FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pe 1 Decembrie 2008 veniti la Alba Iulia!

«1234»
Adrian28.11.2008 13:30

MoWeed

Eu imi recunosc greselile.Nu ma supar.Nu am de ce sa ma supar.

Ma supar cand vad oameni ca webmaster care isi bat joc de tara in care s-au nascut.

Bai webmastere, ce ai facut tu pt tara asta ca sa iti fie rusine de ea?

Ia zi!

Sa te auzim.

Nu cred ca e roman.Refuz sa cred ca e roman.Un Roman nu are cum sa isi bata joc de tara asta de 1 Decembrie.

In statele unite, daca de 4 iulie zici ceva rau de usa, te impusca aia pe loc.Cetatenii, nu politistii.

Ce nu iti convine ma la Romania?

Nu iti place cine o conduce?Pai daca nu iti place fa ceva!

Nu iti plac oamenii?Muta-te undeva unde sa fie oameni pe placul tau.

Nicaieri in lumea asta nu m-am simtit mai bine ca la mine in tara, la mine acasa.

Oricate necazuri as avea aici si oricat de urat ar merge, tot aici e mai bine.

Aici e mai bine pt ca aici e tara mea.

Romania e a mea, a noastra.

Romania e vazuta rau peste tot in lume din cauza oamenilor ca webmaster, oameni care nu au respect pt tara asta, oameni care sunt aici doar pt a suge ce are tara asta de oferit.

Nu o sa uit niciodata vorbele lui Octavian Paler:

"Romania nu e o tara corupta, Romania e o tara furata!"

Eu, astazi, zic asa:

Traiasca Romania si moarte tuturor dusmanilor ei!

MoWeed28.11.2008 13:33
Nu cred ca e roman.Refuz sa cred ca e roman.Un Roman nu are cum sa isi bata joc de tara asta de 1 Decembrie.

Din pacate el nu e singurul caz. O mare parte din "romanii" de azi gandesc ca el. Si asta e mai trist si decat faptul ca suntem condusi de o clasa politica predominant corupta.

greenyes28.11.2008 13:50

Salut Sabine.

Daca intri pe www.gid-Romania.com o sa afli mai multe lucruri care nu "nu rasufla" la TV sau radio. De multe ori intru cu teama pe site ul asta pentru ca afli numai lucruri dureroase si te simti neputincios. Nu poti decat sa incerci sa informezi si pe altii si sa speri ca ceilalalti vor sa fie deschisi sa afle lucuri despre propria tara. E dureros cum multu cu care am vrut sa vorbesc despre ce am REDESCOPERIT se fac ca ploua cand le vorbesti sau se scuza ca au o viata si trebuie traita etc.

Cu cateva luni in urma justitia atarnata, aceeasi care refuza sa l judece pe ilici de crimele comise in timpul mineriadelor, l a reacuzat de crime de razboi pe Maresal desi dovezile nevinovatiei sale sunt cu nemiluita. Pentru cativa ani Maresalul a fost "curat" dar la diferite presiuni, cica dinspre este.....Maresalul a mai fost executat inca odata si cu el si toti cei care au murit luptand impotriva bolsevicilor.

pugliesi28.11.2008 15:03
Sincer nu am ce sarbatorii de 1 decembrie pt ca Romania numa rusini mi-a produs ...

multi romani adevarati au murit pt ca tu sa duci viata pe care o ai aku.....sa-ti fie rusine cu ceea ce ai scris...propun si eu ca acest anti-roman sa fie scos de pe site...

enjoy28.11.2008 17:23

felicitari pentru idee, felicitari pentru continutul articolului, exact, concis si extrem de ponderat. felicitari majoritatii userilor penru pozitia lor si mai ales celor care au reusit sa readuca in memoria noastra niste momente cruciale din zbuciumata istorie a acestei tari numita Romania! de la Romania ni se "trag" toate si daca nu am fi fost noi, romanii, poate cineva tot ne-ar fi inventat; Europa, America, Australia, etc. nu pot fara romani, cum nici Romanii nu pot fara ele. in istoria fiecarei natii sunt momente mai mult sau mai putin benefice; din pacate dupa 1918 am avut parte mai mult de nenoroc decat de noroc. sa speram ca timpul isi va intoarce fata si catre Romania si multe se vor schimba; e datoria voastra, a tinerilor, sa remodelati in bine aceasta tara si nu o veti putea face decat cunoscandu-i istoria. iata de ce e bine venit un asemenea articol. ungherele istoriei au multe secrete, din pacate, pentru multi romani; ar fi ideala pe acest site o rubrica de istorie nationala avand in vedere legatura ombilicala preexistenta cu aceasta. inca odata felicitari tuturor, inclusiv celor suparati pe Romania, de ziua nationala. La multi ani Romania si ROMANILOR!

Harald28.11.2008 17:32
MoWeed

Eu imi recunosc greselile.Nu ma supar.Nu am de ce sa ma supar.

Ma supar cand vad oameni ca webmaster care isi bat joc de tara in care s-au nascut.

Bai webmastere, ce ai facut tu pt tara asta ca sa iti fie rusine de ea?

Ia zi!

Sa te auzim.

In statele unite, daca de 4 iulie zici ceva rau de usa, te impusca aia pe loc.Cetatenii, nu politistii.

Ce nu iti convine ma la Romania?

Nu iti place cine o conduce?Pai daca nu iti place fa ceva!

Nu iti plac oamenii?Muta-te undeva unde sa fie oameni pe placul tau.

Nicaieri in lumea asta nu m-am simtit mai bine ca la mine in tara, la mine acasa.

Oricate necazuri as avea aici si oricat de urat ar merge, tot aici e mai bine.

Aici e mai bine pt ca aici e tara mea.

Romania e a mea, a noastra.

Romania e vazuta rau peste tot in lume din cauza oamenilor ca webmaster, oameni care nu au respect pt tara asta, oameni care sunt aici doar pt a suge ce are tara asta de oferit.

Nu o sa uit niciodata vorbele lui Octavian Paler:

"Romania nu e o tara corupta, Romania e o tara furata!"

Eu, astazi, zic asa:

Traiasca Romania si moarte tuturor dusmanilor ei!

Adriane, te-as ruga sa iti pui intrebarea: Cine ne da noua dreptul sa judecam alti oameni?

crafft28.11.2008 17:42

Marko Bela: Maghiarii nu pot sarbatori la 1 decembrie; aceasta data inseamna 70 de ani de agonie

de D.G. HotNews.ro

Miercuri, 26 noiembrie 2008, 12:12 Actualitate | Politic

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat in fata a aproximativ sapte mii de participanti la un spectacol de campanie electorala organizat la Sala Sporturilor din Targu-Mures, ca maghiarii nu se pot bucura la 1 decembrie, aceasta data insemnand "70 de ani de agonie", informeaza Mediafax.

Presedintele UDMR a prezentat si o harta a componentei etnice a Transilvaniei, conform recensamantului din 2002, in care teritoriile locuite preponderent de maghiari erau insemnate cu rosu.

"Pata rosie (de pe harta, n.r.) putea fi si mai mare daca nu exista Trianonul in 1920.

Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul si ne doare 1918. Dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare, pentru ca acea intorsatura a istoriei a insemnat 70 de ani de agonie. Nimeni sa nu ne ceara sa ne bucuram de aceasta zi, desi o respectam", a spus Marko Bela.

El a aratat ca, totusi, in 1 decembrie maghiarii ar putea sarbatori victoria in alegeri a UDMR.

In discursul sau, presedintele UDMR a mai spus ca maghiarii sunt doar un milion si jumatate, desi ar fi putut fi trei milioane, dar acestia pot sa reprezinte vointa si mesajul a trei milioane de oameni daca se vor prezenta toti la vot.

p.s. -toti cretinii care suspecteaza www.fcsteaua.ro de extremism pot distinge ,clar,care sunt extremistii IN TARA NOASTRA ...restul e can-can

dee28.11.2008 18:00
Dar cer ca acest om sa fie banat de pe site.

Din punctul meu de vedere e un tradator de tara si nu are ce cauta aici.

Oamenii ca el murdaresc tot ce ating.

Adrian, vad ca ai mai descoperit un tradator, ca si mine :)))

In marea lor majoritate , romanii nu mai sunt sensibili la datorii politice si morale, ei se raporteaza strict la latura economica, la prosperitate materiala. Trebuie sa intelegi ca identitatea nationala se erodeaza cu timpul , cu fiecare schimb de generatii aparand noi mentalitati. Astfel de oameni nu trebuiesc confruntati , banati, pusi la zid, ci din contra, facuti sa inteleaga importanta marilor responsabilitatilor istorice ce ne revin.

Fane28.11.2008 18:14

@dee

La Cluj acolo chestii d`astea cu identitatea nationala se erodeaza cu timpul cred ca functioneaza din plin.Intradevar Romanii nu mai sunt sensibili la datorii politice as putea spune ca sunt chiar scarbiti,dar sa acceptam "natia" asta cu acest tupeu fantastic,care-si permite cam multe in tara noastra deja e prea mult pentru noi.

" ªi astfel se împlini porunca cea din veac sã stea laolaltã trei dintr-o singurã m-amã: Þara Valahiei, Þara Moldovei, și Þara Ardealului. Pohta ce am pohtit eu." (Mihai Viteazul)

dee28.11.2008 18:48
La Cluj acolo chestii d`astea cu identitatea nationala se erodeaza cu timpul cred ca functioneaza din plin.

Identitatea nationala se erodeaza acolo unde nu se aduce in discutie.Chiar crezi ca e cazul Clujului? :) Marko Bella are grija sa nu ni se plafoneze.

Stanici28.11.2008 19:08
p.s. -toti cretinii care suspecteaza www.fcsteaua.ro de extremism pot distinge ,clar,care sunt extremistii IN TARA NOASTRA ...restul e can-can

Aahaha. Nici eu nu puteam s-o scriu mai bine.

@dee- la Cluj, totusi, sunteti prea preocupati sa traiti in armonie cu ei pentru a va mai interesa alte chestiuni.

Quetzalcoatl28.11.2008 20:49

@greenyes

Felicitari si respectele mele pentru cele postate. De curand mi-am achizitionat intreaga serie de dvd-urii cu "Memorialul durerii"; este incredibil cati romanii adevarati au patimit, cate lucruri ne sunt ascunse si istoria fardata, inventata... Mandru ca sunt roman si Domnul sa-i odihneasca in pace pe cei care si-au dat sufletul pentru Romania!

Oradeanu28.11.2008 21:09

@w3bmaster

Nu neaparat sa fii roman. Nu esti obligat. Adevaru' e ca tre sa avem si suporteri din afara tarii..., daca ma intelegi!!!!!!!!!!!

TRAIASCA ROMANIA

LeoKinG28.11.2008 23:31

Respect pentru cei care sunt mandri ca sunt ROMANI in fiecare zi,nu doar de 1 Decembrie,nu doar cand castiga Steaua sau Nationala!La Multi Ani Romania,La Multi Ani tuturor romanilor adevarati!Sunt mandru ca m-am nascut aici si mi-as da viata pentru tara mea fara sa am vreun regret! steagro

LDS29.11.2008 10:19

Observ de ceva vreme cã se tot insistã cu aceastã hartã - surogat a Românei Mari, din care lipsesc sudul Basarabiei, Bucovina de Nord, Þinutul Herța și Cadrilaterul. Ori puneți harta Românei Mari, ori harta Românei actuale. Nu mai insistați cu aceastã hartã - hibrid, care înfãțișeazã o Românie ciopârțitã, care nu-i nici cal, nu-i nici mãgar.

Deasemeni, aș trata mai cu blândețe pe cei care afirmã cã le este rușine cã sunt români. Asta pentru cã nici eu nu sunt în stare sã gãsesc vreun motiv cu care sã mã mândresc cã fac parte din nația Mioriței...

MoWeed29.11.2008 10:29

@LDS

Acum serios vorbind Cadrilaterul a fost al nostru numai aproximativ 30 de ani. Nu cred ca avem dreptul sa cerem un pamant care de-a lungul istoriei ne-a apartinut un timp asa de scurt. Cat despre Tinutul Hertei, N Bucovinei si cele 3 judete de la S de Basarabia, ai dreptate..

Cei carora le e rusine ca sunt romani, nu se pot numi romani. Mai ales cand habar nu au sa scrie!

pugliesi29.11.2008 13:49

@LDS....ia-l de mana pe w3bmaster si aruncati-va la gunoi

@dy_00729.11.2008 22:14

Sunt mandru ca sunt roman si mandru ca sunt nascut pe 1 decembrie .Toti la Alba Iulia .. :steag_cruce_invers:

tavimai30.11.2008 02:44
La multi ani Romania va zice unul din partea ailalta de Prut si ca sa fiu mai nationalist (desi nu inteleg ce este nationalist in ati iubi poporul oriunde ar fi dispersat de granitele mai mult sau mai putin conventionale stabilite de istorie) pe harta prezentata trebuie sa fie indicata si sudul Basarabiei si Bucovina lui Eminescu ca pentru aceasta harta s-au strins oamenii la 1 dec 1918.

@rerun

de la Bucuresti de acolo se pare ca se stie tot despre toate mai ales despre Moldova

interesante afirmatiile mai ales ca nu cred ca ai putea numi 10 localitati din Moldova (fara suparare)

noi nu suntem veniti in moldova si nici nu stam pe datoria altora aici noi suntem pamintul nostru si aici vom sta iar dreptul de a ne numi romani nu o sa il decizi tu asa cum nimeni nu ii poate refuza unui oltean sau ardelean dreptul de a fi romani si asa cum unii se mai numesc la noi moldoveni si vorbitori de moldoveneasca este tot aceasi cum sunt numiti oltenii prazari, iar ardelenii inceti la minte (nu intentioneza sa insult pe nimeni spun doar ceea ce se spune atunci cind se iau la bascalie locuitori din dif regiuni)

despre rusnaci afla ca sunt mai putini ca unguri harghita si covasna (procentual) iar faptul ca ei au puterea politica si economica se datoreaza in mare masura si faptului ca statului roman ii este din cot de soarta romanilor de peste hotare (moldova serbia ungaria) tot asa cum ii este in cot si de romanii din tara dar si datorita unor oameni ignoranti ca tine, dar care cred ca stiu tot

si in incheiere afla ca multi dintre soldatii romani care au luptat in cele doua razboaie au fost si basarabeni care s-au jertfit pentru la fel ca toti ceilalti cel mai bun exemplu fiind cel al maresalului Averescu dar si a altor zeci de mii care au aparat cu propriile vieti patria, iar din basarabenii care au contribuit la prosperarea tarii pot sa il enumer pe Paul Goma, Coseriu, iar in 1989 oamenii se puneau sub tancuri ca sa opreasca paradele militare de la Chisinau in 1992 oamenii luptau cu arma in mina la Nistru pentru paminturile lui Stefan cel Mare ca in anii 2000 tinerii sa fie anchetati pentru ca depun flori la mormintele membrilor Sfatului Tarii sau ca manifestau pentru mentinerea sintagmei de limba romana in scoli asa ca cred ca romanii din basarabia si-au cistigat dreptul de a fi romani si merita mai mult decit niste afirmatii jignitoare nefondate si enuntate pe puncte ca in topurile de la MTV

Frumos scris mai ales ca vine de acolo de unde trebuie ! Regretabil este faptul ca pare a fi o picatura dintr-un ocean ! Nu sunt multe voci de acolo ,din "Moldova noastra" care sa sune ca a ta ! Decat sa contrezi niste "uscaturi" ,si alea putine de aici , mai bine ai incerca sa convingi cat mai multi de acolo sa faca pasul spre tara mama mai hotarat!Majoritatea romanilor respecta Moldova si oamenii de valoare de acolo dar in primul rand sunt intrigati de inventia aia hidoasa a unor cretini pe care s-au grabit sa o numeasca "limba moldoveneasca" .Rupandu-se cu aceasta inventie ordinara de tara au reusit sa creeze o prapastie imensa intre cei care formeaza de veacuri poporul roman.Cum crezi ca ar suna:"limba ardeleneasca","limba dobrogeana","limba olteneasca" , " limba olteneasca" sau cine stie mai ce astfel de neghiobie ca sa nu-i zic tampenie ?"Graiul moldovinesc" ,aici in Romania este indragit dar este considerat LIMBA ROMANA si nu poate fi confiscat de interese meschine nici din tara si nici de la CHISINAU ! ESTE O PROBLEMA A VOASTRA A CELOR DE ACOLO LAMURIREA ACESTUI ASPECT IN PRIMUL RAND! Greseala statului roman este evidenta dar nu determinanta vizavi de unire atata timp cat acolo nu sunt semne ca s-ar dori acest lucru de catre majoritatea !Voi vreti sa va uneasca statul roman cu forta ?Pai asta se numeste cucerire si oricand poate fi contestata !

Consider ca este bine ca ai luat atitudine vizavi de unul care vede lucrurile stramb dar nu cred ca este cazul sa o pui la suflet ca "nu exista padure fara uscaturi",iar majoritatea romanilor considera Moldova si teritoriile mentionate de tine ca fiind indreptatite sa apartina Romaniei MARI !

Articolul insa e binevenit acum si cred ca merita scris si postat aici pentru ca fiecare stelist trebuie sa simta ceva si vizavi de tara in care s-a nascut si traieste! "Nationalism" vad doar niste minti bolnave care bantuie pe aici!In oceanul tricolor astfel de purici sunt nulitati si nici macar nu conteaza! E bine sa ne mai aducem si sa "le aducem" aminte din cand in cand ca suntem romani chiar daca nu le prea convine!LA MULTI ANI ROMANIE ! Cinste si respect celor care au luptat si si-au dat viata pentru tara !

redondo30.11.2008 10:10

@LDS

Tu esti expert in poezii si in parodie,deci e normal sa faci asa si aici. "Miorita" este o balada populara care s-a transmis pe cale orala din generatie in generatie si face parte din patrimoniul national. Si e mult peste rimele tale...ma gandesc eu.

@webmaster

Cred ca nu ai realizat ce ai scris acolo.

@MoWeed

Eu am stat cu facultatea 6 luni in Chisinau si iti pot spune ca daca intri in orice magazin sau restaurant in centrul orasului esti intampinat in ruseste. Moldovenii sunt saracii de la periferii,dar centrul bogat e al rusilor.

Cand ti-am spus ca LSD face demagogie pe acest site,te-ai legat de mine.Poate acum imi dai dreptate.

MoWeed30.11.2008 10:22

@redondo

Eu nu am fost vreodata in Moldova, dar tara aia este condusa de rusi, rusi care vor sa continue politica de de-romanizare a populatiei. Asa ca nu ma mira astfel de lucruri. Doar au vrut sa bage in inchisoare niste tineri care au schumbat placuta cu "scoala moldoveano-franceza" in scoala "romano-franceza".

Cat despre LDS, prefer sa nu comentez. Eu mi-am dat seama ca face numai parodii cand a scris despre Ogararu....

bodanelu30.11.2008 15:28

ce etapa de rahat. Au mutat meciurile pe 1 decembrie, ziua natioanala ca sa fie liber pe 30 nov, o zi de votare. parca e mai importanta ziua alegerilor decat ziua nationala....

Mihai Somanescu30.11.2008 15:33

Romani suntem cu totii. Ca ne place sau nu.

Din punctul meu de vedere, problema se pune asa: ce fac eu pentru tara, nu ce face tara pentru mine. Sunt foarte multi care au senzatia ca au facut-o o mare favoare tarii ca s-au nascut! Si pentru aceasta "onoare" se asteapta ca tara sa fie la picioarele lor. Dar ei nu stiu bine nici limba tarii lor...

Sunt MANDRU ca sunt ROMAN!

Traiasca Romania! Unica tara care poarta inca numele Romei...

lorry love steaua30.11.2008 18:58

mda la multi ani tuturor .mandra ca m-am nasuc in alba iulia........forza Steaua :bananadance:

LDS01.12.2008 13:18
@LDS....ia-l de mana pe w3bmaster si aruncati-va la gunoi

Pãi am încercat sã plonjez, da' era plin containerul numa' de maneliști, cãpșunari, hoți, pești, guriste și gureși cãrora le pocnea pielea pe ei de mândrie cã sunt români...

@LDS

Tu esti expert in poezii si in parodie,deci e normal sa faci asa si aici. "Miorita" este o balada populara care s-a transmis pe cale orala din generatie in generatie si face parte din patrimoniul national. Si e mult peste rimele tale...ma gandesc eu.

Mãcar bogdaproste cã sunt expert în ceva. E normal ca unu' ca tine sã se mândreascã cu Miorița, elita conducãtoare a acestei țãri(?) are mare nevoie de turma plãtitoare de taxe și impozite, altfel de unde și-ar mai lua alde Udrea poșete de douãzeci de mii de euro, Cãșuneanu mașini de un milion jumate, Gigi, de unde și-ar mai fi luat el palat și echipã de fotbal, dacã nu de pe urma ãstora ca tine, care pun Miorița pe platoul MARILOR VALORI NAÞIONALE TRANSMISE PE CALE ORALÃ? Cât despre versurile mele, stai liniștit. Mãcar eu nu imit pe nimeni, în schimb sunt alții care mi le-au reprodus la radio, în ziare și pe situri de mare tiraj, așa bune sau proaste cum or fi.

Dar dacã te deranjeazã prea tare, organizeazã și tu un comitet, în care sã-mi demascați rimele, eventual într-o ședințã plenarã...

@MoWeed

Cand ti-am spus ca LSD face demagogie pe acest site,te-ai legat de mine.Poate acum imi dai dreptate.

@redondo

Cat despre LDS, prefer sa nu comentez. Eu mi-am dat seama ca face numai parodii cand a scris despre Ogararu....

Dupã cum vezi, ți-a dat... dreptate. Acum cred cã poți spune cã ești un om împlinit!

Romani suntem cu totii. Ca ne place sau nu.

Din punctul meu de vedere, problema se pune asa: ce fac eu pentru tara, nu ce face tara pentru mine. Sunt foarte multi care au senzatia ca au facut-o o mare favoare tarii ca s-au nascut! Si pentru aceasta "onoare" se asteapta ca tara sa fie la picioarele lor. Dar ei nu stiu bine nici limba tarii lor...

Treaba asta cu ,,Romani suntem cu totii. Ca ne place sau nu.'' nu cred cã mai e valabilã și în ziua de azi, în plin proces de mondializare. Bunãoarã, eu mã consider un cetãțean al planetei, cãruia i-ar placea sã aibã și niște drepturi, nu numai sã munceascã ca o vitã și sã plãteascã taxe, întru propãșirea (a se citi îmbuibarea) câtorva muhaiele puhave care formeazã elita conducãtoare dâmbovițeanã.

Acest raționament al lui JFK, e valabil numai în statele civilizate, acolo unde într-adevãr ÞARA îți oferã o șansã, nu în state tribal - maneliste, așa cum e România zilelor noastre, unde poți reuși numa' cu pila, cu mita sau dacã ești fiul sau nepotul cuiva important. Sunt destui oameni nãscuți pe aceste meleaguri, care au luat calea pribegiei, și s-au realizat în strãinãtate, ajungând manageri, ingineri, inventatori de succes. Acești oameni au fãcut o favoare țãrii lor cã s-au nãscut români, însã România le-a întors spatele indiferentã. În general, statul este obligat sã asigure cetãțenilor sãi asistențã socialã (unde e cazul), învãțãmânt, sãnãtate, etc. Cã nu tot omul de rând poate face ceva pentru țara lui.

În lumea asta nu sunt decât vreo zece națiuni care se pot mândri cu originile lor. Valoarea unor țãri mici,așa cum e și România, este datã în primul rând de calitatea oamenilor care o locuiesc, abia apoi de istorie, tradiție, care poate fi mai mult sau mai puțin consistente.

Eu unul nu mai am energie sã mã mai mândresc cu treaba asta. M-am sãturat de mult. Am avut și eu o perioadã când eram animat de asfel de sentimente patriotice, dar mi-a trecut. Acum pur și simplu îmi este indiferent destinul acestei țãri. Nu o urãsc, nu o înjur, nu mã rușinez asemeni altora cu faptul cã sunt român, pur și simplu nu-mi pasã de România...

«1234»