voi sunteti siguri ca potentialul fizic e problema Stelei? mie mi se pare ca mai degraba e vorba de dezinteres, de faptul ca unii jucatori doar mimeaza fotbalul ca sa isi ia in continuare salarii babane, altfel nu-mi explic diferenta de abordare a meciurilor cu Galatasaray de exemplu fata de celelalte. numai faptul ca si-au tratat de sus adversarii a facut sa apara rezultatele rusinoase cu buzaul si otopeniul. fiecare asteapta de la celalalt sa alerge, fiecare asteapta sa cada vina pe cineva pentru esecuri. daca nu i-a ajuns rahatul la usa lui, nu il intereseaza! asta nu e spirit de echipa!
si pentru dezinteres, pentru faptul ca pe unii ii doare fix in spate, cine e vinovat? nu Becali? nu il lauda el incontinuu pe Mirel, desi finutul ne-a ingropat in destule meciuri in ultimii ani? nu izgoneste el jucatorii de la echipa dupa cum viseaza el noaptea?
referitor la pedrazzini eu ma intreb doar ce face el la echipa. face ce ii spune Lacatus? nu cred ca Lacatus il lasa pe massimo sa faca ce vrea el. face massimo ce vrea Lacatus sau ce ii zice Becali? sau poate ca face Becali ce ii sopteste pedrazzini!?
yuksel e vinovat ca a tacut cand a fost la Steaua. daca spunea chestiile astea cand era angajatul lui Becali, era erou. poate martir chiar, ca zbura imediat. dar atunci nu mai puteau spune altii ca zice ceea ce zice acum doar ca sa se razbune ca a fost dat afara.