FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Interviu Yuksel Yesilova: Pedrazzini e spionul lui Becali

«12»
fcsteaua.ro08.01.2009 07:25

Yuksel, ce te-a supãrat așa de tare?

Faptul cã Pedrazzini își dã cu pãrerea despre un mare jucãtor cum a fost Dorinel Munteanu și cã nu a înțeles ce a fost cu testul respectiv. Întâi de toate, el trebuie sã înțeleagã cã Munteanu a fost un mare jucãtor, în timp ce el nu e decât de nivelul unui antrenor de juniori din Italia. Iar când Munteanu juca la Campionatul Mondial, el se uita la televizor.

De ce ați fãcut testul fizic?

Noi, când am venit la Steaua, le-am cerut lui Pedrazzini și Teja ultimele rezultate ale unui test fizic. Mi-au spus cã au fãcut un astfel de test în urmã cu un an și jumãtate! La ce sã-mi mai foloseascã acele rezultate? L-am fãcut eu din nou pentru a vedea cum stau bãieții, dacã lucrez mai mult cu ei anaerob sau aerob.

"Pedrazzini e un șarlatan!"

Pedrazzini a spus cã erau trei meciuri în 10 zile, un astfel de test...

Pedrazzini e un șoricel, iar Munteanu un elefant. Vorbește șoarecele cã e mai puternic decât elefantul? Pedrazzini e spionul numãrul unu. Spune tot din vestiar. Atât timp cât el va sta acolo, va fi rãu pentru Steaua. De ce l-a lãsat pe Zenga și de ce el a rãmas la Steaua? Toatã lumea știe de ce. Pedrazzini e pentru Becali precum câinele lui Paris Hilton, un ,,sissy-dog". E un șarlatan!

Nu-l acuzați cam dur?

Eu nu vorbesc așa pentru mine. Nu sunt eu un mare preparator, dar Munteanu a fãcut ceva pentru România, în timp ce el, nu. Eu când am venit cu Dorinel la Steaua i-am spus lui Pedrazzini: ,,Taci și muncește!".

sursa: Prosport

Lari08.01.2009 09:43

Daca nenea asta are dreptate in ceea ce priveste starea fizica a jucatorilor nostri, ma astept ca prin martie sa ne plangem iar de oboseala. Si cand ma gandesc ca returul incepe pe 28 martie ma apuca durerea de cap.

Bah, cat de stupid e Becali. Cum sa nu te gandesti, nene, sa angajezi un preparator fizic foarte bun? Macar in ceasul al 14-lea, cand ai vazut ca, in meciul cu Lyon din Ghencea, francezii zburdau si in ultimele minute...

Rau e, bai, sa fii mai prost ca noaptea!

Piece of Mind08.01.2009 09:49

Nu stiu de ce, dar inclin sa-i dau dreptate...

MoWeed08.01.2009 10:27

Din pacate, cel mai probabl, turcul are dreptate. Iar o sa ne plangem de oboseala dupa 3-4 meciuri din retur...

Adrian08.01.2009 10:48

Intrebare:

De ce il tine Lacatus pe pãtratzinii la echipa?

Marius08.01.2009 11:12

Raspuns:

nu il tine el. orice antrenor va veni la Steaua il va avea secund pe Massimo

Lari08.01.2009 11:17
Intrebare:

De ce il tine Lacatus pe pãtratzinii la echipa?

Becali a spus-o clar, in repetate randuri. Orice antrenor va veni la Steaua, Pedrazzini se va afla in stafful tehnic.

mountytoma08.01.2009 11:21

in afara de faptul ca nu ma mir de ce spune turcul, ma mai intreb un lucru: de ce nu-l baga el la puscarie pe Becali? a fost discriminat pe motiv de religie, suficient.

dna-ul nu are nici o sansa cu valiza. nu va exista proces pentru mita pentru ca mita se refera la functionarii publici. si functionarii publici se angajeaza prin concurs, lor li se indexeaza salariile... jucatorii lui U Cluj nu sunt functionari publici, asa ca nu exista mita. ei sunt angajati ai uneientitati private. si mita la angajatii din sectorul privat daca s-ar pedepsi, am avea 99% din achizitorii (responsabiliicu aprovizionarea) din tara asta la puscarie!

nici fals si uz de fals nu poate fi, pentru ca acestea sunt pedepsite doar cand produc efecte juridice. iar efectul juridic dare de mita nu exista, am zis de ce.

dar turcul poate sa-l dea in judecata pentru discriminare religioasa, si chiar si sase luni daca ia, tot e suficient sa il vedem pe becalopitec cracanat! si in alea 6 luni sigur vedem si fotbal!

Adrian08.01.2009 11:26
Orice antrenor va veni la Steaua, Pedrazzini se va afla in stafful tehnic.

Gresit!

Orice antrenor fara testicole care va veni la Steaua, pedrazzini se va afla in stafful tehnic.

Un antrenor cu sange in el isi aduce propriul staff si conduce singur echipa. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu accepta sa se bage patronul la echipa.

Pana nu vine unu' care sa il puna pe ciobanas la locul lui, nu are cum sa invete.

Lacatus ii da voie sa se bage si astfel ii da tot mai multa putere.

Un antrenor mare i-ar spune becalului: my way or the highway!

Si daca nu iti convine asa, baga valize!

Lari08.01.2009 11:30
Orice antrenor fara testicole care va veni la Steaua, pedrazzini se va afla in stafful tehnic.

Un antrenor cu sange in el isi aduce propriul staff si conduce singur echipa. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu accepta sa se bage patronul la echipa.

Deci Predra se va afla in staffurile tehnice...

SzabiStelistu08.01.2009 12:39

eu am zis de mult ca ii ceva in neregula cu pedrazzini.....intradevar.....si eu cred ca el zice tot ce se intampla in vestiar la Steaua si face ce vrea pentru ca oierul e langa el si cine il injura ,oierul il da afara pe ala......de ex:Munteanu!!!el a incercat sa-l dea afara....si cine a fost demis???.....Munteanu!!!CIOBANE PLEACA DIN Ghencea IMPREUNA CU PRIETENUL TAU ANALFABET!!

sabin130708.01.2009 13:30

Nu degeaba are Pedrazzini atat timp pe banca. Cum profesionalismul sau rezultatele nu pot fi coordonate in cadrul becalist, devine plauzibila varianta lui Yuksel.

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE08.01.2009 13:52

AFARA CU Becali DIN Ghencea.

bodanelu08.01.2009 14:15
Gresit!

Pana nu vine unu' care sa il puna pe ciobanas la locul lui, nu are cum sa invete.

vise "pustiule", vise...

atat timp cat exista babuinul la echipa nu o sa vezi un antrenor asa...

iNsTiGaToR08.01.2009 14:35
Gresit!

cine sa vina frate la echipa?..unu de 2 metrii plin de muschi si vro 100 si ceva de kile ca sa-i dea una in gura ciobanului cand se baga peste el la echipa?...asta ar fii singura solutie...dar cum nu exista asa ceva...n-avem sanse....decat sa vina un antrenor strain...atunci antrenorul n-ar mai intelege ce zice maimuta si nici maimuta ce zice antrenorul...dar pana atunci Forza Laca !!! ADIO Jiji !!!

Adrian08.01.2009 14:40
vise "pustiule", vise...

atat timp cat exista babuinul la echipa nu o sa vezi un antrenor asa...

OK.

Atunci hai sa ne multumim cu ce avem.

Sa stam cuminti.

Sa aplaudam.

Sa facem "he he he" cand da antrenoru' cu mana.

DA!

Cel mai bine e sa ne resemnam.

Bine ca e Lacatus la echipa. E cel mai bun prieten al ciobanului. Toate vor merge bine.

LA-CA-TUS!

LA-CA-TUS!

LA-CA-TUS!

MoWeed08.01.2009 14:51

Tocmai de aia Becali nu isi doreste un antrenor mare. Si numai un naiv ar sustine ca Becali ar angaja un antrenor care sa-i faca asa ceva.

Nu ai inteles ce a zis bodanelu. Nu e vorba ca nu vrem un antrenor mare la Steaua, un antrenor care sa faca ce vrea el, nu ce vrea patronul.

Doar ca Becali niciodata nu va angaja un astfel de om; el vrea sa se bage in toate pentru ca e priceput la toate. Asta este gandirea tipica pentru un parvenit care a ajuns la o avere impresionanta prin smecherii, nu prin munca cinstita

bodanelu08.01.2009 15:02

@Adrian, Mo ti-a explicat exact ce am vrut eu sa zic!

mad7908.01.2009 15:17

Invatati mai sa scrieti si dupa aceea dati-va cu parerea!!!

Adrian08.01.2009 15:37

Si Lacatus face ce vrea el la Steaua?

Explicati-mi si mie cum ganditi voi, ca nu pricep.

Hai sa vorbim cu alte exemple.

Sa zicem ca aveti un animal de casa la care tineti foarte mult.Si animalul asta se imbolnaveste rau de tot.

Ce faceti?

1. Mergeti la doctor si il ajutati sa se faca bine.

2. Il lasati sa se chinuie.

Lacatus asta face. Ajuta Steaua sa se chinuie in continuare.

Atat timp cat va fi la echipa Lacatus, cancerul becalii nu va pleca.

Abia astept sa vad al 2lea meci al Stelei in Ghencea. Sa vedem cati oameni il vor mai injura pe becalii.

MoWeed08.01.2009 15:41

Nu, Lacatus nu face ce vrea el la Steaua. Dar ORICINE altcineva va veni in locul lui va fi obligat sa accepte imixtiunea ciobanului; asta e adevarul.

Cat timp va fi Becali la echipa nu va mai exista un om sa-l puna la punct; vom putea vorbi despre un antrenor mare in momentul in care Jiji va pleca....

Ionutz8608.01.2009 16:10

Yuksel iese la atac dupa ce a fost dat afara....probabil ca a avut o clauza in contract care il opreste sa dea interviuri...sau sa aduca acuza clubului.

Ma gandesc ca toti jucatorii au asa ceva...fiindca cat sunt la club totul e roz...iar cum pleaca incep reprosurile si acuzele...altfel nu pot sa-mi explic.

il_scorpio08.01.2009 16:12

Atata vreme cat Becali si-a permis sa-i faca de ras pe Hagi si Lacatus nu stiu de ce unii inca mai viseaza la un antrenor minune care sa-si impuna punctul de vedere. Daca si-a permis sa-i umileasca pe cei 2 care sunt poate cei mai marcanti jucatori din istoria Stelei atunci e clar ca nu i-ar fi rusine de nimeni.

Le reseau pansant08.01.2009 17:53

Referitor la comentariile acestui articol, din care eu am inteles ca Perdazzini ar trebui sa plece de la Steaua pentru ca:

-este incapabil sa antreneze/pregateasca fizic jucatorii

-este spionul si sluga lui ***

-nu este profesionist

Acum stau si eu si ma gandesc noi pe ce lume traim? il acuzam pe secund ca e de vina pentru oboseala jucatorilor, ca de la el pleaca multe rele dar cu doua zile inainte sustinem sus si tare ca de pregatirea fizica este responsabila echipa medicala. In articolul lui Adrian despre medici toti cei care au comentat au spus ca echipa medicala se ocupa de pregatirea fizica, de exercitii, recuperari etc, acum pregatirea fizica este in sarcina antrenorului secund (nu a antrenorului, nu a medicilor, nu a preparatorilor ci a lui Pedrazzini).

Deja am inceput sa vedem vinovatul pentru lipsa de forma a echipei Massimo si evident Becali, de unde concluzia asta cred ca nici Descartes nu poate sa spuna.

Cu ce este de vina Massimo? cu ce este contra-productiv la echipa? cu ce franeaza pregatirea ei? il acuzam pe secund, omul pe care il consideram pana acum unul dintre putinii profesionisti de la echipa doar pentru faptul ca un fost angajat spune ca este spionul lui Becali?

Asta mi se pare putin grav, sa dam cu pietre in el pentru ca este prieten cu Becali? au disparut toate meritele lui deodata de cand "spioneaza"? faptul ca ii spune lui Becali ce se intampla in vestiar il face incapabil sau nepregatit? mi se pare deplasat sa vedem in el raul de la echipa, cel care incurca totul.

Daca nu ma insel, cu toti am fost de acord ca defensiva el a facut-o, ca apararea Stelei i se datoreaza in buna parte, niciun antrenor s-au jucator nu a spus ceva urat despre Massimo, in plus este printre putini care pare un om echilibrat, rational dupa banca.

Daca echipa este "obosita" de el, atunci inseamna ca din mandatul lui Zenga Steaua tot este obosita, ca sa nu mai spun ca aratam a echipa obosita doar la infrangeri, cand castigam la final suntem proaspeti ca in minutul.

redondo08.01.2009 17:59

Nu s-au inteles intre ei 2 secunzi si de aici...iese atat tam-tam.

«12»