FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - National 4-0 (in pas de vara)

«12»
sorin_77712.08.2005 18:23

Pana la Rosenburg mai avem meciuri dificile chiar in acest start de campionat. Trebuie sa razbunam infrangerea de anul trecut din Cotroceni si trebuie ca Protasov sa ii demonstreze lui Landi ca Zenga nu e totusi mai bun. Daca Protasov invinge Landi trebuie sa isi retraga cuvintele in public. Putem, cu o victorie, sa pregatim si altfel meciul de la Timisoara si partida cu norvegienii. Avem nevoie de victorie, de moral, de incredere. Duminica nu trebuie sa ne gandim decat la victorie la SCOR!!! Trebuie sa inscriem din orice ocazie. Trebuie sa fructificam absolut tot. Poli a calcat gresit prima, si vor urma. Noi vom merge drept. Spre 23!!!

Noi suntem campioni!!!

ANTIgigi13.08.2005 06:14

Sunt sigur ca vom obtine victoria din cel putin 2 motive:

1.Sa ne razbunam intr'un fel pentru egalul cu norvegienii.

2.Protasov e cu cel putin 3 clase peste Zenga, nu mai vorbim de Landi de care nu a auzit nimeni pana sa vina in Romania si el acum isi face publicitate.

Pronosticul meu e 4-1 sau 3-0.

SteauaToronto13.08.2005 16:58

Va fi un meci tare unde Prostatov va trebui sa-si arate clasa! Forza Steaua!

Virgil14.08.2005 00:44

De cand cu Oleg Protasov,Steaua practica un fotbal frumos,isi creeaza ocazii de gol cu carul,marcheaza uneori goluri multe,alteori se limiteaza la unul-doua si alteori nu marcheaza niciunul.C-asa e-n fotbal.

Ceea ce ma preocupa,este faptul ca nu reuseste sa realizeze o anumita constanta in raportul ocazii/ goluri.

Practic,daca si-a creat 10 ocazii de gol,sa marcheze de cel putin 3-4 ori.In procente asta ar insemna un gol la 2-3 ocazii de gol.

Probabil ca toata lumea ar fi multumita si ca meciurile s-ar termina de cele mai multe ori cu victorii.

Ar insemna ca faza finala,aceea a expedierii balonului spre poarta adversa,sa fie tratata mult mai responsabil.

De buna seama ca in meciul cu echipa din Parcul cu platani,Steaua va juca la fel de dezinvolt si cu aceeasi placere ca si pana acum.Sper sa adauge si acea responsabilitate in fazele de poarta si la sfarsitul meciului sa adaugam alte 3 puncte,celor 3 cucerite in prima etapa.

FORZA

Captain RedBlue14.08.2005 05:55

Sunt de acord cu tine! Faza de atac merge bine, din ceea ce am vazut pana acum, dar sa nu uitam si de aparare! In meciurile de pana acum am vazut gafe si greseli facute cand iti era lumea mai draga. E o problema care trebuie tratata la modul cel mai serios de Protasov!

sorin_77714.08.2005 07:19

Am observat ca absolut toate greselile venite in aparare s-au aratat pe lateral. Avem o mare problema cu fundasii laterali, in special partea stanga. Nesu tot amana maturitatea, iar Ogararu pare a dasemne de oboseala in unele meciuri.

Cu National aceste parti laterale vor fi foarte importante. A venit momentul ca Nesu sa fie cel mai bun jucator de pe teren.

ulivius14.08.2005 07:24

Vom bate mar pe bancari.

n-ar fi mai bun Goian decat Baciu ?

sorin_77714.08.2005 07:33

Cred ca Goian ar fi mai bun, poate ne rezerva Protasov o surpriza astazi pe ultima suta de metri... :lol:

Grinch14.08.2005 15:53

Steaua - National 4-0 . Un meci bun facut de ai nostri insa de asemeni un meci usor dupa cum a jucat adversarul .

Captain RedBlue14.08.2005 15:59

Protasov - Landi 1-0. Ah, ce-mi place ca i-a dat peste nas increzutului de macaronar! Oleg, daca faci in asa fel sa-i batem si pe norvegieni, te iert pentru meciul pierdut cu Dinamo!

alexfilip14.08.2005 16:00

Despre meci.......NO COMMENT !!!!!!!!!!!!!! :D

reddog14.08.2005 16:06
Protasov - Landi 1-0. Ah, ce-mi place ca i-a dat peste nas increzutului de macaronar! Oleg, daca faci in asa fel sa-i batem si pe norvegieni, te iert pentru meciul pierdut cu Dinamo!

Dar dupa meciul din etapa a 6-a il vei ierta? :twisted:

Felicitari echipei voastre pentru victorie...Dar Nationalul nu prea a jucat mai nimic. Nu puteti spune ca ati avut un meci greu...Etapa viitoare cica Timisoara vor sa va bata mar! :wink:

Captain RedBlue14.08.2005 16:11

Vor! Dar oare pot? Dupa meciul de azi cu Bacaul, nu cred! Mai vedem!

reddog14.08.2005 16:14

La Bacau s-au dus foarte increzatori si si-au luat-o. Din partea mea in meciul cu ei sa castige cel mai bun. Oricum ei joaca acasa si aici publicul (daca e sa-l luam in considerare) isi poate pune amprenta intr-o oarecare masura mare asupra moralului echipei adverse.

Captain RedBlue14.08.2005 16:18

Multumesc pentru felicitari! Reciproca este valabila!

sorin_77714.08.2005 16:19

Dupa meciul de astazi pot spune ca sunt foarte satisfacut, in afara rezultatului, de 2 jucatori: Lovin si Goian. Asesti baieti pare a striga ca vor sa tina si ei pasul cu Nicolita, Dica sau Iacob. Un inceput bun de campionat si sa o tinem tot asa.

Cat despre meciul de la Timisoara o singura temere am: jucatorii nostri sa nu fie conectati deja la partida cu norvegienii... Daca mi-ar fi sa aleg intre victorie la Poli sau la Rosenburg as spune ca vreau sa ne luam revansa in retur in fata lui Olaroiu :wink:

reddog14.08.2005 16:25

Care e reciproca? Imi transmiti felicitari pentru victoria cu nou-promovata Jiul? :wink: Merci atunci. Nu a fost deloc greu avand in vedere calibrul adversarilor.

Captain RedBlue14.08.2005 16:34

Acum ati jucat cu Pandurii! Dar ai rabdare, ca etapa viitoare jucati cu Farul! Si daca astepti pana in etapa a 6-a o sa aveti un joc ca lumea!

reddog14.08.2005 16:41

De meciul din etapa a 6-a nu am nici cel mai mic dubiu ca nu va fi un meci super tare. Dar, cred ca se va reedita rezultatul din Supercupa. Ce zice Jiji, vrea campionatul si cupa sau le trateaza la fel ca si Supercupa?

La Timisoara va asteapta un meci mult mai greu decat cu Nationalul de azi. Poli joaca destul de bine acasa, iar voi cam slabut in deplasari. Iar Dinamo la Constanta va castiga si isi va mentine prima pozitie. Va place pronosticul acesta? :wink:

Captain RedBlue14.08.2005 17:09

Nu stiu ce spune Jiji si sincer sa-ti spun nici nu ma intereseaza! Eu spun in schimb ca in Supercupa ati avut noroc! Iar in meciurile cu noi din campionat si cupa, cand o sa ne intalnim, nu o sa mai aveti si-o sa va batem!

Cu Farul parca aveati meci acasa sau am uitat eu? Oricum nu o sa va fie asa usor! Ei au pierdut deja doua puncte acasa si le vor recupera de la voi!

De Timisoara ti-am spus ca nu mi-e frica! Parca i sa dat prea mult credit pentru cat poate!

In fine, pronosticul tau cred ca este gresit!

P.S.: Stii reddog, eu sunt din Constanta, si tare as vrea sa va bata Farul, asa numai pentru ca-i echipa orasului meu!

reddog14.08.2005 17:12

Eu desi nu sunt din Bucuresti tin cu Dinamo. Dar daca esti din Constanta te cred ca tii cu Farul, mai ales ca esti stelist si ei joaca cu Dinamo.

Ia spune-mi si mie de ce crezi tu ca am avut asa mare noroc la meciul din Supercupa? Noi nu am ramas in 10 prin eliminarea stupida a lui Niculescu? Daca ati fost mai buni, de ce nu ne-ati egalat si nu ati dus meciul in prelungiri? Dupa etapa a 6-a vom mai vedea cine e mai bun anul acesta.

PS: De Farul nu mi-a deloc frica. Oricum, felicitari pentru trofeul fair play (ca esti constantean), desi pe Dinamo i-a cam apostrofat in toate 4 meciurile disputate.

Smeagol14.08.2005 17:31

am facut un meci bun, sa vedem pe mai departe, iar la Rossenborg, eu zic sa nu ne mai gandim ca ne amagim :(

Captain RedBlue14.08.2005 17:33

1.Iata de ce cred ca ati avut noroc:

- greseala lui Ghionea care v-a permis egalarea (2-2);

- accidentarea lui Sorin Paraschiv;

- epuizarea celor trei schimbari cu 20 de minute inainte de terminarea meciului.

Am jucat mai ofensiv decat voi, dar voi ati marcat mai mult pentru ca am gresit in aparare si o buna perioada de timp am fost cu un om in minus.

2.Multumesc iar pentru felicitari! Acum ce vrei? Chiar sa nu va spuna nimic?

reddog14.08.2005 17:36

Si de cate ori nu am jucat noi mai ofensiv si tot degeaba??? Lasa ofensivitatea. Ati fi avut timp sa egalati daca erati atat de invincibili...Si noi eram tot in 10 dupa 3-2.

Zici ca am avut noroc cu golul 2. Si normal, echipa adversa da gol de cele mai multe ori in urma gafelor celeilate. Nu asa se joaca? Voi ati marcatcumva in urma unor momente minunate de joc ale lui Dinamo???

ccipri14.08.2005 17:38

Nici eu nu sunt din Bucuresti dar cu toate astea sunt STELIST.Etapa viitoare si Steaua si Dinamo au meciuri la fel de grele in opinia mea.Red dog nu te amagi ca veti avea meci usor la Constanta...acum doi ani ati batut ca asa a vrut Corpodean si anul trecut ati luat bataie...asa ca nu mai vinde blana ursului din padure....

Referitor la meciul cu Rosenborg inca se poate...sa nu ne pierdem speranat....FORZZA Steaua

FORZZA Steaua!Urmeaza titlul 23!

«12»