Tinere talente avem; problema e pregatirea lor deficitara...
Tinere talente avem; problema e pregatirea lor deficitara...
atata vreme cat se cer bani parintilor pentru ca cei mici sa prinda echipa se construieste degeaba academia sau cum o mai vrea el ciobandante sa ii zica. degeaba avem scouteri daca antrenorii sunt varza, preparatorii fizici aproape lipsesc, iar alimentatia este facuta mai mult dupa ureche.
Bai fratilor, aici e o chestie de moral si incredere. Daca ii oferi lui Nicolota sansa de a juca la Arsenal eu garantez ca o va face de 2 ori mai bine decat la Steaua...... Dar ganditi-va cum juca Steaua pe vremea lui Olaroiu. Rupea randurile si de ce asta? pentru ca nu se baga Gigi Becali ci doar ii incuraja, nu era nici o amenintare in declaratiile lui si jucatorii nu erau sub presiune.... si acum mai visez la executiile magnifice ale lui Dica sau Nicolita, care evident nu si le pot permite acum ca daca rateaza...... pierd locul de titulari pentru tot returu'......... sa fim seriosi.... uitativa si la Unirea Urziceni. Jucatori de nimik de pe la cluburile mari joaca FOTBAL acolo pentru ca nu se baga in seama patronul. Asta e adevarul gol golutz
morris lasã-i cã nu stiu despre ce e vorba ..dãi o paginã inapoi,am scris si eu despre el!