FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trafic.ro: www.fcsteaua.ro locul 5 la sectiunea sport

«12»
Yoyoyoi16.12.2008 17:19

De ce sa nu intram?

E ca si cum te-ai lauda ca esti cel mai tare din parcare, dar parcarea e goala...

Marius16.12.2008 17:23

Ma refeream la seriozitatea Trafic.ro in comparatie cu sa-ti. Nici mie nu mi-a placut articolul cu "Locul X" pentru ca stiam de multa vreme de intentia anumitor trusturi de a pleca la sa-ti. Ce ramane e numarul de vizitatori, iar fcsteaua.ro e cel mai accesat site al suporterilor.

LE: sa-ti e S.ATI, dar e un filtru care nu ma lasa sa scriu corect

Dragoshel16.12.2008 17:23

Yoyoyoi, cam asa este despre trafic, dar tinand cont ca ne-am dezvoltat fara reclama la TV si in ZIARE si altfel de reclama, ne bateam cu ei pentru primele 10 locuri.

Lari16.12.2008 17:58
Asta pentru ca unii au renuntat la serviciile trafic.ro, care sunt pur si simplu neserioase.

Acel site de monitorizare are multe bube, nu numai legate de modul in care ei calculeaza anumite chestii, dar asta nu inseamna ca munca responsabililor de la acest site nu este de laudat. Eu asta am vrut sa scot in evidenta.

De exemplu, site-ul fanilor dinamovisti, este cu mult in urma acestui portal, desi clubul le usureaza mult munca.

Yoyoyoi16.12.2008 21:19

Ce am vrut sa scot eu in evidenta este faptul ca intre trafic si S.A.T.I sunt diferente de cateva sute de mii de vizitatori pe luna, in cazul unor site-uri mai populare. Si ca daca fcsteaua se mandreste cu un anumit numar, zic ca s-ar putea mandri cu un numar mult mai mare si mai corect ;)

«12»