Steaua-Lens 4-0 ???
Steaua-Lens 4-0 ???
fara indoiala Steaua a facut de-a lungul timpului multe meciuri senzationale si memorabile.pt mine insa cel mai spectaculos si memorabil a fost cel cu anderlecht din 86,care deschidea drumul catre seara magica de 7 mai.
F
Iti recomad semifinala Steaua-Galatsaray 4-0. O depaseste pe Steaua-Anderlecht. Putina lume stie asta
.
In '86 echipa era formata din oameni muncitori, apoi, in 1988, a venit randul echipei de individualitati (Hagi, Rotariu, etc). Echipa '88-'90 a fost mult mai spectaculoasa decat cea din 1986. Nimeni nu ma poate contrazice.
Diferenta intre '86 si '89 este genialitatea unora din jucatorii celei de-a doua perioade, spre deosebire de prima, unde jocul colectiv prima. De asemenea, diferenta a facut-o Milan, o echipa pe care daca Steaua nu o intalnea in finala, lumea stia si de Steaua '89.
Cristian Otopeanu.
Pe vremea aia erai nebun daca te gandeai ca puteai sa bati milanul cu tripleta lor:Rijkaard,Gullit,Van Basten...rar gasesti o echipa ca aia in istoria fotbalului...
fara indoiala Steaua a facut de-a lungul timpului multe meciuri senzationale si memorabile.pt mine insa cel mai spectaculos si memorabil a fost cel cu anderlecht din 86' date='care deschidea drumul catre seara magica de 7 mai.
F
Iti recomad semifinala Steaua-Galatsaray 4-0. O depaseste pe Steaua-Anderlecht. Putina lume stie asta
.
In '86 echipa era formata din oameni muncitori, apoi, in 1988, a venit randul echipei de individualitati (Hagi, Rotariu, etc). Echipa '88-'90 a fost mult mai spectaculoasa decat cea din 1986. Nimeni nu ma poate contrazice.
Diferenta intre '86 si '89 este genialitatea unora din jucatorii celei de-a doua perioade, spre deosebire de prima, unde jocul colectiv prima. De asemenea, diferenta a facut-o Milan, o echipa pe care daca Steaua nu o intalnea in finala, lumea stia si de Steaua '89.
Cristian Otopeanu.[/quote']
eu tin minte ambele meciuri,si ramin la parerea ca Steaua-anderlecht a fost mai bun,mai ales deoarece anderlecht era cu mult mai buna decit galata.nu mai ti minte ce faze au creat in meciul cu anderlecht;mingi lasate printre picioare pt altu,pase cu calcaiu,invaluiri(cu Laca in prim plan),si o gramada de ocazii,de trebuia sa se termine 8-0 nu 3-0.
oricum repet, Steaua a facut multe partide mari si e greu sa faci un clasament.chiar si cu honved in 85 a fost super meci.
Fara indoiala pentru mine Steaua-PSG 3-2 a fost cel mai frumos.Era o Stea plina de forta de a reveni de doua ori in fata unei echipe foarte puternice.Atunci eram capabili de multe,iar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] orchestra perfect,de vazut golurile meciului.Am ramas cu un gust amar din cauza ca am vandut meciul patetic...
Si Steaua-Valencia a fost extraordinar prin tensiune...
Si Steaua-Lens a fost bun prin jocul aproape perfect din prima repriza...
Cel mai urat meci...Steaua-Borussia Dortmund 0-3...de ziua mea...mama ma-sii de arbitru care ne-a furat...
asa este, ai dreptate ! erau oamenii muncitori de la uzinele 23 august , si lucratoarele de la textile ; de asemenea, mai erau si oamenii muncii de la sate si orase.
asa este, ai dreptate ! erau oamenii muncitori de la uzinele 23 august , si lucratoarele de la textile ; de asemenea, mai erau si oamenii muncii de la sate si orase.
Ai vrut sa faci pe desteptul!?
nu, tu n-ai trait pe timpul ala ?
Cel mai urat meci: Steaua-Dinamo Kiev. Am facut multe sacrificii pt a vedea pe viu acel meci, si a fost o dezamagire totala. La intoarcere n-am avut bani de taxi si am mers pe jos din Ghencea pana in Berceni unde locuiam pe vremea aia. Si au fost o gramada de baieti in situatia asta, dar dragostea pt Steaua e mai importanta decat banii.
Cele mai frumoase meciuri sunt victoriile impotriva cainilor, fie pe Ghencea, fie in groapa. Personal traiesc altfel derby-urile decat restul meciurilor din pct de vedere emotional (poate doar victoria cu Valencia se poate compara).
nu, tu n-ai trait pe timpul ala ?
Lasa-l .... e mort demult
.
La poarta dinspre Peluza Sud...
Steaua - Aarhus 2-1 wow... ce extaz
Steaua - Glasgow - cu golul lui Prodan la vinclu din min 85
Rapid - Steaua 2-2 in finala cupei din 99 - cu egalarea lui Belo din final
Toate vicoriile contra javrelor - bucurie maxima - si au fost kakalau
Dar mai ales:
Steaua - dinam0 5-0
Steaua - dinam0 4-1
dinam0 - Steaua 2-4 - inaugurarea nocturnei :twisted:
dinam0 - Steaua 0-1 - Cristea tzac pac
Un meci la care am trait niste sentimente extraordinare:
Steaua - Valencia 2-0 (6-3)
Am si eu o intrebare, pana ma apuc sa enumar si alte meciuri...la ce poarta s-a dat golul 2 cu Aarhus..nu de alta, dar sa vad daca iau sau dau o lada de bere...
La poarta de la tabela. Si exista pe site golul, d-le Ramon Sanchez (Vladoiu, min' 89) . De altfel, cred ca il si ai
, asa ca ai castigat pariul
. Apropo, ambele goluri s-au marcat in poarta de la tabela. O sa pun si golul lui Cristescu, in curand.
sa mai adaugam Steaua-lens si Steaua-sportul