FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Suporterii Stelei au aruncat cu torțe pe "Allianz Arena" (ProSport)!

«12»
fcsteaua.ro26.11.2008 10:49

Roș-albaștrii riscã o sancțiune severã din partea forului european, care poate decide chiar suspendarea terenului din Ghencea.

Fanii roș-albaștrilor și-au dat din nou în petec, de aceastã datã în Liga Campionilor, pe unul dintre cele mai impunãtoare stadioane din Europa. Suporterii Stelei au intrat cu torțe pe "Allianz Arena", pe care le-au aprins la începutul partidei.

Neobișnuiți cu astfel de manifestãri, spectatorii germani i-au huiduit copios pe români. Acțiunea fanilor steliști a fost anunțatã cu câteva ore înaintea meciului, mai mulți suporteri ai roș-albaștrilor dezvãluind planul pe care voiau sã-l punã în aplicare.

Gigi Becali, înjurat și în absențã

,,Vom face scandal", declarau ultrașii, care doreau sã facã probleme Stelei pentru a se rãzbuna pe Gigi Becali, cu care sunt în conflict. Chiar dacã nu a fost prezent la meci, fanii Stelei l-au înjurat pe finanțatorul Stelei, considerat principalul vinovat pentru evenimentele petrecute în Ghencea în ultima perioadã.

Cernea, la un pas de bãtaie

Mulți dintre susținãtorii steliști și-au petrecut orele pânã la meci în centrul orașului München, unde, în jurul prânzului, au dat nas în nas cu fotbaliștii lui Dorinel, care ieșiserã la plimbare. Fanii i-au luat la rost pe jucãtori, iar Cernea a ripostat verbal. Unii dintre suporteri au vrut sã rãspundã violent, dar portarul Stelei s-a ascuns repede într-un magazin.

"Suporterii sunt în mare pericol dupã ce au fãcut. În Germania nu se iartã aceste lucruri. Riscãm o amendã, însã nu înțeleg cum au intrat cu torțele" - Valeriu Argãsealã, președinte Steaua

fansteaua4626.11.2008 12:09

doar amenda fular-campionii:steag_cruce_invers:

korynna26.11.2008 12:18

Am inteles ca nu a fost aruncata nicio torta in teren.

Tot e bine ca il satura amenzile astea pe jj :biggrin:

shack3r26.11.2008 12:50

Are dreptate korynna

Ati vazut in ce sector au stat romanii ? Chiar credeti ca puteau sa arunce tortele alea pe teren ?

Respect pentru cei care fac tot ce le sta in putinta pentru a-l inlatura pe Becali.

Acum o sa apara foarte multi care o sa imi spuna ca nu sunt stelist,ca sunt un copil prost si rebel,ca vreau doar raul echipei..Insa care echipa ?

dee26.11.2008 12:54

pacat ca s-a recurs la astfel de manifestari, pentru ca si nemtii, fiind organizatori vor fi amendati. Nu cred ca meritau asta. Proteste sa fie, insa pe Ghencea.

STARforce26.11.2008 13:00

Vrem torte si la meciu cu curziceni si la cel cu focertina!!!!!

puyol26.11.2008 13:02

mi se face scarba :(

cica au aruncat scrie in titlu...pffff,ce animale

MoWeed26.11.2008 13:30

Titlul n-are nici o legatura cu restul articolului. Mi-e sila de astfel de dobitoci care se numesc jurnalisti...

zoint26.11.2008 13:47

Nu se vindea ziarul daca titlul articolului era Suporterii Stelei au aprins torte pe "Allianz",asa ca au scris ca au aurancat ca sa se vanda si sa aiba motive de dezbateri indelungate cum se intampla mereu cu "golanii,drogatii,derbedeii" suporteri ai Stelei la celelante echipe nu se face atata caz.

Si de ce ziarelel nu il mai ataca pe Becali?de cand a intrat in campanie nu se mai scrie nimic.suspect

Elvis26.11.2008 13:49
Vrem torte si la meciu cu curziceni si la cel cu focertina!!!!!

vino tu cu ele !

zoint26.11.2008 13:50
Titlul n-are nici o legatura cu restul articolului. Mi-e sila de astfel de dobitoci care se numesc jurnalisti...

In Romania nu exista jurnalisti.Doar oameni care isi dau si ei cu parerea din lipsa de ocupatie

cata_steaua26.11.2008 13:52
MoWeed26.11.2008 13:52
Si de ce ziarelel nu il mai ataca pe Becali?de cand a intrat in campanie nu se mai scrie nimic.suspect

Din acelasi motiv din care nu apare la televizor. Pentru ca, fiind in campanie, nu au voie sa-i scrie numele

zoint26.11.2008 14:08
off topic:

http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-51706...lioane-euro.htm

apare speranta????

Doamne ajuta.Ce frumos ar fi

puyol26.11.2008 14:21

campanie necampanie,dar eu am vazut declaratii de-ale lui in ziare.. ma rog,de-ale lui,poate si cu inflorituri,tipic jurnalistilor..dar totusi, sunt considerate ALE LUI

w3bmaster26.11.2008 14:52

Nui de ajuns cu doar o amenda ....

Sper sa se sature ciobanu ...

Hmm 80 mil chiar de ar fi adevarat cam mult nu credeti cat despre visu meu cu actionariat al suporterilor e grele ....

pui de dac 11226.11.2008 18:05

felicitari celor care au aruncat tortele. e bine ca in sfarsit s-au trezit ultrasii stelisti si au inceput sa scandeze antioier. Trebuia totusi mai devreme, inca de cand a inceput razboinicul luminii sa dea in Lacatus. Fratilor oricate zeci de infrangeri la rand vor mai veni (si din pacate vor veni), nu antrenorul va fi de vina. Taranul asta parvenit s-a pisat pe Steaua noastra, asta e adevarul

godfather8626.11.2008 18:35
felicitari celor care au aruncat tortele. e bine ca in sfarsit s-au trezit ultrasii stelisti si au inceput sa scandeze antioier. Trebuia totusi mai devreme, inca de cand a inceput razboinicul luminii sa dea in Lacatus. Fratilor oricate zeci de infrangeri la rand vor mai veni (si din pacate vor veni), nu antrenorul va fi de vina. Taranul asta parvenit s-a pisat pe Steaua noastra, asta e adevarul

Inca 1 se divedeste nivelul de cultura al unora.

Daca asta e forma de protest, sa dai cu torte pe unul din cele mai frumoase si civilizate stadioane din lume...

E clar. Asa patron asa suporteri.

Ar trebui bagati la puscarie sau macar batuti bn acei golani.

Harald26.11.2008 18:50

@godfather86

vrei sa iti spun ceva d-le godfather, suporterii nemti de pe "unul din cele mai frumoase si civilizate stadioane din lume" aveau un banner pa care scria:

"Against modern football"

godfather8626.11.2008 19:45

@Harald

De la banner la torte e marwe diferenta.

Ms.

bodanelu26.11.2008 19:50

@godfather86 tu ai avut cosmaruri cu tortele alea?

c.ronaldo1726.11.2008 19:55

Imi aduc aminte un Inter-Milan in care s-au aruncat cu torte, si a fost mult mai grav. Atunci, Interul a pierdut cu 3-0, dar nici vorba de vreo suspendare. Parca au jucat 3 meciuri cu portile inchise.. parca.

cristian01426.11.2008 20:03

@c.ronaldo17

Dida a fost lovit in cap de o torta. Nici nu se pune problema in cazul de fata.

Quetzalcoatl26.11.2008 20:54

Hooo mah ca nu va ard tortele. Poate doar buzunarul ciobandantului de cateva zeci de mii de euro..mare branza. Oricum, bravo celor care le-au aprins

http://www.youtube.com/watch?v=LoIVVZoAcU4

STARforce26.11.2008 21:51

Good show!RESPECT!

«12»