FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Doar noi prostii

«12»
fcsteaua.ro24.11.2008 22:57

Pentru cateva randuri am sa-i compatimesc pe caini. Cativa dintre ei erau la un pas de moarte incercand sa ajunga sa-si sustina echipa favorita, s-au intors ninsi si batuti, pentru ca mai pe seara sa afle ca baietii lor, afectati grav de infrangere, au pus-o de baieram de cartier, la apartament, cu muzica interzisa si dureri de pix. Oare la noi o fi altfel? Sunt ai nostri mai buni, sau nu conteaza pentru ca avem material de inspiratie pentru coregrafii si mesaje la urmatorul derby, precum si motiv de misto fata de caini pana la loc comanda?

Revine pe tapet problema. Unii ca prostii pun suflet si bani, irosesc timp, energie, sanatate pentru a fi prezenti pentru a face diferenta, pentru a crea spectacol si gladiatorii care le apara culorile in arena sunt doar niste mercenari cu sabii de plastic, gata oricand sa mimeze batalia, extazati peste masura la victorii si devastati mereu la infrangeri. Ba mai mult dupa batalie isi mai dau si intalnire prin stabilimente diverse ca sa se petreaca, ca vezi Doamne, fac totusi parte din marea familie a fotbalului, sunt prieteni de la loturile nationale, si-au mirosit crampoanele si sorturile impreuna de la juniori, sau au facut impreuna Armata la marina la Cluj.

Mereu am vrut in teren 11 Lacatus sau 11 Radoi si ne-am ales nu de multe ori cu o mana de lesinati, poate unul-doi miscand ceva in front. Ba ca e de vina autobaza, ba ca revine dupa accidentare, n-are saracu moral, doar salariu cat toti profesorii din Bucuresti la un loc, ba ca sa vezi am dat cu ea in bara de "n" ori ca ne-a facut vreun vraci din Giulesti "vudu" si ni s-a desumflat la intrarea in poarta. Cine sufera? Aia care fac sacrificii, iau amenzi, dau agoniselile pe banii de deplasare si pe medicamente pentru gat, care fac infarct cand vreun retard se gandeste in fata portii ce Audi nou isi ia din banii de prima si da pe langa poarta din 6 metri.

Rasu-plansu'. Facem misto de caini dar nici noi nu suntem departe, nu demult i-am numit pe unii mercenari si daca nu ar fi fost o polita grea de platit acolo la Torje la baieram cine stie daca am fi beneficiat noi de circul asta ieftin pe ritmuri de manele odioase apreciate doar de fanii Jiji? Avem si noi in trecut episoade la activ gen Ochirosii, si altele rufe ce se spala in familie.

In lumina acestor lucruri, stau si intreb: Cam care este valoarea reala a unui Radoi sau a unui Ogararu, ce ne-am face noi doar cu o sleahta de mercenari sau mironosite sud-americane pe cap? De ce pusti de caracter care n-au treaba cu manelele si discotecile zac in mizerie la Buzau si risca sa se rateze, vezi cazul Bicfalvi in timp ce alti mari jucatori rup cluburile in doua desi n-au marcat de cand au venit la Steaua 3 goluri? Am facut mare academie in Militari, dar stau si ma intreb: e scoala de fotbal sau club de "curvasarie"? ca sa-i citez pe Mondenii. Doar noi prostii vom afla raspunsul, pe pielea noastra, ca de fiecare data, suferind pentru ceea ce credem si nu mai e de mult...

Alex (keluboss)

drlv8524.11.2008 23:05

Trist... dar asta`i adevarul

Nu zic ca altii la vremea lor nu-si traiau viata .. dar modul in care inteleg astia tineri de acum viata combinata cu fotbalul de performanta, e jalnic de dureros. :no:

ultras_florin2024.11.2008 23:25

Bravo.Mi-a placut mult articolul tau.Unul din cele mai bune din ultimul timp de pe site.Asta e fotbalul.Trebuie sa intelegem ca fotbalul din ziua de astazi e o industrie.Banii primeaza nu numai in fotbal ci si in viata de zi cu zi.

Totusi as prefera niste mercenari la Steaua care sa dea totul pentru echipa(cazul unui jucator strain sau roman care se gandeste ca Steaua este doar o treapta pentru a juca la o echipa mai mare) ,decat niste jucatori care iubesc Steaua doar prin declaratii iar cand intra pe teren nu sunt demni de a purta tricoul ros-albastru

ThereauRistul25.11.2008 00:57

mi-a placut..felicitari. totusi am o nelamurie:n-am priceput apropoul la Ochirosii?!?!

tavimai25.11.2008 01:43

Haioasa este insistenta stucanului imbecil alaturi de celalalt cretin zis decebal.Insistenta lor cretina este de-a dreptul hilara .Stilul asta de "pitbul de presa",agasant si raios s-a vazut si in comentariul facut inaintea meciului de la Brasov cand se insista prosteste pe faptul ca un politist nu matura zapada asa cum ar fi vrut desteptul din platou.O jumatate de ora numai asta era treaba stucanului ca si cum politistul ar fi fost platit pentru asta.

Atitudinea jucatorilor era de criticat dar insistenta lor(doi gsp-isti de doi lei vechi) este determinata de impertinenta ce-i caracterizeaza mereu.Si spun asta tocmai acum pentru ca eu am fost intrigat cu toate ca nu erau "pe tapet" jucatori stelisti.

La ce "caractere alese" avem in fotbalul romanesc si noi stelistii putem fi oricand victime dar felul astora de a pune sare pe rana este josnic.Refuz insa sa cred ca la Steaua exista exemplare de genul celor "5 muschetari stelisti" din curtea dinamovista.Dar noi acum sa intelegem ca numai 4 din tot lotul lui Dinamo au venit acasa la Torje sa-l felicite de ziua lui? Era o usa acolo si sigur ca in spatele ei mai erau inca multi !

quiT25.11.2008 05:27

nu prea postez pe aici...desi am vreun an de cand vizitez acest forum.Dar nu ma pot abtine acum sa nu remarc calitatea acetui \"review\" daca imi permiti sa il numesc asa, al situatiei mizere in care ne aflam de cand Steaua este in grija unui specimen al celei mai joase spete umane.Ma bucur ca mai exista oameni cu capul pe umeri, care privesc intai in propria gradina si pun degetul pe rana.Din pacate tot ce faceti voi aici, e doar pierdere de vreme, doar o descarcare a sufletului care nu poate si nu va avea niciodata un efect real in ceea ce se va intampla cu echipa.Imi pare rau sa o zic, dar asta e, Becali e mult prea nepasator ca sa plece urechea la plangerile unora care inca stiu ce a insemnat succesul la acest club, si va pleca doar in momentul in care acest club nu va mai constitui pentru el o sursa constanta de venit.

Apropo..ceva interesant aici http:// www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-1/Becali-va-iesi-din-peisaj-e-fragil-mai-are-doar-400-de-milioane-3546099

keluboss25.11.2008 06:34

@ thereuristul

Ochirosii a avut stagiu de penitenta la Steluta pentru ispasirea pacatelor de fitze in cap si caderea in patima beuturilor indrumat de (Piei satana!) baietii cu state vechi. Asa grait-a atot puternicul la vremea aceea.

Virgil25.11.2008 06:51

Alex, fiecare om are dreptul la viata personala. Chiar si un fotbalist. Si chiar daca echipa lui a pierdut. Omul poate si-a facut datoria pe teren si daca mai mult nu s-a putut, asta e. Ei sunt, exact asa cum ai spus tu, niste mercenari. Si nu e obligatoriu sa sufere asa cum suferim noi dupa o infrangere. Ei vin si se duc, noi ramanem. Nu trebuie sa facem un capat de tara ca mai scapa si la o petrecere, la un club.

Si inca ceva. Nu suntem prosti. Sau daca vrei tu, suntem prosti pentru ca asa vrem. Daca n-am dori, ne-am vedea de treaba si am trimite la naiba fotbalul. Si apoi, orice iubire cere sacrificii si ofera suferinta.

MoWeed25.11.2008 06:55

Foarte bun articolul si, din pacate, ai mare dreptate. Viata extrasportiva e unul din motivele pentru care marea majoritate a tinerilor care ajung la echipe din Bucuresti se pierd.

Dar ei ar trebui consiliati si de un psiholog la club. In fond si la urma urmei, daca la 19-20 de ani dai de o gramada de bani, este normal sa-i cheltui pe toate prostiile. Unii din acesti tineri nu au avut nimic cand erau copii si acum au salarii imense. Fara consiliere aici se ajunge....

keluboss25.11.2008 06:58

@ Virgil

Spui ca daca n-am vrea am trimite la naiba fotbalul si ne-am vedea de treaba. Aratati-mi unul, doar unul lovit de microb cum trebuie care acum s-a dezis total de fenomen, cred ca si la manastire tot se mai aude in strana un fotbal minut cu minut daca nu e pe sustache un digi TV tras sa se prinda pardalnicul de gsp-TV :)))))) Va spun eu ca noi nu ne mai facem bine

CREIERU7825.11.2008 07:27

si eu si voi toti ne-am distrat si o sa ne distram dar nu aici e bubu ci faptul ca sunt tantalai adica s-au lasat filmati in timp ce ADORAU Steaua :steag_sah_mic: oricine face petreceri dar sa tina cu rivalii nu prea ii vad pe stelisti cantand melodii de pe meleagurile javrelor...mi-a placut DJ-ul Pulhac care desi avea cereri pentru alte melodii nu s-a lasat influientat si a ramas fidel de aici rezulta ca si Borcea tine tot cu Steaua dar nu vrea sa spuna... dupa cum cantau cu siguranta au mai facut repetitii:))))))))fular-campionii

jarhead25.11.2008 08:22

Articol la obiect!

Cine rade de baietasii astia dezorientati sa nu uite de Dan Petrescu pupand carpa visinie in subPod!

Dan Petrescu la vremea aceea nu mai avea 20 de ani, nu era muritor de foame, jucase in Anglia ...

Asta cu dinamovisti si Stelisti tine la noi nu la simbriasii fotbalului de astazi ...

Dar greseala asta se face si in alte parti ... Figo saracu nu-si luase capete de porc in freza in ditamai Spania?

Astristul25.11.2008 09:07

Articolul intradevar este la obiect, dar mi-e greu sa cred ca Radoi, sau (mai ales) Ogararu ar canta asa ceva. Ma indoiesc de faptul ca Radoi ar canta imnul c-rapidului in conditiile in care baietii "de sub pod" ii tot canta acelasi cantec de ceva ani incoace si rivalii nostri au preluat acel cantec ori de cate ori Steaua joaca pe terenul lor cu Radoi in teren! :dry:

forzateaua

redondo25.11.2008 11:48

Pai normal ca asta e adevarul.Am mai spus si eu ca atunci cand e vorba de suporteri trebuie respectati indiferent cu ce echipa tin pt ca in acest fel respecti in primul rand fotbalul.Dar s-a gasit unul de pe acest forum "cel mai frumos si cel mai destept " sa spuna ca eu mereu fac paralele cu Dinamo si poate sunt dinamovist. Ceea ce au facut cei 5 dinamovisti...au facut si ai nostri cu alte ocazii,adica isi bat joc de suporteri si de culorile cluburilor de care apartin.

Articolul intradevar este la obiect, dar mi-e greu sa cred ca Radoi, sau (mai ales) Ogararu ar canta asa ceva. Ma indoiesc de faptul ca Radoi ar canta imnul c-rapidului in conditiile in care baietii "de sub pod" ii tot canta acelasi cantec de ceva ani incoace si rivalii nostri au preluat acel cantec ori de cate ori Steaua joaca pe terenul lor cu Radoi in teren! :dry:

forzateaua

Cat de naiv esti....vorba autorului "doar noi prostii"...

ThereauRistul25.11.2008 11:50

Am citit un articol extrem de interesant intr-un anumit coridian central de mare tiraj.Un candidat caruia nu are rost sa-i pronuntam numele desi suntem in campanie, mare suporter al Stelei vine cu una din putinele idei reusite si cu adevarat interesante .El declara ca nu-i vine sa creada de ceea ce se intampla la Steaua si arunca pe piata o idee:" Inainte fotbalul se juca pentru placerea jocului,acum insa banii au devenit mult mai importanti.Steaua nu face exceptie pentru ca astazi este doar o afacere.Daca ar fi dupa mine as incerca la Steaua o deschidere a clubului similara cu cea petrecuta la FC Barcelona. Steaua ar oferi posibilitatea fanilor sa cumpere actiuni,iar obiectivele clubului pot fi stabilite in functie de sumele obtinute".

E o idee interesanta la care marturisesc si eu m-am gandit,mai ales ca ofera sansa suporterilor sa aiba cu adevarat un cuvant de spus . Sper sa nu fiu inteles gresit caci departe de mine ideea unei campanii pro sau contra unui partid ..sunt total apolitic:P. Ideea in sine e stralucitoare sau poate asa mi se pare mie.

redondo25.11.2008 11:55
Articol la obiect!

Cine rade de baietasii astia dezorientati sa nu uite de Dan Petrescu pupand carpa visinie in subPod!

Dan Petrescu la vremea aceea nu mai avea 20 de ani, nu era muritor de foame, jucase in Anglia ...

Asta cu dinamovisti si Stelisti tine la noi nu la simbriasii fotbalului de astazi ...

Dar greseala asta se face si in alte parti ... Figo saracu nu-si luase capete de porc in freza in ditamai Spania?

Asa e ....fotbalisti sunt in general niste nesimtiti, moftangi si ahtiati doar dupa bani si glorie personala.Nu dau 2 bani pe suporteri.De asta am zis mereu sa nu mai credeti ca ai nostri sunt altfel.Cazurile lui Dan Petrescu si Gica Popescu sunt cele mai elocvente. Si ar mai fi si Iordanescu (am spus cu alta ocazie de ce).

steaua-no125.11.2008 12:35

@redondo

frate nu te mai ataca atat ca nu merita. sunt multi suporteri care critica fotbalistii pentru viata lor extrasportiva, da' sunt sigur ca 80% din ei ar face aceleasi lucruri daca ar fi in locul lor. fotbalistii ar trebui criticati sau ridicati in slavi doar pentru ceea ce fac pe teren nu pentru viata lor personala. in timpul liber pot face orice ca doar sunt si ei oameni.

sisu_stelistul25.11.2008 12:53

Eu as fi de acord ca un jucator sa joace beat , sau cum or vrea el, numai sa joace bine in meciuri. Eu consider ca fiecare jucator este si el un om. Cum noi mergem prin discoteci, cluburi si ne distram ei de ce sa nu o faca. Iar treaba cu 11 Lacatus, 11 Radoi este total aiurea, fiindca in ziua de astazi jucatorii nu mai joaca fotbal din placere si joaca pentru banii, exact cum mergem noi la lucru zi de zi pentru bani.

w3bmaster25.11.2008 13:11

Ai pus punctu pe I dar nah sa speram ca nu o sa avem noi parte de asemenea intamplari

Oricum totu vine de la mentalitate .... si a rromanilor e de tiganie de fatada de smechereala .... sper sa nu traim vreo umilita de genu asta ar fi mai umilitor decat orice infrangere ....

kosm1n25.11.2008 13:37

Becali si-a pus fularul lui Dinamo dar stim cu totii ca el nu e stelist adevarat!

Ce au facut jucatorii e mai dureros pt ca se presupune ca macar jucatorii sa mentina o compostura leala fata de clubul la care activeaza!

redondo25.11.2008 13:50
Eu as fi de acord ca un jucator sa joace beat , sau cum or vrea el, numai sa joace bine in meciuri. Eu consider ca fiecare jucator este si el un om. Cum noi mergem prin discoteci, cluburi si ne distram ei de ce sa nu o faca. Iar treaba cu 11 Lacatus, 11 Radoi este total aiurea, fiindca in ziua de astazi jucatorii nu mai joaca fotbal din placere si joaca pentru banii, exact cum mergem noi la lucru zi de zi pentru bani.

Cum spui tu,dar nu stiu cate slujbe sunt atat de pline platite precum sunt platiti fotbalistii.La cati bani pot sa castige,ar trebui sa aiba macar un pic de respect fata de suporteri.Caci suporterii iubesc aceasta echipa fara nici-un interes material.

Garrincha25.11.2008 15:53

Eu cred ca un jucator ramane dedicat unui club atata timp cat clubul respectiv(sau mai degraba conducatorii sai) ramane dedicat proprilor sale valori. Astfel de mira pe cineva ca jucatorii actuali sunt mercenari? de la cine ar fi putut ei sa prinda dragostea si respectul fata de clubul respectiv. Cluburile din Romania nu mai pretuiesc principile, conteaza banii, masinile. Pana la urma de ce ii condamnam, ei poate n-au avut de unde sa invete ce inseamna dragostea fata de culorile unui club. Cine sa-i invete? creditorul, Borcea, turcu. Cand vii la orice club cu traditie din strainatate, ti se relateaza macar succint istoria clubului respectiv, la noi pana ti se relateaza istoria clubului, esti deja pe lista de transferuri(cazul Stelei). Radoi si Ogararu sunt altfel pt ca au stat multi ani la Steaua si au avut ocazia sa lucreze cu stelisti adevarati: Ienei(Ogararu)

greenyes25.11.2008 16:09

Care este faza cu Ochirosii?

xray_rom25.11.2008 16:09

Istoria si viata ne arata ca acolo unde este mult talent este si o doza de nebunie si teribilism.

Diferenta dintre un geniu si un nebun este ca, desi la amandoi mintea atinge infinitul, numai geniul are capacitatea sa se intoarca!:)

Majoritatea geniilor au avut o viata privata trecuta, mai mult sau mai putin, sub tacere din cauza "dezvaluirilor socante"(Eminescu, Goethe, Einstein, etc.).Fie au fost cezurate, fie mijloacele media ale vremii nu au adus un impact ca in zilele noastre.

Si in sportul nostru, Nastase, Dobrin, Mutu, Nadia, etc. au avut episoade "tumultoase", spuse sau nespuse.

Altii, gen Tiriac, ...., Petre Marin, Banel, au suplinit absenta excesului de talent prin munca si pritr-o viata sportiva exemplara.

Cine are pretentii ca cei talentati sa fie si angelici este un naiv.

Se face mare tam-tam pe seama lui Torje&Co, ce da bine numai in buzunarul presei si in mintea infirbantata a unor suporteri.

Ce-au facut?Era ziua unuia si s-au distrat!Care-i problema?De cand un contract de munca iti intra si in intimitate si ti-o dicteaza?Trebuia ca de ziua lui sa faca priveghi de imormantare ca au luat bataie?E stupid!E un meci, nu o chestiune de viata si moarte!Au ascultat manea cu Steaua!Si???Doar comunistii si securitatea ii condamnau pe cei care-i prindeau ca asculta Europa libera. S-a schimbat o dictatura de stat cu una de privata sau de grup??

I-ati auzit pe Laca si pe Ando cum spuneau ca dupa un derby, stelistii si dinamovistii se duceau impreuna la o bere??A impiedicat asta ca Steaua si Dinamo sa faca performanta???Nu! Erau stelistii si dinamovitii de atunci mai putin atasati de cluburi decat acum?NU!

Acum vrem sa plamadim ingeri, demonizandu-i pentru ceea ce face tot omul cand e ziua lui de nastere?Sarbatoreste!

Nici nu ar fi productiv ca un jucator, dupa o infrangere, sa stea sa jeleasca o saptamana cand la cateva zile il asteapta alt meci! Apoi se uita ca la necaz, fiecare are anumite forme de defulare. Unii plang si se inchid in el, altii se imbata si se exteriorizeaza, altii... Nu poti baga toti oamenii in acelasi calapod!Au incercat comunistii si au dat chix.

Naiv este si acela care mai crede ca sunt jucatori care joaca pentru club si nu pentru bani! Am mai vorbit despre asta. "Ubi bene, ubi patria", tradus in sport: unde-i bine este si patria(clubul)".

Nu mai sunt echipe de amatori, care sa joace cu sufletul si nu cu...euroiul!Asa ca ... trezirea!

Visam daca se crede ca joaca pentru suporteri. Joaca pentru cel care-i plateste, sa le mareasca salariul si pentru cel care-i antreneaza sa-i bage in echipa!Nu sa joace de dragul cuiva, ci pt prima de joc!Punct!

Restul ... e o minciunica mentala si de imagine cu care ne "drogam" in aceasta iubire platonica echipa-suporteri.

Eu unul m-am saturat de "federalizarea" extremista a societatii pe criterii politice, sportive, etnice, MUZICALE, etc. cu ridicarea de bariere pentru razboaie fratricide si stupide.

Nu se mai poate intalni un PSD-ist cu un PNL-ist fara sa nu fie anatemizati drept complotisti.

Nu se mai poate intalni un stelist cu un dinamovist fara sa fie terfelitzi ca tradatori.

Nu mai poate asculta cineva o manea ca este catalogat prost sau nu mai poate asculta rock ca este stigmatizat ca golan,etc.

Tipam in gura mare ca vrem libertate deplina din partea statului, dar ne-o ingradim noi insine prin granitze strambe si tembele. Vrem egalitate in drepturi cand e vorba de drepturi proprii in raport cu restul luimii, dar radicalizam discursul si ingradirea cand e vorba de drepturile altora care nu se vopsesc la fel ca noi.

M-am saturat si de papagali gen Turcu, Borcea, care de teama ca suporterii sa nu le devalizeze proprietatiile mimeaza un prozelitism cabotin.

M-am saturat sa vad impartirea artificiala a lumii in destestepti si prosti de catre alti "destepti", numai pe criteriile decripte:

- nu face parte din grup/gasca.

- nu asculta asculta aceeasi muzica.

-nu...etc.

Prieteni!Prostia nu are nici sex, nici culoare politica, nici religie, nici club, nici gen muzical, nici...etc.

Prostia este peste tot acolo unde sunt oameni, indiferent de taberele in care sunt inregimentati si ce muzica le gadila urechea!

Lari25.11.2008 17:17
Cam care este valoarea reala a unui Radoi sau a unui Ogararu, ce ne-am face noi doar cu o sleahta de mercenari sau mironosite sud-americane pe cap?

Marcel Raducanu: "Radoi este singurul jucator care ar putea juca la Bayern Munchen"

Walter Zenga (2005): "Radoi si Ogararu ar avea loc la orice echipa din lume"

De ce pusti de caracter care n-au treaba cu manelele si discotecile zac in mizerie la Buzau si risca sa se rateze, vezi cazul Bicfalvi in timp ce alti mari jucatori rup cluburile in doua desi n-au marcat de cand au venit la Steaua 3 goluri?

Perfect de acord cu tine din acest punct de vedere. Nu stiu cat de caracter sunt ei, dar incurajarea unor Bicfalvi sau Litu este de preferat indolentei unuia ca Arthuro.

M-am uitat la destule meciuri ale Buzaului si, sincer sa fiu, Bicfalvi pare ceva mai rasarit. Dar niciunul nu arata pofta de joc sau ambitie iesita din comun. Totusi, nu-i condamn: la ce teren e la Buzau, la ce frecush e la echipa aia si la ce antrenori au avut in acest sezon... Foarte greu sa fii ambitios.

Unii ca prostii pun suflet si bani, irosesc timp, energie, sanatate pentru a fi prezenti pentru a face diferenta, pentru a crea spectacol si gladiatorii care le apara culorile in arena sunt doar niste mercenari cu sabii de plastic, gata oricand sa mimeze batalia, extazati peste masura la victorii si devastati mereu la infrangeri.

Eu am incetat sa le cer devotament pentru culori jucatorilor de la sfarsitul anului 1999, de cand Piturca a inceput sa aduca tot felul de rebuturi sau expirati la echipa. Foarte putini jucatori din "era Piturca" au ramas cu Steaua la suflet, printre ei numarandu-se Ogararu si Neaga. Pana la Piturca, Dobos fusese dinamovist, iar numai in acest an a spus raspicat de mai multe ori care este echipa lui de suflet. Iar Anton nu este un exemplu singular. Un caz mai recent este Dorinel Munteanu. Un episod: el a ratat un penalty la meciul cu Valencia. Cati dintre noi ne-am gandit atunci la trecutul sau dinamovist? Noi, cei de pe stadion, i-am scandat numele cu aceeasi dragoste. Pentru ca daruirea sa din teren fusese exemplara DE FIECARE DATA.

Imi vine greu sa cer devotament culorilor ros-albastre unor straini de spiritul acestui club, fie ei Dayro Moreno sau Cristocea.

Eu nu iubesc Steaua pentru ceea ce-mi ofera ca rezultate. Evident ca, odata cu performantele, pasiunea mea creste, e normal. Dar nu rezultatele sunt cele mai importante pentru mine. Eu iubesc o stare de spirit care acum abia mai palpaie la aceasta echipa. Dar ea nu va disparea decat odata cu ultimii oameni care vor pierde acest sentiment.

Este o chestiune de perspectiva: pentru unii oameni suntem prosti. Noi ne simtim impliniti cu acest sentiment. Si atunci de ce sa ascult ce crede altcineva? De ce sa ma raportez la sistemul de valori al altcuiva?

Eu iubesc Steaua. Nu ma intereseaza ce crede lumea.

«12»