GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
OMONIA 2-0 Dinamo!
OMONIA 2-0 Dinamo!
OMONIA 2-0 Steaua!
vroiai sa zici cumva Dinamo?
Da sorry
ca am copiat mesajul de pe forumul de la GSP de la un baiat si nu am observat ca e Omonia 2-0 Steaua! Bine ca exista butonul edit!![]()
SA VEZI PLANSETE la Borcea ! Auzi tu la el inaintea meciului: ma bucur ca Steaua nu s-a calificat ! Sa vezi acum plansete pe el!!!!!!
Borcea e un ofticos mare de tot. L-am vazut cum isi rodea unghiile de ciuda la Steaua-Dinamo 5-0.
Era imbracat intr-un sacou rosu cu o camasa alba.
si cravata rosie. Murea de ciuda, la fel si Becali,
Ioan si Victor nu Gigi.
Steaua-Otelul se anunta un meci destul de greu pentru echipa noastra! Trebuie obligat sa castigam meciul asta pentru a avea moralul refacut!
sunt curios daca-l debarca pe Andone ?
2 meciuri pierdute, o ocazie perfecta pentru Giovani.cred ca n-o scapa. Dinamo traieste doar prin Niculescu, cum a facut si cu Danciugol (cum a putut sa plece asa usor de la Steaua?!!?).
Nu cred dar o sa-l debarce soon daca Dinamo o sa piarda si la Iasi!
Debia astept meciul cu Otelul! Sper ca Iacob sa mai inscrie! Forza Steaua!
Acum toti stelistii trebuie sa fim uniti!Nu trebuie sa dam in echipa....trebuie sa fim alaturi de ei.Impreuna cu echipa vom reusi titlul 23 si o noua primavara europeana!
Trup si suflet pentru culori
Pana la meciul de duminica,sunt sigur ca moralul echipei va fi unul bun.
Am convingerea ca vom vedea un adevarat spectacol,cu goluri multe,care va avea darul sa-i linisteasca pana si pe cei mai vehementi contestatari.
Cu aceasta ocazie Steaua isi va rotunji frumusel golaverajul si o va depasi si la diferenta de goluri,pe vesnica secondanta.
Dumnezeu sa binecuvinteze echipa noastra stelara si pe suporterii ei inegalabili.
FORZA Steaua !
Nu sper TRBUIE sa-i batem doar nu avem degeaba jumatate de echipa din galati
Trebuie sa-i batem pe Otelul! Si eu cred ca vom reusi! Nu ma interseaza rezultatul vreau 3 puncte!
din punctul meu de vedere ..cei care o sa incurajeze ''baietii nostri'' la meciul cu Otelul sunt doar niste aplaudaci ..nimic mai mult ..o sa stati in Peluza Nord ..o sa stati si-o sa cantati ce va zice ..
yo o sa incerc sa ma distantez de voi.
oricum stadionul e din ce in mai gol..o sa ajungem ca Dinamo in viitorul apropiat cu cativa spectatori e inevitabil.. eu unul m-am saturat sa vad atata prostie la un meci de fotbal
Vom bate. No problem.
Din pacate jucam in campionat pentru a razbuna insuccesele din UEFA iar Rosenborg face invers.
Anul asta mi-as fi dorit sa fiu Rosenborg, macar odata.
Vreau sa nu luam gol si sa batem Otelu la scor... Trebuie ca apararea sa capete incredere... Nu trebuie sa luam gol si trebuie sa dam cel putin 3...
Trebuie sa-i spulberam nu gluma pentru ca echipa sa prinda incredere! Sunt si eu ca Jiji Becali: Cred ca o sa inscrie Vicotras Iacob!:twisted:
Forza Steaua!
Nu conteaza cine da gol... trebuie sa marce multe si sa nu primeasca nici unul..
Trebuie sa ne reparam moralul .. si sa ne pregatim pentru Valerenga...
Vreau razbunare..
din punctul meu de vedere ..cei care o sa incurajeze ''baietii nostri'' la meciul cu Otelul sunt doar niste aplaudaci ..nimic mai mult ..o sa stati in Peluza Nord ..o sa stati si-o sa cantati ce va zice ..yo o sa incerc sa ma distantez de voi.
oricum stadionul e din ce in mai gol..o sa ajungem ca Dinamo in viitorul apropiat cu cativa spectatori e inevitabil.. eu unul m-am saturat sa vad atata prostie la un meci de fotbal
Din punctul tau de vedere, presupun ca incalzirea climei globale va duce in maximum 10 ani la sfarsitul lumii, iar la acea data vom fi condusi tot de Becali si Stoica, nu ? :roll: No offense, dar sper ca inca mai speri in mai bine, pt ca altfel...de ce ai mai intra pe acest forum ?
s-ar putea sa nu dureze asa mult . treaba asta cu sfarsitul lumii.. ziceau asta ca in 2-3 ani o sa creasca nivelul oceanelor cu 6 cm..
dar totusi eu sper ca .. Jiji si Stoica vor migra cat de curand pe marte si isi vor face ei acolo o echipa numai pentru ei care sa joace an de an in Liga Campionilor martieni...oricum am auzit ca pamantul e ieftin tare acolo... si daca aude si Jiji .. sigur scapam de el... :twisted:
ziceau asta ca in 2-3 ani o sa creasca nivelul oceanelor cu 6 cm..
Eh, deci eu care stau la patru...tot mai apuc vreo 40-50 de ani :lol:
da .. sper ca apuc si eu macar 30 ca stau la 3.. sau poate ma chemi tu la tine la 4 ???? ![]()
da .. sper ca apuc si eu macar 30 ca stau la 3.. sau poate ma chemi tu la tine la 4 ????
...si ma am bine si cu un vecin de la 8 8)
da .. sper ca apuc si eu macar 30 ca stau la 3.. sau poate ma chemi tu la tine la 4 ????
...si ma am bine si cu un vecin de la 8 8)
e bine ... ce sa mai... te poti baga in afaceri....
:lol: :lol: :lol:
dar daca mai stau astia mult la Steaua o sa ma rog de cineva sa ma primeasca la parter.. ca sa scap odata de cosmarul asta
si eu vreau sa`i distrugem pe galateni,dar vadem toti ce revenire de forma au otelarii dupa meciu cu Dinamo :!:.....curios....parca ii vad ca o sa manance pamantul cu noi
si eu vreau sa`i distrugem pe galateni,dar vadem toti ce revenire de forma au otelarii dupa meciu cu Dinamo :!:.....curios....parca ii vad ca o sa manance pamantul cu noi
money.. ai mai scris asta intr-un topic...ala cu protestu.. si am mai dezbatut subiectul asta .. ce vrei sa faci ????
Cred ca batem serios pe otetu,.. pardon, otelu.Ar fi bine ca Mirel sa inceapa cu o evolutie buna si sa continue tot asa ca sa nu ii mai sara toti de gat.Nu trebuie huiduit ca il demoralizam si e totusi capitanul. FC Steaua-otelu 2-0 .
PS Sa moara masa lu nenea Telesportu care are a doua optiune la meciuri si e transmis de o singura firma sau doua.