FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Succes cu Rosenborg!

«12»
poli_forever22.08.2005 01:47

Dupa numarul de ocazii ar fi trebuit sa castigati voi;nu o spun cu placere ,dar asa stau lucrurile.

Alaturi de mai multi polisti,va tin pumnii cu Rosenborg si cu di...o in etapa 6.Stiu ca sunteti "condamnati"sa credeti in calificare dar va va fi extrem de greu cu norvegienii;cred ca nu e bine ca in intervalul asta nici un comentator sau ziarist nu a vorbit despre cat de greu va fi acest meci.Nu cred ca s-a creat perceptia corecta privind greutatea acestui meci.S-a spus tot timpul ca "Steaua va razbuna ocaziile ratate etc"dar oricine vede meciurile lui Rosenborg de acasa din editiile CL trecute observa cat de agresiv si rapid joaca!Nu mi-o luati in nume de rau ,dar daca Steaua nu inscrie repede acolo ,cred ca sansele de calificare sunt foarte mici.

Bodanel22.08.2005 03:40

Dar Steaua va castiga si va fi cu atat mai placuta victoria[/i]

joseph22.08.2005 05:34

daca vb serios... felicitari

poli_forever22.08.2005 05:39
daca vb serios... felicitari

am vorbit foarte serios!

PS>n-am reusit cu Steaua ,dar cu di...mo(cea mai urata echipa din tara) o sa reusim!!!

Grinch22.08.2005 06:34
Dupa numarul de ocazii ar fi trebuit sa castigati voi;nu o spun cu placere ,dar asa stau lucrurile.

Alaturi de mai multi polisti,va tin pumnii cu Rosenborg si cu di...o in etapa 6.Stiu ca sunteti "condamnati"sa credeti in calificare dar va va fi extrem de greu cu norvegienii;cred ca nu e bine ca in intervalul asta nici un comentator sau ziarist nu a vorbit despre cat de greu va fi acest meci.Nu cred ca s-a creat perceptia corecta privind greutatea acestui meci.S-a spus tot timpul ca "Steaua va razbuna ocaziile ratate etc"dar oricine vede meciurile lui Rosenborg de acasa din editiile CL trecute observa cat de agresiv si rapid joaca!Nu mi-o luati in nume de rau ,dar daca Steaua nu inscrie repede acolo ,cred ca sansele de calificare sunt foarte mici.

A vorbit aseara Vochin la Recurs exact de chestia asta . El era deja in Norvegia si a zis ca o sa fie foarte greu pentru ca au o forta incredibila pe teren propriu si chiar asa este , sa speram ca ne calificam FORZA Steaua !

poli_forever22.08.2005 07:06

A vorbit aseara Vochin la Recurs exact de chestia asta . El era deja in Norvegia si a zis ca o sa fie foarte greu pentru ca au o forta incredibila pe teren propriu si chiar asa este , sa speram ca ne calificam FORZA Steaua !

Exact asa am vazut si eu in meciurile lor anterioare (din CL!);si atunci...ma intre de ce va suparati cand va spuneam ca nu e acceptabil stadionul gol la asemenea mize??Oare ,in cazul unei necalificari,si-o vor ierta cei care n-au fost pe stadion in semn de "protest" din momement ce tot ei au facut atmosfera irespirabila pentru valencia sau villareal???

Bisquit22.08.2005 07:45

Mie mi-e frica de meciul asta.....noi nu marcam in deplasare...sau foarte greu. S-a vazut si cu Argesul, unde Dica ne-a fost salvarea, s-a vazut si sambata cu Poli!!! Anul trecut toate meciurile din deplasare au fost secetoase rau in privinta golurilor noastre!! (ma refer la primavara europeana!)!!! Momentan ratam mult...poate nepermis de mult..si stiti cum e ...daca nu profiti de sansa ta profita altii de ea!!!

Sper sa fim fericiti!!!

DMX_spinner22.08.2005 08:26

aseara am visat ca s-a calificat cu golul lui Cristea ... vb serios !!! Sper ca maine visul sa se transforme in realitate si sa pot dormi si yo mai linistit . Noroc !

Alexx22.08.2005 08:57

Stiti cumva vreo terasa care sa aiba ecran mare si unde sa pot vedea(impreuna cu ai nostri)meciul de maine???Evident ,prefer Ghencea ,Dr taberei sau Militari.

Multumesc

kishcutia22.08.2005 08:59
Mie mi-e frica de meciul asta.....noi nu marcam in deplasare...sau foarte greu. S-a vazut si cu Argesul, unde Dica ne-a fost salvarea, s-a vazut si sambata cu Poli!!! Anul trecut toate meciurile din deplasare au fost secetoase rau in privinta golurilor noastre!! (ma refer la primavara europeana!)!!! Momentan ratam mult...poate nepermis de mult..si stiti cum e ...daca nu profiti de sansa ta profita altii de ea!!!

ai dreptate...nu prea dam goluri in deplasare...dar pana acum nu a fost asa necesar! In acest meci singura optiune este sa inscriem si o sa jucam la victorie. Asta o sa schimbe mult jocul prestat de echipa de obicei in deplasari.

La Pitesti si la Timisoara nu era neaparat sa inscriem...acum e!

cu ratarile ai dreptate....muuult prea multe!

Grinch22.08.2005 09:09

Exact asa am vazut si eu in meciurile lor anterioare (din CL!);si atunci...ma intre de ce va suparati cand va spuneam ca nu e acceptabil stadionul gol la asemenea mize??Oare ,in cazul unei necalificari,si-o vor ierta cei care n-au fost pe stadion in semn de "protest" din momement ce tot ei au facut atmosfera irespirabila pentru valencia sau villareal???

Nu cred ca o sa regrete nimeni pentru ca la acel meci am avut pur si simplu ghinion .

I.N.Money22.08.2005 09:21

Steaua la Tronhein s poate impiedica de ..Steaua.Sunt de acord cu Vochin care a spus ca dak vom juca in tur ,norvegienii nu o sa scape de data asta.Plus eu cred ca ei deja se vad calificati,erau super multumitzi dupa meciu tur

zarboss22.08.2005 09:29

Au avut meciuri tari.. asta a fost... in Ghencea am aratat ca putem .. si ca valoric stam peste ei...dar fotbalul se joaca pe goluri.. si ati vazut ca nu au facut nimic tot meciul si au dat gol in ultimele 4.. asa ca Steaua poate pierde calificarea doar pe mana ei.. trebuie sa se concentreze si sa castige meciul...

Oricum rosemborg nu mai e ce a fost ..

sorin_h22.08.2005 09:30

8O Va rog sa fiti atenti la echipa care va incepe meciul cu Roseborg. Cu Nesu,Cristea sau Dinita nu avem nici o sansa. Nene Protasov incepe cu Oprita si Iacob si ne calificam. :wink:

Bisquit22.08.2005 09:37

Astia sunt...altii de unde??!!!.. :lol:

Stai linistit ca si Protasov vede aceleasi lucruri ca si noi....problema acum e la mijloc..dar sa vedem!!! Si Oprita poate face fata pe postul cel nou al lui Dica.....

SteauaToronto22.08.2005 10:13

Da n-ar fi exclus Prostatov sa inceapa cu Iacob-Dinita in fata si Oprita in spate!

montreal22.08.2005 10:52

Din partea mea poate sa jocae si cu Gigi si Meme in atac numai sa se califice si sa ne faca fericiti!!!

zarboss22.08.2005 11:05
Din partea mea  poate sa jocae si cu Gigi si Meme in atac numai sa se califice si sa ne faca fericiti!!!

Bun asa ... nu conteaza cu cine joaca sau ce face.. important sa castige meciul...

Bafta maine..

SteauaToronto22.08.2005 11:08

Bai hai ca pun pe site declaratia lui Jiji la aeroport! Am ras cu lacrimi ce zice pe acolo! In 5 minute puteti sa o downloadati!

Virgil22.08.2005 12:01

Sincer vorbind,Ogararu a avut dreptate.Meciul cu Poli a fost si un bun antrenament inaintea returului cu RT.

Steaua a avut posibilitatea sa-si verifice potentialul in fata unei echipe puternice,cu un public la fel de patimas probabil,ca si cel al "ursilor polari".

S-a descurcat foarte bine,a jucat dezinvolt,a tratat la fel de serios ambele faze.Poate ceva mai putin faza de atac.

Pentru ca daca apararea merita un 10,pentru ca adversarii nu au reusit sa maculeze "albul" portii lui Vasea,atacul,pentru ca nu a avut sansa inscrierii vreunui gol,merita doar 9+.

Succes Steaua.

Aeroportul si Piata Universitatii sunt locurile unde te vom sarbatori.

sorin_77722.08.2005 12:07

ne vedem la aeroport Marti seara si vom dansa pe DN1 pana la Universitate.

Succes baieti!

Daca e Marti, e... Steaua!!!

ANTIgigi22.08.2005 17:00

Daca e marti e....Liga Campionilor...SUCCES BAIETII! SUCCES Steaua! SUCCES Romania!

reddog22.08.2005 17:39

Bafta azi.

FANATIK RED-BLUE22.08.2005 18:52

Sincer, sansele Stelei, sunt sub cele ale lui Rosenborg, de a intra in grupe.

In acest meci trebuie sa ne valorificam la maximum, punctele forte, atacul (mai multa concentrare la finalizare) si chiar apararea (de evitat erorile copilaresti). Apararea norvegiana fiind una masiva si greoaie, cred ca poate fii depasita, prin pase dintr-o singura atingere, in viteza, la firul ierbii, printr-un joc combinativ pe poarta.

Dezavantajul este ca vikingii, au avut destul timp pentru a pregati meciul, pe cand noi, am avut si meciul de Sambata, care isi poate pune amprenta pe starea fizica a jucatorilor, pentru meciul retur, cat si mai ales, ca suntem sub presiunea faptului, de a marca neaparat.

Rosenborg, sunt sigur ca va fii mai puternica, decat in meciul tur.

Daca Steaua, da dovada de:

DETERMINARE, CURAJ, LUCIDITATE, SACRIFICIU, AMBITIE, atunci Piata Universitati va rasuna de, Romania Steaua, EUROPA Steaua, ORIUNDE Steaua, CAMPIONII DIN Ghencea.

kishcutia23.08.2005 03:55
Sincer, sansele Stelei, sunt sub cele ale lui Rosenborg, de a intra in grupe.  

.

teoretic ei au avantajul scorului din tur, practic noi ar trebui sa avem avantajul jocului mai bun, desi mi-e frica sa nu descoperim o alta echipa a rosenborgului acolo.

ne adunam in piata universitatii dupa meci ;)

«12»