FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine ar trebui sa fie urmatorul capitan al Stelei?

«123»
Khalid16.01.2009 13:38

Nicolita.

drogul meu e steaua16.01.2009 13:50

Nicolita :))

steaua_gloria16.01.2009 15:16

Daca as fi la Steaua as propune ca numarul lui sa nu fie luat de nimeni, pentru ca Mirel se va intoarce intr-o zi :hai_steaua:

Lari16.01.2009 19:00

Mirel Radoi:

Dacã ar fi dupã mine, noul cãpitan al Stelei ar trebui sã fie Petre Marin. E un lider înnãscut, a fost cãpitan și la Progresul. Are o vârstã, știe cum sã aplaneze un conflict, cred cã el e cel mai potrivit

negrutzu6116.01.2009 20:45
fularsteaua2 Eu am 19 ani, respir pentru tot ce inseamna Steaua si tot ce e ros-albastru, dar sunt suparat pe unii din suporterii nostri care ne creeaza probleme si din cauza carora nu avem sanse la campionat chiar daca intr-un fel au dreptate sa fie suparati pe domnul Gigi Becali pentru ca se baga peste antrenir si nu-l lasa sa-si faca treaba. Ce vina are antrenorul, joaca el pe teren de-l acuza? :steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:
maye16.01.2009 22:15

@negrutzu61

da mai desteptule..suporterii sunt de vina...

mars!

Mirel Radoi:

Dacã ar fi dupã mine, noul cãpitan al Stelei ar trebui sã fie Petre Marin. E un lider înnãscut, a fost cãpitan și la Progresul. Are o vârstã, știe cum sã aplaneze un conflict, cred cã el e cel mai potrivit

pacat ca n`o sa fie!

de ce?stie colectionarul de branza...

Guardian16.01.2009 23:30

Zapata ar trebui sã fie dar va fi Goe pentru cã asa vrea Becali !

c477u7u17.01.2009 12:34

Eu merg pe :

1- Ghionea

2- Goian

3- Zapata

- atat am avut de ales pt ca trebuie jucatorii care joaca meci de meci si care au respect din partea majoritara a jucatorilor si suporterilor. Daca va intrebati de ce Ghionea, pentru ca e serios, talentat, ambitios, are mai mare vechime la echipa si seama cu Radoi la felul in care se zbate pentru mingi. Oricum urmatorul an 2009-2010 va fi cu siguranta cel mai sumbru daca ne luam dupa declaratiile lui Gigi Becali. Sa speram sa se va satura de tot si va ceda clubul unor oameni care sa fie dornici sa investeasca si sa faca performanta fara a se uita la bani cum sunt la marile cluburi si cum fac si cei de la Manchester City.

seven718.01.2009 07:54

Zapata ar fi cel mai potrivit, dar Becali o sa-l puna pe Goian sigur.

steauacri19.01.2009 08:49

Ogararu ar fi cel mai potrivit...

Virgil19.01.2009 09:24

Am sa-mi spun si eu parerea despre cine ar trebui sa fie capitan. Desi nu e cel mai valoros jucator al echipei, are totusi valoare si dupa Ogararu e al doilea cel mai vechi jucator al echipei. Numele lui? Ghionea. Un tip sobru, un adevarat stelist, mai putin diplomat (e adevarat), poate fi cu brio capitanul echipei.

Adevarul e ca (din ce am citit prin ziare) niciunul dintre Ogararu, Goian, Ghionea, Petre Marin, nu se inghesuie sa preia banderola. Datorita relatiei directe pe care ar trebui sa o aiba cu Becali.

Probabil ca in cele din urma, noul capitan va fi ales de coechipierii sai. Ar fi cel mai corect lucru.

PS In urma numararii voturilor acordate in acest topic, a reiesit urmatoarea ierarhie:

1. Ogararu, cu 17 voturi

2. Ghionea, cu 13 voturi

3. Goian, cu 7 voturi

4. Zapata, cu 4 voturi

5. Nicolita, cu 2 voturi

bruno castellano20.01.2009 18:13

Noul capitan al Stelei ar trebui sa fie unul din oamenii de baza ai echipei si aici ma refer la Ghionea si Goian. O solutie ar fi si O. Petre..

Eu unul cred ca Petre Marin nu prea are sanse, mai ales ca, a avut un tur mai slab . Sa ne amintim ca cele mai multe goluri le-am primit din faze care au plecat de pe partea lui. Si apoi, are si el o virsta. Cel mai numerit era Ogararu pt ca a fost cel mai bun in tur dar, acesta nu este jucatorul Stelei. Steaua are nevoi de jucatori nu de capitani pt ca, pe acestia ii are. Un fundas stinga si un atgacant ar fi bineveniti in acest moment.

Nyghty22.01.2009 10:01

Sorin Ghionea sau George Ogararu :hmmm:

fredysteaua05.03.2009 17:41

nu inteleg ce tot il pomeniti pe Ogararu nici macar nu e jucatoru nostru :|

Ghionea e cel mai potrivit si dupa O. Petre

am vazut ca a fost Ghionea pana acum capitan .. cred ca asa va ramane..p.Marin nici macar nu e titular

daniel_1010.03.2009 14:04

Ghionea,zapata sau Dorin Goian

«123»