FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - National 4-0 (in pas de vara)

«12»
reddog14.08.2005 17:44

Etapa viitoare vom vrea NOI sa castigam la Constanta. Voi vedeti ce faceti cu Poli Tim. Ceva imi spune ca nu mai poate fi reeditat acel "corect" 8-1.

Captain RedBlue14.08.2005 17:44

Reddog, erati in 10 la 3-2! N-ati facut dupa aceea decat sa va aparati! Cred ca daca mai continua meciul 5 minute, sigur va dadeam gol! Dar vorba ta n-am jucat tocmai minunat in aparare in seara aceea si asa am pierdut!

Captain RedBlue14.08.2005 17:49
Etapa viitoare vom vrea NOI sa castigam la Constanta. Voi vedeti ce faceti cu Poli Tim. Ceva imi spune ca nu mai poate fi reeditat acel "corect" 8-1.

Ce vrei sa spui reddog? Nu cred ca e o idee buna, tocmai din partea ta, sa vorbesti despre meciuri <<corecte>>! Esti pe un teren minat! Vezi ca altii de pe acest site si-ar putea aduce aminte despre meciurile voastre <<corecte>>!

reddog14.08.2005 17:56

Si eu as putea sa va aduc aminte chiar de meciul corect cu Poli Tim de anul trecut, cand dupa pauza in 4 minute banii lui nea Jiji si-au spus cuvantu. De ce nu esti sincer aici? Eu recunosc ca in meciul cu National din Cupa (daca la asta faci aluzie) a fost urat arbitrajul, dar oricum ii bateam. Pe cand voi nu prea puteti spune acelasi lucru despre ultima etapa.

Oricum, hai sa nu mai dezgropam trecutul...Ce a fost a fost. Vedem anul acesta ce va fi si cine va castiga confruntarea!

Captain RedBlue14.08.2005 18:03
Si eu as putea sa va aduc aminte chiar de meciul corect cu Poli Tim de anul trecut, cand dupa pauza in 4 minute banii lui nea Jiji si-au spus cuvantu. De ce nu esti sincer aici? Eu recunosc ca in meciul cu National din Cupa (daca la asta faci aluzie) a fost urat arbitrajul, dar oricum ii bateam. Pe cand voi nu prea puteti spune acelasi lucru despre ultima etapa.

Oricum, hai sa nu mai dezgropam trecutul...Ce a fost a fost. Vedem anul acesta ce va fi si cine va castiga confruntarea!

OK! Vedem! Mai avem timp sa discutam si alta data!

FANATIK RED-BLUE14.08.2005 20:36

Cu Radoi in aparare, nu mi-ar fi fost teama de meciul cu Poli, dar asa..................

Sper ca inexactitatile din aparare sa nu mai apara, cat despre ofensiva, tot inainte.

Sper si s-ar putea ca Poli, dupa ultimele evolutii si rezultatul de la Bacau, sa aiba unele blocaje mentale, mai ales ca publicul are mari asteptarii, care pot apasa negativ pe umerii elevilor lui Olaroiu; fapt, din care am putea profita.

Virgil14.08.2005 22:23

Victorie lejera in fata unei echipe,al carei antrenor Landi,s-a temut foarte mult de noul potential ofensiv al echipei campioane.

Steaua si-a continuat nestingherita marsul spre un nou titlu.

4 goluri,4 marcatori.Cu jucatori din toate compartimentele.Asta miroase a spirit de echipa.

Asa cum Steaua a stiut sa fie intotdeauna,o echipa.O mare echipa.

reddog17.08.2005 11:43
Victorie lejera in fata unei echipe,al carei antrenor Landi,s-a temut foarte mult de noul potential ofensiv al echipei campioane.

Steaua si-a continuat nestingherita marsul spre un nou titlu.

4 goluri,4 marcatori.Cu jucatori din toate compartimentele.Asta miroase a spirit de echipa.

Asa cum Steaua a stiut sa fie intotdeauna,o echipa.O mare echipa.

Chestia asta cu un nou titlu e cam deplasata momentan. :wink:

«12»