@ Iancu dragosh
nu tine banii ca pierzi, investeste si nu-i lua in seama pe cei ce te sfatuiesc aiurea!
a fost o gluma nevinovata, sper sa nu te superi!
@ Iancu dragosh
nu tine banii ca pierzi, investeste si nu-i lua in seama pe cei ce te sfatuiesc aiurea!
a fost o gluma nevinovata, sper sa nu te superi!
Atitudinea aceasta este motivul pentru care aveti si atat de multi membrii. Si daca tot esti deschis dialogului pot sa te intreb ce anume ma descalfica. Faptul ca nu sunt 100% cu actiunile AISS sau ca nu sunt de acord cu tine in toate privintele (mai cunosc un personaj care nu accepta critica si judeca stelismul in functie de aprobarea propriilor actiuni). Toate punctle mele de vedere au fost exprimate civilizat, argumentat si fara apelative, ceea ce nu pot sa spun despre tine.
Ti-am raspuns in maniera in care ai facut-o si tu, una peiorativa.
Nu trebuie sa fii de acord cu mine, nu sunt buricul pamantului, nici la site, nici in AISS, nicaieri, dar nu accept sa fiu luat peste picior fara nici un motiv.
AISS are nevoie si de tine, si de altii, doar asa asociatia poate creste si avea un cuvant de spus in relatiile cu cei din club. Daca stai pe marginea si ne iei la misto, nu e o solutie. Ne mai enervam si noi cateodata, ca oameni suntem!
))
Noroc.
Plus ca AISS nu sprijina financiar galeria - ci actiunile acesteia. Adica daca din fondurile alea cumparam niste panza, vopsea, facem steaguri, deplasari, etc - asta nu inseamna ca vrodata a intrat vreun ban in buzunarele proprii ale vreunei persoane. Am adus aceasta adaugire dat fiind faptul ca din comentariul tau se putea intelege ca AISS da bani membrilor peluzei, fapt total fals.
De vreo luna incoace asa ma simt si eu. Parca ma uit la meciuri din alte campionate, parca nu joaca Steaua.De abia dupa ce se termina meciul imi dau seama cam ce se intampla, ce s-a intamplat si incep sa ma intreb si eu: "ce naiba s-a intamplat?!". Si bineinteles incep durerile de cap.
Meciul cu Fiorentina a fost insa diferit.
Prin minutul 70 mi se parea ca nu era nimic real. Stadionul Ghencea parca era o fantoma.
Vedeai grupuri de suporteri la 10-20 de metri unul de celalalt, rosul si albastrul parca nu se vedeau.Pe teren oricum nu se juca nimic.
Parca ma uitam la un cartier de blocuri facute de comunisti.
Disperare, deprimare, resemnare!
p.s. Cred ca cuvantul asta, "fantoma", descrie cel mai bine Steaua acum!
Ai definit exact prin "fantoma"!
mi se pare mie sau la mitingul de protest s-a strigat: "Banel, M*** Banel" ??? Ce aveti bre cu el ... el isi face treaba, isi da plamanii pe teren. Cat poate atata face ... ce Dzeu il injura lumea ?
ti se pare tie..