camp care n-are treaba cu fotbalul! suporterii adevarati acum tre sa cante!
Stii ceva? Am facut 1200 km dus-intors pentru meciul cu Poli Timisoara. Mult iubitii jucatori ai Stelei nici macar nu s-au sinchisit ca vina pana la peluza sa salute galeria, ca totusi am facut un efort pentru ei ca sa nu se simta abandonati in mijlocul taranilor.
si eu am facut 1200 de km pana la Timisoara si inapoi! si totusi inca mi se pare normal sa sustin echipa la greu...
Am cautat un subiect pe forumul vostru, legat de viitorul vostru adversar din turul I, dar nu am gasit (sau, poate, n-am cautat bine)!
Avand in vedere ca mai sunt vreo 2 ore pana la tragerea la sorti, vroiam doar sa va urez bafta! Echipele noastre au nevoie si de putin noroc la tragerea la sorti si adversarii pe care mi-ar place sa-i intalniti ar cam fi:
1. Steaua - sa zicem FC Midtylland sau NK Domzale sau Siroki Brijeg - ceva de genul asta;
2. Rapid - tot cam asa, ceva abordabil;
3. Dinamo - e aici ar fi o problema...lor le-as 'recomanda cu caldura' o 'reteta' mai speciala gen: SV Hamburg, Olimpique Marseille, Steaua Rosie Belgrad sau poate chiar si-o Sampdoria...
Oricum bafta!!!!!
cum e la matineu? :lol:
Am cautat un subiect pe forumul vostru, legat de viitorul vostru adversar din turul I, dar nu am gasit (sau, poate, n-am cautat bine)!Avand in vedere ca mai sunt vreo 2 ore pana la tragerea la sorti, vroiam doar sa va urez bafta! Echipele noastre au nevoie si de putin noroc la tragerea la sorti si adversarii pe care mi-ar place sa-i intalniti ar cam fi:
1. Steaua - sa zicem FC Midtylland sau NK Domzale sau Siroki Brijeg - ceva de genul asta;
2. Rapid - tot cam asa, ceva abordabil;
3. Dinamo - e aici ar fi o problema...lor le-as 'recomanda cu caldura' o 'reteta' mai speciala gen: SV Hamburg, Olimpique Marseille, Steaua Rosie Belgrad sau poate chiar si-o Sampdoria...
Oricum bafta!!!!!
Frate nu ai nimerit nici macar un jumatate de meci :lol:
Oricum .. Dinamo si rapid .. au nimerit echipe :twisted: "usoare"