FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

PROTASOVULEEE....LASANEEEE!!!! ESTI VAAARZA..CEL MAI VAARZA!

«12»
Bisquit23.08.2005 18:30

In meciul cu Rosenborg cel care a gresit total dupa parerea mea a fost Protasov!! Cum a gandit el o echipa ofensiva, cu Nesu pe un post total aiurea, cu un singur atacant, cand noi aveam neaparat nevoie de a inscrie!! E al doilea meci important pe care-l pierdem pe mana antrenorului. Am pierdut supercupa, am pierdut calificarea in Liga Campionilor, ce mai trebuie sa pierdem ca sa se trezeasca cineva?? Locul intai???..un loc ocupat mai mult cu noroc. Asta nu cred ca va incalzaste...sau cel putin pe mine nu!!!!

Valoare noastra...asta e....in UEFA..cu echipe din Albania..din Georgia..si tot asa. Atunci ne credem tari...

Acum totul e pierdut..ramanem sa continuam in mocirla cu care ne-am invatat! Nu avem cum sa scoatem capu'.

Pe moment simt ca totul e in zadar....campionat..tot!!

E ceva mai important decat ce am ratat noi azi???.. Eu nu cred!!

Bisquit23.08.2005 18:45

De ce sunt penibil.....nu e prima gafa!! Pe mine m-a durut pierderea supercupei!! Toti spuneati atunci ca asta nu conteaza ca o sa mergem in grupe...Eee na!!

Unde mergem???!!...

Cat despre Protasov...cum sa-ti pregatesti atacul cu un atacant si un fundas??!! Mie nu-mi vine sa cred...altii folosesc 3 atacanti..sau...sunt foarte multe variante!! La asta nu m-am gandit niciodata.....

shagrat23.08.2005 19:03
Esti penibil frate! La primul esec major ii sariti in cap?

de ce e penibil?ca simte ca ne ducem de rapa?ca pt noi campionatul nu inseamna nik fata de ce inseamna Liga Campionilor?eu am 20 de ani si eram mic cand jucam in CL....acum ma intreb cu prietenii mei daca vom trai vreodata asa ceva...e trist...nu Protasov e vinovat..da' omul isi varsa naduful!corect...de acum tot e in zadar campionat, UEFA, tot....doar o victorie a OMONIEI ne ajuta moral!deci GO OMONIA

andoo23.08.2005 19:07

Nesu nu avea ce cauta acolo fratilor si Petre Marin a intrat din primul minut sa pasca vaca pe teren !!! Cine sa-l schimbe daca nu antrenorul... trebuia sa sunam noi din tara ? Nu are treaba cu antrenoratul rusul asta !!! Probabil bause prea multa vodka inainte sa gandeasca tactica aia remarcabila !!! Zicea Jiji intr-o emisiune ca nu-l aduce pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] fiindca nu poate sa riste, ca Laca nu a confirmat... Adevarul ca Protasov are vreo 5 cupe ale campionilor si nu stim noi nu... ? Bine ca nici Zenga nu a fost bun... Jiji Jiji Jiji LASANEEEEEEEEE

andoo23.08.2005 19:26

Hagi si Dan Petrescu de ce credeti ca nu au venit antrenori la Steaua ? fiindca stiu ei ca nu poti colabora cu ciobanul

MC A23.08.2005 20:01

Si cand te gandesti ca la Bucuresti s-a pierdut calificarea...Nici nu-mi vine sa cred cate ratari am avut atunci,iar acum in retur o tactica pe care nu o s-o inteleg niciodata.Sper ca la meciul din UEFA sa nu ii vina vreo idee geniala lu' Protasov sa il bage pe Hamutovki in atac langa Iacob.Am zis-o si imi sustin in continuare parerea:l-a Bucuresti s-a simtit lipsa lui Dica ( omul cu finalizarea).Pacat!Un pas care l-am calcat stramb

onlySteaua23.08.2005 20:05

pe Protasov il cam doare undeva de performantele Stelei.cat timp el isi primeste banii totul e ok.

cel putin mie impresia asta mi-a lasat-o.

acuma nu as vrea sa-l acuz ca-si bate joc de echipa.nici vorba.probabil ca daca ar avea un lot cat de cat normal,ar face si el treaba mai buna.dar de ce nu a luat atitudine cand ciobanul a refuzat sa mai aduca niste jucatori?

I.N.Money23.08.2005 21:40

k a jucat cu nesu e d vina...dar nu putem sa`i sarim in cap...suntem lideri in diviza A momentan....p mine m`a durut cel mai mult imaginea din gsp cu Banel Plangand :cry:

FANATIK RED-BLUE23.08.2005 22:23

Doamne, ce ma enerveaza chestiile astea. Bisquit, Steaua este cumva Real Madrid si nu stiu eu ?

Jucam in C.L. an de an si a venit nenorocitul asta de Protasov si a distrus traditia Stelei?

Daca este asa si eu sunt de acord ca Oleg sa plece.

Fiti ma mai rationali. A facut greselii, recunosc. Dar la fiecare esec, trebuie sa schimbam antrenorul acum.

Daca ar fi avut in echipa, un Ronaldhinio, un Adriano, atunci da nene, puteam sa facem scandal.

Cred ca ai fost unul din super optimistii aia, care spuneau ca spargem, rupem, dregem.

SteauaToronto23.08.2005 22:43

Bai gata s-a terminat meciul cu Rosenborg(SUNT ALTE OBIECTIVE ACUM UNDE PUTEM SA SPRIJINIM ECHIPA! Sa nu ne mai facem atata rau! Prea multa suferinta! Prea multa! Gata vreau sa scap de aceasta suferinta! S-A TERMINATTTTTT! SPRE VIITOR FRATILOR!!!!!!! M-am saturat sa tot plang ca un copil pentru un meci! GATA!

Forza Steaua PANA LA MOARTE SI DUPA!!!!

Virgil24.08.2005 02:11

Ne lasam prea usor influentati de nereusita si cautam vinovati.

Personal socotesc ca Protasov nu a gresit.Ca a propus cea mai buna formula de echipa.

Sa nu uitam ca Steaua a jucat foarte bine pana in acel nefericit min 37,cand Solli dintr-o gramada de jucatori aflati in apropierea careului de 6 m,a sutat balonul in plasa.

Aici s-a rupt echilibrul psihic.Steaua a cedat si nu si-a mai revenit decat spre sfarsitul celui de al doilea mitan,iar RT a obtinut un plus de moral.

Trebuie sa intelegem,sa acceptam astfel de situatii.

Nu e corect sa emitem ideea ca antrenorul a fost de vina.

Vrea cineva sa fie citat de ziarele de scandal?

Atunci e posibil sa fie citat.

Dar ponoasele de abia apoi vor urma.

Sa nu lasam supararea sa ne copleseasca.

Tocmai pentru ca iubim Steaua si pentru ca in acest moment nu a fost pregatita de mai mult.

Oricum,Destinul a fost nedrept cu noi.

Am avut sansa noastra,ne-am jucat-o cu determinare dar nu am reusit.

Rosenborg,per total nu a fost mai buna decat noi.

A avut multa,foarte multa sansa.

bluelions24.08.2005 02:57

M-am uitat aseara la meciul Stelei si-as minti dac-as spune c-am tinut cu Steaua dar, spre final, cand am vazut c-ati dat 2 goluri in 90" si-apoi tesaturile alea de pase in terenul norvegienilor...de parca jucati in Ghencea...mi-a parut rau ca nu v-ati calificat! PER ANSAMBLU...desi, imi este greu sa recunosc...ATI FOST CU CEL PUTIN 2 CLASE PESTE rosenborg!!!!! (in Ghencea puteati castiga LEJER cu 3:0 la cate ocazii ati avut). Concluzia la care am ajuns eu dupa meciul de aseara + supercupa e una singura: patronul vostru A FACUT O GAFA IMENSA RENUNTAND ATAT DE USOR LA Zenga SI Dorinel Munteanu!!!!! Mai mult ca sigur nu veti fi de acord cu mine, dar uitandu-ma ce-a facut Clujul in Intertoto, daca Zenga si Dorinel stiau sa fie apreciati, de-al vostru Gigi, in Ghencea, Clujul nu trecea nici de primul tur in Intertoto, iar voi erati aproape sigur in UEFA CHAMPION'S LEAGUE!!!!!!!

Banuiesc ca o posibila ELIMINARE a lu' Dinamo la Nicosia nu va incalzeste cu nimic...dar, din punctul meu de vedere, Dinamo putea merge mai departe in UEFA, doar daca voi mergeati mai departe in UCL...DE CE? Pentru ca voi ati luat titlul deci sunteti mai buni ca ei si NU MERITA SA JUCATI IN ACEEASI CUPA!!!!!

sorin_77724.08.2005 03:03

De ce il acuzati pe Protasov, a gresit intradevar dar nu el e principalul vinovat... Vinovat este ciobanul: Unde e Munteanu ciobane? Ca o ironie a soartei, Munteanu si CFR-ul lui au terminat la Lens aventura europeana prin golul marcat de el in minutul 89... Daca era la noi si inscria in minutul 89 la Rosenbourg acum beam sampanie...

mountytoma24.08.2005 03:21
De ce il acuzati pe Protasov, a gresit intradevar dar nu el e principalul vinovat... Vinovat este ciobanul: Unde e Munteanu ciobane? Ca o ironie a soartei, Munteanu si CFR-ul lui au terminat la Lens aventura europeana prin golul marcat de el in minutul 89... Daca era la noi si inscria in minutul 89 la Rosenbourg acum beam sampanie...

daca tot suntem la capitolul "daca", incercati sa va imaginati Steaua aseara cu neaga in locul lui nesu si nesu in locul lui Petre Marin. si cu Mirel Radoi suspendat in tribune privindu-l pe Goian cum opreste atacurile norvegiene...

hai mai sa nu mai visam, aerele de vedeta ale unora ca Radoi, Dica si florentin Dumitru atarna ca o piatra de moara la gatul unei echipe frumoase care ne-ar face atatea bucurii fara ei!

tare m-as bucura sa ii vanda la pachet pe toti trei, si as muri de fericire sa ii ia Dinamo. ca mai au si patru retrogradati acolo!

mountytoma24.08.2005 03:24

l-am uitat pe Munteanu...

bluelions24.08.2005 03:47

mountytoma, imi poti explica si mie cum se face ca cei 4 de care vorbesti tu si care au reusit s-o faca pe STIINTA sa joace de la 11 prin curtile oamenilor, acum cu Dinamo trag la titlu?!? EU NU-MI POT EXPLICA!!!!! NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI, DAR, IMI VREAU IUBIREA ALB-ALBASTRA INAPOI!!!!!!!!! VOI PLANGETI DUPA UCL, NOI PLANGEM DUPA MECIURILE DIVIZIEI A...VOI VETI AVEA DERBY-URI IN UEFA CU ECHIPE DIN VEST, NOI AVEM DERBY-URI IN B CU FC caracal...NU SUPORT SA VAD Craiova IN B...SIMT C-O IAU RAZNA!!!!!

kyd24.08.2005 05:46

Sa gresit total in alcatuirea primului 11.

Parerea mea e ca Lovin nu are ce cauta pe teren,nu face absolut nimic cum trebuie.In afara de cateva pase date in spate altceva nu reuseste sa faca,pasele lungi sunt gresite total,de suturi nu mai zic.

Asta ne-a fost soarta,sa ratam la Bucuresti cat pentru 3 meciuri si in norvegia sa avem 3 ocazii si sa dam 2 goluri dar sa nu ne caificam.

Poate la anul.

Grinch24.08.2005 05:49

Delete this topic . My opinion....

Meth0dMan24.08.2005 05:57

Eu sunt de parere ca nu este nimeni de vina in meciu de aseara asa a fost sa fie su cu asta basta.Oricum pe Ghencea nu puteam sa jucam in grupe si trebuia sa jucam pe national sau mai stiu eu pe unde.

The Flyer24.08.2005 06:02

teribila dezamagire!pe Steaua a scos-o o echipa de ciumeti batrini!vad ca multi cred ca principalul vinovat e Protasov!corect,a gresit la alcatuirea echipei,cu nesu si Petre Marin pe post de jaloane!

da' de Radoi,de ce **** mea nu spune nimeni nimic,cind,de fapt si de drept,e principalul vinovat in necalificarea Stelei in UCL?trei (3) greseli enorme au insemnat trei goluri ale norvegienilor!acest taran prost,plin de fite capatate de la nasu' gg,alt taran plin de ifose,a ajuns sa dicteze in vestiarul Stelei,sa decida antrenorii,cine joaca si alte d-astea,da' a uitat sa joace!

ma gindesc ca altii,care au gresit o faza oarecare(rachita,de exemplu)au fost dati afara de la echipa de marele patron!neaga a plecat cum a plecat!dupa mintea oierului,Dorinel era batrin!bine ca sunt in lot nesu si Baciu,care nu joaca,alearga amindoi la un loc asa cum juca Dorinel!a mai plecat si Tudor si a venit mega portarul Cernea,alta nulitate in lotul Stelei!

eu unu',dupa meciul de aseara,m-am saturat,bine dracu' ca n-am spart televizoru!

redbluestar24.08.2005 06:32

da, Protasov poarta apropape toata vina, nu poti sa castigi un meci dak echipa e prost pusa in teren din primul minut

dar poate ar fi mai bine sa nu mai vorbim prostii ca nu-l intereseaza performantele Stelei, trebuie sa se afirme si el ca antrenor, asta a si incercat sa faca, a fost f evident ca a incercat sa atraga atentia si a reusit, i-a uimit pe toti cu felul cum a gandit echipa

ca nu a iesit bine, d-aia n-am dormit toti azi-noapte, trebuie insa sa fim increzatori, fac pariu ca nu o sa mai faca incercari d-astea de-acum; ca asta nu ne prea incalzeste cand am pierdut asa o ocazie pt cl...

important e sa privim inainte si sa nu ne cramponam de rezultatu asta

rareeslh24.08.2005 06:32
teribila dezamagire!pe Steaua a scos-o o echipa de ciumeti batrini!vad ca multi cred ca principalul vinovat e Protasov!corect,a gresit la alcatuirea echipei,cu nesu si Petre Marin pe post de jaloane!

da' de Radoi,de ce ' mea nu spune nimeni nimic,cind,de fapt si de drept,e principalul vinovat in necalificarea Stelei in UCL?trei (3) greseli enorme au insemnat trei goluri ale norvegienilor!acest taran prost,plin de fite capatate de la nasu' gg,alt taran plin de ifose,a ajuns sa dicteze in vestiarul Stelei,sa decida antrenorii,cine joaca si alte d-astea,da' a uitat sa joace!

ma gindesc ca altii,care au gresit o faza oarecare(rachita,de exemplu)au fost dati afara de la echipa de marele patron!neaga a plecat cum a plecat!dupa mintea oierului,Dorinel era batrin!bine ca sunt in lot nesu si Baciu,care nu joaca,alearga amindoi la un loc asa cum juca Dorinel!a mai plecat si Tudor si a venit mega portarul Cernea,alta nulitate in lotul Stelei!

eu unu',dupa meciul de aseara,m-am saturat,bine dracu' ca n-am spart televizoru!

Bai flyer tu ai scris pe toate topicurile ca Radoi ii taran? Daca nu era Radoi crezi ca mai lua Steaua 23?! Baciu si Goian sunt jucatori buni, insa Radoi, repet, ii poate printre singurii de la Steaua care ii cu adevarat profesionist. Si ce-i dak ii finu lui becaly. si pe mine ma enerveaza oierul da macar o bagat ceva bani in echipa. Si mi se pare normal ca el sa decida cine-i antrenor, nu? suporterii adevarati is cei care is alatui de echipa si la bine si la rau, nu care dupa un meci piredut tot gaseste vinovati. dupe dubla cu valencia au aparut o groaza de suporteri, si dupa ce o inceput Steaua sa piarda o disparut la fel de repede. Daca Radoi ar fi chiar asa d slab dc ii curtat de echipele mari. Pentru ca ii un jucator constant, nu ca Cristea, care joaca un meci bun, 10 ca naiba, mai da un gol, etc. FORZA Steaua!

The Flyer24.08.2005 06:44

bai rareeslh,eu am scris ca Radoi "ii" taran!probleme?ti se pare normal ca el sa dicteze antrenoru',sau n-ai citit bine ce am scris?da' poate te-ai referit la oier,ca e bine!dac tie-ti place de Radoi,e treaba ta,mie imi e si mai antipatic de vr'un an!profesionist?mai lasa-ma!

"suporterii adevarati is cei care is alatui de echipa si la bine si la rau, nu care dupa un meci piredut tot gaseste vinovati. dupe dubla cu valencia au aparut o groaza de suporteri, si dupa ce o inceput Steaua sa piarda o disparut"

fiecare e liber sa tina,cit vrea el,cu orice echipa!dupa cum scrii,nu vezi toate meciurile live pe Ghencea!sau poate esti mutat nou in Bucuresti!

nu stau acum sa-ti demonstrez de cind ma duc la meciuri pe Ghencea,n-are rost discutia!

mountytoma24.08.2005 07:44
mountytoma, imi poti explica si mie cum se face ca cei 4 de care vorbesti tu si care au reusit s-o faca pe STIINTA sa joace de la 11 prin curtile oamenilor, acum cu Dinamo trag la titlu?!? EU NU-MI POT EXPLICA!!!!! NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI, DAR, IMI VREAU IUBIREA ALB-ALBASTRA INAPOI!!!!!!!!! VOI PLANGETI DUPA UCL, NOI PLANGEM DUPA MECIURILE DIVIZIEI A...VOI VETI AVEA DERBY-URI IN UEFA CU ECHIPE DIN VEST, NOI AVEM DERBY-URI IN B CU FC caracal...NU SUPORT SA VAD Craiova IN B...SIMT C-O IAU RAZNA!!!!!

cine spune ca cei patru trag la titlu cu Dinamo? Farul i-a pus la zid si s-a jucat cu ei ca matza cu soarecele. iar despre Craiova ta, sa-ti amintesc de cea mai mare rusine a fotbalului romanesc in cupele europene, cand campioana Romaniei a fost elminata dupa 0-3 in retur de campioana ciprului? atunci a inceput scufundarea craiovei, si nu cred ca va veti mai reveni vreodata! ai toate motivele sa o iei razna, sau sa schimbi echipa. eu sper ca din cauza lui Becali sa nu o ia si Steaua pe urmele craiovei!

Razvan_S24.08.2005 08:16

DA. Protasov a gresit. Dar pana sa-l dam afara sa ne gandim ca Steaua nu a mai jucat asa frumos dinaintea managerului general PITI....sau mi se pare mie? La Rosemborg nu a fost un meci reusit si clar ca nesu nu avea ce sa caute acolo ca sa nu mai vorbim de Marin in lotul Stelei. Nu cred ca acesta calificare s-a pierdut acolo ci aici unde am ratat prea mult.Am avut ghinion.TREBUIA SA TRECEM DE ASTIA. Dar ce faceam mai departe? Poate suporterii si poate acest lot de jucatori asa cum este el meritau o echipa in Liga dar poate pana la urma cerem prea mult. Sa fim realisti. Nu poti juca acolo cu lotul nostru.....Nu avem atacanti.....DOAR Iacob. Avem un Nesu fundas stanga care imi pare rau sa o spun o fi el tanar dar o sa moara speranta. Un Paraschiv care nu stie sa faca altceva decat sa recupereze mingii...(sut nu, viteza nu, dribling nu, pase doar cand are om langa el), un Bostina care joaca dupa toane. Un Nicolita care mai are nevoie de 2 ani sa devina jucator. Oprita care nu mai joaca nimic dupa accidentare. Un fundas cenral Ghionea care inca nu-mi dau seama de ce nu e inlocuit cu Goian. De Dinita si Cristea nu zic nimic pt ca statisticile vorbesc.....Eu cred ca Protasov face ce poate cu ce are si oricum cred ca UEFA e mai aproape de realitate. Sunt 7 jucatori care au fata de Liga. Radoi, Hamutovski, Ogararu, Oprita, Goian, Nicolita, Iacob. Aseara 2 dintre ei nu au jucat nimic. Oprita si Nicolita iar Radoi....

Fotbalul poate provoca minuni dar nu miracole...cel putin pt romani nu.

«12»