FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Citate Cu Haz

«12»
Virgil10.12.2008 09:02

Regula acestui topic e ca fiecare citat sa contina umor, indiferent de cantitate. De la putin, la total. Citatele nu trebuie sa fie neaparat memorabile, sa ne patrunda, trebuie sa ne ofere doar, o secunda de amuzament.

E obligatoriu sa fie extrase din comentarii ale unor oameni de sport cu discurs spumos, gazetari, fotbalisti, utilizatori ai acestui site.

Ideea topicului mi-a venit in momentul in care am citit expresii care mi-au smuls zambete. Fie pe acest site, fie in declaratiile unora ca unicul nostru creditor, sau Cornel Dinu, sau cainele nostru Borcica, samd.

Maximum doua pe zi.

Spor! Cum ar spune adminul meu preferat. :)

Si pentru ca totul sa fie ok, o sa incep eu cu urmatorul citat:

Luati-mi Steaua, luati-mi tot! M-am nascut in pielea goala.

(Gigi Becali)

Lari10.12.2008 09:21

Din aceasta sectiune nu cred ca trebuie sa lipseasca celebrele ziceri ale celui mai celebru cioban dintre ciobani:

Nici nu stiti ce sensibilitate am eu in suflet, dar nu stiu sa ma exprim. Daca as sti, as vorbi mai frumos decat Liiceanu si Plesu.

Am citit Manualul razboinicului luminii cu doua markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit.

Daca ma respecti o data, te respect si eu tot o data. Daca nu ma respecti o data, eu nu te respect de cinci ori.

Stiti cat de mult scuip eu televizorul la mine acasa? Cum vad un nenorocit care vorbeste de binele public, cum ii trag un scuipat.

Norica Nicolai ar da ani din viata ei ca sa stea cu mine la masa, ca sa ma simta langa ea.

Mass-media dupa parerea mea inseamna televiziunile unde oamenii vad in direct pe oameni.

Dupa ce-am vazut filmul Mihai Viteazul, mi-am zis ca vreau sa fac si eu pentru Romania ce-a facut Mihai Viteazul sau macar Amza Pellea.

Oana Pellea sa-si vada de treaba ei. Eu in campania electorala nu am folosit imaginea lui Amza Pellea, ci pe a lui Mihai Viteazu.

Ma sperie atractia acestui partid care o are la populatie.

Am vorbit cu varu-meu Giovanni si cu Victor sa facem un partid care sa fim mai tari ca fratii Kennedy. Am fi condus Romania. Dar n-au vrut, fraierii.

Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand la dreapta, de la caz la caz.

Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi Sfantul Petru.

Eu zic ca, dupa Maniu si Coposu, nu-l vad pe altul care, cu demnitate si cu onoare, si cu putere, de fapt, si curaj sa duca acest partid unde este el.

Dupa ce ajung presedinte, imi cer scuze poporului roman, plec la Muntele Athos si ma intorc mai puternic.

Eu sunt presedintele presedintilor presedintilor.

Am promis ca pe tradatorul asta de Dan Voiculescu o sa-l distrug pana cand o sa-l nenorocesc.

Tariceanu, VIP? Va spun eu ce VIP e, Very Inportant Papagal. Auzi la el, ce tupeu obraznic!

Eu am ajuns aici pe labele mele de urs si pe sabia mea.

Daca eu vreau sa imbrac camasa mortii asta inseamna ca sunt legionar?

Eu cu viata mea, in fiecare dimineata de cand ma dau jos din pat, fac istorie.

M-am lasat de fumat fiindca daca fumam insemna ca tigara era mai puternica decat mine, si-atunci cum mai puteam eu sa conduc tara?

Mitica Dragomir este acelasi pentru toti si diferit pentru fiecare.

M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

La botezul copilului lui Dica am baut sampanie si dupa aia am spart paharul fiindca asa sunt eu: sunt un om care am sentimente care traiesc.

Steaua va purta zimbrul lui RAFO pe piept pentru un milion de euro. Asta inseamna ca Steaua nu-si murdareste tricourile decat pentru sume care merita.

Doua ore si jumatate eu n-a existat nici o secunda in care sa nu fiu campion.

Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem si sa jucam si la 0-0.

N-are cum sa ma bata Copos pe mine in postul Pastelui. El e utecist, eu sunt crestin. Pai credeti ca Dumnezeu nu vede?

Marti cu Steaua, Dumnezeu nu va fi galactic, fiindca am fost la Muntele Athos si m-am rugat.

Middlesbrough s-a calificat in fata lui Basel fiindca mi-a facut mie Dumnezeu placerea sa jucam cu ei si sa-mi iau camasi din Anglia.

Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu.

Am luat doi peri din barba parintelui Visarion, care este un sfant, si dupa aia le-am dat doua goluri lui Standard Liege.

Daca tot pupa icoanele de dimineata pana seara, Iordanescu trebuia sa se inscrie intr-un partid crestin-democrat, nu social-democrat.

Atunci cand sunt suparat, ma retrag intre oile mele si ma linistesc.

Pe tata nu putea sa-l atinga nici o femeie, ca-i zicea: "Ia mana de pe mine, ca-mi moare o oaie"

1on10.12.2008 15:24

"Stați jos, cã vine bãeții sã-mparte materialele" - Mustațã, cred cã la Steaua-Timișoara (2-1) din 2004

"Las', cî ti fac io pi tini" - Gh. ªtefan, la un meci FC Onești - Ceahlãul, de acum 9 ani, când bodyguarzii președintelui oneștean l-ar fi bruscat pe Pinalti; în retur, Ceahlãul a bãtut cu 6-0

MoWeed10.12.2008 15:25

Nu trebuie sa lipseasca celebrul

"Daca dadeam cu un gol mai mult ca ei cred ca ii bateam", Tamas

c.ronaldo1710.12.2008 15:30

Nu e chiar un citat.

Minutul 70, FCM Bacau 1-0 Vaslui. Corner Vaslui. Centrare Balace, Manea (portar Bacau) sare sa prinda mingea si o scapa in poarta. Toti Vasluienii se bucura, numai Claudiu Raducanu urla langa arbitru: "Ma jur pe copilu` meu ca eu am dat golu`".

cristian01410.12.2008 15:42

1. La bulanu meu o sa dau si gol daca o fi sa ma convoaca. (Cl. Raducanu)

2. Ti-ai dori totusi sa evoluezi la Universitatea ?

De ce nu ? E o sanse, dar mai am de jucat afara. (Cl. Raducanu)

steaua_gloria10.12.2008 19:20

"Sunt cel mai mare prost " Gigi Becali

vlad7510.12.2008 23:03

Pe modelul :"Meseria-i bratara de aur",o vorba de (z)duh marca Vasilicaaaaaaaaaa Maftei :

"Un meci fara spectatori,e ca nunta fara lautari"

steaua_gloria11.12.2008 10:19

Comentatorul meciului de aseara : " Prandelli are un fizic potrivit pentru o revista pentru barbati " ( sau ceva foarte apropiat) . vrand sa zica revista CU barbati( cel putin asa sper)

razvan_stelist200711.12.2008 12:30

revistele pentru barbati sunt alea dudui in ele...prandelli arata el ca o femeie da nu m-as uita la el

un citat ce nu trebuie uitat este "mi-as dori sa locuiesc intr-un bloc notes"

MoWeed11.12.2008 14:54

Intrebat despre canicula din Romania, Claudiu Raducanu a avut celebrul raspuns: "Pai sa-l prinda domne pe Canicula asta daca omoara atati oameni"

Intrebat despre meciul din Stefan cel Mare, acelasi Claudiu Raducanu: "Lasati-ne domne cu istoria asta; noi suntem fotbalisti"

Lari12.12.2008 18:44

Din seria Mandru ca sunt un handicapat mintal:

"Dupa ce ca vine de la Ajax sa joace la Steaua, Ogararu mai are si pretentii!"

Din seria Copilul lui Lucescu spune lucruri idioate:

"Aș putea sã antrenez în Ghencea indiferent de patronat. Poate nu aș fi iubit acolo, însã în mod cert aș fi respectat"

Nu m-ar mira ca intr-o zi dobitocii astia doi sa colaboreze. Sper doar s-o faca in alta parte!

Azzido12.12.2008 20:39

Subofiter de Jandarmerie:

baaa, in ziua de azi 3 cuvinte sunt de baza.

Recunosc si regret fapta !

Aha, fix 3 cuvinte... :stupid:

Lari13.12.2008 17:50

Dragomir:

"Daca se retrage Gigi Becali, se alege praful de Liga I!"

Virgil26.12.2008 05:18

1. "Mitica Dragomir este acelasi pentru toti si diferit pentru fiecare" - Gigi Becali

2. "Nu pot sa spun ca am plans, dar mi-au dat lacrimile" - Cosmin Moti

3. . "Anul acesta vom juca in Liga Campionilor." - Dorel Stoica

4. "Cand spectatorii sunt cu noi, vor sa fie al 14-lea jucator si au dovedit inca o data daca mai era nevoie. - Marius Lacatus

5. . "El imi turna apa in cap, eu ce era sa fac? Sa stau ud, sa racesc si sa prind emenangita? - Vasile Turcu

6. "Cred ca o sa candidez la presedintia Romaniei. Pe unde mergem facem lumea fericita, luam cate 5-6 goluri, suntem iubiti si aplaudati" - Marius Stan, presedinte Otelul

7. "Globurile astea sunt controlate de securisto-comunisti" - Gigi Becali, despre bloguri

8. "Putem castiga dragul meu, numai sa si putem!" - Dumitru Dragomir, inaintea meciului cu Olanda, din primavara

9. "Voi fi tot mai critic la ceea ce spun Gigi Becali si prietena lui, Giovani." - Marian Iancu

10. "Mentionez ca, dupa ce am fost lovit, am vrut sa continui jocul dar spectatorii din tribuna a doua au aruncat cu obiecte spre mine si spre jucatori" - Alexandru Deaconu - raportul de joc Rapid – Steaua

11. . "Borcea spune ca are echipa de cinci stele? El poate sa spuna ca are echipa de cinci caini. Eu am echipa de cinci stele. La fel si Rapid, poate sa spuna ca are echipa de cinci vagoane" - Gigi Becali

12. "Am citit ca la Fagaras s-a infiintat o Facultate de Ciobani, care are ca obiect de studiu emenangita. Gigi Becali nu e strain de acest lucru. Nu stiu daca nu e chiar decan" - Iuliu Muresan

13. "Este un decalog facut de FRF, cu vreo 4 prevederi, care seamana cu cele ale lui Moise. Sa nu faci, sa nu furi, sa nu inseli" - Cornel Dinu

14. "Antrenorul trebuie sa fie si tehnician si parinte si psiholog. Daca nu e el bun psiholog, vin eu." - Gigi Becali

15. "Jucatorii trebuie sa aiba mai multa mentalitate" - Victor Piturca

16. "Imnul Stelei va fi o melodie religioasa si o sa o cant eu, ca sunt talentat" - Gigi Becali

Lari29.12.2008 17:53

"Daca vrei sa castigi ceva in fotbal, atunci trebuie sa il asculti pe Pele, apoi sa faci exact contrariul"

Luiz Felipe Scolari, pe data de 22 iulie 2002, la putin timp dupa ce Brazilia a invins cu 2-0 Germania in finala Cupei Mondiale.

Lari20.01.2009 10:29

"Ramon Calderon e tot prietenul meu, chiar dacã nu mai e la Real Madrid. Sunt frate de cruce cu el. Ce dacã nu mai e președinte la Real? E multimiliardar! Dacã vrea, îl aștept la Steaua!"

Guardian20.01.2009 10:33

poate chiar vine ala :D

redondo20.01.2009 11:44
Intrebat despre canicula din Romania, Claudiu Raducanu a avut celebrul raspuns: "Pai sa-l prinda domne pe Canicula asta daca omoara atati oameni"

Intrebat despre meciul din Stefan cel Mare, acelasi Claudiu Raducanu: "Lasati-ne domne cu istoria asta; noi suntem fotbalisti"

Am vorbit cu el...si nu recunoaste nimic din cele spuse.A fost prin 2001 amendat deoarece a spus ca Dinamo face numai blaturi.

Am mai auzit o faza cu Totti,cum ca atunci cand Capello ar fi intrebat cine merge la Auditorium,ar fi raspuns...Audi de care?

Dar sti cum e...presa le-ntoarce pe toate fetele doar ca ei sa para incredibil de prosti.

Virgil27.01.2009 08:55

Nu l-am vãzut în viața mea pe Cozma. N-am dat mâna niciodatã cu el. M-a sunat o datã din pușcãrie sã vorbim de nu știu ce jucãtor. Au venit ficã-sa și fiu-su sã îi ajut cu bani. 1000, 2000, 3000 de dolari. Când a ieșit din pușcãrie i-am dat o Dacie nou nouțã și atunci am stricat relațiile. A zis cã ce, el e om de Dacie. ªi acum mașina e la el. Nu e sãnãtos la cap, el e se crede Luceafãrul. Dupã ce le-am dat bani copiilor lui și i-am dat și o mașinã, sã spunã cã sunt o nulitate... "

... a spus Gigi Becali la gsptv

1on13.02.2009 10:17

Nu știu dacã [stadionul] era plin, da' 100 %, 75-80% era plin.

Mititelu, comentând dacã România-Croația se juca la Craiova.

Lari02.03.2009 21:11
Decat sa locuiesc intr-o tara de prosti, mai bine sa locuiesc intr-o tara de hoti destepti si ma bucur ca legile au fost facute de hoti destepti - inegalabilul...
1on20.03.2009 20:11

Lovin a centrat de parcã a fost încãlțat în papuci.

Emil Grãdinescu la FC Argeș-Steaua.

razvan2820.03.2009 21:49

Lovin daca il pui sa centreze sau sa dea o pasa lunga regreti toata viata ca l-ai pus...el e bun la "distrugere"

redondo20.03.2009 21:54

Ba tata...am avut ani buni 3 dintre cele mai mari anti-talente fotbalistice in curte.De unul am scapat...Nesu. Cand Doamne o sa scapam de Lovin si Banel?

«12»