Intre a raspunde mesajelor private de amenintare primite de la cei care nu tin cu Steaua dar care sunt lasati pe site (multumesc inca o data moderatorilor pt modul cum au grija de acest site)- as vrea sa spun ca tristetea de aseara poate fi comparata doar cu meciul cu psg pierdut 5-0.
Sa nu vezi erorile lui Protasov inseamna sa fii orb. 2 meciuri importante am avut in acest sezon. Cel cu Dinamo si cel cu rosenborg. Au fost facute praf amandoua de grave erori. aseara s-a jucat cu un singur varf, de fapt aseara nu s-a jucat. intr-o partida in care trebuia sa atacam am avut o singura ocazia in prima repriza... dintr-o lovitura libera. Cate mingi am pierdut la acest meci, nici de divizia b nu eram buni. Lovin este o catastrofa si nu pot realiza ce cauta titular de baza la Steaua. Daca Lovin este om de baza la mijloc... suntem vai de mama noastra.
pt cei care spun ca gata trecem peste.... sunteti inconstienti, sau inca nu realizati ce s-a intamplat aseara. Asta era meciul sezonului. Si l-am ratat printr-o prestatie peninbila in fata unei echipe penibile. Multumesc Becali si Protasov.