@ xray rom
Spuneai ca ii plangi pe cei care injura si ca asta ar fi apanajul celor slabi si fara mijloace. Solutia ta care ar fi? Solutia care tine de noi,suporterii nu de vise scrise pe ziduri si de generali pensionati aserviti unor dubiosi. Ce ne ramane de facut decat sa ii aratam ce ne doare,sa ii raspundem de fapt cu aceeiasi moneda,atata doar ca noi nu batem si gazam pe nimeni. Chestii de genul sa fim intelepti si sa fim mai inteligenti am debitat si eu odata pana m-am convins ca pe dobitoc il bati doar pe limba lui si pe intelesul lui.
p.s Oare Arhimede era?
Mai, ce naiba! Am ajuns sa ma suspectez?Unde ai vazut, frate ca ii plang pe cei care il injura? Arata-mi si mie sa nu ma prinda ziua, prost ca noapte!
Referitor la solutie, am scris undeva mai detaliat, aici doar am reamintit!
Daca nu ai priceput ce trebuie facut din ceea ce am scris si l-ai retinut doar pe Arhimede, mea culpa! Dar am si eu o scuza!E mai usoara injuratura la priceput:)))
Ok!Ce trebuie sa faca suporterii? Simplu!
Sa faca demers scris, prin AISS, catre Armata(proprietara stadionului) prin care sa solicite rezilierea contractul de inchiriere sau neprelungirea lui, pe motivele enumerate de Ovidiu!Punct!
PS. Daca nici acum nu m-am facut inteles, atunci ai ghicit! Doar de la Arhimede mai poate veni salvarea:))