FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupluri de atac

«12»
rareeslh09.08.2005 05:52

Se contureaza 3 cupluri de atac la Steaua:

1.Daniel OPRITA-Victoras Iacob

2.Andrei Cristea-Laurentui Dinita

3.Alin Litu-Valentin Simion

Care credeti ca va avea cel mai mult succes?

Eu le-am ordonat in functie de valoare, dar poate credeti altceva....oricum, Steaua nu poti zice ca duce lipsa de atacanti

alex ripper09.08.2005 06:11

Iacob sigur,dar cu cine ar face cuplu bun nu se stie.Ar trebui un atacant rapid care sa profite de culoarele pe care le face Iacob.

SteauaToronto09.08.2005 13:24

Iacob este un jucator masiv, de careu! Este foarte bine venita achizitia asta avand in vederea ca daca o sa ne califcam in grupe o sa dam peste gigantii Europei!

Virgil09.08.2005 13:43

Dica - Iacob.

shagrat09.08.2005 14:55

Cred ca Iacob e batut in cuie in atac, e atacantul de careu de care aveam nevoie si pe care cred ca l-ar fi vrut si Zenga la vremea lui :( Langa el ar trebui sa joace oprita sau Dinita , depinde de forma de moment.Nu cred ca Cristea , dupa ce a aratat in ultimul timp, poate emite pretentii si tare mi-e teama ca nu prea are valoare de Steaua!asta este....mergem inainte cu ce avem.Dica ar trebui jucat in spatele varfurilor, el este de fapt conducatorul nostru de joc, sau ce l putin , asa ar trebui sa fie!

buyakabuyaka209.08.2005 15:34

Iacob e intr-adevar atacantul tip pentru ce se cere in europa(cu exceptiile de rigoare ca doar vine din Romania)si pare optiunea nr.1 pt orice antrenor. Al doilea ar tbuie sa fie unul de viteza, care sa poate fi pus in valoare de devierile de cap produse de Iacob, si de eventualele culoare create; ar putea fi Dica care dovedeste o eficacitate de invidat pe postul de atacant, Dinita, Cristea(care dezamageste mai nou la fiecare meci), sau unul din cei 2 pusti: Litu si Simion care promit(dar parca totusi ar fi fost mult mai bine sa fie imprumutati undeva unde sa joace meci de meci ca sa se poate dezvolta prin partide nu prin antrenamente si 5-6 meciuri pe sezon si alea din postura de rezerva; dar aici deja e alta poveste...).

Ar mai fi oprita dar el e cam de aceeasi facuta ca si Iacob adica masiv si mai lent dar cu alta tehnica(nici nu incape comparatie), oricum ar fi de vbit pana la startul meciului nonstop pe aceasta idee.

Eu unul as incerca iar cu Dica pe stanga ca avem de viteza lui(ceva mai rapid dc Bostina...desi nici el nu straluceste la acest capitol) si cu Iacob si Cristea, ca poate in meciul asta repeta figura din meciul cu valencia(ce bine ar fi !!!) si si-ar spala o parte din nereusite.

Oricum vom trai si vom vedea ce decizie ia antrenorul ca numai el e in masura sa decida, noi doar comentam...

FORZA Steaua !!!

iancu dragosh09.08.2005 16:47

Cred ca nu ar trebuie sa vorbim de un cuplu standard de atacanti in ceea ce priveste echipa Steaua. totul depinde de adversar. Sigur, la momentul acesta Iacob pare batut in cuie, mai ales in meciuri cu echipe de forta, Rosenborg, sau cu echipe ce se apara supranumeric, cum e cazul majoritatii echipelor din divizia A. In astfel de situatii, ca partener in atac este de preferat Oprita, la randul lui un jucator destul de puternic. Insa, spre deosebire de "jancker", intra mult mai mult in combinatii si contribuie foarte mult la constructie, putand de asemenea sa juace rolul de servant, vezi perioada Claudiu Raducanu.

Atunci cand jucam cu echipe valoroase, (sa speram ca va fi cazul) care reusesc sa domine mijlocul terenului si care ne impiedica sa ajungem in fata portii, un jucator ca Iacob se izoleaza si devine prada usoara pentru apararile adverse. Solutia in aceste situatii este sa apelezi la jucatori rapizi ca Dinita si Cristea, chiar Nicolita, in functie de forma, in tandem cu Oprita. Acestia sunt capabili sa creeze faze de poarta fara a fi sprijiniti din spate de foarte multi jucatori. Astfel de fotbalisti nu au nevoie decat de o pasa lunga si precisa, trimisa in spatele fundasilor. Responsabilii cu pasa, dupa plecarea lui Dorinel, au devenit Ghionea, Radoi si Ogararu. (va rog sa revedeti in acest sens golurile cu Valenncia si shelbourne). de asemenea, in situatiile in care suntem dominati sau incercam sa aparam un rezultat favorabil si sa jucam pe contre, cred ca locul lui Iacob trebuie sa apara jucatori rapizi

Cassano10.08.2005 09:41

Eu sunt adeptul stilului olandez 4-3-3 , deci as vrea 3 varfuri care dupa parerea mea ar fi;

Dica - Iacob - OPRITA

SteauaToronto10.08.2005 11:03

In meciul cu Rosenborg ar fi bine ca Prostatov sa-l nu mai puna pe Radoi la mijloc si sa-l lase in aparare! E important sa nu luam gol acum!

Bisquit10.08.2005 11:11

Eu cred ca Oprita va fii folosit pe post de mijlocas pentru ca la momentul actual suntem descoperiti rau la mijloc!!...eu asa vad ca ar fii primul 11 diseara...

Ogararu.....Radoi......Ghionea.......NESU

Nicolita....OPRITA.....Paraschiv.....Bostina

(Lovin)

Cristea.......Iacob

(OPRITA)

SteauaToronto10.08.2005 13:45

Iacob acum trebuie sa arate de ce este in stare! Forza Steaua!

sorin_77710.08.2005 18:11
Eu sunt adeptul stilului olandez 4-3-3 , deci as vrea 3 varfuri care dupa parerea mea ar fi;  

Dica - Iacob - OPRITA

Sustin aceasta propunere... Cred ca ar fi un trio ofensiv fantastic. Tare mult as vrea sa vad macar o data asta...

SteauaToronto12.08.2005 15:38

Cred ca o sa-l vezi cu siguranta in meciul cu Rosenborg! O sa-i rupem acolo! Forza Steaua!

Da_rude12.08.2005 15:46

Iacob si Oprita clar...Cristea nu a jucat nimic tot meciul dupa parerea mea...oricum sper din tot sufletul meu sa batem acolo si dupa 9 ani sa fim iar printr-e granzii Europei!FORZA Steaua!

ANTIgigi13.08.2005 06:04

De departe Iacob-Oprita, au avut cele mai bune evolutii in atac.Mai ales Iacob pt ca aveam nevoie de un varf cu statura lui, sa nu uitam cat de bine a jucat in fiecare meci(parca oboseste destul de repede).Se vede ca la Steaua jucatorii mici, cat or fi ei de rapizi nu prea isi au locul.(ma refer la atacanti)....Andrei Cristea poate ca e bun....dar nu la Steaua...la juniorii Stelei poate, sau la alta echipa...Mergem in Norvegia sa batem

onlySteaua13.08.2005 12:22

nici nu se pune problema.este clar ca Iacob-oprita este de departe cel mai bun atac.iar dintre cei 2 eu zic ca oprita este chiar mai bun decat Iacob.sau cel putin mai util pentru echipa.

acuma mai ramane ca Protasov sa fie lasat sa foloseasca aceste cuplu de atacanti.

imi surade si ideea cu Iacob-Dica-oprita.ar merita cel putin incercata.

oricum ar fi,numai sa nu-l mai vad pe Cristea.pustiul asta,in afara de a faulta si a cersi faulturi,nu stie mai nimic.

ANTIgigi13.08.2005 19:17

OnlySteaua la acest cuplu de atac Iacob-Oprita nu se pune problema cine e mai bun mai tare mai tehnic....important e ca ei sa joace cat mai repede impreuna si ca Iacob dar mai ales Oprita sa se puna la punct cu pregatirea fizica.mie mi se pare ca Iacob oboseste cam repede.cat despre ciurigau' ala de Cristea...sa'l lasam pe acest copil de 20 de milioane de euro deoparte...nu are fata de divizia A.Peace!

onlySteaua13.08.2005 21:42
OnlySteaua la acest cuplu de atac Iacob-Oprita nu se pune problema cine e mai bun mai tare mai tehnic....important e ca ei sa joace cat mai repede impreuna si ca Iacob dar mai ales Oprita sa se puna la punct cu pregatirea fizica.mie mi se pare ca Iacob oboseste cam repede.cat despre ciurigau' ala de Cristea...sa'l lasam pe acest copil de 20 de milioane  de euro deoparte...nu are fata de divizia A.Peace!

ok ANTIgigi!ce sa fac?mi-am spus si eu parerea. :D doar asta-i scopul topicului,nu?

oricum,nick-ul tau nu o sa ma faca sa intru in polemica cu tine. :wink:

JORDAN_SHARKS14.08.2005 05:46

s-a gandit cineva vreodata si la coregrafie anti-Cristea? nu? nu-i nimic ma apuc eu de prima :twisted: :twisted: :twisted:

reddog14.08.2005 16:33

Dica - Iacob - OPRITA

Sustin aceasta propunere... Cred ca ar fi un trio ofensiv fantastic. Tare mult as vrea sa vad macar o data asta...

Cred ca Oprita e cam lent.

Bodanel17.08.2005 03:37

Cu toate ca Oprita e cam lent cred ca Nicolita sau Bostina pot profita de culoarele pe care le fac cei doi.In afara de asta Bostina mai trage si destul de bine. uitati-va la incalzire sa vedeti cam ce pot jucatorii nostri cand vine vorba de tras la poarta. O sa vedeti ca nu prea are cine trage de la distanta. Doar Dica si Bostina au suturi violente care sa surprinda portarul(cat de bun era bun Dorinel).

SteauaToronto17.08.2005 10:17

Vorbind la capitolul suturi Radoi trage destul de bine!

reddog17.08.2005 10:29

Adevarul e ca Oprita l-a facut celebru si goalgetter pe inteligentul Raducanu. Se vede acum ca daca nu mai are cine sa-l serveasca ca pe tava nu se mai descurca deloc. Nu degeaba a ajuns la Vaslui.

SteauaToronto17.08.2005 22:05

In acest moment cuplul Victoras Iacob-Oprita ar arata cel mai bine! Forza Steaua!

FANATIK RED-BLUE17.08.2005 22:52
In acest moment cuplul Victoras Iacob-Oprita ar arata cel mai bine! Forza Steaua!

Sper ca cei doi, sa fie titularii si cu Rosenborg, iar daca nu merge Dinita si in ultima instanta, Cristea.

«12»