FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fiara de portelan

«12»
Adrian15.01.2009 15:30

Eu l-am evaluat in 7 meciuri din 13. Nu chiar 1/2.

steaua_gloria15.01.2009 20:42

Mai lasa-ti-l in pace pe Laca. Ce-ati vrea sa faca ? Credeti ca el se poate lua in gura cu ciobanul ? De ce nu se baga Ienei si fostele glorii steliste sa protesteze? asa sa musti cate oleaca , ca oricumn stii ca nu patesti nimic e usor. Laca depinde de cioban , n-are ce face. Poate are si elplanurile lui. Voi credeti ca el vrea sa ne dezamageasca , dupa ce i-am aratat de atatea ori dragostea?

Adrian15.01.2009 20:43

De ce depinde Lacatus de cioban?

steaua_gloria15.01.2009 20:45

Din simplul fapt ca daca se revolta va fi demis. Sau va fi o tensiune la echipa de nedescris si sa vezi atunci rezultate.

Adrian15.01.2009 20:48

Pai, Lacatus ce vrea?

Un loc de munca sau sa fie bine Stelei?

steaua_gloria15.01.2009 20:55

Un loc de munca care sa-i faca cea mai mare placere.Stai tu linistit, cand o sa plece, o sa faca si el scandal, la fel ca toti ceilalti. Nu s-a inventat omu care sa-i faca fata lui Becali.

Adrian15.01.2009 20:56

Deci, ce zici tu e ca pe el il doare in cot de Steaua.

Sta doar pt ca are un loc de munca.

Si, ca sa faca ceva pt Steaua, trebuie intai sa plece.

Exact asta cred si eu.

Joga Bonito15.01.2009 21:15
Deci, ce zici tu e ca pe el il doare in cot de Steaua.

Sta doar pt ca are un loc de munca.

Si, ca sa faca ceva pt Steaua, trebuie intai sa plece.

Aberezi in totalitate. Probabil nici nu are contract platit si antreneaza moca. Dar dupa principiile tale si Yuskel ala a facut mai multe pt Steaua decat Laca. Asa ca no comment...

Sper sa vina Panduru antrenor si sa plece dupa 5 etape din motive sentimentale. 3 etape sa stea Pedrazzini intermediar, dupa alte 2 etapre sa vina secundul lui Olaroiu si sa fie demis cu 1 etapa inainte de final fiindca a vandut meciul Unirii Urziceni, care ulterior a devenit campioana. Si desigur, la inceputul sezonului viitor sa vina alt antrenor, Stoichita.

redondo15.01.2009 21:18
De ce depinde Lacatus de cioban?

Oriunde ai lucra depinzi de patronul tau.

steaua_gloria15.01.2009 21:23

Adrian o tine pe a lui, are dreptate si el in unele puncte.O sa vbim aici pana dimineata si n-o sa ajungem la un punct comun .

Adrian15.01.2009 21:28
Aberezi in totalitate. Probabil nici nu are contract platit si antreneaza moca. Dar dupa principiile tale si Yuskel ala a facut mai multe pt Steaua decat Laca. Asa ca no comment...

Sper sa vina Panduru antrenor si sa plece dupa 5 etape din motive sentimentale. 3 etape sa stea Pedrazzini intermediar, dupa alte 2 etapre sa vina secundul lui Olaroiu si sa fie demis cu 1 etapa inainte de final fiindca a vandut meciul Unirii Urziceni, care ulterior a devenit campioana. Si desigur, la inceputul sezonului viitor sa vina alt antrenor, Stoichita.

Pai, tre sa fii antrenor ca sa ai contract de antrenor, ori rolul lui Lacatus la Steaua numai de antrenor nu e.

Cat despre partea a 2a a postului tau, asta zice multe despre tine.

Zice ca esti un om linistit, pacifist.

Tu preferi ca echipa sa mearga prost dar sa fie continuitate si cat mai putine scandaluri.

Mai bine cu Laca, ca el nu il supara pe Gigi.

Si, daca Gigi nu e suparat si poate sa mulga linistit si sa dea interviuri cu zambetul pe buze, atunci totul e perfect.

Redondo

Eu stiam ca antrenorii depind de rezultate.

Acum depind si de patron.

Antrenorii astia, saracii, nu au nici un pic de libertate.

redondo15.01.2009 21:34

Nu,dar in orice societate depinzi de patronul tau.In fotbal chiar daca ai rezultate stai mereu cu bagajele facute.

Adrian15.01.2009 22:00

In fotbal, cam peste tot, daca ai rezultate, nimic nu te doboara.

Doar la becalii regula asta nu se aplica.

anti gigi15.01.2009 22:32

va certati degeaba:Lacatus nu este antrenor,anul trecut datorita valizelor lui Gigi,golurilor pe final de meci si ajutorului arbitrilor am terminat pe 2,cand trebuia si el sa fie antrenor in meciul cu Dinamo si sa obtina un amarat de egal la batut celebrul antrenor talnar adica ala demis de la alba iulia,anul acesta la fel adica nu am jucat nimic,poate doar cu 2 mijlocasi defensivi si uneori chiar cu 3......a avut mult timp sa confirme dar nu e antrenor,a fost doar un mare jucator....atat

c.ronaldo1716.01.2009 13:45
Eu l-am evaluat in 7 meciuri din 13. Nu chiar 1/2.

Eu l-am evaluat in toata perioada in care a fost la Steaua. Nu chiar in 7 meciuri.

Adrian16.01.2009 13:56

Asa, si?

Are un procentaj de meciuri castigate de putin peste 50%. Asta e antrenor de nivelul Stelei?

c.ronaldo1716.01.2009 17:55

Mi-e lene sa calculez acum, dar sunt sigur ca tu ai stat si ai calculat procentul tuturor meciurilor castigate de Steaua din perioada Lacatus, si ca nu este doar o presupunere. Am incredere! :)

Si nu, nu este antrenor de nivelul Stelei.

LA-CA-TUS

LA-CA-TUS

LA-CA-TUS

Lari16.01.2009 18:00

E ok ca se discuta chestii legate de antrenor.

Numai ca, de la atatea vorbe despre asa ceva, ma gandesc ca e ca si cum am critica primul-ministru pe vremea lui Ceausescu.

Cica schimba sistemul. Hai sa asteptam primul meci oficial sa vedem care-i faza. Eu cred ca daca se va reusi betonarea liniei mediene, vom avea o echipa ok pentru retur.

Adrian16.01.2009 18:25

Ronaldo

Nu am calculat nimic.

Am vazut pur si simplu o statistica intr-un articol scris dupa plecarea lui Lacatus. Acolo zicea ca procentul victoriilor la Steaua ale lui Lacatus e pe undeva pe la 50%.

redondo16.01.2009 18:59
In fotbal, cam peste tot, daca ai rezultate, nimic nu te doboara.

Doar la becalii regula asta nu se aplica.

Pai si Jupp Heynckes a fost demis de la Real Madrid in 98 dupa ce castigase Liga Campionilor dupa 32 ani,si Capello in 2007 dupa ce a luat campionatul dupa 4 ani,si Uhrin acum....si mai sunt exemple.

clausblaus20.01.2009 10:34
E ok ca se discuta chestii legate de antrenor.

Numai ca, de la atatea vorbe despre asa ceva, ma gandesc ca e ca si cum am critica primul-ministru pe vremea lui Ceausescu.

Cica schimba sistemul. Hai sa asteptam primul meci oficial sa vedem care-i faza. Eu cred ca daca se va reusi betonarea liniei mediene, vom avea o echipa ok pentru retur.

De acord cu tine...dar cu ce naiba sa betonam linia mediana?Poate cu neamurile supertalentate ale lui Becali.Eu nu cred ca el va mai investi bani pentru aducerea,macar,a unui mijlocas de valoare.Asa ca toata baza la ..cimentul Bicaz!!!

:steag_cruce_invers:

«12»