FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Fiorentina 0 - 1

«123»
Adrian11.12.2008 13:30

bla bla

Recunosc,sunt sustinator de-al lui G.Becali.

2%..ha?

Stati,nu va repeziti cu sluga,votant,oaie,samd.,eu sustin omul care pana una alta plateste tot la Steaua.Tot, de la transferuri la amenzile luate din cauza unor huligani.

A dracului huligani! Vin ei asa, de capul lor, sa faca rau echipei in care Gigel isi baga toti banii.

Eu sustin omul datorita caruia Steaua in ultimi 5-6 ani a avut,orice ar spune detractorii,performante gen: semifinala de UEFA,trei primaveri europene consecutive,trei ani la rand in grupele UCL,campionate,etc.

Pe Mihai Stoica? Tot respectul pt MM.E un mare manager.

Dar parca ziceai ca esti sustinator de-al lui Gigi.Astia 2 nu sunt dusmani acum?

Noi,suporterii,suntem niste nerecunoscatori,obraznici si prost crescuti,

Aia 7 ani de acasa...ce sa faci?!....niste tarani!

pentru ca atunci cand o singura echipa dintr-o tara face asemenea rezultate,

3-5 cu Lyonul, 0-3 cu Bayern sau 1-1 cu Buzaul?

cand echipa asta este cel mai puternic finantata,

De ce vorbesti despre CFR aici?

cand se baga bani pentru sporirea confortului spectatorului,

Da, si mie mi se par turnichetii aia foarte comfortabili.

cand se plateste "stelismul"galeriei,

Se pare ca a cam ramas restant la plata.

cand se pastreaza valorile in detrimentul castigului material

Arthuro = valoare in limba chineza.

aaaa....scuze...pe valorosul asta l-a dat afara pierzand cam 1 mil de euro.

Dar Petre Marin, Semedo - astia sunt valori nationale domnule!

L-a dat pe Nesu dar a tinut in continuare valoarea Petre Marin!

si cand toate acestea sunt facute de un singur om care pentru toate acestea nu primeste decat injuraturi eu nu pot decat sa trec de parte amaratului asta,este omenesc!

Mi se rupe...inima, evident...de saracul. Ca el nu a castigat nimic de la Steaua...doar injuraturi :sad2:

Banii veniti de la Champions League si imaginea sunt fix 0...

Nici mie nu-mi convin destule la actuala echipa,dar din aceasta cauza sa merg pe stadionul iubitei mele echipe sa fac rau este distanta lunga.

Cat de lunga? Mai da' lenes mai esti!

Sa rup scaune,sa aprind si sa arunc in teren torte,stiind ca de pierdut nu are decat Steaua,sa scandez orice inafara de incurajari pentru echipa,sa lovesc si sa ranesc semeni pentru ca nu striga anti Gigi nu este,zic eu,atitudine de suporter Stelist,este orice,huliganism,prostie,rau inentie,sevraj sau supra doza,dar nu dragoste fata de Steaua!

Da!

Atitudine de stelist e statul capra privind cum Gigi becalii murdareste in continuare simbolul fotbalului Romanesc.

Pana la urma, asta inseamna iubirea adevarata, sa stai si sa vezi cum persoana pe care o iubesti isi baga p**a intr-un simbol national ca Steaua si sa te bucuri alaturi de ea.

p.s.

Ultimele 2 citate le-am boldat pt ca siteul nu imi permite sa citez de atatea ori.

stellazioo11.12.2008 13:39

Cu toate ca de abicei nu prea postez astazi sunt foarte nervos si cum mai imi vine o idee vrea sa o postez pentru toata lumea.Chiar daca am avut o parere mai putin buna de Lacatus dupa primele meciuri din CL,si neintelegand de ce jucatori ca Neaga,Rada si Abel Moreno neprimind mai multe sanse trebuie sa recunosc ca Lacatus nu trebuia sa-si dea demisia si pot paria ca cu el astazi eram mult mai sus.

Am facut o comparatie intre meciurile lui Lacatus ca antrenor in CL si restul:

Steaua-Bayern 0-1 Steaua 2 bare

Fiorentina-Steaua 0-0 Ratari foarte multe Steaua

Steaua-Lyon 3-5 Goluri multe Steaua

Lyon-Steaua 2-0 am avut vreo ocazie?

Bayern-Steaua 3-0 no comment

Steaua-Fiorentina poate sa zicem ocazie sutul lui Dayro

E simplu nu?

lucvald-190211.12.2008 13:41

@xray_rom

Omule , esti simpatic in felul tau , poate chiar istet da' ai prea mult timp liber, si asta dauneaza forumului .....si daca tot ai timp (se vede din frecventa prin care postezi) , mai treci pe la stadion ca sa infuleci din realitate , nu de alta da' ti-ai contorsionat privirea si vazul ti-a slabit de la atata televizor !, iar analizele tale derapeaza spre obraznicie vis-a-vis de ceilalti useri ! Esti crispat , persiflezi discret pe toata lumea.....

Considera-l un indemn imperativ si-o povata de bine , caci in netrebnicia mea n-am sa-ti mai scriu alt sfat ! Si mai termina cu epatarile tale ca-mi vine sa te caut dupa ip si sa te........salut !

PS cand o sa citesti aceste litere de-o schioapa , te rog sa o faci cu intonatie ca sa o poti insera in herghelia ta de neuroni !

Cordial ,

AlexV11.12.2008 15:05

La cat de nasol s-a jucat aseara ma astept la un frumos loc 9 la sfarsitul campionatului. Poate totusi vinde Gigi si vine un nene mai competent. Pana la primavara e destul timp.

DelPiero1011.12.2008 15:14
Recunosc,sunt sustinator de-al lui G.Becali.Stati,nu va repeziti cu sluga,votant,oaie,samd.,eu sustin omul care pana una alta plateste tot la Steaua.Tot, de la transferuri la amenzile luate din cauza unor huligani.Eu sustin omul datorita caruia Steaua in ultimi 5-6 ani a avut,orice ar spune detractorii,performante gen: semifinala de UEFA,trei primaveri europene consecutive,trei ani la rand in grupele UCL,campionate,etc.Noi,suporterii,suntem niste nerecunoscatori,obraznici si prost crescuti,pentru ca atunci cand o singura echipa dintr-o tara face asemenea rezultate,cand echipa asta este cel mai puternic finantata,cand se baga bani pentru sporirea confortului spectatorului,cand se plateste "stelismul"galeriei,cand se pastreaza valorile in detrimentul castigului material si cand toate acestea sunt facute de un singur om care pentru toate acestea nu primeste decat injuraturi eu nu pot decat sa trec de parte amaratului asta,este omenesc!Nici mie nu-mi convin destule la actuala echipa,dar din aceasta cauza sa merg pe stadionul iubitei mele echipe sa fac rau este distanta lunga.Sa rup scaune,sa aprind si sa arunc in teren torte,stiind ca de pierdut nu are decat Steaua,sa scandez orice inafara de incurajari pentru echipa,sa lovesc si sa ranesc semeni pentru ca nu striga anti Gigi nu este,zic eu,atitudine de suporter Stelist,este orice,huliganism,prostie,rau inentie,sevraj sau supra doza,dar nu dragoste fata de Steaua!

Patetic.Incredibil de patetic!Mai are Jiji bani sa va plateasca dom'ne?Sau voua chiar va place ca limba voastra sa fie la dosul ciobanului?

xray_rom11.12.2008 15:51
@xray_rom

Omule , esti simpatic in felul tau , poate chiar istet da' ai prea mult timp liber, si asta dauneaza forumului .....si daca tot ai timp (se vede din frecventa prin care postezi) , mai treci pe la stadion ca sa infuleci din realitate , nu de alta da' ti-ai contorsionat privirea si vazul ti-a slabit de la atata televizor !, iar analizele tale derapeaza spre obraznicie vis-a-vis de ceilalti useri ! Esti crispat , persiflezi discret pe toata lumea.....

Considera-l un indemn imperativ si-o povata de bine , caci in netrebnicia mea n-am sa-ti mai scriu alt sfat ! Si mai termina cu epatarile tale ca-mi vine sa te caut dupa ip si sa te........salut !

PS cand o sa citesti aceste litere de-o schioapa , te rog sa o faci cu intonatie ca sa o poti insera in herghelia ta de neuroni !

Cordial ,

Am stat in cumpana. "Se te ... salut" dupa ip sau sa te ignor?:)

Cum sunt un moderat prin definitie, voi alege o cale de mijloc, daca tot ai iesit in cale ca sarpele...

O voi lua inginereste pt a nu-ti contorsiona privirea cand "infuleci din realitatea" replicii.

1) "Timpul liber...."?

Ma bucur te framanta grija timpului meu, dar din pacate postul este ocupat. Am deja o secretara care-mi tine socoteala...timpului!:)

2)"Stadion, TV...."?

Am o veste pt tine. Intelepciunea pedagogica spune:"din banca se <vede> mai bine decat de la tabla." Evident, cu conditia sa mai treci si pe la scoala:))In rest, revezi raspunsul de la pct 1):)

3) "Analize..."?

Risipeste-ti teama! Sunt doar unul din milioanele anonime de suporteri ai Stelei care isi spune si el o umila parere. Asta pana cand arhanghelii libertatii de expresie nu ajung la putere!De Becali am scapat, dar oare cati dictatori nu sunt printre noi gata sa ne cumpere voturile?:)) Who knows?:)

4) "Derapajele" "discreste" si "persiflante" au fot dedicate numai userilor care nu au tras frana de mana la taste si m-au jignit, neprovocati, intr-un mod in care obraznicia este cea mai dulce definitie.

5) "Indem imperativ..."?

Parafrazand: e usor a da indemnuri cand nimic nu te retine...Nici macar eticheta!

6) "Intonare..."?

Imi pare rau ca te dezamagesc:( Am incercat, dar in neuronii mei refuza sa insereaze intonati dupa partituri false:)

(Con)cordial!:)

SteauaB11.12.2008 16:01
Romania nu a mai produs in ultimii ani talente pe faza ofensiva.Unii fotbalisti in jur de 30 ani care la noi faceau furori,afara faceau tusa la echipe necunoscute (Dica,Cl. Niculescu,D.Niculae...).

..Stau aici si zic ca Nicolita n-are technica, dar avdevarul este, ca nu exista jucatorii romanii mai talentati ca "Jardel". Asta e....Soarta. Cert este, ca e lipsa de talent in Romania.

Foarte multe tari reusesc fara academia. Pai sarbii i-au juniorii direct de pe strada la echipa.

milovan djilas11.12.2008 17:14

A fost poate mai trist chiar si decat egalul cu Slavia!

redondo11.12.2008 18:01

Da,mai trist.

pitza_200511.12.2008 18:03

am citit numai posturi despre Becali, sunt de acord ca trebuie sa plece, nici eu nu-l mai suport(nu ca l as fi simpatizat vreodata), insa ma doare cand vad ca asta e principalul subiect. Aseara Steaua a juc :thumbdown::hmmm: at cel mai prost meci in cupele europene de cand ma stiu, tactic am fost o varza completa si am impresia ca marele Dorinel(sic) vrea sa ne arate ca p :wall: oate sa fie un antrenor mai slab decat Hagi. Am jucat, si cred ca suntem prima echipa din lume, cu 3 jucatori pe partea dreapta Dayro, Nicolita si Golanski si alti 3 pe stanga TOJA Semedo si Petre Marin, asta cel putin in prima repriza. Apoi am avut numai putin de 3 mijlocasi la inchidere cand noi trebuia sa dam gol. Ca nu s a vrut(nu e exculs) nu s a vrut...dar sa stim si noi. Nota de trecere aseara pt Baciu si cam atat..ceea ce e destul de trist. :thumbdown:

axl11.12.2008 18:05

A fost un meci infect.

pitza_200511.12.2008 18:12

a fost Ov. Petre titular..nu Lovin:D

darkkrose11.12.2008 21:01

asta e o tampenie. Pe mine nu ma intereseaza  Gigi, poate sa fie cioban, poate sa fie nebun sau cum ii spuneti voi. Pana la urma e un om cu o afacere si atat . Trebuie sa recunoastem ca pan la urma nu Gigi iese pe teren, si nu -mi vine sa cred ca oamenii se duc pe stadion sa -l huiduie pe el in loc sa se bucure de meci. Stiu ca ideal este sa castigam meciurile dar important este si sa participam  si chiar daca nu se invata intotdeauna din greseli poate se va vedea mai tarziu. Pana la urma jucatorii sunt si ei oameni si sa nu uitam ca asta e un sport nu circ.Libertatea de expresie cred ca ar fi mai de folos in alte domenii momentan. Nu are rost sa continui acest subiect. Am crezut ca discutiile de pe forum sunt mai interesante, dar m-am cam ingrozit de ce am citit pe aici . Critici, critici si iar critici! Razboaie cu celelalte echipe , comentarii si diverse chestii care dupa parerea mea nu au loc aici. Pana la urma e doar un joc, si nu e vina jucatorilor ca este printre altele si o afacere la nivel mondial, si nu mai are rost sa continui cu conseciintele acestui lucru. Cam atat 

Frate!

Nu ai inteles ca daca nu arunci cu dinamita in teren, nu ragusesti injurand la cioban, daca nu esti pe teren, ci in fata TV-ului si nu iti inchei fiecare comentariu cu " Mori ciobane" nu esti suporter al Stelei, ci NUMAI fan-sluga Becali? Esti stigmatizat ca evreii in Germania nazista, de noii"arhangheli" ai democratiei, Garda de fier a libertatii de expresie!!!

redondo11.12.2008 23:37

Toja,Semedo,Lovin si Arthuro(desi a plecat) trebuie sa se prezinte la sediile federatiilor de unde fac parte pentru a-si preda carnetele de fotbalisti.

mountytoma12.12.2008 07:40
Patetic.Incredibil de patetic!Mai are Jiji bani sa va plateasca dom'ne?Sau voua chiar va place ca limba voastra sa fie la dosul ciobanului?

nu mai are bani. de-aia cred ca e Jiji in persoana. nici macar Victor nu mai apare!!!

milovan djilas12.12.2008 15:44

Poate scapam printr-o minune de cioban.

«123»