FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Interviu Yuksel Yesilova: Pedrazzini e spionul lui Becali

«12»
elias_custura08.01.2009 18:22

Este evident faptul ca daca Pedrazzini a stat asa de mult la Steaua........ nu e din cauza ca are el ceva special in a antrena.. ci ca spion......... el a acceptat sa fac treaba de jigodie...... seamana leit cu Bossul..... nu poti face altceva decat sa te resemnezi.........

atata timp cat el si Becali sunt la Steaua ....... nu voi mai merge niciodata la meci si........ daca ma gandesc mai bine nici nu stiu daca o sa ma mai intereseze.........e mizerabil

clausblaus08.01.2009 18:30

Daca totul este adevarat si eu tind sa cred ca da,se explica forma proasta a multor jucatori de la Steaua.Sa faci un test la un an jumate-doi mi se pare lipsa totala de raspundere si de profesionalism."Munti"a fost hulit,de catre unii,total gratuit.

La noi ca la nimeni---Surprize-Surprize!!!

:steag_cruce_invers:

Le reseau pansant08.01.2009 18:31
atata timp cat el si Becali sunt la Steaua ....... nu voi mai merge niciodata la meci si........ daca ma gandesc mai bine nici nu stiu daca o sa ma mai intereseze.........e mizerabil

la cata minte ai nu cred ca e mare pierdere pentru Steaua, probabil doar pentru vanzatorii de seminte din fata stadionului ca au pierdut un client.

enjoy08.01.2009 20:02

un adevar, vazut, zic eu, de toata lumea, este lipsa de potential fizic la echipa, manifestata de mai mult timp, in special pe finalul meciurilor mai pe muchie de cutit. in acelasi timp exista o discrepanta, din punct de vedere fizic, in interiorul echipei. aceste, sa le zicem sincope afecteaza macrocapacitatea echipei pe termen lung. dar poate n-o fi vinovat Pedrazzini, e greu de ghicit adevarul daca nu esti in interiorul fenomenului. oricum, capacitatea Stelei de a juca se manifesta mediocru din acest unghi. si cred ca succesele si esecurile vin tocmai de aici! cred ca la Steaua acum nu se dispune de un program clar de pregatire pe termen lung si acest lucru o sa fie catastrofal pentru retur; am insa si speranta ca ma insel si as fi bucuros sa fie asa!

mountytoma08.01.2009 22:01

voi sunteti siguri ca potentialul fizic e problema Stelei? mie mi se pare ca mai degraba e vorba de dezinteres, de faptul ca unii jucatori doar mimeaza fotbalul ca sa isi ia in continuare salarii babane, altfel nu-mi explic diferenta de abordare a meciurilor cu Galatasaray de exemplu fata de celelalte. numai faptul ca si-au tratat de sus adversarii a facut sa apara rezultatele rusinoase cu buzaul si otopeniul. fiecare asteapta de la celalalt sa alerge, fiecare asteapta sa cada vina pe cineva pentru esecuri. daca nu i-a ajuns rahatul la usa lui, nu il intereseaza! asta nu e spirit de echipa!

si pentru dezinteres, pentru faptul ca pe unii ii doare fix in spate, cine e vinovat? nu Becali? nu il lauda el incontinuu pe Mirel, desi finutul ne-a ingropat in destule meciuri in ultimii ani? nu izgoneste el jucatorii de la echipa dupa cum viseaza el noaptea?

referitor la pedrazzini eu ma intreb doar ce face el la echipa. face ce ii spune Lacatus? nu cred ca Lacatus il lasa pe massimo sa faca ce vrea el. face massimo ce vrea Lacatus sau ce ii zice Becali? sau poate ca face Becali ce ii sopteste pedrazzini!?

yuksel e vinovat ca a tacut cand a fost la Steaua. daca spunea chestiile astea cand era angajatul lui Becali, era erou. poate martir chiar, ca zbura imediat. dar atunci nu mai puteau spune altii ca zice ceea ce zice acum doar ca sa se razbune ca a fost dat afara.

Joga Bonito08.01.2009 23:34

Scandaluri si iar scandaluri. O piatra grea ce atarna tot mai greu de gatul Stelei.

Eu nu prea vad ce a realizat acest secund, in afara de povestile de la gesepe, iar despre Dorinel... un antrenor de succes pt Liga II. S-a lasat manipulat in ultimul hal de cioban, a sfarsit ca si la Arges, Vaslui, CFR... pe usa din dos.

Sper ca sa nu se repete drama din sezonul trecut fiindca nu mai am curaj sa fiu din nou stelist.

Piece of Mind09.01.2009 07:46
iar despre Dorinel... un antrenor de succes pt Liga II. S-a lasat manipulat in ultimul hal de cioban, a sfarsit ca si la Arges, Vaslui, CFR... pe usa din dos.

Vezi ca pe unde a fost, Dorinel a facut mult mai mult decat Lacatus, la echipele pe care le-a antrenat! A sfarsit pe usa din dos la Pitesti, Vaslui si CFR din cauza unor patroni idioti, care s-au lasat manipulati in ceea ce priveste presupuse acuze de blat.

MoWeed09.01.2009 07:57
Eu nu prea vad ce a realizat acest secund, in afara de povestile de la gesepe, iar despre Dorinel... un antrenor de succes pt Liga II.

Cat timp a fost Dorinel am facut egal in tiganie, egal in groapa, egal la Craiova, victorie cu liderul Unirea si egal acasa cu Fulgerul Timisoara. In afara de egalul cu Fulgerul, toate celelalte rezultate sunt bune, mai ales daca stam sa ne gandim ca a avut foarte putin timp sa pregateasca seria aceasta de meciuri.

Eu raman la parerea ca Dorinel ar fi facut treaba buna daca era lasat...

Piece of Mind09.01.2009 10:06
Eu raman la parerea ca Dorinel ar fi facut treaba buna daca era lasat...

Macar sa fi vazut ce se intampla dupa ce facea el pregatirea de iarna.

In fine, raman la parerea ca si Hagi ar fi reusit mai multe, macar avea ochi la tineri si curajul de a-i promova.

mountytoma09.01.2009 12:29
Macar sa fi vazut ce se intampla dupa ce facea el pregatirea de iarna.

In fine, raman la parerea ca si Hagi ar fi reusit mai multe, macar avea ochi la tineri si curajul de a-i promova.

si Hagi facea treaba cu siguranta. la cat fotbal stie el, daca jucatorii aveau vointa sigur faceau performanta.

Dorinel slab? pe usa din dos? ati vazut schimbarea CFR clujului cand avenit el? cum i-au spulberat pe aia in UEFA Intertoto? cum s-a schimbat vasluiul? hai sa fim seriosi, Dorinel este un antrenor foarte promitator!

doar ca a lucrat doar pentru idioti, unul mai tampit ca celalalt!

zyder09.01.2009 12:39

Si acuma avem 2 prieteni la echipa:Lacatus si broscaru...(secunzi),teja,nepotzii(antrenori cu portarii,fizic etc) Jiji antrenor principal...hai cu blaturi ca luam campionatul....rusine de ce a ajuns Steaua,ani buni nu o sa mai vedem fotbal la echipa numai certuri,scandaluri si jocuri penibile(valize,brichete,blaturi)...pacat ca intr-un timp credeam ca protestul suporteriilor si criza financiara il vor face pe fecal sa vanda echipa...se pare ca nu

cristy.steaua2110.01.2009 19:42

e cam adevarat... pedrazini a stat cam prea mult la Steaua si inca mai sta....s-a p :kisstogether: us bine cu Becali :D

Kappon11.01.2009 00:54

Yuksel este excesiv. Sa presupunem ca Pedrazzini i-ar fi spus lui Becali ceva grav despre Dorinel.

Asta nu inemna ca Becali sa il dea afara numai dupa doua luni!

Un antrenor are nevoie de timp si de jucatori. Schimabrea anternorului fara aducerea de jucatori de mare valoare nu inseamna mai nimic. Am mai repetat, daca Steaua vrea sa faca glorie cu Lovin si Ovidiu Petre, atunci poate sa astepte mult si bine.

Readucerea lui Lacatus este cel putin bizara. Lacatus nu facut treaba buna la nicio echipa pe unde s-a perindat. De ce ar face acum la Steaua, inainte de Dorinel demonstrind exact contrariul.

Neaga6912.01.2009 16:11
in afara de faptul ca nu ma mir de ce spune turcul, ma mai intreb un lucru: de ce nu-l baga el la puscarie pe Becali? a fost discriminat pe motiv de religie, suficient.

dna-ul nu are nici o sansa cu valiza. nu va exista proces pentru mita pentru ca mita se refera la functionarii publici. si functionarii publici se angajeaza prin concurs, lor li se indexeaza salariile... jucatorii lui U Cluj nu sunt functionari publici, asa ca nu exista mita. ei sunt angajati ai uneientitati private. si mita la angajatii din sectorul privat daca s-ar pedepsi, am avea 99% din achizitorii (responsabiliicu aprovizionarea) din tara asta la puscarie!

nici fals si uz de fals nu poate fi, pentru ca acestea sunt pedepsite doar cand produc efecte juridice. iar efectul juridic dare de mita nu exista, am zis de ce.

dar turcul poate sa-l dea in judecata pentru discriminare religioasa, si chiar si sase luni daca ia, tot e suficient sa il vedem pe becalopitec cracanat! si in alea 6 luni sigur vedem si fotbal!

imi pare rau sa te contrazic dar jucatorii de la U Cluj sunt functionari publici. deoarece un procent din echipa este detinut de consiliul local Cluj, ei primesc un procent din bani de la CL Cluj ceea ce automat ii face functionari publici. tentativa de dare de mita exista iar in Romania se pedepseste si intentia. deci existand aceasta infractiune automat si aceea de fals in declaratii exista. speram si noi la ce e mai bine ... om vedea acum.

«12»