@LDS....ia-l de mana pe w3bmaster si aruncati-va la gunoi
Pãi am încercat sã plonjez, da' era plin containerul numa' de maneliști, cãpșunari, hoți, pești, guriste și gureși cãrora le pocnea pielea pe ei de mândrie cã sunt români...
@LDS
Tu esti expert in poezii si in parodie,deci e normal sa faci asa si aici. "Miorita" este o balada populara care s-a transmis pe cale orala din generatie in generatie si face parte din patrimoniul national. Si e mult peste rimele tale...ma gandesc eu.
Mãcar bogdaproste cã sunt expert în ceva. E normal ca unu' ca tine sã se mândreascã cu Miorița, elita conducãtoare a acestei țãri(?) are mare nevoie de turma plãtitoare de taxe și impozite, altfel de unde și-ar mai lua alde Udrea poșete de douãzeci de mii de euro, Cãșuneanu mașini de un milion jumate, Gigi, de unde și-ar mai fi luat el palat și echipã de fotbal, dacã nu de pe urma ãstora ca tine, care pun Miorița pe platoul MARILOR VALORI NAÞIONALE TRANSMISE PE CALE ORALÃ? Cât despre versurile mele, stai liniștit. Mãcar eu nu imit pe nimeni, în schimb sunt alții care mi le-au reprodus la radio, în ziare și pe situri de mare tiraj, așa bune sau proaste cum or fi.
Dar dacã te deranjeazã prea tare, organizeazã și tu un comitet, în care sã-mi demascați rimele, eventual într-o ședințã plenarã...
@MoWeed
Cand ti-am spus ca LSD face demagogie pe acest site,te-ai legat de mine.Poate acum imi dai dreptate.
@redondo
Cat despre LDS, prefer sa nu comentez. Eu mi-am dat seama ca face numai parodii cand a scris despre Ogararu....
Dupã cum vezi, ți-a dat... dreptate. Acum cred cã poți spune cã ești un om împlinit!
Romani suntem cu totii. Ca ne place sau nu.
Din punctul meu de vedere, problema se pune asa: ce fac eu pentru tara, nu ce face tara pentru mine. Sunt foarte multi care au senzatia ca au facut-o o mare favoare tarii ca s-au nascut! Si pentru aceasta "onoare" se asteapta ca tara sa fie la picioarele lor. Dar ei nu stiu bine nici limba tarii lor...
Sunt MANDRU ca sunt ROMAN!
Traiasca Romania! Unica tara care poarta inca numele Romei...
Treaba asta cu ,,Romani suntem cu totii. Ca ne place sau nu.'' nu cred cã mai e valabilã și în ziua de azi, în plin proces de mondializare. Bunãoarã, eu mã consider un cetãțean al planetei, cãruia i-ar placea sã aibã și niște drepturi, nu numai sã munceascã ca o vitã și sã plãteascã taxe, întru propãșirea (a se citi îmbuibarea) câtorva muhaiele puhave care formeazã elita conducãtoare dâmbovițeanã.
Din punctul meu de vedere, problema se pune asa: ce fac eu pentru tara, nu ce face tara pentru mine. Sunt foarte multi care au senzatia ca au facut-o o mare favoare tarii ca s-au nascut! Si pentru aceasta "onoare" se asteapta ca tara sa fie la picioarele lor. Dar ei nu stiu bine nici limba tarii lor...
Acest raționament al lui JFK, e valabil numai în statele civilizate, acolo unde într-adevãr ÞARA îți oferã o șansã, nu în state tribal - maneliste, așa cum e România zilelor noastre, unde poți reuși numa' cu pila, cu mita sau dacã ești fiul sau nepotul cuiva important. Sunt destui oameni nãscuți pe aceste meleaguri, care au luat calea pribegiei, și s-au realizat în strãinãtate, ajungând manageri, ingineri, inventatori de succes. Acești oameni au fãcut o favoare țãrii lor cã s-au nãscut români, însã România le-a întors spatele indiferentã. În general, statul este obligat sã asigure cetãțenilor sãi asistențã socialã (unde e cazul), învãțãmânt, sãnãtate, etc. Cã nu tot omul de rând poate face ceva pentru țara lui.
În lumea asta nu sunt decât vreo zece națiuni care se pot mândri cu originile lor. Valoarea unor țãri mici,așa cum e și România, este datã în primul rând de calitatea oamenilor care o locuiesc, abia apoi de istorie, tradiție, care poate fi mai mult sau mai puțin consistente.
Sunt MANDRU ca sunt ROMAN!
Traiasca Romania! Unica tara care poarta inca numele Romei...
Eu unul nu mai am energie sã mã mai mândresc cu treaba asta. M-am sãturat de mult. Am avut și eu o perioadã când eram animat de asfel de sentimente patriotice, dar mi-a trecut. Acum pur și simplu îmi este indiferent destinul acestei țãri. Nu o urãsc, nu o înjur, nu mã rușinez asemeni altora cu faptul cã sunt român, pur și simplu nu-mi pasã de România...