FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce are nevoie Steaua?

«12»
MARYO-21.11.2008 13:55

..Redondo, in locul lui Becali nu trebuie sa vina neaparat cineva cu multzi bani..la 100 200 mi de euro contracte anuale nu ai nevoie de prea multzi bani..Banii ii dam noi nu Becali..Salariile jucatorilor le acoperi din 3 meciuri de Liga camp..Steaua ia milioane din publicitate si drepturi de televizare..Becali castiga bani nu da bani...Patronii lui Real Madrid sau Olympique Lyon aduc bani de acasa?..Steaua e un brand ...se autofinantzeaza ..orice om cu cap si cu dragoste fatza de club poate sa conduca .....Ideea ca trebuie sa vina cineva cu multzi bani e o tampenie ..numai in estul europei sunt tot felul de miliardari indoielnici ce spala bani prin intermediul cluburilor de fotbal..Steaua la fel ca si cluburile din vest poate trai datorita noua ,suporterilor ei..cand ai 4 mil de suporteri nu ai nevoie de Becali!...

iancu dragosh21.11.2008 14:32

As vrea sa-i aud pe totii suporterii care-l sustineau pe Gigi acum 3 ani si ma injurau deoarece il contestam. Atunci erau majoritari insa acum parca au disparut.

cristian01421.11.2008 14:42
..Redondo, in locul lui Becali nu trebuie sa vina neaparat cineva cu multzi bani..la 100 200 mi de euro contracte anuale nu ai nevoie de prea multzi bani..Banii ii dam noi nu Becali..Salariile jucatorilor le acoperi din 3 meciuri de Liga camp..Steaua ia milioane din publicitate si drepturi de televizare..Becali castiga bani nu da bani...Patronii lui Real Madrid sau Olympique Lyon aduc bani de acasa?..Steaua e un brand ...se autofinantzeaza ..orice om cu cap si cu dragoste fatza de club poate sa conduca .....Ideea ca trebuie sa vina cineva cu multzi bani e o tampenie ..numai in estul europei sunt tot felul de miliardari indoielnici ce spala bani prin intermediul cluburilor de fotbal..Steaua la fel ca si cluburile din vest poate trai datorita noua ,suporterilor ei..cand ai 4 mil de suporteri nu ai nevoie de Becali!...

Ai dreptate, din pacate doar pe jumatate. Ar fi frumos ca lucrurile sa stea in asa fel, incat Steaua sa se autofinanteze si sa nu mai fie nevoie de capusa de Becali care sa dicteze. Intr-adevar, clubul a castigat foarte multi bani in ultimii 3 ani, dar raportandu-ne la cluburile din vest, trebuie sa tinem seama ca cei de-acolo (exemplele date de tine Real, Lyon) au avut mult mai mult participari in Liga, la care se adauga zeci de milioane de suporteri pregatiti sa plateasca preturi mult mai mari decat la noi. Pe langa asta, fanii echipelor de Champions League sunt pregatiti sa finanteze clubul din buzunarele proprii, in timp ce la noi abia aduni cateva mii care sa plateasca. O solutie pentru noi, pentru a scapa si de Becali si pentru ca echipa sa redevina ce-a fost, ar fi aceea ca cineva sa vina cu cateva milioane bune de euro, la inceput, sa creeze o echipa capabila sa se califice an de an in Liga, eventual sa treaca in primavara aceleiasi competitii si abia apoi putem vorbi de o Stea capabila 100% sa se autofinanteze. Lucrul asta a fost pus in practica la CFR si iata rezultatul. S-au investit bani multi la inceput si daca vor continua in aceeasi nota vor ajunge departe. Singurul impediment ar fi lipsa experientei in cupele europene, dar nimic ce nu se poate remedia pe parcurs.

Il vreau pe Becali afara din Ghencea indiferent de pret.

Adrian21.11.2008 15:11

La alte echipe merge cu societate pe actiuni.Doar la noi nu poate sa mearga pt ca asa e la dinam0.

Mai gatati cu exemplul asta de rahat.La dinam0 sunt n gigii.La noi e doar 1.

Sa vina actionari cu cap si sa vedeti daca merg sau nu treburile.

ssinpadureacualune21.11.2008 15:33

Atatia ani am uitat de probleme si UNDE S-A AJUNS???????

Atata timp am ignorat problemele, jignirile, ifosele jucatorilor, delasarea, coruptia, inselaciunea, UMILINTA !! Pana cand??????

Cat timp sa ne prefacem ca nu exista aceste probleme si sa iubim echipa mai mult si mai mult???? Iubim Steaua CU TOTII, dar din pacate cei ce sunt la club acum NU IUBESC Steaua. Se iubesc doar pe ei.Ei nu sunt Steaua, eu nu pot sa ii mai respect ce sa mai zic de altceva.Steaua NU MAI EXISTA!! NU PUTEM IUBI DECAT AMINTIRILE !!

Asa ca e momentul sa ripostam, fiecare cum putem, indiferent de rezultatele echipei, indiferent de consecinte!!!!!!!!!!!!

Asta trebuia facut de mult timp, am lasat capul plecat si AICI S-A AJUNS. SA NU MAI FACEM ACEEASI GRESEALA!!!

redondo21.11.2008 16:09

@sabin @Adrian

Voi mergeti mult pe principiul : fiecare cioara isi vede puiul frumos.

Cand v-am zis ca am auzit unele lucruri in legatura cu Radoi de la persoane din anturaje dinamoviste,Adrian a zis ca orice inseamna Dinamo nu trebuie luat ca reper,deoarece e automat minciuna. Voi ziceti ca daca Borcea sau Turcu sunt niste speculanti financiari si vor doar sa se imbogateasca pe seama clubului,la Steaua e imposibil sa vina asa ceva ca un stelist e automat mai frumos si mai destept decat un dinamovist.In Romania nu veti gasi voi un miliardar precum in vest ci doar speculanti financiari.Sunt oameni de 40-50 de ani care nu sunt patimasi precum niste suporteri de 20-25 de ani.

Adrian intelege ca in Romania, Steaua si Dinamo sunt cei doi Poli ai puterii fotbalistice si cu unele exceptii sunt alcatuite cu jucatori ce anterior au evoluat in provincie,iar atunci le era indiferent daca ajung la Steaua sau la Dinamo....deci n-ai de unde sa stii daca un stelist are un caracter mai mare decat un dinamovist si invers. Iar tradarile fotbalistilor au fost si vor fi mereu.

Sabin, am dat ex. Craiovei deoarece seamana cel mai mult cu cel al Stelei de azi in ceea ce priveste relatia dintre suporteri si patron. Si ei la fel de mult il urau pe Netoiu incat vroiau sa vina oricine numai sa plece Netoiu....si cam asa sunt suporterii din Ghencea acum. Iar ca fapt divers iti spun ceva ce probabil stiai si anume ca oltenii sunt cei mai orgoliosi din toate provinciile....la ei nu va putea un patron sa spuna ca e rapidist de mic precum la Timisoara,deoarece ar iesi scandal monstru si va fi tratat ca Netoiu.

@maryo

ceea ce propui tu este cam irealizabil in 2008 in Romania.

enjoy21.11.2008 17:05

Steaua are nevoie de un tratament radical, trebuie taiat raul de la radacina iar raul la Steaua este patonul. jumatatile de masura nu duc la vindecare, vom fi umiliti in continuare atat timp cat vafi Becali patron; vad multi dornici sa fie umiliti. ce se intampla la Steaua e fara precedent si totusi lingaii scot capul, ma tem ca sufera de cecitate. pana nu pleaca pitecantropul totu; e in zadar, nu exista respect , nu exista onoare, nu exista glorie exista doar becalehamitea. acest patron nu e in masura sa respecte nici un compromis, in consecinta nu e cazul de asa ceva, trebuie distrus, indiferent de urmari (ma refer la situatia Stelei). de asta are nevoie Steaua!

Adrian21.11.2008 17:20

redondo

Ce legatura are caracterul lui Radoi cu faptul ca a fost prins conducand cu 110 km/h?

Era ora 23.40 si omul mergea in capitala.Si a accelerat.Care e problema?

Pai daca caracterul unui om se masoara asa atunci eu sunt nesimtit de vreo 200-300 de ori.

M-ai dat gata cu faza ca Radoi e un jeg doar pt ca l-a prins politia.

Prietene, prea esti nostradamus.Pe cuvantul meu.Prea le stii pe toate.

Nimeni nu e mai sigur ca tine ca la Steaua TREBUIE sa fie UN SINGUR miliardar.

Si in acelasi timp nimeni nu vorbeste mai mult despre Steaua dand exemplu pe dinam0 ca si tine.

Incearca sa lasi subiectul dinam0 afara cand mai vorbesti despre Steaua.

redondo21.11.2008 21:50
redondo

Ce legatura are caracterul lui Radoi cu faptul ca a fost prins conducand cu 110 km/h?

Era ora 23.40 si omul mergea in capitala.Si a accelerat.Care e problema?

Pai daca caracterul unui om se masoara asa atunci eu sunt nesimtit de vreo 200-300 de ori.

M-ai dat gata cu faza ca Radoi e un jeg doar pt ca l-a prins politia.

Prietene, prea esti nostradamus.Pe cuvantul meu.Prea le stii pe toate.

Nimeni nu e mai sigur ca tine ca la Steaua TREBUIE sa fie UN SINGUR miliardar.

Si in acelasi timp nimeni nu vorbeste mai mult despre Steaua dand exemplu pe dinam0 ca si tine.

Incearca sa lasi subiectul dinam0 afara cand mai vorbesti despre Steaua.

Esti cel mai incapatanat copil de pe acest forum. Am zis eu ceva de viteza cu care conducea Radoi? Am zis altceva si credeam ca iti aduci aminte.Dar asta e. Citeste mai atent ce am scris eu si vei intelege la ce am facut referire. Am zis ca daca la Steaua va fi un consiliu de administratie are toate sansele sa se intample ca la Dinamo,deoarece asa sunt oamenii de afaceri din Romania.Dar tu intelegi ce vrei.

w3bmaster22.11.2008 00:10

ARE nevoie de patron si conducere occidentala nimik alceva ...

Porma putem vb si de detalii precum civilizatia de pe stadion bla bla

mountytoma22.11.2008 22:09

Steaua cred eu ca are nevoie ca fiecare sa isi faca treaba lui, nu pe a altuia, boala noastra a romanilor.

adica Gigi Becali sa fie doar patron si atat, Argaseala sa fie presedinte si sa faca ceea ce are un presedinte de club de facut, antrenorul sa antreneze, iar jucatorii sa joace fotbal. suporterii trebuie sa isi sustina echipa, si la bine, si la rau.

cum insa nimic din toate astea nu se pot realiza din cauza becakatului, care tine sa se bage in toate, trebuie exterminat prin orice mijloace. e ca raia de care nu scapi.

si daca boul ar lasa impresia ca s-a schimbat, pana trec alegerile, pana se linistesc spiritele, e clar ca el nu se poate schimba. un prost ca el nu se poate destepta, oricate scoli ar urma. un necioplit ca el nu se poate cizela, dintr-un material prost nu ai cum sa scoti ceva bun!

astfel ca, pana Becali nu va avea pamant deasupra, Steaua nu poate fi Steaua!

ma intreb, cum ar fi sa mergem la meciuri dar sa ramanem in afara stadionului, de unde sa ii umplem gura ciobanului non stop? nefiind pe stadion, echipa nu poate fi pedepsita de FRF sau Liga! sper ca jucatorii ar intelege de ce am face asta. in plus in afara stadionului zmarandeii nu se pot atinge de noi decat cu urmari penale pentru ei. plus ca acolo si-o pot lua si ei pentru ca suntem mult mai multi si nu suntem inchisi intre portile stadionului, controlate de ei. afara din stadion doar politia si jandarmeria au dreptul sa ne ceara socoteala...

tavimai25.11.2008 00:17
Asa cum a zis cineva la un articol anterior, aici se vorbeste mai mult de Becali decat de Steaua.

Mi-am facut public si eu oful o data si ura acumulata in cativa si atitudinile lor m-a facut sa ma las pagubas.Este dureros ca dragostea si admiratia fata de aceasta echipa este inlocuita tot mai des de ura si interese.Asa gandesc unii si suntem obligati sa le respectam optiunea .Raman consecvent si sustin ca stadionul este al Stelei si al celor ce o sustin, dar numai cei care o sustin neconditionat, si mentionez inca o data ca nu consider deloc benefic faptul ca un incompetent "a pus laba" pe echipa sau ca echipa nu este sustinuta de suporteri care "au treaba" in timpul meciului, cu individul pe care cred ca nu merita sa-l pomenesc.De asemenea cred ca se poate lua atitudine impotriva acestui mascarici pe stadion sau in afara lui dar numai inainte,in pauza si dupa terminarea meciului echipei favorite cand suporterii au altceva mai bun de facut , adica sustinerea Stelei .Eu nu pot in timpul meciului sa fac altceva decat sa ma concentrez la jocul echipei si de multe ori nici nu aud ce se vorbeste in jurul meu iar daca vreunul ma deranjeza nu ma simt bine deloc.Nu-mi plac in timpul meciului nici chiar "dedicatiile" adresate de suporteri altor echipe si chiar ma inerveaza.Consider ca mai ales in timpul meciurilor Steaua nu are nevoie de astfel de atitudini.In schimb Steaua are nevoie de suporteri adevarati care sa o sustina 90 de min.,are nevoie de alt patron mai potent financiar si mai inteligent,are nevoie de fostele glorii care sa contribuie cu experienta lor la rezultate si poate ca in primul rand are nevoie de liniste.Oriunde te uiti acum vezi legat de Steaua numai scandaluri provocate din toate partile si din interior si din exterior.Chiar crede cineva ca trebuie sa importam CHIAR TOTI atitudinile "ciobanesti scandaloase" ?EU CARE DOAR CRITIC DAR NU VREAU SA FIU VIOLENT IN VORBE SI FAPTE DE CE SUNT PERCEPUT ACUM CA FIIND "DUSMANUL POPORULUI"?UNDE ESTE NORMALITATEA?Scrie undeva ca trebuie obligatoriu sa urasti si sa injuri "clanuri ciobanesti" ca sa poti fi adevarat suporter stelist?Unde erau cei care ma acuza acum 10 ani? Dar acum 20? Dar acum 30? Dar acum 40 de ani?Conditiile au fost diferite de-a lungul vremilor dar sunt oameni care iubesc aceasta echipa de multi ani si nu-si permit sa sustina ca sunt "proprietarii" ei ! (vezi patron sau unii suporteri!) In ce hal au putut sa ajunga unii incat sa sustina ca prefera sa retrogradeze echipa ca sa plece ala ?Ce "stelist veritabil" poate fi el ?Punea unul intrebarea " - Tu ce ai facut pentru aceasta echipa?" dar el bietul nu avea un raspuns la aceasta intrebare !Chiar daca ar fi avut era tot nesemnificativ pentru ca atunci cand iubesti , sigur nu o faci indeajuns ! Concluzia mea este ca in primul rand Steaua are nevoie de mai multi suporteri adevarati care sa o sustina atunci cand joaca !

PS. Gradul de cultura se oglindeste in felul in care reactioneaza fiecare individ .Nu toti care au minte o si folosesc intr-un scop benefic si util.Ti-am raspuns tie in primul rand ca pentru nu mai vreau sa polemizez cu cei carora "li s-a urcat sangele la cap" si aleg varianta violentei verbale sau chiar violenta fizica.Este sigur ca Steaua are nevoie de toti suporterii dar nu este sigur ca are nevoie de chiar toate atitudinile vazute pe aici sau pe stadion .Pe mine ma pune pe ganduri placerea unora de a injura , care sunt convins ca nu se va stinge o data cu plecarea "impielitatrului"."Repertoriul " se va adresa atunci urmatorului,antrenorului sau jucatorilor si tot asa .Prea mult se vorbeste "de funie in casa spanzuratului" acum!

Adrian25.11.2008 00:58
Esti cel mai incapatanat copil de pe acest forum. Am zis eu ceva de viteza cu care conducea Radoi? Am zis altceva si credeam ca iti aduci aminte.Dar asta e. Citeste mai atent ce am scris eu si vei intelege la ce am facut referire. Am zis ca daca la Steaua va fi un consiliu de administratie are toate sansele sa se intample ca la Dinamo,deoarece asa sunt oamenii de afaceri din Romania.Dar tu intelegi ce vrei.

Tu vorbesti despre caracterul lui Radoi cand nici nu il cunosti.In momentul cand il vei cunoaste personal, atunci sa vb despre el.Lasa-ma pe mine in pace cu ce ai auzit de la prietenii tai dinamovisti.

deoarece asa sunt oamenii de afaceri din Romania.

Ce repede sari frate sa etichetezi oamenii.

Radoi e asa ca au zis aia.

Oamenii de afaceri sunt asa ca asa sunt si aia.

Cunosc eu oameni de afaceri care sunt FOARTE profesionisti in tot ceea ce fac.FOARTE!

Astia, daca se apuca sa sape o groapa ca sa planteze un copacel, vin cu liniarul si masoara lungimea si adancimea gropii.

Astia sunt afaceristi asa de pragmatici si nebuni dupa succes incat nu accepta altceva decat perfectiunea si locul 1.

Ratatii care au intrat in fotbal pana acum, au intrat ca sa castige imagine, ca sa beneficieze de anumite avantaje. In Romania daca esti vedeta scapi si de lege.Uita-te la Iancu the hutt de exemplu.

becalii la fel.porcea a scapat si el de fisc.

Dar astia nu sunt in nici un caz exemplele cele mai bune de afaceristi romani.Astia sunt niste interlopi care au facut rost de bani si , avand prea multi bani, au hotarat sa se faca si cunoscuti.Atat.

«12»