FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA lanseaza cel mai tare centru de juniori

«123»
MoWeed23.11.2008 13:50

Probabil nu avea loc de vreo pila...

Guardian23.11.2008 14:41

dacã ati sti ce caracter e.. imi vine sã îi dau de pãmânt pe jegosii ãia! :wall:

Deliric123.11.2008 15:20

ar fi interesant un antrenor cum e Hagi la scoala asta , omu poate nu a avut nici o treaba ca antrenor principal la Steaua , dar clar are ochii pentru a propova jucatori .

binenteles ca ce zic eu e imposibil ,cu Jiji ar fi imposibil , dar si Hagi se crede un prea mare antrenor ca sa faca treaba asta ...

ThereauRistul23.11.2008 18:45

@cristian014

zicu si mitea nu sunt produsele clubului Dinamo ei erau juniori consacrati adusi la 17 respectiv 18 ani la Dinamo de giovanni Becali exact la fel cum "marele impresar" i-a "plantat" in groapa si pe marica sau pulhac...produs de Dinamo e ropotan deci tot putin e si acolo stai linistit....cat despre noi ,nu-mi fac griji niciodata nu se vor promova tinerele talente la Steaua...bicfalvi,Ochirosii,rusu sau pedriel sunt jucatori pe care Steaua i-ar putea propune fotbalului romanesc mai ales acum cand acele posturi sunt cam "vacante" la noi,poi dak nici acum????

SteauaB23.11.2008 22:17
îl cunosc personal pe Alibec de la Farul , care a fost la Steaua , acolo antrenorul i-a spus cã nu are nici o treabã cu fotbalul ! ca sã vedeti ce antrenori sunt la academie .. oricum bãiatul a zis cã nu se ma întoarce în Ghencea niciodatã pentru acest gest!

ps: acum l-a luat si la nationala de tineret!

Dar ce mare scula de fotbalist este si Alibecul asta? L-am vazut de mai multe ori la Farul, si n-am vazut nimic special in el. Pana nu avem noi juniorii gen Walcott, Nani, Kroos, Ramsey, Djanick etc. Nu exista roz de a folosi cuvantul "talent".

Lari23.11.2008 22:36
Dar ce mare scula de fotbalist este si Alibecul asta? L-am vazut de mai multe ori la Farul, si n-am vazut nimic special in el.

Pai hai sa facem o comparatie intre Ion Marin si Arsene Wenger sau intre scoala de fotbal a constantenilor si scoala de fotbal a alora de la Arsenal.

Toti jucatorii aia pe care i-ai enumerat nu au crescut asa din pamant, din iarba verde. Au fost super-bibiliti de super-profesionisti.

Romania are talente la toate sporturile din lume dar si o mare lipsa a profesionistilor. Antrenorii valorosi, indiferent de sport, sunt foarte rari.

Adrian23.11.2008 22:39

Alibec e capitanul selectionatei U19 a Romaniei si cel mai bun produs al generatiei lui.Baiatul asta duce practic de unul singur nationala U19 in spate.

Nu l-ai vazut inca facand spectacol la Farul pt ca ii lipseste experienta si nici nu joaca intr-o echipa super tare.

Crezi ca Walcott sau Ramsey daca jucau la o echipa ca Farul si se pregateau intr-o tara ca Romania erau la fel de bine cotati cum sunt acum?

Eu zic sa nu mai comparam jucatorii dupa statisticile de Football Manager si sa asteptam mai bine sa ii vedem cum joaca la potential maxim.

SteauaB23.11.2008 22:46
Pai hai sa facem o comparatie intre Ion Marin si Arsene Wenger sau intre scoala de fotbal a constantenilor si scoala de fotbal a alora de la Arsenal.

Toti jucatorii aia pe care i-ai enumerat nu au crescut asa din pamant, din iarba verde. Au fost super-bibiliti de super-profesionisti.

Romania are talente la toate sporturile din lume dar si o mare lipsa a profesionistilor. Antrenorii valorosi, indiferent de sport, sunt foarte rari.

Cum stii tu ca avem noi talente la toate sporturile?!? Cine suntem noi, Brazilia? Ca nici brazilieni au talente peste tot! Tu n-ai vazut ce talent mare este Bogdan Stancu? Eu kiar nu inteleg cum ajuns el fotbalist, si kiar jucand la Steaua?!?!!!!

Marius23.11.2008 22:47
ar fi interesant un antrenor cum e Hagi la scoala asta , omu poate nu a avut nici o treaba ca antrenor principal la Steaua , dar clar are ochii pentru a propova jucatori .

binenteles ca ce zic eu e imposibil ,cu Jiji ar fi imposibil , dar si Hagi se crede un prea mare antrenor ca sa faca treaba asta ...

Nu neapãrat Hagi. ªtii ce a zis Marcel Rãducanu? Cã ar fi așteptat un telefon din Ghencea sã vadã copii Stelei la lucru.

ªi sunt multe glorii ros-albastre dispuse sã ajute. Dar n-ai cu cine...

Pentru ãia care vãd numai Nani si Wallcoți, treziți-vã! Noi nu avem antrenori, așa cã sã ne așteptãm la 50 de tineri de perspectivã terminați de ambițiile electorale ale "Academiei Becali"...

SteauaB23.11.2008 22:48
Alibec e capitanul selectionatei U19 a Romaniei si cel mai bun produs al generatiei lui.Baiatul asta duce practic de unul singur nationala U19 in spate.

Nu l-ai vazut inca facand spectacol la Farul pt ca ii lipseste experienta si nici nu joaca intr-o echipa super tare.

Crezi ca Walcott sau Ramsey daca jucau la o echipa ca Farul si se pregateau intr-o tara ca Romania erau la fel de bine cotati cum sunt acum?

Eu zic sa nu mai comparam jucatorii dupa statisticile de Football Manager si sa asteptam mai bine sa ii vedem cum joaca la potential maxim.

Eu pot sa zic (si am vazut) ca Walcott e de 30ori mai rapid si mai technic ca Alibec, la fel ca si Ramsey.

Deschideti bine ochii, si acceptati va rog realitatea. Noi nu mai suntem o tara fotbalistica.. Asta e.

Lari23.11.2008 22:52
Cum stii tu ca avem noi talente la toate sporturile?!? Cine suntem noi, Brazilia? Ca nici brazilieni au talente peste tot! Tu n-ai vazut ce talent mare este Bogdan Stancu? Eu kiar nu inteleg cum ajuns el fotbalist, si kiar jucand la Steaua?!?!!!!

Daca nu intelegi cum a ajuns Stancu sa joace la Steaua, iti propun sa dai o cautare si sa vezi ce spuneau despre el TOTI antrenorii care l-au pregatit, in frunte cu Dan Petrescu.

De unde stiu eu ca avem talente la toate sporturile? Pai mai cunosc niste chestii referitoare la istoria sportului romanesc. Iti propun sa te informezui ce rezultate/sportivi a avut Romania la atletism, handbal, volei, gimnastica, tenis, baschet, box, rugby, hochei... Sa continuu?

Marius23.11.2008 22:59
Eu pot sa zic (si am vazut) ca Walcott e de 30ori mai rapid si mai technic ca Alibec, la fel ca si Ramsey.

Deschideti bine ochii, si acceptati va rog realitatea. Noi nu mai suntem o tara fotbalistica.. Asta e.

Eu zic sã termini. Walcott nu se comparã cu Alibec, nici Arsenal cu Farul, nici Man. U. cu Gaz Metan Mediaș. Faci niște comparații de copil de clasa a 5-a dependent de FIFA si FM.

cristian01423.11.2008 23:03

Pe langa faptul ca la noi talentele mor inca din fasa, din varii motive, o mare parte din vina o poarta presa, alaturi de imbecilii din conducerile cluburilor mari. Anul trecut, un pusti anonim marca niste goluri pe la Urziceni. Presa il vedea ca pe urmatorul Gica Hagi, asa cum fiecare copil talentat este supranumit, daca reuseste o floricica, o pasa buna sau un gol de senzatie. Si de-aici incepe distractia..articole in detaliu despre respectivul fotbalist, interviuri, posibile transferuri si tot ce isi pot imagina niste amatori intr-ale scrisului. Pe de alta parte, conducatorii nostri si nu ma refer doar la Steaua, se angajeaza intr-o lupta tampita, sa-si demonstreze unu' altuia care e mai potent financiar si mai smecher, moment in care licitatia incepe. Nu conteaza ca pustiul respectiv joaca bine sau nu, important e ca el sa fie transferat. De obicei la noi, dupa 10 etape scurse din campionat, incep comentariile cu privire la transferuri, la cine a dat cele mai multe goluri, pase decisive etc.

In Romania fotbalistica e aproape imposibil ca un tanar de 18-19 ani sa se formeze corespunzator din moment ce i se da atata importanta, importanta care atrage dupa sine o presiune. Cel mai recent si mai elocvent caz : Bogdan Stancu. Pupat in cur pana peste masura, atat de Meme Stoica, cat si de Argaseala, Becali, plus gloata de ziaristi amatori, baiatu' a intrat intr-un con de umbra. A avut cateva reusite din postura de rezerva, unde presiunea e mai scazuta, dar cand reflectoarele au fost puse direct pe el, a dat-o-n bara si la propriu si la figurat. Ca el au fost si altii si vor mai fi. Un alt exemplu care-mi vine in minte acum e Tatarusanu, rezerva Bistritei, posibilul titular al Stelei.

Dureros e ca la noi se fac afaceri cu jucatori, se platesc sume imense, doar de amorul artei, mai precis din cauza unor ambitii prostesti ale patronilor.

Eu, de exemplu, n-am fost incantat de aducerea lui Stancu la Steaua. Trebuia procedat ca si in cazul portarului de la Bistrita, lasat inca un an imprumut pentru a mai prinde ceva experienta.

LE : si poate se va gasi cineva sa invoce pasa proasta prin care trece intreaga echipa, nu doar Stancu. Accept si varianta asta, dar nu accept situatia in care un atacant inscrie vreo 4 goluri daca nu ma insel, in 14-15 meciuri, punand la socoteala si cupele europene.

Lari23.11.2008 23:08
Eu, de exemplu, n-am fost incantat de aducerea lui Stancu la Steaua. Trebuia procedat ca si in cazul portarului de la Bistrita, lasat inca un an imprumut pentru a mai prinde ceva experienta.

Pai Onofras, Bilasco si Danalache joaca de rup pamantul la Unirea, unde sa mai joace si asta?

Dan Petrescu l-a tinut mai mult pe tusa in returul sezonului trecut tocmai pentru ca era indolent. Si vad ca a ramas indolent. A devenit asa de cand Netoiu ii facea toate poftele posibile, imediat dupa ce l-a descoperit.

Marius23.11.2008 23:18
In Romania fotbalistica e aproape imposibil ca un tanar de 18-19 ani sa se formeze corespunzator din moment ce i se da atata importanta, importanta care atrage dupa sine o presiune.

Aiurea. Același lucru se întâmplã peste tot. Nu a inventat presa românã roata. Ai dreptate însã cã în țara noastrã este aproape imposibilã formarea unui tânãr valoros.

Pentru cã nu avem antrenori.

zloty23.11.2008 23:59
Aiurea. Același lucru se întâmplã peste tot. Nu a inventat presa românã roata. Ai dreptate însã cã în țara noastrã este aproape imposibilã formarea unui tânãr valoros.

Pentru cã nu avem antrenori.

eu sincer nu imi explic cum de au aparut cei 2 jucatori de 17 ani la faru , la ce antrenori sunt acolo la cata spaga iau nu stiu cum cei 2 pusti crescuti de faru au reusit sa patrunda in prima echipa ,ramane doar de Matei si Alibec sa confirme, pacat ca la noi nu e 1 singur jucator venit de la club

SteauaB24.11.2008 00:11
In Romania fotbalistica e aproape imposibil ca un tanar de 18-19 ani sa se formeze corespunzator din moment ce i se da atata importanta, importanta care atrage dupa sine o presiune. Cel mai recent si mai elocvent caz : Bogdan Stancu.

In Anglia nu se procedeaza la fel? Brazilia, Argentina?! Presa e presa. Nu este mai usor, sa zicem ca juniorii nostri pur si simplu n-au talent? De ce mereu trebuie sa cautam scuze? Bogdan Stancu nu s-a nascut pentru a juca fotbal! Pur si simplu nu s-a nascut fotbalist, n-are talent! Asta este adevarul, nu altceva.

Alt caz. Plesan - A facut si el prin noroc un jumatate de dribling contra Germaniei. Si direkt "Noul Hagi". Plesan niciodata nu a fost un jucator technic, ci mai degrba - un antitechnic. Sa zice ca e vina presei. Ba nu este, fiindca Plesan niciodata nu afost un mare talent! Ca si Stancu, Plesan este doar o petarda de jucator, un antitalent produs din fotbalul romanesc.

Adrian24.11.2008 00:14

Garantezi tu ca Alibec, daca ar primi o sansa de a se antrena sub Wenger, la Arsenal, nu va fi la fel de bun sau mai bun ca Walcott sau altii?

P.S.

Hai sa nu comparam totusi calitatile jucatorilor.Ca si Banel Nicolita are rezistenta la efort mai buna ca a lui Walcott si e de 2 ori mai puternic cel putin.

Daca vrei sa ii compari, verifica-i cum se descurca in aceeasi situatie.

Ori il aduci pe Walcott la Farul, ori il duci pe Alibec la Arsenal.Alegi tu.

Fizic si tehnic jucatorii Romani nu sunt cu nimic mai slabi decat cei straini.

cristian01424.11.2008 00:17
Pai Onofras, Bilasco si Danalache joaca de rup pamantul la Unirea, unde sa mai joace si asta?

Dan Petrescu l-a tinut mai mult pe tusa in returul sezonului trecut tocmai pentru ca era indolent. Si vad ca a ramas indolent. A devenit asa de cand Netoiu ii facea toate poftele posibile, imediat dupa ce l-a descoperit.

Pai tocmai de asta ziceam. Daca merita baiatu' sa joace titular si o facea si bine, trebuia adus in Ghencea, in caz contrar, trebuia renuntat. Pe moment pare un transfer falimentar. In viitor, mai vedem, analizam si tragem concluziile de rigoare.

@SteauaB

Eu nu caut scuze in favoarea unuia sau altuia. Nu poti afirma cu tarie ca Stancu e lipsit de talent sau ca in Romania nu sunt talente. E o chestie relativa. Presa are partea ei de vina, departe de-a fi insa considerata unicul vinovat in "distrugerea de jucatori". Cert e ca joaca un rol pe care n-ar trebui sa-l interpreteze. Problema nu se pune in momentul in care aduc laude unor jucatori dupa un gol, un dribling etc..problema apare cand se formeaza pareri la nivel national despre x sau y ca ar fi mare fotbalist.

In fine, ne invartim in cerc. Nu mai comentez.

SteauaB24.11.2008 00:37
Garantezi tu ca Alibec, daca ar primi o sansa de a se antrena sub Wenger, la Arsenal, nu va fi la fel de bun sau mai bun ca Walcott sau altii?

P.S.

Hai sa nu comparam totusi calitatile jucatorilor.Ca si Banel Nicolita are rezistenta la efort mai buna ca a lui Walcott si e de 2 ori mai puternic cel putin.

Daca vrei sa ii compari, verifica-i cum se descurca in aceeasi situatie.

Ori il aduci pe Walcott la Farul, ori il duci pe Alibec la Arsenal.Alegi tu.

Fizic si tehnic jucatorii Romani nu sunt cu nimic mai slabi decat cei straini.

I-mi pare rau Adriane, dar noi la technic, stam cel mai prost din Estul europei. Locuiesc in Suedia - si m-am uitat la Romania-Italia cu Croati, amicii. Si au zis: "Cine dracu e antitalentul ala, pai se poate ma frate, de la Hagi, Dumitrescu, Ilie, Lacatus, Petrescu etc, jucatorii super technici cu toti, ati ajuns in halul asta sa jucati cu niste antitalentati ca F.Petre, Nicolita, D.Niculae, Cocis". Si eu practic, am zis adevarul: "pai daca nu exista jucatorii mai valorosi ca ei, ce dracu vrei sa facem - sa naturlizam pe toti brazilieni?".

Tu ce crezi, ca daca Nicolita juca acum la Arsenal - juca ca Walcott? Stai tata linistit, ca tot autogoluri dadea.

Dar adevarul este, ca nu avem jucatorii mai valorosi ca Nicolita.

Adrian24.11.2008 00:41

SteauaB

Stai un pic.Asta e alta problema.

Jucatorii Romani nu prea au voie sa dribleze.Antrenorii le interzic.Pt ca majoritatea antrenorilor romani sunt fricosi.Astia prefera pasa sigura decat un dribling curajos.Ca din driblingul ala poate sa recupereze vreun adversar mingea si sa plece pe contra.

Cat despre selectia la nationala...acolo sa vb cu domnul Piturca.El face selectia si numai el crede ca selectia e facuta corect.

JDERUL24.11.2008 07:10

Acum nu mai depinde decat de profesionalismul celor implicati in descoperirea si slefuirea talentelor juvenile. Printre atatea lucruri rele a facut si jjjj ceva bine.

predatorpulse724.11.2008 08:22

Academia asta va da rezultate doar daca va avea un buget decent dar mai ales daca pustii vor fi antrenati de niste oameni competenti,nu de rudele lui Jiji. Iar varianta ideala ar fi niste fosti jucatori care stiu ce inseamna Steaua.

Am vazut un documentar despre academia lui Ajax si pe langa infrastructura si toate cele,mi-a placut o anume masura a lor,cea de a pune foste glorii sa antreneze grupele de juniori. Vreo doua treimi din grupe aveau ca antrenori oameni care au jucat la Ajax,care,pe langa faptul ca invata copii procedeele fotbalistice de baza,le insufla si ceva din spiritul acelei echipe. Eu ma indoiesc ca acesti copii vor invata ceva despre spiritul acestui club de la verii lui Jiji.

Am urmarit discutia despre juniori si despre fotbalistii nostri in general si aici dau credit celor ce se indoiesc de calitatea jucatorului roman si o sa vorbesc 1-2 paragrafe despre acest lucru.

Se tot vorbeste despre tehnicitatea fotbalistului roman,cum eram noi odata brazilienii carpatilor. Asta era pe vremuri. In ziua de astazi trebuie sa driblezi in viteza,sa pasezi in viteza,totul trebuie facut din 1-2 atingeri,ceea ce presupune viteza de gandire. Sunt putini,foarte putini fotbalisti romani in campionatul intern care stiu sa faca asa ceva. M-am uitat la Craiova-Steaua si am vazut o brambureala la mijloc si tineti minte,aici e vorba de Steaua Bucuresti si de o echipa compusa din tinere talente oltenesti. Am observat nspe preluari gresite,pase gresite si asta in conditiile in care viteza de joc nu era grozava. Bineinteles ca au venit scuzele cum ca "presiunea meciului a apasat ambele echipe" si bla bla bla. Ideea este ca nu avem niste juniori atat de talentati pe cat credem noi pentru ca au fost crescuti pe terenuri proaste,cu metode de antrenament invechite si de multe ori au fost bagati unii in fata doar pe pile nu pe valoare.

Faptul ca juniorii nostri nu fac fata se vede cel mai bine cand acestia cresc. Majoritatea nu au loc la echipele mari si nici la echipele mici nu prea se fac remarcati. Aia care reusesc totusi esuaza mai apoi cand ies afara pentru ca sunt prost pregatiti,atat din puncte de vedere fizic cat si tactic.

Singurii care au reusit au fost Mutu si Chivu,pentru ca au fost atat de talentati incat au reusit sa sara peste toate aceste obstacole si totusi nu pot sa uit declaratia lui Chivu,care ajuns la Ajax,i s-a spus ca nu stie sa stea in teren. Si ceva imi spune ca si Mutu a patit acelasi lucru.

90% din jucatorii romani din generatia lui Mutu s-au intors acasa dupa ce au ajuns in strainate pentru ca nu s-au adaptat. Marica se ineaca la Stuggart,Dica si-a vazut valoarea odata ce a ajuns in campionatul italian,Radu Stefan nu se simte nici el prea bine,Sepsi a jucat cateva meciuri la Benfica si a fost expediat la Santander(unde nici nu joaca),marele Niculescu a esuat prin cipru parca,Ogararu a jucat doar un an practic la Ajax(apoi a cam stat pe tusa) si s-a intors,Tamas s-a facut de ras pe unde a trecut si s-a intors la javre,golgheterii crapidului d.niculae si Mazilu se vor intoarce in ghiulesti pentru ca au n-au valoare pentru strainatate,"marele" Marius Niculae a ajuns pana la locul 8 din Scotia si ar mai fi destule exemple dar nu imi vin acum in minte.

Sper sincer ca juniorii Stelei sa nu aiba soarta celor de mai sus,insa acest lucru poate fi evitat doar prin management care sa le asigure acestor copii antrenori buni si terenuri practicabile.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

MoRRiS24.11.2008 09:13
Dar ce mare scula de fotbalist este si Alibecul asta? L-am vazut de mai multe ori la Farul, si n-am vazut nimic special in el. Pana nu avem noi juniorii gen Walcott, Nani, Kroos, Ramsey, Djanick etc. Nu exista roz de a folosi cuvantul "talent".

SteauaB , citeste cateva cuvinte despre cine e Alibec :)

Pustiul asta e chiar un talent. Eu il stiu, sta peste drum de mine. In Romania avem o gramada de talente, numai ca nu prea avem antrenori care sa le puna calitatile in valoare.

"Considerat cel mai promițãtor tânãr jucãtor român, Denis Alibec a fost dat afarã din Ghencea

Denis Alibec e un tânãr cu o poveste interesantã, ce a pus pe jar lumea fotbalului din România în urma evoluțiilor pe care le-a avut la turneul de calificare la CE de juniori Under 17.

Alibec a reușit sã atragã atenția dupã ce a marcat împotriva Spaniei și a Italiei și, chiar dacã grupa antrenatã de Cristian Sava a ratat calificarea, numele sãu a fost notat pe agendele scouterilor cluburilor din Occident. "Alibec este noul Van Basten. Are reale calitãți pentru a ajunge un fotbalist mare", a declarat, cu mândrie, Mircea Sandu despre puștiul de 17 ani legitimat la Farul.

Tãtar la origini, Denis Alibec a uimit cu talentul sãu încã de la debutul în tricoul juniorilor Farului. La 15 ani, pãrinții tânãrului au considerat cã e momentul sã facã un pas înainte și l-au adus pe copilul lor în București. ªi nu oriunde, ci la Steaua. Voiau ca bãiatul sã joace la cea mai titratã echipã din România. Dupã câteva zile de probe, verdictul dat de Gheorghe Gigel, șeful Centrului de copii și juniori din Ghencea, a fost dur. "Nici nu știi sã alergi! N-o sã ajungi niciodatã fotbalist!", a fost replica datã puștiului constãnțean, care i-a frânt aripile.

N-a debutat la Farul

Cu sufletul sfâșiat, dar plin de ambiție, Denis s-a întors la antrenamentele copiilor de la Farul. Voia sã demonstreze cã s-a fãcut o greșealã, cã nu a fost judecat corect. A tras de el timp de doi ani, iar rezultatele au apãrut. Dupã ce a marcat împotriva a douã din cele mai mari forțe fotbalistice ale Europei, în jurul lui Alibec au început sã roiascã vânãtorii de "carne proaspãtã" ai forțelor de pe continent. AC Milan, Inter, Chelsea, Udinese și Schalke 04 s-au interesat de soarta vârfului minune. Pânã sã ajungã acolo, Alibec ar vrea sã facã cunoștințã cu Liga I. Deocamdatã se antreneazã cu echipa a doua a Farului, Ion Marin considerându-l prea crud pentru a-l arunca în luptã. "La situația noastrã, nu pot sã las sã apese atâta greutate pe umerii unui copil. Suntem foarte atenți la evoluția lui și aștept sã continue pe aceeași linie", a spus "Sãpãligã".

Denis Alibec este liderul acestei generații de juniori. Ne punem toate speranțele în el

Miodrag Belodedici director copii și juniori FRF "

Marius24.11.2008 09:27

@ Predatorpulse

Eu n-aș vorbi de lipsa valorii în cazul tinerilor români, ci mai repede de lipsa educației. Sau de o educație greșitã.

La grupele de copii funcționeazã niște reguli aparte, jucãtorii, dacã nu sunt extrem de valoroși, sunt titularizați dupã cotizații, antrenamentele sunt aproximative și, în mare parte parte, se fac cam similare cu cele de la echipele mari. Antrenorii nu sunt specializați și nu știu sã-i "înceapã" pe copii. Iar aceștia, odatã ajunși la tineret-seniori, vin cu lacune.

Ar putea fi și o eroare a principalilor care, vazând un tânãr talentat dar cu deficiențe tactice, nu lucreazã mai mult cu el.

«123»