Sincer acm de cand nu se mai merge iarna la forban pentru o pregatire fizica temeinica jucatori nostri cam cad pe capete
Sincer acm de cand nu se mai merge iarna la forban pentru o pregatire fizica temeinica jucatori nostri cam cad pe capete
Acum pe bune, fundasul stanga si medicii sunt problema? Cand ii vad pe Becali si pe Laca la TV sau prin ziare imi zic ca ar fi mai bine sa se aleaga praful de returul asta. Prima problema este Becali iar a doua este Lacatus. Niste oameni total nepotriviti cu posturile pe care le ocupa. Un bisnitar obisnuit sa faca specula si sa insele nu poate face planuri pe termen lung. Echipa asta merge cat de cat doar atunci cand are un antrenor care sa-i faca fata lu Becali iar Lacatus nu este acel antrenor.
E foarte dubios cu accidentarile astea grave dar vezi si Dinamo are accidentari grave eu cred ca suntem prosti si vai de noi ca fizic .... dar la Steaua is si strainii nu's ce sa zic ...
In conditiile date ,este clar,ca trebuie adus un fundas stanga.Insa eu nu cred ca aici este marea problema a Stelei,ci la mijloc si mai ales in atac.Linia de fund a fost punctul forte la echipei,unde mai pui ca fundasii sant printre primii marcatori ai echipei.Sincer,nu inteleg ce se intampla cu Emeghara,pentru ca mi se pare mult prea mult repaus,chiar si pentru o accidentare mai grava.Ceva pute!
""
""Nu stiu daca in Romania s-a auzit de asa ceva...""
Legat de aceste defibrilatoare de dimensiuni ceva mai mici...vezi P.Neamt-Stefan!Exista de aproape un an!!!
Din pacate in Liga intai avem doar doctori de la medicina sportiva.......un pic de chelen,un masaj cu un pic de gheata si esti ca nou!
Daca (vrei sa)investesti in jucatori,atunci e musai sa investesti in tot ce tine de mentinerea la un nivel inalt,a starii psihice si fizice a acestora.Parerea mea!
![]()
avem nevoie, intr-adevar, de preparatori fizici adevarati, si de medici buni. dar avem nevoie si de jucatori cu creier!
imi aduc aminte de accidentarea stupida a lui Dica, sarind la un duel aerian cu... capul in nori. cand s-a trezit din visare, era accidentat grav.
imi aduc aminte de accidentareaa lui oprita, cea care l-a cam terminat ca fotbalist. el se uita la craioveanul ala (daca tin bine minte) cum venea la el sa il loveasca. EL VOIA SA "SCOATA" UN FAULT!' si asa dobitocul era sa ramana fara picior.
ar fi nevoie de cineva care sa ii invete pe jucatori ca e mai bine sa isi fereasca picioarele decat sa cerseasca un fault. din pacate Lacatus nu e un bun dascal sau exemplu in aceasta privinta...
Cu siguranta este nevoie de o echipa medicala brici, pentru un asa nivel de performanta si frecventa a jocurilor.
Dar probabil ca Paligora o fi vreo ruda de-a ciobanului si nu va fi demis nici daca se accidenteaza, simultan, un prim "11" intreg.
Turcul ala - preparatorul fizic - se pare ca stia meserie, dar l-a dat afara dobitocul, fiindca e musulman si strica atmosfera spirituala a echipei...
Norocul boului este ca omul ala isi vede de treaba, fiindca cred ca va imaginati ce proces falnic si european iesea daca il acuza pe cioban de discriminare pe criterii religioase...
Cel mai la indemana lucru pentru schimbarea in bine a echipei ar fi sa scapam de lesturi precum Lovinel, Ovidel, Mihaita, "Eme" si, cu voia Dvs., Banel.
Daca scapam de astia putem:
1. umple "golurile" lasate de ei cu orice junior din centru;
2. juca orice meci din start 11-11, stiut fiind ca acesti pacalici care mimeaza fotbalul fie primesc bani ca sa stea ("Eme" sau "Mihaita"), fie sunt "mari fotbalisti daca ar sti cu mingea" - citat din Puscarie Dragomir, "oase" sau "biciclete".
Hai sa auzim de bine!
ar fi nevoie de cineva care sa ii invete pe jucatori ca e mai bine sa isi fereasca picioarele decat sa cerseasca un fault. din pacate Lacatus nu e un bun dascal sau exemplu in aceasta privinta...
Mare dreptate ai....
Si am senzatia - sper sa ma insel, totusi - ca Fiara nu prea mai poate constitui un exemplu in vreo privinta....decat poate ca exemplu negativ!
Mi se pare corecta ideea cu staff-ul medical....cam incompetent. Dar.....totusi nu cred ca oierul ar sta sa piarda bani din cauza lor. Nu inteleg ce se intampla... e un substrat pe care nu-l pricep, caci staff-ul asta e demult la Steaua.