FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Succes cu Rosenborg!

«12»
kishcutia23.08.2005 03:55
Sincer, sansele Stelei, sunt sub cele ale lui Rosenborg, de a intra in grupe.  

.

teoretic ei au avantajul scorului din tur, practic noi ar trebui sa avem avantajul jocului mai bun, desi mi-e frica sa nu descoperim o alta echipa a rosenborgului acolo.

ne adunam in piata universitatii dupa meci ;)

poli_forever23.08.2005 04:02

Sluga mieroasa a patronului vostru s-a dat iar in stamba spunand ca"nu suntem doriti in CL".N-a spus si de ce lasand impresia ,tipic romaneste ,ca toata lumea se ocupa de conspiratia impotriva Stelei.

Am citit articolul de pe gsp si acolo sunt cateva motive care stau in picioare pentru care"nu suntem doriti" bineinteles laolalta cu amanuntele si stilul exagerat binecunoscut la gsp.

Cateva dintre lucrurile scrise acolo cred totusi ca ar trebui asumate de "conducerea "Stelei...daca ar putea sa faca asta...Dar ei nu;ei,in frunte cu limbricul sfios,se considera mereu indreptatiti iar daca nu primesc ceea ce "merita"mereu e altcineva de vina.Nu avem nici noi poate o conducere formidabila ,

dar va spun sincer ca acest individ ,cu slugarnicia si parvenitismul lui ,mi-a devenit absolut libidinos.

Virgil23.08.2005 09:50

Desi exista si un pic adevar in ceea ce spune,90% e strategie,politica,diplomatie,siretenie sau cum s-o mai fi chemand.

Si-a acoperit o eventuala contraperformanta.

Se observa ca nu se teme de o posibila slaba comportare a jucatorilor,nu se plange de antrenor.Da "vina" pe factorii externi.

Sa recunoastem ca daca ne vom califica,performanta va capata in atare situatie,supravalente.

poli_forever23.08.2005 10:50
Desi exista si un pic adevar in ceea ce spune,90% e strategie,politica,diplomatie,siretenie sau cum s-o mai fi chemand.

Si-a acoperit o eventuala contraperformanta.

Se observa ca nu se teme de o posibila slaba comportare a jucatorilor,nu se plange de antrenor.Da "vina" pe factorii externi.

Sa recunoastem ca daca ne vom califica,performanta va capata in atare situatie,supravalente.

Asa e Virgil!!!Supravalente pe care si le-ar asuma de buna seama!

reddog23.08.2005 11:05

Sunt tare curios sa vad daca veti putea da gol in seara asta. Rosenborg cea venita la Bucuresti va fi foarte diferita de cea de la Trondheim. Steaua va trebui sa abordeze meciul cu foarte mare precautie ca daca nu e mancata.

greco23.08.2005 13:38

Rosenborg de la Trondheim va fi diferita de cea de la Bucuresti printr-un singur lucru: numarul de goluri pe care il va incasa se va tripla.

reddog23.08.2005 13:39

Nu iti raspund decat prin: Bafta! Din partea mea dati-le cate puteti.

Bogdan4Steaua23.08.2005 15:24

Doamne ajuta! Hai Steaua! Asta e marea noastra sansa! Sper ca in seara asta Dumnezeu sa fie cu noi!

Hai Steaua! Spre victorie!

kyd23.08.2005 16:20

1-0 pentru rosenborg si singura concluzie care o trag e ca Lovin tre sa stea pe banca in repriza a 2 a iar in locul lui ar trebui sa inre un atacant ,de preferat oprita

«12»