Suporterul Stelist și Dayro Moreno!
Unul a cãzut în prima reprizã și a fost cãrat de stewarzi asemenea unei valize cu oase, cu capul atârnându-i inert într-o parte. Asta dupã ce bãtãușii, fie ei jandarmi sau oameni ai badigardului oficial al celui care conduce astãzi clubul Steaua, s-au manifestat. ªi cum se pot ei manifesta, dacã nu violent? Cum pot ei rãspunde unor cuvinte, dacã nu cu pumnul? Pânã și comentatorii postului care a transmis meciul, tradițional anti-Steaua, au remarcat modul absolut revoltãtor în care a fost transportat bãiatul leșinat. Parcã era un sac cu balast, care trebuia repede îndepãrtat, pentru a nu-i știrbi imaginea personajului din lojã.
Despre jandarmi, numai de "bine". Angajații aceleiași instituții plãtite din bani publici cãreia i-a fost "fricã" sã intre între dinamoviști la meciul cu Steaua, când aceștia își fãceau pur și simplu de cap, astãzi au dat dovadã de exces de zel. Ca întotdeauna pe Ghencea! Milițienii tot milițieni rãmân! "Ce era sã facem, sã intrãm între 2.500 de dinamoviști", se lamenta ca o fetițã comandantul dispozitivului dupã meciul cu groparii. "Am fost nevoiți sã folosim gaze lacrimogene atât la Peluza Sud, cât și în apropierea stadionului pentru a stopa incidentele", spune astãzi Marius Militaru, purtãtorul de cuvânt al Jamdarmeriei. Jumãtãți de mãsurã, la fel ca la Balaj, care a tolerat intrãrile "bãrbãtești" numai dacã ele veneau din partea timișorenilor.
Celãlat stelist cãzut la datorie este Dayro Moreno, omul care a promis de altfel în aceastã sãptãmânã cã va da de acum înainte totul pe teren. Mulți îl acuzã cã a lovit bara, cã a ratat în prima reprizã, fãrã sã ținã cont cã omul a dat un gol în a doua reprizã. Apropo, ZAPATA vede bine din nou, se pare! Revenind la Dayro, mie îmi va rãmâne în minte nu ratarea din prima reprizã, nici mãcar golul din a doua. Eu voi reține din acest meci, referitor la Dayro Moreno, modul în care columbianul s-a târât afarã din teren, dupã o accidentare destul de durã cu Pantilimon în momentele de sfârșit ale meciului. A vrut sã iasã cât mai repede din teren, pentru a le da timp colegilor sã mai atace. A semãnat cu un soldat rãnit de moarte, care încearcã totuși, cu ultimele forțe, sã înfigã o baionetã în corpul dușmanului.
Nu în ultimul rând, respect celor care astãzi nu numai cã l-au huiduit pe Gigi Becali, dar au și încasat pumni pentru asta!
alexblaja