FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Interviu Ienei: Becali e vinovat!

«12»
Adrian19.11.2008 21:38
@Adrian

Daca tu ai dreptate inseamna ca te pricepi mai bine decat Ienei, Balint, Stoica, Panduru samd pentru ca nu sunt singurii care spun asta:)

Eu nu am zis ca am dreptate.

Am zis doar ca anumiti oameni, care ocupa posturi de selectioneri la niste nationale cat de cat bune, au selectat jucatori de-ai nostri sau ii mai selecteaza.

Eu recunosc ca exista o mica posibilitate ca eu sa fiu prost si sa nu stiu despre ce vorbesc.

Dar aia?

Si aia sunt prosti oare?

enjoy19.11.2008 21:54

schimbatori ca vremea, asa sunt unii pe acest site. cand cineva argumenteaza ca nu e pro Becali aratand ce important a fost acesta l aclub chiar ne crede fraieri pe ceilalalti! sper ca veti avea bun simt cei vizati si veti posta mai rar, lasandu-i pe cei curati sa discute deschis, fara manipulari. data viitoare va voi nominaiza cu citatele necesare daca mai insistati. altii recomanda linistea sa nu deranjam porcul de craciun , sa se ingrase, desi imi cer scuze pentru implicarea numelui unui animal nevinovat in aceasta caracterizare. acest distrugator trebuie atacat de toata lumea si prin toate mijloacele si metodele in speranta ca va lasa Steaua in pace. sa speram ca Ienei a deschis o noua fereastra spre speranta; Felicitari dle Ienei ( sa stiti ca pe CI scrie cetatean roman, apropo de unii care stau rau si cu lb. romana : se spune ezita nu exita dl meu)!

Protasov19.11.2008 22:16

@Redondo

Nu stiu daca gresesc cu mult dar oligrofenul este actionar din '97. In '99 a preluat pachetul majoritar moment in care Hagi a luat foc si a contestat vehement noua administratie. Sigur el il cunostea mult mai bine decat noi, stia de ce face lucrul asta.

Si apoi spui ca nu-l suporti. Asta inseamna ca ii contesti calitatea deciziilor pe care le ia. Pt ca el ester singurul care ia decizii la Steaua. Si atunci te intreb: unde sunt meritele de care pomeneai? Nu te contrazici un pic?

Acest om de paie este doar o imagine construita in presa cu bani grei. A fost prezentat intr-o vreme, dupa semifinala UEFA si prima calificare in Liga drept motorul fotbalului romanesc. Nimic mai grotesc. Meritul era al celor care au pregatit echipa si s-au ocupat de ea( Protasov, Olaroiu, MM). De la aceasta imagine pana la realitate este cale lunga. Eu casc bine ochii cand ma hotarasc sa mai citesc cate un articol in presa romaneasca de sport. E un paradis al ciubucarilor. In ceea ce priveste opiniile noastre de chibiti, ai dreptate. Insa daca facem lucrul asta hai sa-l facem cu bun simt si sa luam in serios ce spun oameni mult mai seriosi ca noi, implicati in fenomen. Dealtfel ei nu fac altceva decat sa sublinieze ceea ce este evident.

@Adrian, nu am spus ca esti prost, Doamne fereste! Am spus doar ca s-ar putea sa te inseli.

Dar hai sa-i luam pe rand asa cum i-am vazut eu si nu altcineva de cand au venit ei la Steaua:

Toja e praf, mult prea lent, baiatul asta nu apuca Craciunul aici.

Dayro e talentat, are perspectiva dar joaca cu convingere foarte rar.

Golanski nu este un jucator sclipitor si face gafe impardonabile.

Emeghara este jucatorul Stelei doar in acte, practic nu a jucat decat 3-4 jocuri in campionat, daca le are si p'alea. Nici in nationala tarii sale nu a prins foarte multe jocuri ca titular. Imi amintesc ca la Camp Africii a fost mai mult rezerva.

Kapetanos pana sa vina la Steaua nu mai jucase de vreun an:)

Pe Pedriel nu l-am vazut inca, nimeni nu stie ce-i cu el.

Tiago da semne ca poate sa creasca mai mult, desi pare cu o viteza in minus.

Zapata este un portar foarte bun dar inconsecvent.

Arthuro, Semedo (pe A Moreno nu l-am vazut decat f putin) nu au nici o treaba. Nici cu nationalele tari lor si nici cu altceva, cu atat mai putin cu fotbalul.

Szekely, imi pare rau dar nu cofirma. Nationala de tineret nu este un pasaport de calitate. Este doar un alt fel de a spune ca jucatorul respectiv are calitati pt a face performanta. Pana sa ajungi la performanta te mananca sfintii. Mai intai trebuie sa ai conditii de performanta la club si asta este evident ca nu se intampla.

Adrian19.11.2008 22:32

Protasov

Sau poate sunt jucatori buni pe care faptul ca au fost pusi sa joace pe posturi pe care nu stiu i-a dat peste cap?

Protasov19.11.2008 23:01

@Adrian, au fost incercati si de Lacatus si de Dorinel pe toate posturile posibile. Cand esti fotbalist arati asta oriunde te-ai afla in teren. Daca ai vazut meciul din seara asta l-ai vazut pe Goian dribland in careu si daca mai era nevoie, marcand. Asta inseamna sa fii fotbalist.

Adrian19.11.2008 23:09

Sa fim seriosi.

Daca il pui pe Beckham sa joace la inchidere nu cred ca face fata. Sau Ronaldinho fundas stanga.

Jucatorii trebuie sa joace acolo unde dau randament maxim.

Doar pt ca lui Goe i-a iesit un dribling nu inseamna ca e Marcel Raducanu 2.

Protasov20.11.2008 00:41

Pai Beckamp e un exemplu perfect. Chiar a jucat la inchidere si nu o data, atat la MU cat si la nationala Angliei.Asadar deja doua posturi pe care le stie pe dinafara.Ronaldhino poate juca absolut orice de la mijloc in sus. Dar astia sunt super-fotbalisti, subiectul discutiei noastre era altul. Un alt exemplu de FOTBALIST este Chivu care joaca absolut orice la mijloc si in defensiva.

Este clar ca tu faci o confuzie. Eu am zis ca desi au fost incercati pe mai toate posturile ei nu au dat nici macar semne ca ar fi fotbalisti. Nu spun jucatori de pretentiile Stelei ci pur si simplu fotbalisti. E cale lunga, sa stii.

Marius20.11.2008 06:09
Toja e praf, mult prea lent, baiatul asta nu apuca Craciunul aici.

Dayro e talentat, are perspectiva dar joaca cu convingere foarte rar.

Golanski nu este un jucator sclipitor si face gafe impardonabile.

Emeghara este jucatorul Stelei doar in acte, practic nu a jucat decat 3-4 jocuri in campionat, daca le are si p'alea. Nici in nationala tarii sale nu a prins foarte multe jocuri ca titular. Imi amintesc ca la Camp Africii a fost mai mult rezerva.

Kapetanos pana sa vina la Steaua nu mai jucase de vreun an:)

Pe Pedriel nu l-am vazut inca, nimeni nu stie ce-i cu el.

Tiago da semne ca poate sa creasca mai mult, desi pare cu o viteza in minus.

Zapata este un portar foarte bun dar inconsecvent.

Arthuro, Semedo (pe A Moreno nu l-am vazut decat f putin) nu au nici o treaba. Nici cu nationalele tari lor si nici cu altceva, cu atat mai putin cu fotbalul.

Szekely, imi pare rau dar nu cofirma. Nationala de tineret nu este un pasaport de calitate. Este doar un alt fel de a spune ca jucatorul respectiv are calitati pt a face performanta. Pana sa ajungi la performanta te mananca sfintii. Mai intai trebuie sa ai conditii de performanta la club si asta este evident ca nu se intampla.

Toja - o fi praf, nu zic nu. ideea e cã Lara, selecționerul Columbiei, l-a jucat când evolua la tineret și îl joacã și acum. La ei evolueazã bine.

Dayro - indolent. poate o sã-și revinã acum când e amenințat cu transferul.

Golanski - e peste Ogãraru.

Eme - țeapã de la Iancu

Kapetanos - acum 2 ani era marea speranțã a Greciei. accidentat un an. cam slãbuț.

Pedriel - A venit ca golgheter al Boliviei, la Steaua II iși face treaba.

Tiago - fost internațional de tineret al Portugaliei, fostã speranțã a lusitanilor.

Zapata - foarte bun. inconstant.

Adrian20.11.2008 10:43

Protasov

Becham la Real a jucat mijlocas central-coordonator.In nici un caz nu a jucat la inchidere.

E intr-adevar un jucator muncitor(pt o vedeta, e ceva!) dar nu stie la inchidere.Zic asta pt ca deposedeaza foarte rudimentar si nici nu stie jocul in fata apararii.

Dar nu asta conteaza.Ne-am trezit si noi sa vorbim despre jucatori de zeci de milioane.

Daca as avea si eu un salariu de 10 mil euro pe an, as manca pamantul si as juca si in maini.Si cred ca si tu la fel.Si toti de pe siteul asta.

Nu vin la noi jucatori ca astia.La noi nu vin jucatori care sa fie foarte buni pe un singur post.

Marius

Nu stiu de ce zice lumea ca Emeghara e teapa de la Iancu.Omul s-a accidentat la Steaua.

NU a venit cu accidentarea asta de la Timisoara.Nici el si nici Plesan.Doar Ov Petre avea probleme de foarte multa vreme.

redondo20.11.2008 11:13

@Enjoy

Nimeni nu crede fraier pe nimeni iar aici nu suntem la scoala sa vedem care da raspunsul mai bun.Si de asemenea nu esti tu mai curat ca mine.Daca vrei sa ma contrazici,fa-o la obiect,caci mie mi se pare ca am facut o analiza generala corecta.Daca tu crezi ca Becali chiar nu a facut nimic pentru Steaua e treaba ta si atat.Ai dat tu 2.000.000 pe Dayro? !.000.000 pe Zapata? sau 1.000.000 pe Szekely? Am spus insa foarte clar ca a facut si lucruri anormale,iar balanta poate inclina spre negativ...depinde si cum privesti problema. Daca nu-l suport ca om nu inseamna sa nu-i recunosc si unele merite.

@Protasov

Atunci cand Hagi a iesit in fata era in 2001 sau 2002 iar Piturca e antrenor din iarna 2000.

bruno castellano20.11.2008 12:02

Ienei are dreptate. Ciobanul va distruge acest club.

Jucatorii nu mai joaca nimic pentru ca nu este liniste in vestiar si la club in general...

Ma intreb pt ce la cumparat pe Pedriel?! SA DEA GOLURI IN Liga A 3-A?!

bun, daca pt asta a fost adus sa-l lasam acolo poate ajung in Liga a 2-a si de aici in prima Liga...

ha. ha, ha, hahalelelor....

E nostim nu.

Ma apuca durerea de cap cind vad ce decizii se iau la Steaua. Si felul cum este condus acest club.

Eu stiu ca un jucator il treci pe linie moarta daca nu randament sau daca incalca regulamentul de ordine interioara. Neaga nu a gresit cu nimic si a fost trimis la echipa a doua... Acum vroiau cu totii sa dea trei pase de gol si inca vreo doua goluri.. Pasele le-a dat cei drept mult mai bine decit restul mijlocasilor. in celelat meciuri.

Cu ce este mai bun Banel?! decit Neaga?! ca alearga?! de alergat o face si Neaga si muilt mai eficient iar, in propor4tie de 90 % pasele sunt bune pe cind la Banel daca da si el 6-7 pase bune pe intreg meciul.

De ce nu il schimba odata pe mosul de P. Marin?! Ei spun ca nu au solutii pe acest post...

de ce nu se incearca macar, integrarea lui Golanschi pe parte stinga. Bine acum va juca titular pe dreapta pt ca, Ogararu este accidentat.

De ce si Munteanu continua cu aceasi tactica pe care o folosea Lacatus?!

de ce nu schimba sistemul de joc?

Eu unul mi-ar placea sa vad un trio format din Dayro, Neaga si Szekely cu Kapetanos virf impins. si sa joace cu un singur inchizator - unul dintre acesteia: Radoi sau Tiago, Ov. Petre(dupa ce isi va reveni) Lovin?! soluti sunt dar nu le pune nimeni in practica.

Ir in aparare sa mai apara si Rada pt ca este la acelasi nivel cu ceilalti: Goian si Ghionea. Pt ce la mai luat daca nu il foloseste?!

Si la cum joaca uneori fundasii centrali cre, ca, merita sa fie titular, macar la doautrei meciuri pt a nu pierde contactul cu fotbalul si pt a avea inlocuitor pe masura titularilor.

L Steaua nu se mai face performanta de mult. Si asta se vede in rezultate.

Totusi Steaua imi este in suflet si cred, ca isi va reveni...

ullo20.11.2008 12:32

toja-mai tineti minte ca era aplaudat in picioare dupa primele meciuri...din pacate nu a mai fost introdus titular si normal ca e mai greu sa revii sa capeti incredere....vezi ex Neaga

rada-un jucator foarte bun,dar normal ca daca nu are pile toate s-au spart in capul lui la orice gafa

tiago-un jucator foarte bun dar parerea lui Jiji ...mai slab ca Lovin..sa fim seriosi

Semedo--chiar daca a ratat mult macar isi face ocazii de a rata fata de altii

Saramago20.11.2008 14:16

Oleg Protasov, ex-antrenorul Stelei, a incheiat conturile cu formatia Kuban Krasnodar, formatie cu care a ocupat locul secund in al doilea esalon valoric al fotbalului rus si a promovat in elita. Am inserat informatia fara a face vreo trimitere catre banca tehnica a ros-albastrilor!

titi preda20.11.2008 16:51

Iordanescu sa nu fie lasat pe Steaua! Am trait s-o aud si pe asta!!

Pai 'Ciobanenco' e mai rau ca Ceausescu! De fapt Steaua nu mai exista, a murit odata cu venirea idiotului, si-a pierdut identitatea!

Chiar daca moare labaru, ramin rudele , toti cu fruntea'ngusta si ceafa groasa (de la seu?!)

clausblaus20.11.2008 18:31
Cand un om de calibrul lui nea Imi iti face o astfel de caracterizare ai doua posibilitati:

1-Te ascunzi de achii lumii pana reusesti sa te retusezi

2-Sinuciderea

Tu ce zici jjjj? Ce alegi?

Nici una nici alta,cu siuranta!In prostia lui il va ataca dur pe nea Imi pentru tupeul de la fi criticat. :steag_cruce_invers:

kosm1n20.11.2008 20:08

Jiji a fugarit 17 calugarite:)))))))))))))) sta ra cu banii e clar!:))))))))) Clovnul Romaniei, prostul europei etc. le indeplineste pe toate:)))))))))))))))))

enjoy20.11.2008 21:43

@ redondo

sunt de acord ca nu suntem la scoala dar tu chiar esti pe banca, pe banca analfabetului. acest nenorocit n-avea ce sa caute la Steaua, apropo de transferuri, unul mai ratat ca altul tocmai din cauza lui, un mincinos execrabil, un paranoic clasic fara putere de vindecare. daca tu pui intrebari de genul celor daca am cumparat eu vreun jucator da-mi voie sa-ti spun, fara sa te superi, ca nu esti departe de patron; eu te intreb, trebuia sa cumpar eu/in ce calitate? de unde stii cat de curat sunt eu ca sa ma compari cu tine? ti se pare ca ai facut o analiza corecta, deci ti se pare, da? asta nu inseamna ca e corecta absolut si nu poate fi atacata, am si eu dreptul la opinie iar fanii descreieratului cred ca ar trebui sa taca, eu nu te-am nominalizat dar ai facut-o singur, in consecinta suporta. postarile tale confirma si cu asta s-auzim numai de bine!

«12»