Da in atac la Rosenborg acasa sa inceapa Oprita-Iacob cu Dica in spate! Dupa aia dupa pauza sa-l introduca pe Dinita sau pe Cristea(cine stie poate este ambitios si vrea sa demonstreze tuturor ca nu s-a stins)!
Da in atac la Rosenborg acasa sa inceapa Oprita-Iacob cu Dica in spate! Dupa aia dupa pauza sa-l introduca pe Dinita sau pe Cristea(cine stie poate este ambitios si vrea sa demonstreze tuturor ca nu s-a stins)!
Dupa cum a mai zis cineva esti praf.
Dica e suspendat inca 2 meciuri!
In atac ar fi indicat sa fie folosit un atacant rapid care sa depaseasca in viteza defensiva rigida a norvegienilor.
Cu Nationalul mi-a placut si Dinita. Am dat ultimele doua goluri datorita poftei lui de joc.
Dica mi se pare un jucator superinteligent. Daca-si revine Oprita, nu-l mai scoate nimeni din primul 11.
Si Cristea are valoare, dar si-a pierdut increderea. E un jucator tanar si sensibil. Eu cred ca in loc sa-l injuram ar trebui sa-l incurajam.
Mi-e dor de un jucator gen Denis Serban, Lutu, din zilele lor bune.
FORZA Steaua!!!
Da in atac la Rosenborg acasa sa inceapa Oprita-Iacob cu Dica in spate! Dupa aia dupa pauza sa-l introduca pe Dinita sau pe Cristea(cine stie poate este ambitios si vrea sa demonstreze tuturor ca nu s-a stins)!Dupa a mai zis cineva esti praf.
Dica e suspendat inca 2 meciuri!
In atac ar fi indicat sa fie folosit un atacant rapid care sa depaseasca in viteza defensiva rigida a norvegienilor.
Ma scuzi am gresit grav aici
Am uitat de Dica ca e suspendat!
La atacantul rapid te referi la Dinita?
As zice ca Dinita ar putea sa-i surprinda pe norvegieni. Se pare ca e in crestere de forma.
Cred ca in campionatul norvegian se joca in forta, apropiat de stilul englezesc clasic. Cum Rosenborg nu prea face fata acestui stil in momentul actual, avand infrangeri pe linie, cred ca Steaua ar tb sa inceapa cu 2 atacanti masivi: Oprita si Iacob(care a reusit sa-i surprinda tocmai prin forta si determinare) si (eventual) Dinita in spatele lor.
E o parere; sper ca dupa Poli, Protasov sa ia cea mai buna decizie.
Forza Steaua!
As zice ca Dinita ar putea sa-i surprinda pe norvegieni. Se pare ca e in crestere de forma.Cred ca in campionatul norvegian se joca in forta, apropiat de stilul englezesc clasic. Cum Rosenborg nu prea face fata acestui stil in momentul actual, avand infrangeri pe linie, cred ca Steaua ar tb sa inceapa cu 2 atacanti masivi: Oprita si Iacob(care a reusit sa-i surprinda tocmai prin forta si determinare) si (eventual) Dinita in spatele lor.
E o parere; sper ca dupa Poli, Protasov sa ia cea mai buna decizie.
Forza Steaua!
Este un lucru viabil, referitor ca in fata unei apararii greoaie, sa se foloseasca jucatorii cu viteza. Pacat de Cristea ca este out, in ultima perioada. Totusi, acest lucru poate fii compensat, prin pase dintr-o singura atingere, la firul ierbii, sa ii ametim pe norvegienii.
Oricum il avem pe Nicolita, care sper ca isi va pune in valoare viteza superioara si va avea incursiunii surprinzatoare pentru apararea adversa.
Cum Dica lipseste .. in returul din Norvegia cred ca cel mai bun atac ar fi Iacob-Dinita...si Oprita in spatele lor.. ca munceste mult...dar sa nu il uitam si pe Nicolita care poate face pereche cu Oprita in spatele varfurilor...
Asta cred ca ar fi cea mai buna alegere in atac... dar trebuie si apararea sa-si faca treaba.. ca nu vrem sa patim ce am patit la Bucuresti ... Ghinion... ghinion... dar nu trebuie sa primim gol
FORZA Steaua
din optiunile care sunt....de departe oprita si Iacob la momentul de fata. Oricum....oprita nu poate inca sa joace 90 minute si nu este in forma maxina.
Si de ce ai facut cuplul Litu -Simion. Intr-adevar sunt tineri, sunt de viitor dar in momentul de fata nici nu se pune problema sa fie ei cuplul nostru in atac. Si eu ma intreb daca Protasov o sa mearga din nou pe mana lui Cristea...De ce l-ai exclus pe Dica?
Sa vezi ca-l baga Protasov pe Cristea la Trondheim, asta da gol si ne calificam. Sa vad cum or sa-i linga ghetele toti imbecilii care l-au fluierat cu Nationalul. Doamne ajuta !
Sa vezi ca-l baga Protasov pe Cristea la Trondheim, asta da gol si ne calificam. Sa vad cum or sa-i linga ghetele toti imbecilii care l-au fluierat cu Nationalul. Doamne ajuta !
N-o sa-i linga nimeni ghetele...e atacant!!! e obligatia lui sa dea gol! si a dat un singur gol in ultimele multe luni. Daca am ajuns sa "lingem ghetele" atacantilor nostri pt ca dau un gol o data la 4-5 luni e trist.
Cristea e inca un pusti! Trebuie sa mai creasca!
Ex-favoritul lui Gigi nu mai prinde echipa.
De ce? S-a vazut. Cred ca Protasov nu l-a schimbat la pauza cu Rosenborg pentrru a-i da o ultima sansa, dar din pacate...
De ce nu-l imprumuta la o alta echipa?
Prinde ceva experienta si (poate) ajunge la nivel de Steaua. Acum nu este.
Ex-favoritul lui Gigi nu mai prinde echipa.De ce? S-a vazut. Cred ca Protasov nu l-a schimbat la pauza cu Rosenborg pentrru a-i da o ultima sansa, dar din pacate...
De ce nu-l imprumuta la o alta echipa?
Prinde ceva experienta si (poate) ajunge la nivel de Steaua. Acum nu este.
Pai, hai s-o luam pe rand......nu cred ca s-o pus prob dak ii Cristea fav sau nu a lui GG, doar cred ca GG a tinut la el mai mult fiindca a dat o groaza d bani p el, ii si normal. D ex tu, dak iti iei o pereche d ghete cu 6.000.000 lei si una cu 1.000.000 lei la care o sa tzi mai mult? Protasov l-a tinut in echipa mizand pe viteza. In plus, ar fi o maaaare prostie dak l-am imprumuta:
1.Dak merge in div A, s-ar putea sa creee mari probleme Stelei
2.Dak merge in B, o sa se dezobisnuiasca de fotbalul mare
3. Dak merge in stainatate, s-ar putea sa fie si mai rau(vezi cazul Claudiu Raducanu, etc...)
Deci, eu cred ca cel mai bine ar fi sa ramana la Steaua, si sa joace, in timp ce toata tribuna il incurajeaza!
din optiunile care sunt....de departe oprita si Iacob la momentul de fata. Oricum....oprita nu poate inca sa joace 90 minute si nu este in forma maxina.Si de ce ai facut cuplul Litu -Simion. Intr-adevar sunt tineri, sunt de viitor dar in momentul de fata nici nu se pune problema sa fie ei cuplul nostru in atac. Si eu ma intreb daca Protasov o sa mearga din nou pe mana lui Cristea...De ce l-ai exclus pe Dica?
Draga kishcutia,
Am luat aminte la sugestiile tale si o sa modific chestionarul.......
Pe Litu si Simion i-am pus asa....din fair-play, si pentru ca mie chiar imi place ambitia lor. In privinta lui oprita ai dreptate, iar imi pare rau ca nu l-am bagat si pe Dica.....o sa fac scimbarile cat de curand.....
Eu cred c-o sa joace pe banca de rezerve,
si pana la urma o sa se piarda, ca si multi alti.
Viata de atacant e fff grea peste tot, nu numai la Steaua. Imi pare rau pentru el, dar la pasul la Steaua s-a dovenit prea mare si prea devreme.
Probabil ca Protasov va incerca la Trodheim un cuplu de tip Koller-Baroš - adica un tandem pivot-"vitezist".
Cea mai apropiata de acest model (dintre solutiile pe care le are la dispozitie pentru returul cu Rosenborg) e perechea Iacob-Dinita. Acesta din urma are "explozie" insa, din cauza ca nu prea a marcat in ultimul timp, se blocheaza psihic si are probleme la finalizare. Totodata - lucru greu explicabil pentru un jucator de viteza - nu prea stie sa contracareze jocul la offside.
Din pacate Oprita nu poate prinde momentan primul 11. Varianta cu Nicolita pe stanga, in locul lui Bostina nu prea functioneaza pentru ca, pe de o parte, Banel - ca orice dreptaci - da un randament mai bun pe banda... dreapta iar, pe de alta parte, Bostina n-a jucat faza ofensiva chiar atat de rau in ultimul timp (ramane ca un inchizator sa-l acopere mai mult la faza defensiva, unde Gabi e deficitar).
Nicolita nu merge al doilea varf impins langa Iacob pentru ca nu-si poate valorifica cursele in viteza pe extrema; aceste patrunderi pot dezechilibra flancul stang al norvegienilor (de altfel si antrenorul lor a sesizat ca de acolo vine principalul pericol si a declarat ca va incerca sa corecteze situatia pana la meciul retur).
Poate ca, daca (Doamne ferste) scorul dupa 45-60 min. nu ne va avantaja, Protasov ar trebui sa riste si astfel Oprita ar putea intra in repriza secunda in locul unui inchizator pentru a forta, in tandem (sau in alternanta) cu Nicolita si chiar cu Ogararu, patrunderile pe extrema dreapta.
Probabil ca Protasov va incerca la Trodheim un cuplu de tip Koller-Baroš - adica un tandem pivot-"vitezist".Cea mai apropiata de acest model (dintre solutiile pe care le are la dispozitie pentru returul cu Rosenborg) e perechea Iacob-Dinita. Acesta din urma are "explozie" insa, din cauza ca nu prea a marcat in ultimul timp, se blocheaza psihic si are probleme la finalizare. Totodata - lucru greu explicabil pentru un jucator de viteza - nu prea stie sa contracareze jocul la offside.
Din pacate Oprita nu poate prinde momentan primul 11. Varianta cu Nicolita pe stanga, in locul lui Bostina nu prea functioneaza pentru ca, pe de o parte, Banel - ca orice dreptaci - da un randament mai bun pe banda... dreapta iar, pe de alta parte, Bostina n-a jucat faza ofensiva chiar atat de rau in ultimul timp (ramane ca un inchizator sa-l acopere mai mult la faza defensiva, unde Gabi e deficitar).
Nicolita nu merge al doilea varf impins langa Iacob pentru ca nu-si poate valorifica cursele in viteza pe extrema; aceste patrunderi pot dezechilibra flancul stang al norvegienilor (de altfel si antrenorul lor a sesizat ca de acolo vine principalul pericol si a declarat ca va incerca sa corecteze situatia pana la meciul retur).
Poate ca, daca (Doamne ferste) scorul dupa 45-60 min. nu ne va avantaja, Protasov ar trebui sa riste si astfel Oprita ar putea intra in repriza secunda in locul unui inchizator pentru a forta, in tandem (sau in alternanta) cu Nicolita si chiar cu Ogararu, patrunderile pe extrema dreapta.
Interesanta idee...Dinita totusi am marcat cu shelbourne si crde ca are moralul destul de ridicat, Nicolita are nevoie de bani :lol: deci o sa fie mai ambitios, Iacob n-ar trebui sa aiba probleme, fiindca in afara meciului cu FC Arges si turului cu shelbourne a inscris in toate meciurile. Oprita s-ar descurca in a 2-a repriza, numai ca Ogararu......nush ce sazic, Doamne-ajuta sa joace bine, da dupa gafrele din turul cu rosenborg si golul cam norocos dat printre picioarele lui Nae cu Nationalul il face un jucator destul de nesigur.....sper ca se va descurca.....
Ce frumos este cand ai pe site unii suporteri care au o anumita incaptatanare! e mic nr. dar totusi ei isi sustin punctul de vedere! tot respectul pentru ei!Dar sa mai aiba si dreptate!sunt cateva persoane care sunt rude cu Andrei Cristea sau mi se pare mie?prea multi care il sustin si il vad THE ONE!ce'i asa mare jucator asta pana la urma?!Andrei Cristea in sus....in jos....nu e decat un prieten cu fotbalistii....Peace!
Oprita-Iacob asta ar fi cuplul de atacanti cel mai in forma pentru meciul de la Rosenborg! spre cl!!!!
Oprita-Iacob asta ar fi cuplul de atacanti cel mai in forma pentru meciul de la Rosenborg! spre cl!!!!
nu cred ca Oprita e pregatit sa joace 90 min. Oricum se vede ca a fost accidentat si ca nu a mai jucat de mult. Nu mai are rezistenta pe care o avea si cred ca mai are ceva de lucrat pana sa-si revina la jocul sau bun...
Ce frumos este cand ai pe site unii suporteri care au o anumita incaptatanare! e mic nr. dar totusi ei isi sustin punctul de vedere! tot respectul pentru ei!Dar sa mai aiba si dreptate!sunt cateva persoane care sunt rude cu Andrei Cristea sau mi se pare mie?prea multi care il sustin si il vad THE ONE!ce'i asa mare jucator asta pana la urma?!Andrei Cristea in sus....in jos....nu e decat un prieten cu fotbalistii....Peace!
Pai nush dak te refereai si la mine in msg asta da totushi iti rasp.....multumesc ca ma respecti, insa eu nu vad cum as putea fi ruada cu Andrei Cristea, avand in vedere ca eu is din Cluj si el din bacau :roll: Cristea, cum am mai spus in multele mele mesaje, este un jucator talentat, care trebuie intotdeauna incurajat ca sa creasca calitativ. Cristea, intr-adevar, nu va fi THE ONE, dar va juca excelent......mai tarziu. Peace!