Te-am luat când erai chealã,
Dã-te-n spume de nasoalã,
Vroia tactu? ãl netot
Musai sã-i torn un nepot!
fff tare frate si zic si eu ca mai sus la cioban pe cand o poiezie dar tot asa cu talent
Te-am luat când erai chealã,
Dã-te-n spume de nasoalã,
Vroia tactu? ãl netot
Musai sã-i torn un nepot!
fff tare frate si zic si eu ca mai sus la cioban pe cand o poiezie dar tot asa cu talent
@redondo,
am dat ctrl + f pe text, si am observat ca autorul a folosit cuvantul oltean doar o singura data, si nu intr-un mod "jignitor" zic eu. omul a zis acolo "Io sunt șmecher, sunt oltean", asa ca nu vad care e faza de te-ai aprins asa. si eu sunt bucurestean, si am auzit foarte multa caterinca despre bucuresteni. sincer, ma amuza foarte mult toate glumele facute pe seama bucurestenilor, moldovenilor, si mai ales a oltenilor. nu vreau sa intru in polemica cu cineva, dar bancurile cu si despre olteni sunt cele mai caterincoase, si pe deasupra nu se stie daca bucurestenii le-au inventat. citeste aici:
I: Din ce este facut W.C.-ul la olteni?
R: Din doi pari: de unul te tii si cu celalalt dai dupa caini.
- De ce isi iau oltenii doua pietre cind merg la culcare?
- Cu una sting becul, iar cu cealalta verifica daca au inchis fereastra.
- Cum se numeste penitenciarul de maxima securitate din Craiova?
- AlcaPraz...
-Ce fac 5 olteni intr-o barca sparta?
-Mai fac o gaura sa iasa apa.
I:- De ce stau oltenii cu tarnacopu' langa televizor?
R:- Cand strica un canal sa sape altul...
- De ce oltenii nu fac schi nautic?
- Nu au lac in panta.
- Cand devine casa olteanului submarin?
- Cand se urca Marin pe casa...
De ce rad oltenii cand fulgera ?
- Ei cred ca sunt fotografiati!
I: De ce tin oltenii ceasul in gura ?
R:Sa le miroasa gura a tic tac
I: De ce fug porcii dupa olteni?
R: Au aflat ca au tarâte în cap.
Ce au fãcut oltenii prima datã când au vãzut franzela?
Au mâncat-o cu pâine.
- De ce sunt oltenii muzicieni?
- Pentru ca dorm pe "sol" si vorbesc cu "fa".
In primul rand, felicitari pentru balada, e foarte tare.
In al doilea rand, am observat aici un oarecare "razboi" intre olteni si Romania ![]()
Intr-adevar oltenii sunt priviti mai "altfel" decat restul romanilor.
Pot sa zic si eu, ca m-am convins de "cultura" unor olteni (asta nu inseamna ca toti sunt asa), dar marea majoritate pe care ii cunosc sunt vai de capul lor, sincer.
Eu sunt ardelean, si aici prin ardeal vin foarte multi din Oltenia la facultate si altele, dar sa nu uitam ca Oltenia a dat destui fotbalisti valorosi pentru fotbalul romanesc.
Una peste alta, sa nu uitam ca si Mirel Radoi este oltean!
In primul rand, felicitari pentru balada, e foarte tare.In al doilea rand, am observat aici un oarecare "razboi" intre olteni si Romania
Intr-adevar oltenii sunt priviti mai "altfel" decat restul romanilor.
Pot sa zic si eu, ca m-am convins de "cultura" unor olteni (asta nu inseamna ca toti sunt asa), dar marea majoritate pe care ii cunosc sunt vai de capul lor, sincer.
Eu sunt ardelean, si aici prin ardeal vin foarte multi din Oltenia la facultate si altele, dar sa nu uitam ca Oltenia a dat destui fotbalisti valorosi pentru fotbalul romanesc.
Una peste alta, sa nu uitam ca si Mirel Radoi este oltean!
Si eu unul m-am convins de multi ardeleni. Trebuie sa le vorbesti foarte rar pentru a intelege ceva...si mi se par de pe alta planeta....Dar nu ar fi mai bine sa lasam balta genul acesta de intepaturi.Nu are rost,sincer.
PS Majoritatea care vin in Ardeal la facultati sunt de la tara,cei din orase ori raman la noi (deoarece e un centru mare universitar) ori pleaca la Bucuresti. Chestia cu "sunt vai de capul lor" se spune si despre putinii ardeleni de aici. Dar sa lasam asta in seama altora,caci este un forum dedicat fotbalului unde chiar nu poti compara cele doua provincii.
redondo, ti-au zgandarit putin orgoliul oltenesc?
)
la asta am ras cel mai mult:
Trebuie sa le vorbesti foarte rar pentru a intelege ceva...si mi se par de pe alta planeta....
doamne ... ce gandire tipic olteneasca.
LDS s-ar fi legat de Trica si de-ar fi fost moldovean, regatean sau ardelean, pentru ca Trica,e genul de om care merita sa fie luat la misto (in limita "bunului simt", totusi)
later: tocmai pt ca le-am citit si am vazut cine a debitat "maxima" aia, m-a mirat iesirea ta.
@dee
Nu de LSD m-am legat...citeste toate comentariile. "gandire tipic olteneasca" - oltenii nu-ti vor intoarce niciodata celalalt obraz daca-i scuipi o data. A fost cineva care a spus ca Trica e prost pentru ca e oltean...asa ceva nu se accepta.
Iti dau un pont ca sa-ti iasa rimele:incearca cartea de limba romana.Ai putea afla lucruri interesante acolo...de exemplu,sa pui cratima!![]()
auzi fa..pardon.. ma....scriu repede si nu stau sa mai pun si cratima cand scriu...ce dreaq?...sunt la ora de limba romana sau ce?
si eu sunt oltean. sunt si vecin de bloc cu Mirel Radoi.
dar oltenii nu sunt cu nimic mai prejos decat restul romanilor.
daca nu cunoasteti nu mai vorbiti.
nu e de ajuns sa cunosti cativa olteni ca sa iti dai seama cum sunt toti.
bafta!