FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arthuro si Abel si-au reziliat contractele

«12»
fcsteaua.ro09.12.2008 16:14

FC Steaua anunta faptul ca jucatorii Arthur Bernhardt (foto) si Abel Gomez Moreno si-au reziliat marti, 9 decembrie, contractele pe care le aveau cu echipa noastra.

Despartirea dintre clubul nostru si jucatorii veniti in vara trecuta din campionatul spaniol s-a facut pe cale amiabila.

FC Steaua le multumeste pentru perioada petrecuta in Ghencea si le ureaza mult succes in cariera.

shack3r09.12.2008 16:28

De precizat : FC Steaua.ro le multumeste pentru perioada ...

Il Soldatino09.12.2008 16:44

1. Nu mai sunt bani

2. Valoare nu prea era

3. Dorinel Munteanu este antrenorul Stelei?

Piece of Mind09.12.2008 16:51

Iata ce lovitura de maestru ne-a mai dat maestrul Lacatus! Dupa ce a insistat ca Abel sa fie adus (pe destui bani), nu l-a folosit decat 60 de minute, pentru ca acum fotbalistul sa isi rezilieze contractul! Logic, ma intreb pe ce criterii o fi cerut Lacatus acest transfer, daca tot nu i-a dat ulterior nici o sansa ibericului?

Soldatino, cum de ti-ai putut da seama ca la Abel nu prea era valoare, ca nu a jucat la Steaua decat vreo 60 de minute, cu Pandurii...

Suntem efactiv de rasul popoarelor cu aceasta conducere diletanta!

P.S. Ce management dezastruos a avut si Ilie asta! Sa dai 800.000 EUR pe un fotbalist caruia i se reziliaza contractul la nici jumatate de an de la venirea in Ghencea...incredibil!

redondo09.12.2008 17:00
1. Nu mai sunt bani

2. Valoare nu prea era

3. Dorinel Munteanu este antrenorul Stelei?

1. Eu nu stiu daca asta e ironie,dar in contextul de criza economica mondiala nu mi se pare corect sa fie lovit un om in general atunci cand este in criza de lichiditati. Daca nu este ironie din partea ta imi cer scuze.

2. Valoare nu era deloc (pentru ceea ce se vrea la Steaua).

3. Da,este. Eu daca as fi antrenorul Stelei as vrea sa scap de Arthuro.

Lari09.12.2008 17:10
ma intreb pe ce criterii o fi cerut Lacatus acest transfer, daca tot nu i-a dat ulterior nici o sansa ibericului?

Sa dai 800.000 EUR pe un fotbalist caruia i se reziliaza contractul la nici jumatate de an de la venirea in Ghencea...incredibil!

Cu Arthuro inteleg povestea, pentru ca a fost penibil 80% din timpul petrecut in tricoul Stelei. Totusi, tin sa-i multumesc pentru acel pressing de la Istanbul, in urma caruia Dayro Moreno a deschis drumul calificarii noastre in Liga si mai vreau sa-i multumesc si pentru golurile cu FC Brasov si Olympique Lyon. Atat. La revedere, DRUM BUN!

Dar cu Abel Moreno, sunt de acord cu Piece of Mind.

Si eu sunt revoltat de faptul ca nu a jucat decat vreo 60 de minute si atat, in conditiile in care linia noastra de mijloc scartaie din toate incheieturile. Ba mai mult, in vremea lui Lacatus, linia mediana era una din cele mai mari puncte slabe ale echipei.

Dupa ce ca s-au dat atatia bani pe Abel Moreno, nici macar Dorinel Munteanu nu l-a folosit vreodata. Desi promisese ca va da tuturor cate o sansa.

Sper ca nu urmeaza ca Pedriel sa fie dat afara, pentru ca atunci avem niste probleme...

RufaYala09.12.2008 18:47

Inteleg ca domnul Becali este finantatorul echipei dar totusi nu trebuia sa faca acele adresari jignitoare catre Arthuro.Chiar daca el nu a avut cele mai bune prestatii in meciuriile jucate in tricoul Stelei era un jucator care putea ajuta echipa intr\'un fel sau altul. Dupa plecarea lui si o lista cam nesfarsita de jucatori accidentati sau mai putin apti de joc,in meciul impotriva Fiorentinei cred ca vor castiga suporterii pentru ca pe teren Steaua nu are nici o sansa! :steag_sah_mic:

puyol09.12.2008 18:58

la revedere,va spunem la revedere...

adios amigos :smile:

catasteaua1709.12.2008 20:09

Becali pe zi ce trece nu te mai suport

lbj09.12.2008 20:25
P.S. Ce management dezastruos a avut si Ilie asta! Sa dai 800.000 EUR pe un fotbalist caruia i se reziliaza contractul la nici jumatate de an de la venirea in Ghencea...incredibil!

Ce management dezastruos, si ce antrenor slab...cand propui jucatori de 3-4-5 milioane, care nu se cumpara, pentru ca deh, buzunarul e gros doar in declaratii. a dat 800 000 eur pentru ca doar atat a avut voie sa cheltuiasca...Gigi nu a vrut sa dea 1 milion pe pepe. da, poate jucatorii adusi sunt praf, dar nici nu prea stiu ce ai putea sa aduci la banii aia...deci nu Ilie e problema!

asteptam in schimb ca pantera Semedo, cel mai bun transfer al Stelei pe anul acesta, sa-si faca din nou datoria!

Adrian09.12.2008 21:06

1 milion de euro plus inca 2-300de mii!

Atat a pierdut Steaua din aceste 2 transferuri.

2 transferuri pe care eu nu le inteleg.

De Arthuro am zis de la inceput ca nu stiu de ce a fost adus.

Statistica lui zicea ca Arthuro nu da mai mult de 4-5-6 goluri pe sezon.(doar anul trecut a reusit performanta de a da 10 goluri in 30 si ceva de meciuri)

Si atunci de ce a fost adus?

De ce a fost adus Arthuro cu 1 gol la 3 meciuri(in ultimul sezon) cand deja aveai in curte un atacant de 1 gol la 3 meciuri(Pepe - 5 goluri in 15 meciuri)?

Abel a fost totusi altceva.

Mijlocas central cu o statistica destul de buna.In ultimul sezon in primera a dat 6 goluri in 30 de meciuri.

Foarte bine pt un mijlocas central la un nivel asa de ridicat.

Mai ales ca a jucat la o echipa slaba din campionat, echipa care a si retrogradat.

Dar de ce nu a jucat?

A jucat cateva minute cu Farul si apoi a fost trecut pe linie moarta.

Spre deosebire de Arthuro, Abel nu a primit nici o sansa de a se integra.Si acum a fost dat afara.Foarte tare!!!

Prostia conducatorilor Stelisti ma uimeste in continuu!

Protasov09.12.2008 21:48

Avem antrenorul care ne trebuie! Pres. Sau cum vreti voi, covorul fermecat.

Joga Bonito09.12.2008 21:51

Mda... amandoi aveau salarii mari. Si pac-pac ciobanul i-a executat. Urmatorii pe lista: Radoi si Neaga.

Cred ca lui Abel Moreno i-au fost fatale niste declaratii acide prin Marca, cum ca clubul s-ar fi purtat neprofesionist cu el (foarte adevarat, dar rufele se spala in familie) si treptat a fost trecut pe linie moarta de cioban. Acum sa fim seriosi... dc avea ceva valoare o demonstra la antrenamente, avandu-i ca si contracandidati pe Lovin si Ov. Petre nu e greu sa iesi in evidenta.

Moreno asta pare un fel de Sixto Peralta cu fata patrata.

Aditza, cu Pandurii parca a jucat. Si atunci am auzit meciul la radio, asa ca nu ma pot pronunta asupra valorii lui inestimabile. :rolleyes:

Protasov09.12.2008 21:53

Cu Farul a jucat. Si nu a jucat chiar rau.

Joga Bonito09.12.2008 21:58

Pe bune, a jucat in meciul cu Pandurii vreo 60 de minute.

Intr-adevar a fost ceva mai rasarit, dar Lovin a marcat golul victoriei atunci. :)

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/5396

Adrian09.12.2008 22:19

A jucat si cu Pandurii si cu Farul.Calmati-va!

Harald09.12.2008 22:54

Ar mai fi aici de mentionat declaratia patronului cum ca va face o Steaua numai din romani.

zloty09.12.2008 23:05

cand patronul clubului este gluma proasta a Romaniei ,mai mira pe cineva aceste mutari?? jucatori adusi plecati ,dar nu stiu cum de toti fotbalistii slabi sau mediocrii reusesc sa ramana mereu dupa aceste mutari ,Lovin se ruga de ei sa plece . Oricum e o mare prostie cu strainii astia adusi si plecati in 6 luni ,nici limba nu o invatza in atata timp daramite sa se mai si integrezee ,pai daca nu aveau aia de la Leverkusen rabdare cu Bebatov dupa vreo 2 sezoane extrem de slabe nul vindeau ei pe o caruta de bani la Tottenham

redondo09.12.2008 23:27
cand patronul clubului este gluma proasta a Romaniei ,mai mira pe cineva aceste mutari?? jucatori adusi plecati ,dar nu stiu cum de toti fotbalistii slabi sau mediocrii reusesc sa ramana mereu dupa aceste mutari ,Lovin se ruga de ei sa plece . Oricum e o mare prostie cu strainii astia adusi si plecati in 6 luni ,nici limba nu o invatza in atata timp daramite sa se mai si integrezee ,pai daca nu aveau aia de la Leverkusen rabdare cu Bebatov dupa vreo 2 sezoane extrem de slabe nul vindeau ei pe o caruta de bani la Tottenham

Nu te supara dar pe Arthuro l-a adus Adi Ilie.

Protasov10.12.2008 00:03

@ Redondo

Cand esti manager sau ce o fi fost Ilie la Steaua iar patronul iti spune ca are doar 500 000 pt un varf de LC singurul lucru onest pe care il poti face este sa iti strangi bine boceluta si sa iei drumul poienii, cum bine a gasit Adi de facut.

Virgil10.12.2008 06:25

Foarte bine au facut. Oricum erau maini moarte.

Protasov10.12.2008 06:57
Foarte bine au facut. Oricum erau maini moarte.

Parca nu ne-ar fi stricat un varf in seara asta. Ar fi putut, macar lui Arthuro, sa-i rezilieze contractul in vacanta, nu crezi?

revivo10.12.2008 07:06

Asa a zis ciobanu despre toti, ca n-au valoare.

Oare cum ar fi aratat acum Steaua cu acesti jucatori in lot: Cyril Thereau, PEPE MORENO, MENDOZA, KAPETANOS ?

xray_rom10.12.2008 08:02

Vom juca cu Becali virf de atac:)))

Asta inseamna sa fi si papagal si dobitoc, aruncand cu banii pe fereastra. Papagal la achizitie si dobitoc la folosirea achizitiei.

Dupa ce a umplut lista aia UEFA cu accidentati, a mai turnat si plumb in picioarele celor care mai erau valizi, prin decalaratii tembele! Fara nici o farama de preventie si predictie.

Ce-l costa daca nu iesea cu gura mare-n presa sa-l atace virulent pe Arthuro?

Dupa ultimul meci, "pac-pac" ii spunea "adio!" si cu asta basta!

Noi avem nevoie de victorie, nu de 0-0:(

Spre deosebire de Arthuro, lui Abel nu i-a dat nicio sansa. Parerea mea! La declarat prost dupa primul meci si trecut pe lista neagra. Omul asta nici macar nu a facut pregatirea cu Steaua ... L-a luat ca de pe strada! Alti bani aruncati! Deh, ce pe degeaba vine, pe degeaba se duce!:)

Si Kapetanos avea soarta lui Abel, daca nevoia nu l-a obligat pe Laca sa-l bage in echipa. Si dupa 4 goluri, ciobanul l-a terfelit prin presa, ca e o trompeta de atacant. Noroc ca grecul e din coca tare si duce la tavaleala:))

Aceasi "bafta" a avut-o si Nicolita cu accidentarea lui Szekely. A renascut el si s-a pleostit ex-galatzeanul, desi dupa cum incepuse mai toti il vedeam pe Nicolita un Baciu II.Eterna rezerva:))!

JDERUL10.12.2008 08:25

Am scris mai demult ca jjjj se comporta ca un ,,baietel cu toane"care isi varsa naduful pe jucaria preferata numai pentru a le face in ciuda parintilor! ,,Parintii" suntem noi suporterii,iar jucaria lui este Steaua! jjjj insa,nu este copilul nostru;el este un pripas caruia i-am oferit un adapost si in marinimia noastra i-am acordat destule sanse pentru a se civiliza si a se integra in familie.

Dar,atat! Orice pe lumea asta are o limita! Cand toate incercarile noastre dau gres,singura solutie este excluderea ,,copilului" din familie si internarea lui intr-o clinica de specialitate!

DRAGI PARINTI PENTRU A PROTEJA VIITORUL COPIILOR D-STRA,ALUNGATI PRIPASUL!

«12»