bla bla
Recunosc,sunt sustinator de-al lui G.Becali.
2%..ha?
Stati,nu va repeziti cu sluga,votant,oaie,samd.,eu sustin omul care pana una alta plateste tot la Steaua.Tot, de la transferuri la amenzile luate din cauza unor huligani.
A dracului huligani! Vin ei asa, de capul lor, sa faca rau echipei in care Gigel isi baga toti banii.
Eu sustin omul datorita caruia Steaua in ultimi 5-6 ani a avut,orice ar spune detractorii,performante gen: semifinala de UEFA,trei primaveri europene consecutive,trei ani la rand in grupele UCL,campionate,etc.
Pe Mihai Stoica? Tot respectul pt MM.E un mare manager.
Dar parca ziceai ca esti sustinator de-al lui Gigi.Astia 2 nu sunt dusmani acum?
Noi,suporterii,suntem niste nerecunoscatori,obraznici si prost crescuti,
Aia 7 ani de acasa...ce sa faci?!....niste tarani!
pentru ca atunci cand o singura echipa dintr-o tara face asemenea rezultate,
3-5 cu Lyonul, 0-3 cu Bayern sau 1-1 cu Buzaul?
cand echipa asta este cel mai puternic finantata,
De ce vorbesti despre CFR aici?
cand se baga bani pentru sporirea confortului spectatorului,
Da, si mie mi se par turnichetii aia foarte comfortabili.
cand se plateste "stelismul"galeriei,
Se pare ca a cam ramas restant la plata.
cand se pastreaza valorile in detrimentul castigului material
Arthuro = valoare in limba chineza.
aaaa....scuze...pe valorosul asta l-a dat afara pierzand cam 1 mil de euro.
Dar Petre Marin, Semedo - astia sunt valori nationale domnule!
L-a dat pe Nesu dar a tinut in continuare valoarea Petre Marin!
si cand toate acestea sunt facute de un singur om care pentru toate acestea nu primeste decat injuraturi eu nu pot decat sa trec de parte amaratului asta,este omenesc!
Mi se rupe...inima, evident...de saracul. Ca el nu a castigat nimic de la Steaua...doar injuraturi :sad2:
Banii veniti de la Champions League si imaginea sunt fix 0...
Nici mie nu-mi convin destule la actuala echipa,dar din aceasta cauza sa merg pe stadionul iubitei mele echipe sa fac rau este distanta lunga.
Cat de lunga? Mai da' lenes mai esti!
Sa rup scaune,sa aprind si sa arunc in teren torte,stiind ca de pierdut nu are decat Steaua,sa scandez orice inafara de incurajari pentru echipa,sa lovesc si sa ranesc semeni pentru ca nu striga anti Gigi nu este,zic eu,atitudine de suporter Stelist,este orice,huliganism,prostie,rau inentie,sevraj sau supra doza,dar nu dragoste fata de Steaua!
Da!
Atitudine de stelist e statul capra privind cum Gigi becalii murdareste in continuare simbolul fotbalului Romanesc.
Pana la urma, asta inseamna iubirea adevarata, sa stai si sa vezi cum persoana pe care o iubesti isi baga p**a intr-un simbol national ca Steaua si sa te bucuri alaturi de ea.
p.s.
Ultimele 2 citate le-am boldat pt ca siteul nu imi permite sa citez de atatea ori.