FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Fiorentina 0 - 1

«123»
ThereauRistul11.12.2008 10:21

Dak mi-a placut ceva aseara mi-a placut reactia fanilor la adresa lui Pawel Golanski...ei bine "Golo" e unul dintre putinii jucatori care mor pe teren care are valoare si calitate si care da totul...mi-a placut reactia suporterilor pentru ca Pawel merita o astfel de recunostinta..Respect GOLO!!!

BNQ11.12.2008 10:29
Dak mi-a placut ceva aseara mi-a placut reactia fanilor la adresa lui Pawel Golanski...ei bine "Golo" e unul dintre putinii jucatori care mor pe teren care are valoare si calitate si care da totul...mi-a placut reactia suporterilor pentru ca Pawel merita o astfel de recunostinta..Respect GOLO!!!

yep, si mie mi-a plaqut :) Bravo Golanski !

Referitor la Gol :) o intrebare retorica :) Cine trebuia sa stea la bara de la coltul lung? :)

xray_rom11.12.2008 10:38

@Stanici

@xray

Frate, hai sa ne batem in posturi si sa ne sicanam! Plm, eu ti-am spus clar ce am avut de spus, de ce mama dracului nu imi demontezi ceea ce am scris in topicul ala cu "ultimul meci pentru cioban"?!! De ce iei tot timpul numai parerile care iti ridica mingea la fileu si nu duci o disputa pe toate fronturile?

Buna ziua, merge calul!

Vezi ca ai incurcat partenerii de dialog sau ai luat-o prin lucerna!

Eu am facut un comentariu aici despe meci, iar tu mi-ai facut completari la lista tembelilor si eu ti-am raspuns.

Ce legatura are asta cu ce spui tu ca ai scris la "ultimul meci pentru cioban"?!!

Nici nu l-am citit si nici nu ti-am dat aici vreo replica pt ceea ce zici ca ai fi scris acolo!

Aia cu tortele de la meciul cu Poli ai spus-o intr-un dialog cu mine, imediat dupa consumarea evenimentului!!!Daca la asta te referi!

Da, recunosc, sunt un derbedeu incorigibil si care abia asteapta sa se adape din marea ta intelepciune, vreau sa ma hranesc cu sfaturile tale despre cum trebuie abordata viata in general si Steaua in particular - dar mai intai spune-mi ca gresesc in atitudinea mea fata de Becali! Prost sau bou, eu macar fac ceva!

Daca tu esti cel care ai aruncat tortele in teren sa fii sanatos si sa mai faci!:))

Eu numai asta am comentat ca "eveniment al tribunei", nu altceva!

ThereauRistul11.12.2008 10:39
yep, si mie mi-a plaqut :) Bravo Golanski !

Referitor la Gol :) o intrebare retorica :) Cine trebuia sa stea la bara de la coltul lung? :)

--------------------

nu poti sa-l acuzi pe golanski de ceva la gol...parerea mea e ca mult mai mult a gresit Radoi,in plus nu stim exact cum se impart rolurile la faze fixe la noi

gabrielebohm11.12.2008 10:46
prefer o eliminare din europa, o retrogradare in b , decat sa mai stea jegul la echipa

BNQ11.12.2008 10:46
--------------------

nu poti sa-l acuzi pe golanski de ceva la gol...parerea mea e ca mult mai mult a gresit Radoi,in plus nu stim exact cum se impart rolurile la faze fixe la noi

Nu m-am exprimat corect :) Nu-l acuz pe Golanski deloc :) Intrebarea retorica venea dupa lauda facuta mai sus ;)

Cred ca P.Marin trebuia sa protejeze acea bara .. Sa fi fost cineva la bara, respingea cu usurinta !

ThereauRistul11.12.2008 10:51
Nu m-am exprimat corect :) Nu-l acuz pe Golanski deloc :) Intrebarea retorica venea dupa lauda facuta mai sus ;)

Cred ca P.Marin trebuia sa protejeze acea bara .. Sa fi fost cineva la bara, respingea cu usurinta !

----------------------------------

eu am inteles gresit:)) sunt prea obosit aseara nu am dormit de nervi...e umilitor sa vezi Steaua avand un sut pe poarta intr-un meci decisiv!!!! asta e...

Stanici11.12.2008 10:55
Frate!

Nu ai inteles ca daca nu arunci cu dinamita in teren, nu ragusesti injurand la cioban, daca nu esti pe teren, ci in fata TV-ului si nu iti inchei fiecare comentariu cu " Mori ciobane" nu esti suporter al Stelei, ci NUMAI fan-sluga Becali? Esti stigmatizat ca evreii in Germania nazista, de noii"arhangheli" ai democratiei, Garda de fier a libertatii de expresie!!!

Cam la asta m-am referit!

BNQ11.12.2008 10:55
----------------------------------

eu am inteles gresit:)) sunt prea obosit aseara nu am dormit de nervi...e umilitor sa vezi Steaua avand un sut pe poarta intr-un meci decisiv!!!! asta e...

de acord, si acel sut din faza fixa ... Cand mai citesc ziare si vad ca Clujul si l-a tras pe Protasov, sper sa nu fie real, dar daq e real sper sa aiba succesul lui Zenga la Dinamo, cu toate ca nu cred, raman la parerea ca avem nevoie de un antrenor cu mentalitate straina, care nu cunoaste nici un jucator de la Steaua, sa vina si sa traga o linie...

2 luni si jumate de chin si de asteptare.. sa vedem ce "inventii" se vor face...

Stanici11.12.2008 11:02

Pai la ce va astetpati, prieteni?!! Normal, noi ne certam intre noi, daca il contesti pe Becali se spune ca faci rau echipei, Jiji face "culcat-taras" cu Dorinel, chefereul tace si face, cel mai bine ar fi sa lasam baietii neanti-Gigi(care a declarat ca il doare fix in penix de clubul nostru) sa se desfasoare, sa se auda urarile din fotoliu pana in Ghencea, sa se simte lumea bine intre un meci si o telenovea!

Marius11.12.2008 11:10

Intreaba-l pe Dorinel cum a gandit faza. Daca era vorba de marcaj om la om, nimeni nu tinea bara. Daca era marcaj in zona, in principiu P. Marin sau Banel erau cu bara.

Daca tineti neaparat sa gasiti un vinovat la gol, ala e Radoi, care a aratat din nou ca are limite evidente in jocul aerian, lucru pentru ca n-o sa fie niciodata un fundas de clasa.

Felicitari baietilor din peluze, si-au riscat banii, sanatatea si poate chiar libertatea pentru ca toata Europa sa auda "Sugi p..a Gigi!".

xray_rom11.12.2008 11:28
Cam la asta m-am referit!

Te-ai simtit tu cu musca pe caciula, dar sincer, cand am scris am uitat sa ma gandesc si la tine:)))

Deci, relax! Nu era dedicata tie!

Tu nu citesti pe forum?

E plin de acei noi "arhangheli" ai democratiei care lipesc etichete virtuale mai usor decat afise electorale:))

De ce? Pentru ca e mai simplu sa spui cuiva "sluga lui Becali" chiar daca nu are legatura subiectul cu ciobanul, decat sa pricepi un text si apoi sa abordezi civilizat o polemica sau o dezbatere de idei!

Pe unul l-ai si aparat desi ma jignise nitam-nisam ,ca musca-n lapte, cu "comportament de sluga, vasal a lui Becali,etc" pe tema tortelor aprinse la meciul cu Poli. (ma refer la koryna)

Mi-a pus eticheta pentru ca am amintit de interdictia UEFA pt folosirea tortele in coregrafie!Deci nu avea nicio legatura subiectul cu Becali.

Dar...Nu eram trandy si ma pisham contra vantului! Pt fata peluzei, eram doar un idiot becalist, care isi permite sa aminteasca de o restrictie europeana in patria faradelegilor!:))

Despre asta-i vorba!

redondo11.12.2008 11:38
Frate!

Nu ai inteles ca daca nu arunci cu dinamita in teren, nu ragusesti injurand la cioban, daca nu esti pe teren, ci in fata TV-ului si nu iti inchei fiecare comentariu cu " Mori ciobane" nu esti suporter al Stelei, ci NUMAI fan-sluga Becali? Esti stigmatizat ca evreii in Germania nazista, de noii"arhangheli" ai democratiei, Garda de fier a libertatii de expresie!!!

Eu unul am inteles demult asta si iti dau perfecta dreptate.Am zis si eu uneori acelasi lucru.

SteauaB11.12.2008 12:01

Nu credeam niciodata ca o sa zic: Dar Golanski ne-a dat seama ca si polonezii sunt mult mai technici si mai talentati ca noi, incredibil in ce hal am ajuns. De la Ilie Dumitrescu la Nicolita? DE CE Dumnezeu?!?!?!?!

redondo11.12.2008 12:09
Nu credeam niciodata ca o sa zic: Dar Golanski ne-a dat seama ca si polonezii sunt mult mai technici si mai talentati ca noi, incredibil in ce hal am ajuns. De la Ilie Dumitrescu la Nicolita? DE CE Dumnezeu?!?!?!?!

Romania nu a mai produs in ultimii ani talente pe faza ofensiva.Unii fotbalisti in jur de 30 ani care la noi faceau furori,afara faceau tusa la echipe necunoscute (Dica,Cl. Niculescu,D.Niculae...).

stellazioo11.12.2008 12:15

Am intrat acum pe site-ul gs.. si sunt inca socat de declaratiile pe care le-am vazut.Cred ca e un vis ca nu mi le pot explica.

1.Dorinel Munteanu: "Suporterii nu ne-au susținut nici mãcar un minut"

Dorinele ,daca explici cum in 3 meciuri de CL Steaua nu inscrie nici un gol si fara spatele lui Kapetanos am fi avut 15 meciuri fara victorie atunci poate iti dai seama de ce nu a mai sustinut ieri nimeni echipa

2.JJ BK: "Dorinel are un cuvînt de spus la business-ul lui, nu la mine"

Cine e antrenorul la Steaua?

3.JJ BK: "Nu mai bag nici un ban la Steaua"

Sa inteleg ca atacantul ala minune de 5milioane de Euro este Piturca JR???

4.JJ BK: "Dacã aveam atacant, câștigam cu Fiorentina"

Ieri il dai afara pe Arthuro si azi spui ca daca aveam atacant castigam.Deci,n-ai vrut sa castigam atunci

5.JJ BK: "Îl regret pe Marius Lãcãtuș"

Asta e cea mai tare .Cine l-a dat afara pe Laca si cum statea atunci Steaua in clasament in campionat si in CL?

Dupa ce am citit aceste declaratii am ajuns la o concluzie:din primavara la Steaua antrenor o sa fie varul alalalt al lui jj MR BRELOC(Vigil Bcali) ca doar el l-a vazut pe caseta pe Toja (American Dream).

Asa macar o sa fie pe fata cine e antrenorul adevarat.

JJ du-te in Laponia sa te joci cu jucariile lui Mos Craciun nu te mai juca cu Steaua Noastra

sabin130711.12.2008 12:16

A fost un spectacol fotbalistic mai prost decat ma asteptam. Atitudinea 0 a jucatorilor (2 exceptii) nu poate fi justificata in totalitate de ¨factorii externi echipei¨. Tot aseara am avut parte de cel mai infect comentariu TV, la care s-au adaugat declaratiile halucinante ale Munteanu (ma mir ca pana acum nu a fost gratulat cu ¨sluga/carpa lui Becali¨).

stellazioo11.12.2008 12:19

Si am o mare intrebare.Aseara in pauza cand s-au dat rezumatele CL din prima repriza mi s-a parut ca mai pe toate stadioanele fazele erau pe repede inainte in timp ce meciul noatru era pe repede inapoi.Am avut doar eu aceasta iluzie?

arpi_anglia11.12.2008 12:19

Fratilor ce sa mai comentam atita, asta ne e echipa. Tot respectu pt cioban ca a bagat bani la echipa dar asta a fost doar o investitie de unde a vrut sa ia banii pt Liga. ATIT. pai cind vezi comentarii de genu, cupa nu ne intereseaza sau macar sa prindem locu 2 sa ajungem iar in grupa!!! asta din start arata o mentalitate de LOSER. as vrea sa vad si eu un comentariu de la Manchester, Chelsea, Lyon, bayern, Milan sau mai stiu eu ce alte echipe. o echipa mare isi respecta blazonul, iar cind intra in teren singurul ideal e sa inscrie goluri pt a-si demonstra statutul de echipa mare. ii dau dreptate lu Balint care zicea aseara dupa meci ca jucatorii trebuie sa se trezeasca la realitate si sa nu mai traiasca din trecut, ca noi AM FOST o echipa mare, ca nu mai stiu eu ce. PUNCT SI DE LA CAPAT. singurul comentariu din tot rahatu pe care l-au scos comentatorii aia aseara pe gura a fost cel legat de ziarul marca din spania care a zis ca "doar a purta tricoul echipei asteia (Real Madrid) te obliga sa cistigi" lucru care la noi nu se va intimpla pt mult timp de acum incolo. pai aseara, sa-mi bag picioarele, dak nu ar fi trebuit sa se urce pe cei de la fiorentina cu tot cu fundasi sau chiar si zapata, dar n-ati vazut ca dupa ce am luat golul eu parca au zis: gata asta e, am mai luat o bataie in Liga, hai s-o trecem in palmares! MENTALITATEA SI ATITUDINEA NE OMOARA VA ZIC EU. si stiti de ce? pt ca in campionatu nostru toti se gindesc mama ce vedeta sunt, uite ce masina am, uite unde merg in club s.a. mi-e scirba de toti astia care ii vad pe la TV si sunt plini de ei, iar cind joaca cu o echipa de afara sunt PRAF la fel ca cel pe care il consuma ei de se vad vedetele p...ii (ma scuzati). asta e cel mai deranjant, nu ca echipa pierde, nu ca ciobanu behaie, dar ca ei ca jucatori ai cei mai emblematice echipe a tarii nu dau doi bani pe emblema noastra si pe inimile ros-albastre din toata tara si de peste hotare. cu ricul de a-mi atrage critici trebuie sa recunosc ca la capitolul imagine si impresie chefereu ne-a dat o palma care va lasa o amprenta destul de adinca. ca a fost primul sezon si ca lumea nu ia luat in seama sau alte scuze poate ca isi au rostul intr-un anumit context insa diferenta a fost facuta de jucatori si antrenor oriunde au jucat (mai putin meciurile cu bordeaux); si asta s-a datorat in primul rind ca 95% din jucatori sunt straini si niste "mercenari" asa cum le place sa ii cheme unii, insa sunt jucatori care isi merita salariile! mi-ar placea sa vad o atitudine asa si la noi, poate atunci am avea motive sa ne gindim ca avem sanse sa ajungem in primavara tot in Liga, insa pina atunci... mai avem de invatat

comentarii s-ar gasi pina la inceperea returului, insa dak nu se face ceva la toate nivelurile incepind cu o conducere serioasa si un plan concret de actiune pe termen indelungat, Steaua va reprezenta doar un capat de drum pt orice antrenor care v-a ajunge aici si nu as vrea sa se ajunga stiu eu sa vedem antrenori de genu, stiu eu, Petrescu, uhrin sau altii sa fie tratati ca altii!!! MA INCLIN

stellazioo11.12.2008 12:29

Chiar daca o sa-mi iau critici pentru ceea ce o sa scriu in continuare cu toate ca il consider un jucator slab trebuie sa recunosc :

Respect Omul F Lovin

-singurul care a reactionat ca aseara n-am avut atacant

Marius11.12.2008 12:57

De fapt, era vorba de Ovidiu Petre :)

bla bla11.12.2008 13:05

Recunosc,sunt sustinator de-al lui G.Becali.Stati,nu va repeziti cu sluga,votant,oaie,samd.,eu sustin omul care pana una alta plateste tot la Steaua.Tot, de la transferuri la amenzile luate din cauza unor huligani.Eu sustin omul datorita caruia Steaua in ultimi 5-6 ani a avut,orice ar spune detractorii,performante gen: semifinala de UEFA,trei primaveri europene consecutive,trei ani la rand in grupele UCL,campionate,etc.Noi,suporterii,suntem niste nerecunoscatori,obraznici si prost crescuti,pentru ca atunci cand o singura echipa dintr-o tara face asemenea rezultate,cand echipa asta este cel mai puternic finantata,cand se baga bani pentru sporirea confortului spectatorului,cand se plateste "stelismul"galeriei,cand se pastreaza valorile in detrimentul castigului material si cand toate acestea sunt facute de un singur om care pentru toate acestea nu primeste decat injuraturi eu nu pot decat sa trec de parte amaratului asta,este omenesc!Nici mie nu-mi convin destule la actuala echipa,dar din aceasta cauza sa merg pe stadionul iubitei mele echipe sa fac rau este distanta lunga.Sa rup scaune,sa aprind si sa arunc in teren torte,stiind ca de pierdut nu are decat Steaua,sa scandez orice inafara de incurajari pentru echipa,sa lovesc si sa ranesc semeni pentru ca nu striga anti Gigi nu este,zic eu,atitudine de suporter Stelist,este orice,huliganism,prostie,rau inentie,sevraj sau supra doza,dar nu dragoste fata de Steaua!

steaua-no111.12.2008 13:16
Recunosc,sunt sustinator de-al lui G.Becali.Stati,nu va repeziti cu sluga,votant,oaie,samd.,eu sustin omul care pana una alta plateste tot la Steaua.Tot, de la transferuri la amenzile luate din cauza unor huligani.Eu sustin omul datorita caruia Steaua in ultimi 5-6 ani a avut,orice ar spune detractorii,performante gen: semifinala de UEFA,trei primaveri europene consecutive,trei ani la rand in grupele UCL,campionate,etc.Noi,suporterii,suntem niste nerecunoscatori,obraznici si prost crescuti,pentru ca atunci cand o singura echipa dintr-o tara face asemenea rezultate,cand echipa asta este cel mai puternic finantata,cand se baga bani pentru sporirea confortului spectatorului,cand se plateste "stelismul"galeriei,cand se pastreaza valorile in detrimentul castigului material si cand toate acestea sunt facute de un singur om care pentru toate acestea nu primeste decat injuraturi eu nu pot decat sa trec de parte amaratului asta,este omenesc!Nici mie nu-mi convin destule la actuala echipa,dar din aceasta cauza sa merg pe stadionul iubitei mele echipe sa fac rau este distanta lunga.Sa rup scaune,sa aprind si sa arunc in teren torte,stiind ca de pierdut nu are decat Steaua,sa scandez orice inafara de incurajari pentru echipa,sa lovesc si sa ranesc semeni pentru ca nu striga anti Gigi nu este,zic eu,atitudine de suporter Stelist,este orice,huliganism,prostie,rau inentie,sevraj sau supra doza,dar nu dragoste fata de Steaua!

tu esti baiatul care ii taie chitantele? de unde stii tu ca el scoate bani din buzunar si plateste tot la Steaua?

stellazioo11.12.2008 13:26

[ semifinala de UEFA,trei primaveri europene consecutive,trei ani la rand in grupele UCL,campionate,etc.Noi,suporterii,suntem niste nerecunoscatori,obraznici si prost crescuti,pentru ca atunci cand o singura echipa dintr-o tara face asemenea rezultate,cand echipa asta este cel mai puternic finantata,cand se baga bani pentru sporirea confortului spectatorului,cand se plateste "stelismul"galeriei,cand se pastreaza valorile in detrimentul castigului material si cand toate acestea sunt facute de un singur om care pentru toate acestea nu primeste decat injuraturi eu nu pot decat sa trec de parte amaratului asta,este omenesc!

Vali,tu esty?Argaseala bineinteles.

Acum hai sa-ti explic cam cum sta treaba.Daca iti aduci aminte de echipa care a jucat semifinala de Cupa UEFA cand noi nu ne calificaseram deloc in CL te rog sa faci o comparatie de lotul de atunci cu cel de acum.Daca atunci puteai zice ca Becali a bagat bani la echipa acum gandeste-te numai la cati bani s-au luat din Liga in acesti 3 ani si la ce s-au folosit?Unde este atacantul acela de 5milioane Euro pe care il astept de 3 ani. te las sa te gandesti la partea aceasta.

Apoi,confortul cui????? Acest confort poate il simti tu ca ti-o aduce oierul la fotolii niste branzica si un carnacior dar eu dupa 3 ani de Liga cumparand toate biletele am un mare disconfort ca an de an sunt furat.Dau bani sa vad fotbal si vad cacialmale si umilinte.

Si acum tot de partea lui jj esty?

c.ronaldo1711.12.2008 13:27

Urat, urat... cel mai urat. Nu am mai vazut de mult timp un meci asa de prost cum am vazut aseara. Pur si simplu nu am jucat nimic, 0 barat. Nu meritam nici macar o infrangere la doar un gol. Fiorentina a fost peste noi cu 2 clase. Jucatori gen Semedo, Toja sau Lovin nu au ce cauta la Steaua. PRASTIE! Cred ca acest meci se bate de la egal la egal cu meciul Poli-Steaua din Cupa Romaniei de acum cateva sezoane. Nu am vazut nici macar o iesire a echipei din propriul careu cu mingea la picior.

Despre Dorinel Munteanu nici nu stiu ce sa comentez. Nu se vad in nici-un chip efectele sale de cand a venit la echipa. Nu stiu daca vom mai vedea curand o Steaua cu jucatori de mana a 2a care sa elimine categoric o Galatasaray plina de vedete (poate vedete de mana a 2a), sa inghesuie un Bayern Munchen plin de campioni mondiali, sa plece de la Firenze trista cu un rezultat de 0-0 si care sa marcheze 3 goluri lui Lyon (Lyon... Lyon, echipa la care isi rup Marseille, Bordeaux sau Lille picioarele pentru un punct cu ei, campioana fara rival din tara vicecampioanei mondiale). Ce pot sa spun este doar ca am vazut o Steaua la Lyon, Munchen si cu Fiorentina care orice numai fotbal nu juca.

Mii de felicitari celor care au fost ieri pe stadion si au strigat tot meciul impotriva ciobanului. Omu` asta trebuie f*t*t pana pleaca. Steaua este distrusa. Cu ciobanu` in loja, Steaua este in coma. Inca mai sunt sanse de remediere. Anyway... SUGI P*** Jiji!!!

«123»