@Redondo
Nu stiu daca gresesc cu mult dar oligrofenul este actionar din '97. In '99 a preluat pachetul majoritar moment in care Hagi a luat foc si a contestat vehement noua administratie. Sigur el il cunostea mult mai bine decat noi, stia de ce face lucrul asta.
Si apoi spui ca nu-l suporti. Asta inseamna ca ii contesti calitatea deciziilor pe care le ia. Pt ca el ester singurul care ia decizii la Steaua. Si atunci te intreb: unde sunt meritele de care pomeneai? Nu te contrazici un pic?
Acest om de paie este doar o imagine construita in presa cu bani grei. A fost prezentat intr-o vreme, dupa semifinala UEFA si prima calificare in Liga drept motorul fotbalului romanesc. Nimic mai grotesc. Meritul era al celor care au pregatit echipa si s-au ocupat de ea( Protasov, Olaroiu, MM). De la aceasta imagine pana la realitate este cale lunga. Eu casc bine ochii cand ma hotarasc sa mai citesc cate un articol in presa romaneasca de sport. E un paradis al ciubucarilor. In ceea ce priveste opiniile noastre de chibiti, ai dreptate. Insa daca facem lucrul asta hai sa-l facem cu bun simt si sa luam in serios ce spun oameni mult mai seriosi ca noi, implicati in fenomen. Dealtfel ei nu fac altceva decat sa sublinieze ceea ce este evident.
@Adrian, nu am spus ca esti prost, Doamne fereste! Am spus doar ca s-ar putea sa te inseli.
Dar hai sa-i luam pe rand asa cum i-am vazut eu si nu altcineva de cand au venit ei la Steaua:
Toja e praf, mult prea lent, baiatul asta nu apuca Craciunul aici.
Dayro e talentat, are perspectiva dar joaca cu convingere foarte rar.
Golanski nu este un jucator sclipitor si face gafe impardonabile.
Emeghara este jucatorul Stelei doar in acte, practic nu a jucat decat 3-4 jocuri in campionat, daca le are si p'alea. Nici in nationala tarii sale nu a prins foarte multe jocuri ca titular. Imi amintesc ca la Camp Africii a fost mai mult rezerva.
Kapetanos pana sa vina la Steaua nu mai jucase de vreun an:)
Pe Pedriel nu l-am vazut inca, nimeni nu stie ce-i cu el.
Tiago da semne ca poate sa creasca mai mult, desi pare cu o viteza in minus.
Zapata este un portar foarte bun dar inconsecvent.
Arthuro, Semedo (pe A Moreno nu l-am vazut decat f putin) nu au nici o treaba. Nici cu nationalele tari lor si nici cu altceva, cu atat mai putin cu fotbalul.
Szekely, imi pare rau dar nu cofirma. Nationala de tineret nu este un pasaport de calitate. Este doar un alt fel de a spune ca jucatorul respectiv are calitati pt a face performanta. Pana sa ajungi la performanta te mananca sfintii. Mai intai trebuie sa ai conditii de performanta la club si asta este evident ca nu se intampla.