FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rugina, gheata si frig

«12»
tavimai17.11.2008 23:19

MULTUMIM !

Frumos esti tu cu inima in veci stelista,

Si suparat de esti si ai fata cam trista,

Ne-ai aratat un suflet mare, colosal,

Ca ne servisi acum acest articol genial !

DelPiero1017.11.2008 23:27

Sunt prea tanar pentru a sti despre ce s-a intamplat in anii 80(sunt nascut undeva la sfarsitul acelei perioade),insa stiu cum,ca copil,la sfarsitul anilor 90 si chiar inceputul acestui deceniu,Mihai Flamoropol era plin atunci cand jucam cu ungurii.Din pacate,stelismul e pe cale de disparitie...

P.S.Inainte,galeria noastra(Armatra Ultra) venea si la handbal,la hochei,baschet...acum...

tavimai17.11.2008 23:55
Sunt prea tanar pentru a sti despre ce s-a intamplat in anii 80(sunt nascut undeva la sfarsitul acelei perioade),insa stiu cum,ca copil,la sfarsitul anilor 90 si chiar inceputul acestui deceniu,Mihai Flamoropol era plin atunci cand jucam cu ungurii.Din pacate,stelismul e pe cale de disparitie...

P.S.Inainte,galeria noastra(Armatra Ultra) venea si la handbal,la hochei,baschet...acum...

"Pentru prima oara in viata mea am inghetat in patinoar si inima mea e rece" sunt cuvinte care emana insa atata calduraaaa...Voi cei din generatia ta unde sunteti?Ce va retine ca sa nu fiti acolo?Cat timp insa vor mai trai oameni ca cel de mai sus stelismul nu are cum sa piara ! Ce mic poti sa te simti cand intalnesti un astfel de gigant...! As fi enorm de fericit daca as putea avea ocazia sa-l cunosc si sa stau la taifas cu el la o cafea !Astfel de modele ar trebui sa aiba generatia ta ! Si in comportament si in gandire !

keluboss18.11.2008 06:50

multumesc Tavi pentru aprecieri, dar nu e cazul, nu eu trebuie sa fiu model pentru generatia noua ci baieti ca Timaru , Geru sau Nicolescu, oameni care au albit la propriu aprand culorile astea, luptand si demonstrand ce inseamna sa fii cu adevarat stelist. Stiti cate patinaore sunt in Budapesta? 19 construite doar in ultimii ani. Noi avem unul care sta sa se prabuseasca si cu toate astea dam o replica darza, cateodata ii batem de le merg fulgii. Baietii aia care au rupt 2 crose in situatii de 1-1 cu portarul ca sunt de 100 de ani si lipite si vai de mama lor, si care au echipament gratie unor canadieni, ei ar trebui sa fie modele, dar parca e mai usor sa iti placa de Dayro Morreno pentru ca are toti dintii lui naturali si e cool cand face floricele.

Eu sunt suparat pentru ca acest club este pe moarte datorita neapasarii cu care este tratat si a lipsei de mediatizare la care este condamnat. Va spun atat: la meci in afara de televiziunea ungureasca Sport Klub care l-a transmis si care o audienta de 0.0% noi am fost singurii care am venit sa filmam meciul si tot n-am reusit sa dam cat ar trebui pt ca tot jurnalul a fost full de marile incidente de la "folbal".

Eu va zic aplecati-va incet-incet inima si sufletul si catre alte sporturi decat fotbal, ca slava Domnului clubul asta inca mai are niste sectii frumoase si ajutati-l sa nu moara.

Steaua nu are sponsor oficial la hochei. DE CE? pentru ca noua nu ne pasa destul, de ce le-ar pasa celor cu bani?

Marius18.11.2008 07:31
Eu sunt suparat pentru ca acest club este pe moarte datorita neapasarii cu care este tratat si a lipsei de mediatizare la care este condamnat. Va spun atat: la meci in afara de televiziunea ungureasca Sport Klub care l-a transmis si care o audienta de 0.0% noi am fost singurii care am venit sa filmam meciul si tot n-am reusit sa dam cat ar trebui pt ca tot jurnalul a fost full de marile incidente de la "folbal".

Eu va zic aplecati-va incet-incet inima si sufletul si catre alte sporturi decat fotbal, ca slava Domnului clubul asta inca mai are niste sectii frumoase si ajutati-l sa nu moara.

Steaua nu are sponsor oficial la hochei. DE CE? pentru ca noua nu ne pasa destul, de ce le-ar pasa celor cu bani?

Alex,

Ai fi uimit sã afli câte semnale de alarmã s-au tras în legãtura cu situația echipei de hochei. E fãrã rost, eu unu sunt resemnat.

DelPiero1018.11.2008 10:28
"Pentru prima oara in viata mea am inghetat in patinoar si inima mea e rece" sunt cuvinte care emana insa atata calduraaaa...Voi cei din generatia ta unde sunteti?Ce va retine ca sa nu fiti acolo?Cat timp insa vor mai trai oameni ca cel de mai sus stelismul nu are cum sa piara ! Ce mic poti sa te simti cand intalnesti un astfel de gigant...! As fi enorm de fericit daca as putea avea ocazia sa-l cunosc si sa stau la taifas cu el la o cafea !Astfel de modele ar trebui sa aiba generatia ta ! Si in comportament si in gandire !

Ti-am zis unde eram...la 11-12 ani ma duceam cu stelistii de varsta mea la meciurile de hochei si handbal.Atunci era altceva...nu poti acuza numai generatia mea,acum,ia zi-mi,cati stelisti,in general,isi mai amintesc de hochei?

Hok3y18.11.2008 11:04

Duminica Steaua-SPORT CLUB Mc Ciuc ora 15:00 patinoarul Mihai Flamaropol

gogogo all:P

keluboss18.11.2008 13:00
:steag_sah_mic: eu unul voi fi acolo... desi conform legilor lui murphy precis nu vom mai face un meci bun :))))
tavimai18.11.2008 13:16
multumesc Tavi pentru aprecieri, dar nu e cazul, nu eu trebuie sa fiu model pentru generatia noua ci baieti ca Timaru , Geru sau Nicolescu, oameni care au albit la propriu aprand culorile astea, luptand si demonstrand ce inseamna sa fii cu adevarat stelist. Stiti cate patinaore sunt in Budapesta? 19 construite doar in ultimii ani. Noi avem unul care sta sa se prabuseasca si cu toate astea dam o replica darza, cateodata ii batem de le merg fulgii. Baietii aia care au rupt 2 crose in situatii de 1-1 cu portarul ca sunt de 100 de ani si lipite si vai de mama lor, si care au echipament gratie unor canadieni, ei ar trebui sa fie modele, dar parca e mai usor sa iti placa de Dayro Morreno pentru ca are toti dintii lui naturali si e cool cand face floricele.

Nu incerca sa fii modest ! Articolul tau radiaza multa dragoste pentru acest club si este un model de cum poate fi ignorat acel om care nu face deloc bine echipei de fotbal ."Condimentat " impecabil cred ca a starnit emotii intense in sufletul stelistilor care l-au citit .Se vede asta si dupa felul cum reactioneaza cititorii.Nu cred ca sunt de acuzat cei care nu apreciaza acest sport sau pur si simplu nu-si pot permite din diverse motive sa il sustina moral sau material ! Chiar daca uneori pare nedrept "regele sporturilor" tot rege e si-si ia "partea leului" fara sa ne intrebe!Are mari sanse sa dispara acest sport dar va trai inca mult timp in inimile unor suporteri ca tine!Si tu vei avea urmasi si tot asa...

S-a schimbat tara si-a venit momentul

Ca ne-a ramas doar inima si sentimentul

Ce e frumos se mai vede tot mai rar

Ar fi nevoie de-o schimbare iar !

pukka18.11.2008 20:04

Brasov - Steaua : 5-4

Asta e....un semnal pentru dn-ul Carlan ...prime ioc, salarii ioc, indemnizatii ioc...oricat de mult ai iubi clubul asta cu burta goala nu poti face performanta ....

catani19.11.2008 13:12
Brasov - Steaua : 5-4

Asta e....un semnal pentru dn-ul Carlan ...prime ioc, salarii ioc, indemnizatii ioc...oricat de mult ai iubi clubul asta cu burta goala nu poti face performanta ....

asta e cea mai tampita chestie pe care o puteam auzi; il cunosc pe dl Carlan de vreo 3 ani si chiar ii sunt apropiat, omul asta si-ar da camasa de pe el si s-ar vinde la turci pentru echipa de hochei; asta vara s-a inchinat pe la toate usile clubului si ministerului rugandu-i sa nu desfiinteze echipa; daca sunt probleme financiare la hochei - m-as fi mirat sa nu fie, cand chiar marile echipe ale sportului rege au probleme - in mod sigur nu el e vinovatul. Eu ma intreb chiar cat de nebun poti sa fii sa te-ambitionezi in asemenea hal si sa tragi de unul singur pentru o echipa care nu intereseaza pe nimeni, o echipa care joaca cu tribunele goale, singura din tot campionatul care n-are nici un sponsor (!!), desi o caruta de mari oameni de afaceri, care se mai dau si stelisti, au promis marea cu sarea si n-au facut nimic.

Nu tineam sa fiu avocatul lui Carlan, dar aceste lucruri trebuie spuse in numele adevarului. Si fara sa te jignesc, ori nu cunosti realitatea din clubul Steaua, ori esti chiar unul dintre jucatori si incerci sa gasesti scuze pentru o infrangere nescuzabila, in fata Brasovului

Pentru autorul articolului: am ramas profund impresionat si aproape ca-mi venea sa plang la sfarsit. Mi-as dori din toata inima ca mesajul tau sa ajunga la toti suporterii si, de dragul acelor vremuri si de dragul unei echipe minunate, patinoarul sa fie plin duminica la meciul cu Sport Club Miercurea-Ciuc. Amintiti-va ce spunea canadianul Severson, in interviul din Libertatea sau din Pro-Sport, nu mai stiu exact: ca cea mai mare dorinta a lui ar fi sa vada patinoarul plin, sa iasa la incalzire si sa salute suporterii. Dar oare dorinta lui Geru, Timaru, Nicolescu, care o fi? Ei nu merita aplauzele noastre cand isi dau viata pe gheata? Chiar nu ne dam seama ca noi suntem primii care ii condamnam la anonimat?

pukka19.11.2008 13:48

Nu a spus nimeni de Carlan ca ar fi vinovat ..dar daca el nu poate face ceva in situatia asta , atunci cine?

Stiu ca si-ar da si sufletul pentru echipa asta dar gandeste-te ca nu poti trai cu 6 - 10 mil. o familie doar daca te intretine nevasta .

Baietii nu au nicio scuza pentru meciul cu Brasovul . dar poate s-au adunat prea multe.

Daca se stia ca sunt probleme si nu sunt sponsori tr. sa stam frumos in banca noastra , jucam cu Galatiul si Sportul ,baietii nu isi rupeau oasele cu programul asta infernal .Asa ne place "noua" sa ne dam mari cand de fapt suntem rupti in fund.

il cunosc pe dl Carlan de vreo 3 ani si chiar ii sunt apropiat,

Daca asa e intreaba-l daca sunt probleme la echipa si ai sa vezi ca tot ce am scris e adevarat.

nu mai posta consecutiv. Foloseste butonul EDIT!

Hok3y19.11.2008 13:59

trist ce se intampla cu echipa acuma.....

un rezultat bun cu Sport Club duminica..eu zic ca echipa isi va reveni

Marcu^19.11.2008 19:12

Nu sunt un mare fan al hochei-ului, insa nu pot sta impasibil dupa ce am citit articolul tau. Promit ca duminica ( daca am inteles bine ) sa fiu la patinoar, si nu singur, ci insotit si de cativa prieteni.

tipbv20.11.2008 18:28

exceptional articolul..autorul a trait vremuri frumoase,in ani frumosi,alaturi de o echipa frumoasa..si cand ma gandesc cati tinem la echipa asta..ce sa facem?spuneti prieteni..pana nu e prea tarziu..cum sa facem?ceea ce spunem despre Steaua nu putem spune despre altii..e un stil de viata..tot se va gasi cineva sa sprijine echipa asta de aur..dar pana atunci de ce nu ne strangem noi,cat putem,cand putem,sa-i imbarbatam..sa scandam..atat de slabi sintem,buni doar de gura?ma apuca groaza cand ma gandesc ca nu mult timp ii vom mai vedea pe gheata pe timaru,nicolescu,geru..marele gerula..,baietii care au inima ros-albastra..ce sa facem prieteni?cand ne vom reveni?cand nu va mai fii hc Steaua?cred ca as muri!

cu Steaua mereu!

Hok3y20.11.2008 19:57

degeaba....nu cred ca va mai fi patinoarul plin cum era acum cativa ani....istorie! Poate daca o sa ajunga Steaua in play-off...finala....

makaan21.11.2008 09:52

Ce frumos era acum 10-15 ani cand jucam cu SC, nu era plin patinoarul,dar se canta,se striga,era atmosfera si asta conta...

Duminica am jucat poate cu cea mai mare rivala(parerea mea),echipa etalon a unui stat dusman as zice eu, si cu toate ca pe gheata i-am zdrobit,am pierdut acest meci...Caci ai lor 30 de suporteri au fost singurii,restul (ai nostri) au fost doar spectatori. Suporterii nostri erau in fata TV asteptand sa se mai vada dati la stiri ca niste eroi-martiri ce sunt. Pacat...Toti spunem ca vrem sa vedem adevarata Steaua, nu cea a ciobanului...pai veniti la hochei,handbal,polo,baschet,etc si vedeti ce a mai ramas din ea,caci la fotbal echipa mai poate fi numita cu greu "Steaua" :steagcruce:

«12»