FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marele Derby la București: Steaua - SC Miercurea Ciuc!

«12»
Marcu^23.11.2008 22:55

Dezolant. Atat spune cand ma gandesc la public. 20 de insi, care nici macar nu cantau, iar atunci cand o faceau era numai pentru 30 de secunde. Eu ma mir ca inca mai exista sectia de hochei.

keluboss24.11.2008 13:07

@ sax 208

Episodul Pucul

Un puc a zburat langa banca ciucului, poarta din Dreapta. Un oficial al ungurilor l-a luat repede si a vrut sa-l reintroduca in joc. La insistenetele baietilor care erau la tribuna unul din pustii care se repezise dupa puc a primit obiectul dupa care s-a dus la poarta de unde privea meciul de la nivelul mantinelei. Atunci un baiat din grupul de la sud imbracat in gri care era la peluza a coborat si i-a subtilizat pucul. Un gest de toata jena... M-am gandit daca sa ma duc pana acolo dar am zis ca suntem si-asa putini o mica tiganeala ne mai lipsea

Sax20824.11.2008 14:53

@keluboss

A, ok, eu si cu inca un amic eram baietzii cu insistentzele, in niciun caz nu ne-am fi dus sa luam pucul de la pustiul ala :) Si, cred ca daca esti intr-adevar chel, atunci ai stat in spatele nostru :)

keluboss24.11.2008 21:12

nu mai sunt chel de ani de zile din contra, ma confunzi cu baiatul acela cu ghiozdan negru. ma rog stii cum e... poreclele, mai ales cele din galerie nu ni le alegem noi si se sterg greu , oricum am stat in spatele vostru ceva mai sus. Daca esti unul din baietii cu insistentele nu pot decat sa-mi afirm RESPECTUL Public pentru:

1: pe unul din voi l-am recunoscut ca fiind primul si la un moment dat singurul suporter al meciului cu ferencvaros; un catalizator pentru ceilalti baieti spre final cand i-a coalizat la peluza, mai ales cand a incercat de unul singur sa se aproprie de ungurii care-l chemau cu gesturi obscene

2: modul in care ati fost cea mai autorizata voce la acest meci, la un moment dat ceilalti venind langa voi, din pacate concluzia mea e simpla exista un vid de autoritate, o persoana care sa ia initiativa si sa dea tonul, sa stie sa scandeze la hochei nu peste muzica sau peste crainic. Nu pot decat sa zic Chapeau...

Sax20825.11.2008 09:05
nu mai sunt chel de ani de zile din contra, ma confunzi cu baiatul acela cu ghiozdan negru. ma rog stii cum e... poreclele, mai ales cele din galerie nu ni le alegem noi si se sterg greu , oricum am stat in spatele vostru ceva mai sus. Daca esti unul din baietii cu insistentele nu pot decat sa-mi afirm RESPECTUL Public pentru:

1: pe unul din voi l-am recunoscut ca fiind primul si la un moment dat singurul suporter al meciului cu ferencvaros; un catalizator pentru ceilalti baieti spre final cand i-a coalizat la peluza, mai ales cand a incercat de unul singur sa se aproprie de ungurii care-l chemau cu gesturi obscene

2: modul in care ati fost cea mai autorizata voce la acest meci, la un moment dat ceilalti venind langa voi, din pacate concluzia mea e simpla exista un vid de autoritate, o persoana care sa ia initiativa si sa dea tonul, sa stie sa scandeze la hochei nu peste muzica sau peste crainic. Nu pot decat sa zic Chapeau...

Eu sunt celalalt :)

Intr-adevar, amicul meu a fost si cu Ferencvaros (eu nu eram in oras), dar si la volei, la meciul cu Dinamo (singur-singurel). O sa incercam sa mergem si la baschet, chiar daca echipa e momentan in B ...

«12»