FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CELE MAI FRUMOASE MECIURI

«123»
eucutine05.09.2005 05:34

Ia sa vedem:

Steaua - Bacau 1-5 :lol:

Steaua - Petrolul 1-4 :lol:

Petrolul - Steaua 5-1 :lol:

Gloria - Steaua 4-0 :lol:

Arges - Steaua 4-0 :lol:

Rapid - Steaua 5-0 (supercupa) :lol:

Montpellier - Steaua 5-0 :lol:

Steaua - Montpellier 0-3 :lol:

Psg - Steaua 5-0

National - Steaua 1-0 (Zenga aproape ca plangea ca nu le-a dat meciul)

Steaua - Dinamo 0-3 optimile cupei (niste comentatori de la OTV cu ochii in lacrimi)

Dinamo - Steaua 3-2 (umilinta suprema...campioni dupa meciul asta)

Dinamo - Steaua 6-4 (doar aparent meci echilibrat...la 5-1 au oprit motoarele).

Steaua - Dinamo 0-3 (directivele au fost ca meciul sa nu fie televizat)

Deocamdata ne oprim aici.

HellsBells05.09.2005 05:42
Ia sa vedem:

Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! - Bacau 1-5  :lol:  

Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! - Petrolul 1-4  :lol:  

Petrolul - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 5-1  :lol:  

Gloria - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 4-0  :lol:  

Arges - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 4-0  :lol:  

Rapid - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 5-0 (supercupa)  :lol:  

Montpellier - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 5-0  :lol:  

Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! - Montpellier 0-3  :lol:  

Psg - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 5-0

National - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 1-0 (Zenga aproape ca plangea ca nu le-a dat meciul)

Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! - Dinamo 0-3 optimile cupei (niste comentatori de la OTV cu ochii in lacrimi)

Dinamo - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 3-2 (umilinta suprema...campioni dupa meciul asta)

Dinamo - Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! 6-4 (doar aparent meci echilibrat...la 5-1 au oprit motoarele).

Steaua Bucuresti cea mai tare echipa! - Dinamo 0-3 (directivele au fost ca meciul sa nu fie televizat)

Deocamdata ne oprim aici.

Bravo, Eucutine...mie mi-a fost lene sa mai scriu.

Cum faceau comentatorii pe cotroceni la 3-0 pt noi.."NU se poaaaateee asa ceva", "aliutaaaa"

Iar in 89 in ghena, ai dreptate, Valentin a dat ordin sa nu fie televizat si am dat o gramada de bani pe o caseta video sustrasa din Televiziune

HellsBells05.09.2005 05:45

As vrea sa bag aici pe forum filmuletul jocului din cupa in Cotroceni cu intrarea criminala a lui Mutica ( a la Mirel Radoi)si golul lui Stoican, dar nu stiu daca ma lasa astia.Faza de la final e excelenta cu galeria noastra cintind si cu imaginea galeriei steliste deprimata pe fondul sonor de "beheeehe" Am vazut ca ei au tot felul de mpg-uri cu Dinamo-Steaua din anii 80 si 90

ALIUTAAAA

misha05.09.2005 06:15

din curiozitate am vrut sa vad ce era HellsBells ...si uitati ce am gasit pe google/imagini

care esti?

asta

hellsbellssmall4ov.jpg

sau asta

hellsbells4mi.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps : ce "destepti" sunteti...ati enumerat infrangerile Stelei....dar daca ma apuc si eu sa le enumar pe ale lui dinamu...imi ia o saptamana...sau chiar o luna :lol:

ulivius05.09.2005 06:36

Cainii latra, Steaua.

FORZA

SSK05.09.2005 07:34

Ha ha ha ha ha... Si-au gasit astia micii un prilej sa dea frau liber frustrarilor ! Un lucru ma surprinde : cat de bine cunosc infrangerile Stelei ! Cata memorie, cata abnegatie, cat devotament pentru aceasta cauza ! Eu, sincer, din meciurile vechi ale lui Dinamo in afara de islandezii aia de la KR nu cred ca as mai putea sa enumar altele. Dar deh...stiti cum e : cainele de drum lung moare...si prostii de grija altora ! 8)

SSK05.09.2005 13:53

Tu, catzelush, nu faci decat sa ilustrezi foarte fidel caracteristicile rasei tale : vesnic frustrati de performantele noastre, foarte buni cunoscatori ai infrangerilor noastre, indragostiti pana peste cap de un meci de-acum 16 ani ( :!: ) si folosind un 'jargon' de care sunteti teribil de madnri : "oaie", "ghena", "berbecali", "Mirel" si "s.tiaua". De altfel, insasi folosirea unanima a acestor sintagme total deplasate si nascute din imaginatia voastra suferinda denota...spirit de turma, nu crezi ?

Ati putea profita de faptul ca adminii site-ului va lasa sa postati aici si sa incercati EVENTUAL sa purtati niste discutii cu argumente cat de cat pertinente. Sunt convins insa ca abuzati de provocarile astea infantile ca sa fiti banati si sa va puteti dupa aceea lauda ca si pe site-urile Stelei "domneste cenzura". Sincer, imi pare rau de voi... Sunteti niste mediocri cu structura sentimentala a lui Borcea :oops:

zarboss06.09.2005 03:51

e amuzant sa vezi cum se agita astia .. puricosii ... si scormonesc ei peste tot si gasesc 10 meciuri in care a luat Steaua bataie... dar daca stau asa numai o secunda zic .. Dinamo-foresta 3-4.. Steaua Dinamo 4-1.cred ca mi-ar trebui vreo cativa ani sa zic ce rusine a purtat Dinamo prin europa si prin campionat.... sa nu mai aducem aminte de blaturile din vremea lu bocea.. si neotoaia...asa ca mai bine . ciocu mic si botu pe labe mai amaratilor care va perindati pe aici .. asa zisii supoteri dinanonisti.. ca sunteti niste corcituri... care de fapt strigati hai dimano... si tineti cu Steaua

reddog07.09.2005 17:15

Cum se face ca peste tot va provocati intre voi? eucutine, lasa-i sa fie ei mai buni ca esti pe forumul lor, ce vrei acum? Si nu cred ca daca ii jignesti castigi ceva.

Au fost meciuri frumoase de ambele parti, nu degeaba suntem cele mai bune echipe din tara...

zarboss24.09.2005 16:48

era cat pe ce sa devina un meci frumos ala din norvegia... si acu eram in CL... pacat

papilon24.10.2005 12:33

Bai, sa recunoastem ca nu conteaza ce a fost in '86, pt ca de sute de ori ne-am demonstrat valoarea. Chiar si aku cu Lens am lasat o dara mare de praf in urma noastra pt restu'. Cine mai spune Ca Steaua nu are ce cauta pe primu loc, mai bine tace. Iar faza cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e cea mai buna decizie a lui nea Gigi.....REspECteLE MELE.

Ultras_Fever24.10.2005 13:52

Meci care imi aduc aminte si azi cu placere Steaua-Cska 3-3 in Ghencea si 2-0 la Sofia!! Dupa ce am fost condusi cu 3-1 am revenit si s-a terminat egal.

Alt meci frumos cel cu Psg, in care am castigat pe teren cu 3-2, a doua zi la masa verde cu 3-0(consider ca era mai bine daca era lasat 3-2).

Un meci frumos cand Steaua a castigat cu 5-0 in fata maidanejilor (nu pot sa uit lovitura libera pe care a din care a marcat Rotariu).

P.S: Sunt multe meciuri frumoase la care am asistat dar acestea 3 mi le aduc aminte ca si cum s-ar fi jucat ieri. Meciurile cu Glasgow Rangers(1-0), Rapid(finala cupei 2-2,6-4d.p).etc ...sunt multe de povestit in special de la meciurile cu miza!!

noname24.10.2005 17:56

9 aprilie 2004 Steaua a umilit intreg banatul ;)

steaua_forewer24.10.2005 19:15

ca veni vorba de 9 aprilie.....tocmai atunci e ziua mea , si imi aduc aminte de 2 joacuri : national-rapid 3-3 de anul trecut si acel Poli-Steaua 1-8 , daq mai tineti minte atunci tabela arata un straniu numar 18 , CULMEA , IN ACEA ZI IMPLINISEM 18 ANI , a fost un majorat perfect .....si mare atentie ,daq nu ma insel , pe 9 aprilie anul viitor se va juca ....tocmai Dinamo-Steaua , in groapa ......asa ca se pare ca vom castiga , iar eu o sa fiu in culmea fericirii :lol: ca si voi de altfel

Ramon Sanchez Pizjuan25.10.2005 05:48

Steaua - Aarhus 2-1 wow... ce extaz

Steaua - Glasgow - cu golul lui Prodan la vinclu din min 85

rapid - Steaua 2-2 in finala cupei din 99 - cu egalarea lui Belo din final

Toate vicoriile contra javrelor - bucurie maxima - si au fost kakalau :) Dar mai ales:

Steaua - dinam0 5-0

Steaua - dinam0 4-1

dinam0 - Steaua 2-4 - inaugurarea nocturnei :twisted:

dinam0 - Steaua 0-1 - Cristea tzac pac

Un meci la care am trait niste sentimente extraordinare:

Steaua - Valencia 2-0 (6-3)

Si multe multe altele. Avem intradevar, in ultimii 15 ani (de cand merg eu pe stadion) o istorie foarte frumoasa, multe meciuri glorioase.

zarboss26.10.2005 04:51

Steaua- lens 4-0

I.N.Money26.10.2005 09:22

Meci Urat : Villareal-Steaua

Meciuri Frumoase: 3-2 cu PSg ,5-0 Dinamo,2-0 Valencia

zarboss30.10.2005 13:53

si asta meci frumos

misha06.11.2005 05:38

meciuri frumoase: Steaua-Sampdoria 0-0 si Steaua-Lens 4-0

meciuri urate : Steaua-Gloria 0-1 :cry:

I.N.Money06.11.2005 08:30

Imi aduc aminte cu placere de meciul Stelei cu Fenerbache din 98 daca nu ma insel....0-0 in Ghencea si i-am batut la ei cu un gol super a lui Militaru si inca unu dat de Ciocoiu.

cristianotopeanu14.11.2005 07:41
Ha ha ha ha ha... Si-au gasit astia micii un prilej sa dea frau liber frustrarilor !  Un lucru ma surprinde : cat de bine cunosc infrangerile Stelei ! Cata memorie, cata abnegatie, cat devotament pentru aceasta cauza ! Eu, sincer, din meciurile vechi ale lui Dinamo in afara de islandezii aia de la KR nu cred ca as mai putea sa enumar altele. Dar deh...stiti cum e : cainele de drum lung moare...si prostii de grija altora !  8)

Sa nu fi rautacios: macar semifinala de Cupa Cupelor Dinamo-Anderlecht (1990) trebuie sa ti-o amintesti, sau celebrul Dinamo-Sampdoria (1989).

Daca insa erai prea mic (si eu eram, dar nu le-am ratat, desi doream sa ia bataie Dinamo :) ), atunci e OK.

gone14.11.2005 08:04

2-1 cu Aston Vila. 2 goluri Ciocoiu, unul din foarfeca.

iancu dragosh14.11.2005 08:07

Nu a fost un meci deloc spectaculos insa pe mine chiar m-a incatat. Steaua- Villareal 0-0. Chiar daca nu a fost un meci cu multe faze de poarta s-a jucat un fotbal de calitate, contra unui adversar foarte valoros, a doua echipa din Spania dupa Barcelona ( Stiu ca Realul a terminat inaintea lor insa , "Submarinul galben" nu are in spate Fluierasi.

cristianotopeanu14.11.2005 11:07

Cel mai frumos meci, dupa parerea mea, atat din punct de vedere al rezultatului (de pe teren) cat si al jocului, a fost Steaua-PSG 3-2 (1997). De asemenea, Steaua-Valencia (2005) a fost un meci spectaculos si cu o incarcatura deosebita.

Mie insa mi-a ramas in minte meciul Steaua-Bruges 3-0 (1996), cand un stadion plin aclama calificarea (ultima) Stelei in gupele Champions' League. Atunci eram in peluza si fotbalul parca era altfel.

Cristian Otopeanu

PS. Sigur ca imi amintesc un Steaua-Galatsaray 4-0 ('89 - foarte bun jocul Stelei, dar nu am fost la meci, eram mai mic, in schimb am plecat de la scoala ca sa il vad).

bebeto14.11.2005 12:54

fara indoiala Steaua a facut de-a lungul timpului multe meciuri senzationale si memorabile.pt mine insa cel mai spectaculos si memorabil a fost cel cu anderlecht din 86,care deschidea drumul catre seara magica de 7 mai.

F

«123»