FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

30 de arginti

«12»
fcsteaua.ro14.01.2009 21:52

Sunt 2 lucruri la care ma gandesc. Unul e meciul acela cu FC Arges. Mi-l aduc aminte am stat pe gazon in dreptul bancii Stelei. Piturca fuma tigara de la tigara- kentane lungi si le arunca peste copertina direct la picioarele mele parca vroia sa ma incendieze. Nu jucam nimic, doar presiune surda, iar la Pitesti era un plavan blond, in genul lui Bratianu 2 sau Goian , Marincau parca se chema nu trecea nimic de el. Pe el il vad si acum cum facea semnele alea ce au devenit apoi clasice cu mainile parca vroia sa zboare ,,hai sus, hai pe ei", dar ceilalalti parca nu existau. Il vad cum se duce ia o minge dupa centrul terenului, intra putin pe poarta si apoi detoneaza un proiectil cum am mai vazut doar la Lotzi Boloni. Pot sa jur ca a castrat paianjenul de la vinclu. Il admiram pana atunci, dar din acea seara l-am iubit neconditionat. Al doilea sunt lacrimile lui de la sfarsitul meciului cu Buzau, tragicomedia cu valize din finalul sezonului trecut, si rugamintile noastre: NU PLECA!

In ultima vreme m-a ranit cumplit. Odata cand a spus ca stie lucruri necurate despre Liga 1, dar ca nu vrea sa vorbeasca, si a II-a oara acum. Ma simt tradat. L-as fi vazut oriunde in Anglia, mi se pare un campionat croit pe masura lui, asa cum pe Dica l-as fi vazut in Portugalia. Simt ca-i va urma ca destin, simt ca s-a vandut pe 30 de arginti ca sa-si plateasca rata la Bentley, simt ca ne-a tradat pentru ca i-a dat o gura de oxigen nasului cand toti erau cu bocancii pe pieptul lui si libertatea noastra era aproape.

Cred cu tarie ca locul lui era la noi sau la o echipa mai mare. As fi vrut un tricou cu el la un club de optimile Ligii, pe care sa-l port cu mandrie, dar el a spus ca totul sau nimic e acum si a decis sa plece. Din durerea despartirii iti strig ca ai fost las! Simt ca unul din motivele mele de mandrie e acum ca o jucarie gripata cu nisip la cheremul unor seici. (Cum o fi Gigi cu musulmanii, acum sunt buni cand cecul lor e valabil, te-au revigorat ca pe vremea lui Ceasca cand le vindeai de-ale oitelor tale pe sest- deh mare ilegalist...)

In fine ma simt ca si cum as fi asistat la vanzarea lui El Zorab si nu pot decat sa ma rog din iubirea ce i-o port neconditionat ca Gigi sa nu-i franga zborul lui prelung catre dune intr-un ultim act de nebunie. Fiind vorba de cei 30 de arginti sunt sigur ca atletul crestinatatii, frate de conjuctura cu necredinciosii cei inavutiti, isi va da dezlegarea si capitanul va pleca sa-si vada visul cu ochii, sa-si faca cont mare, sa joace pentru straini, sa dea cu tifla cluburilor ce nu l-au vrut ca e batran si lovit. Du-te Mirele, vino inapoi sa ne antrenezi, nu ca Balaci inmuiat in alcool, nu ca Neaga infrant de obiceiul locului, ci ca Radoi, Lawrence al Arabiei de Romania. Sa te fereasca Dumnezeu de accidentari si trecand peste glumele prietenilor mei nestelisti care te fac ,,Al Hilar" si ,,Al Halal" te mai intreb doar atat:

Pe noi ai idee cui ne lasi?

Alex (keluboss)

redondo14.01.2009 22:29

Mai ramanea sa-l numesti si "Printul Desertului".

PS Lui Balaci i-a placut alcoolul inca de pe vremea cand era fotbalist...acolo e cam greu sa bei.

Iar Neaga,atunci cand a venit de-acolo dupa numai o luna a avut cel mai bun an al carierei lui (2004) cand a marcat 23 goluri.

1on14.01.2009 22:38
Pe noi ai idee cui ne lasi?

Lui Ogãraru?!

lupi14.01.2009 22:47

pana in vara.apoi ramanem de izbeliste.

maye15.01.2009 02:08

ai nimanui...ramanem ai nostri..si atat!

Lui Ogãraru?!

da..4 luni...

dee15.01.2009 05:25
L-as fi vazut oriunde in Anglia, mi se pare un campionat croit pe masura lui, asa cum pe Dica l-as fi vazut in Portugalia. Simt ca-i va urma ca destin, simt ca s-a vandut pe 30 de arginti ca sa-si plateasca rata la Bentley, simt ca ne-a tradat pentru ca i-a dat o gura de oxigen nasului cand toti erau cu bocancii pe pieptul lui si libertatea noastra era aproape.

Radoi nu a tradat pe nimeni si-a vazut de propriul interes si nu merita judecat pentru asta. Pe plan sportiv si-a indeplinit aproape toate ambitiile personale pe care le poate avea un fotbalist: a castigat Campionatul cu Steaua, a fost selectionat in echipa nationala, a jucat in CL, singurul tel neatins fiind transferul la o echipa de top din Europa. O data cu trecerea anilor si a deselor accidentari a constientizat ca acest ultim obiectiv ramane o himera si a ales pragmatic: decat sa evolueze intr-un campionat puternic la o echipa mediocra, mai bine intr-un campionat mediocru la o echipa puternica (financiar). E timpul sa-si realizeze si ambitiile financiare, nu crezi?

vlad7515.01.2009 06:32

Pe cand si-un topic cu injuraturi la adresa jucatorilor care au trecut prin Ghencea ? Sunt multi care iubesc sa injure. Sunt derutat de atitudinea voastra.Repet,judecati limpede,viata inseamna si altceva decat jocuri pe pc sau filme . Trezirea oameni buni!

Virgil15.01.2009 07:04

Orice inceput are si sfarsit. Eu cred ca Radoi si-a cam facut treaba la Steaua si e dreptul lui sa se duca la mai multi bani. C-asa e in fotbal.

Desi il respect si il consider sufletul echipei, nu ma simt deloc tradat. A facut ceea ce trebuia sa faca. Multumiri lui Olaroiu si sa nu uitam ca nimeni nu e de neinlocuit. Chiar in inimile noastre.

Poate ca a venit timpul ca in vestiarul Stelei sa nu se mai auda vocea unui singur om. Poate fi un pas inainte.

Cine va fi insa noul capitan? Ce-ati zice de Goe? Doar a fost jucatorul anului trecut.

Marius15.01.2009 07:56

Din cate se pare (mda, exprimarea e urata :) ) noul capitan va fi ales dintre Ogararu si Ghionea.

Stanici15.01.2009 08:04

Din cate se pare, probabil, exista zvonuri ca, din surse care doresc sa isi pastreze anonimatul, noul capitan al Stelei va fi... George. .Becali.

Ic3MaN15.01.2009 08:45

e greu acum cand pleaca cel mai stelist dintre stelisti,dar au mai plecat si altii si au rasarit altii dupa.poate Tudose va fi noul Radoi,poate nu...vom vedea.imporatant e sa ramanem o ECHIPA si fara Radoi si sa continuam lupta pt titlu 24!

kosm1n15.01.2009 09:58

Acum se vede cat tine Ciobanul la finul lui! Pana acum spunea ca numai la o echipa mare si sa ia multi bani pe el dar acum nu mai conteaza?

Ce tarfa cu 1000 de fetze esti tu Ciobaneee!!!

andrey_ptm_steaua15.01.2009 10:30

haideti sa fim realisti...la 28 ani, mai ales daca esti roman si te accidentezi foarte des e foarte greu sa speri la un transfer la inter,Milan,real sau alte echipe de top...Radoi a facut c trebuia pentru el si familia sa....isi va asigura viitorul pentru ca nu se stie niciodata ce se va intampla...sa nu uitam ca Mirel a jucat 8 ani pt noi si a fost un adevarat idol...respect Radoi si bafta :steag_cruce_invers:

EL_CAPITANO.jpg

M._Radoi.jpg

7_mai_198615.01.2009 10:32
Acum se vede cat tine Ciobanul la finul lui! Pana acum spunea ca numai la o echipa mare si sa ia multi bani pe el dar acum nu mai conteaza?

Ce tarfa cu 1000 de fetze esti tu Ciobaneee!!!

Nu avea cum sa-l mai tina pe Radoi la Steaua. Pentru un campionat puternic, Radoi trebuia dat acum 3-4 ani, pe bani mai mult, dar Gigi a fost lacom, a crezut ca daca mai sta 2-3 ani va lua mai mult. Nu i-a iesit pasenta, iar accidentarile dese si grave l-au eliminat pe Radoi din atentia cluburilor mari.

Oare seicii de la Al-Hilal nu or vrea si clubul?

redondo15.01.2009 10:40
e greu acum cand pleaca cel mai stelist dintre stelisti,dar au mai plecat si altii si au rasarit altii dupa.poate Tudose va fi noul Radoi,poate nu...vom vedea.imporatant e sa ramanem o ECHIPA si fara Radoi si sa continuam lupta pt titlu 24!

Nu e mai bine sa fie Tudose noul Goian?

korynna15.01.2009 12:09
[/br]Pe noi ai idee cui ne lasi?

[br]

Apa trece, pietrele raman. Asta ne e soarta.

steaua_gloria15.01.2009 12:16

Mirel Radoi Mereu in sufletul meu ! :steag_cruce_invers:

andrey_ptm_steaua15.01.2009 12:37

cum vreti sa arate Steaua acum dupa plecarea lui Radoi?? mie cea mai buna formula mi se pare: Zapata-Ogararu-Ghionea-Goian-P. Marin-Szekely-Tiago-Ionescu-Nicolita-Dayro-Kapetanos

drogul meu e steaua15.01.2009 12:56
:( ... sunt curios ce capitan va fi si ce jucatori vor veni la Steaua :| ca neaga a plecat Radoi a plecat ...
iNsTiGaToR15.01.2009 13:05
Nu avea cum sa-l mai tina pe Radoi la Steaua. Pentru un campionat puternic, Radoi trebuia dat acum 3-4 ani, pe bani mai mult, dar Gigi a fost lacom, a crezut ca daca mai sta 2-3 ani va lua mai mult. Nu i-a iesit pasenta, iar accidentarile dese si grave l-au eliminat pe Radoi din atentia cluburilor mari.

Oare seicii de la Al-Hilal nu or vrea si clubul?

Te respect pentru ce ai zis acolo...doamne ajuta sa scapam de cioban....

imi pare rau ca a plecat Radoi..va fi mereu in sufletul nostru..si al rapidistilor care il injurau la fiecare meci in giulesti.....acuma ce sa zic...sa speram ca urmatorul capitan sa fie unul bun...de exemplu as vrea sa fie Goian...nu stiu daca mai e cineva care ar merita asta....ar mai fi Zapata...dar inclin spre Goian

Multa bafta lui Radoi in continuare...si MOARTE CIOBANULUI fular-campioniifularsteaua2fular-campionii

brada15.01.2009 13:07

Unicul Capitan :) nici nu va dati seama ce pierdere in chl aducetiva aminte cum a jucat cu bayern ... pacat ... dar are si el o familie trebuie inteles si iubit ca pana acum macar de ar avea si celelalte japite de la Steaua dorinta de castig pe jumate cat a lui am ajunge departe ... asta e unu ca el e doar la 10 ani ... Lacatus-Radoi- ? cine urmeaza?

poate nu se acomodeaza acolo si revine in tara pe o suma mai mica v-ati gandit la asta? ca Ogararu:) Doamne ajuta

fular-campionii pentru Radoi

iNsTiGaToR15.01.2009 13:09
:( ... sunt curios ce capitan va fi si ce jucatori vor veni la Steaua :| ca neaga a plecat Radoi a plecat ...

io ma bucur ca a plecat Neaga....si asa na jucat nimic..ii platea salariul degeaba

RoughSilk15.01.2009 18:50
io ma bucur ca a plecat Neaga....si asa na jucat nimic..ii platea salariul degeaba

Te bucuri ? bravo .. dar vezi ca Neaga e mai stelist ca tine , sau tu nu te`ai bucurat la utlima victorie in fata cateilor ? uiti cine a marcat?

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/4620

Cat despre Mirel vad ca multa lume "il intelege" ca are si el o familie si trebuie sa se gandeasca la viitorul lui.Scuzat sa fiu de majoritatea , si eu il iubeam foarte mult pe Mirel , dar sunt oameni in tara asta care traiesc cu salarii mizere ... Noi acum TREBUIE sa intelegem grija lui fata de familie???Poate ma pripesc , dar nu mi se pare decat lehamite fata de Steaua si lacomie in transferul lui Mirel.Daca pleca in Anglia la ultima clasata ... in Italia la ultima clasata ... in Spania , Olanda ... oriunde ... avea tot respectul meu.

N`a facut decat sa-l ajute pe cioban , si pentru asta dragostea mea fata de el piere usor usor . Tot odata nu pot sa uit cate ai facut pentru noi capitane , pentru toate cele .. iti urez multa bafta .

andrey_ptm_steaua15.01.2009 18:55

in 2 zile au plecat 2 stelisti adevarati:Neaga si Radoi...In vara va mai pleca unul:Ogararu...ce trist

w3bmaster15.01.2009 19:41

Eu sunt dezgustat .... dar asta e mentalitatea tipic romaneasca ...

«12»