vom trece sicur de rossenborg dar credeti ca facem fata in grupe
vom trece sicur de rossenborg dar credeti ca facem fata in grupe
pai o sa picam cu 2 echipe mari si una mai slaba ca noi...asa ca o sa mergem in UEFA.dar poate picam cu 1 tare,1 accesibila cu mult efort si una usoara si mergem mai departe in UCL...Dar mai intai sa trecem de norvegieni.
Una mai accesibila inseamna in CL Villareal sau ceva de genul ala. Sanse mici de a merge mai departein CL:
1Echipa super-grea A
2Echipa tare B
3Steaua
4Echipa de talia noastra C
S-A 1-2 Total:5 puncte.
C-S 0-0
B-S 2-0
S-B 1-1
A-S 3-0
S-C 3-1
Sa fim realisti, Rosenborg e genul de echipa care nu scoate nici 3 puncte in CL
Hai sa nu vorbim inca de grupe. Sa dam intai scor la Rosenborg.
Ba sunteti nebuni ma ? Aiurea topic ! Ce dreaq vorbiti de grupe ? SA NE VEDEM ACOLO SI APOI !!!
Dupa cum joaca Rosenborg nu au nici o sansa in fata noastra mai ales la ei acasa! Sper sa nu avem iar ghinion si sa ii spulberam acolo! Forza Steaua!
Ptiu drace, sper ca acest thread sa nu fie cu ghinion.
Sa ajungem noi in grupe, ca eu nu am nici un fel de preferinta, privind virtualii adversarii. Ptiu, Ptiu.......... ![]()
Cum dracu vb de grupe daca noi am facut 1-1 cu Rosenborg la noi acasa. Ce daca joaca prost?Si la Bucuresti au jucat prost dar au scos 1 punct. Daca cumva ne bat la 1 gol diferenta(Doamne fereste)? jucand prost? Dupa ce ne vedem in grupe sa vorbim atunci si sa ne facem planuri. Nici cu Valencia nu am avut sanse dar i-am eliminat
Ba sunteti nebuni ma ? Aiurea topic ! Ce dreaq vorbiti de grupe ? SA NE VEDEM ACOLO SI APOI !!!
Of of of. Si daca va vedeti acolo, tot pe ultimul loc iesiti. asta doar daca nu aduce Jiji jumatate din lotul Barcelonei si jumatate din cel al lui AC Milan.
Of of of. Si daca va vedeti acolo, tot pe ultimul loc iesiti. asta doar daca nu aduce Jiji jumatate din lotul Barcelonei si jumatate din cel al lui AC Milan.
reddog daca ajungem acolo ma doare undeva cu cine picam .
Nu am spus cu cine picati am spus ca veti iesi ultimii in grupa.
Nici asta nu ma intereseaza ideea sa ajungem acolo ![]()
Din partea mea sa ajungeti daca va tine si treceti de norvegieni.
Mersi Red Dog nu stiam ca esti asa de bun la suflet! :cry:
RedCaine... am si eu o intrebare. Pt cultura mea generala. Cand a trecut Dinamo in grupele CL ultima oara. Ca nu mai tin minte... Hmm... oare atunci cand Borcea cadea in ridicol cu "lasati-ne sa ne pregatim de Champions League"? :twisted: ... sau cu vreo 15 ani inainte... europenilor ce sunteti... voi si amantii vostrii de la Poli... eurodinamo care nu joaca in europa si europoli care da bani ca sa joace amicale. ![]()
Voi sunteti normali? Deci ati fi multumiti sa ajungem in grupe chiar daca o luam acolo pe cocoasa de numa numa?
Inchipuitiva ce reclama ne facem: Prima echipa romaneasca in CL dupa 10 ani pierde toate partidele din grupa!
sa dea Dumnezeu sa batem in norvegia si sa jucam in geupe si va ramane o singura iubire Steaua
tot ce conteaza pentru noi este sa dovedim dusmanilor ca Steaua este o forta,o echipa ce nu poate fi invinsa
cum spunea un prieten,"noi laudam Romania prin meritele noaste" militaru
si inca ceva, mergem la Timisoara sa le aratam fotbal adevarat.respect nucleo
tot ce conteaza pentru noi este sa dovedim dusmanilor ca Steaua este o forta,o echipa ce nu poate fi invinsa
Cum dovedim ca nu putem fi invinsi daca luam bataie cu nu situ cat in CL ??????!?!?!?!?!?
luam bataie in grupele cl dar iesim cu fruntea sus ca am fost invinsi de echipe mari, si cum am dovedit valencia poate dovedim si alte echipe[balonul e totusi rotund] forza Steaua
Of! Of! Of! Mai reddog! Si daca ne vedem noi acolo, iar o sa muriti voi de oftica, pentru ca am ajuns iar acolo unde voi nu ati fost niciodata!
Voi sunteti normali? Deci ati fi multumiti sa ajungem in grupe chiar daca o luam acolo pe cocoasa de numa numa?
Inchipuitiva ce reclama ne facem: Prima echipa romaneasca in CL dupa 10 ani pierde toate partidele din grupa!
Hai nu mai dramatizati chiar asa. Oricum ar fi un pas inainte nu inapoi...
Daca ajungem in grupe ... eu cred ca acasa o sa ne vindem greu pielea.. asa ca nu o sa fim noi ciuca batailor.. poate .. poate o sa cadem in UEFA..
si e bine si asa