FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cãzuți la datorie!

«12»
fcsteaua.ro15.11.2008 23:49

Suporterul Stelist și Dayro Moreno!

Unul a cãzut în prima reprizã și a fost cãrat de stewarzi asemenea unei valize cu oase, cu capul atârnându-i inert într-o parte. Asta dupã ce bãtãușii, fie ei jandarmi sau oameni ai badigardului oficial al celui care conduce astãzi clubul Steaua, s-au manifestat. ªi cum se pot ei manifesta, dacã nu violent? Cum pot ei rãspunde unor cuvinte, dacã nu cu pumnul? Pânã și comentatorii postului care a transmis meciul, tradițional anti-Steaua, au remarcat modul absolut revoltãtor în care a fost transportat bãiatul leșinat. Parcã era un sac cu balast, care trebuia repede îndepãrtat, pentru a nu-i știrbi imaginea personajului din lojã.

Despre jandarmi, numai de "bine". Angajații aceleiași instituții plãtite din bani publici cãreia i-a fost "fricã" sã intre între dinamoviști la meciul cu Steaua, când aceștia își fãceau pur și simplu de cap, astãzi au dat dovadã de exces de zel. Ca întotdeauna pe Ghencea! Milițienii tot milițieni rãmân! "Ce era sã facem, sã intrãm între 2.500 de dinamoviști", se lamenta ca o fetițã comandantul dispozitivului dupã meciul cu groparii. "Am fost nevoiți sã folosim gaze lacrimogene atât la Peluza Sud, cât și în apropierea stadionului pentru a stopa incidentele", spune astãzi Marius Militaru, purtãtorul de cuvânt al Jamdarmeriei. Jumãtãți de mãsurã, la fel ca la Balaj, care a tolerat intrãrile "bãrbãtești" numai dacã ele veneau din partea timișorenilor.

Celãlat stelist cãzut la datorie este Dayro Moreno, omul care a promis de altfel în aceastã sãptãmânã cã va da de acum înainte totul pe teren. Mulți îl acuzã cã a lovit bara, cã a ratat în prima reprizã, fãrã sã ținã cont cã omul a dat un gol în a doua reprizã. Apropo, ZAPATA vede bine din nou, se pare! Revenind la Dayro, mie îmi va rãmâne în minte nu ratarea din prima reprizã, nici mãcar golul din a doua. Eu voi reține din acest meci, referitor la Dayro Moreno, modul în care columbianul s-a târât afarã din teren, dupã o accidentare destul de durã cu Pantilimon în momentele de sfârșit ale meciului. A vrut sã iasã cât mai repede din teren, pentru a le da timp colegilor sã mai atace. A semãnat cu un soldat rãnit de moarte, care încearcã totuși, cu ultimele forțe, sã înfigã o baionetã în corpul dușmanului.

Nu în ultimul rând, respect celor care astãzi nu numai cã l-au huiduit pe Gigi Becali, dar au și încasat pumni pentru asta!

alexblaja

f234567k15.11.2008 23:57

Adio deplasare la Craiova!

Lari16.11.2008 00:14
Nu în ultimul rând, respect celor care astãzi nu numai cã l-au huiduit pe Gigi Becali, dar au și încasat pumni pentru asta!

Pe bune daca data viitoare nu fac poze cu meclele alora care se uita ca niste imbecili la un spectacol de dans modern atunci cand e injurata cacareaza pe Ghencea.

Ei nu canta, nu se agita aproape deloc, la un gol zambesc de parca vreuna le-ar fi zis "ceva sexy pe mirc" si se uita fie incruntati, fie ca vitzelul la poarta noua la "huliganii" care-l injura pe "patron". Nene, parc-ar fi rude cu el...

Pe ei nu-i deranjeaza ca papagalii aia de la "Poli" ne injurau, nu-i deranjeaza ca fanii adversi domina atmosfera, nu au niciun stress cu faptul ca Balaj ne toaca de parca ar urma sa fim vandutzi in pachet, "ca carne" de mici... Ei pur si simplu se uita. ATAT!

Desi imi dau seama ca si ei tin cu Steaua, si stiu foarte bine ca nu poti judeca un om pe baza faptului ca nu iubeste asa cum o faci tu, sunt, totusi, scandalizat de atitudinea lor. In opinia mea, atunci cand echipa ta preferata trece prin momente grele, ar trebui s-o ajuti cumva, nu sa stai ca un carnat dat cu rozmarin in vitrina la Matache Macelaru'. Or fi bune si semintele alea la ceva, dar cred ca nu e mult daca renunti la 20 de minute, macar, din viata, sa fii si tu SUPORTER.

Sa ma *** pe ochii vostri de "oameni civilizati"!

snoWman_st316.11.2008 00:29

@lari

sunt de acord cu tine, mai putin ultima propozitie.

sa inteleg ca pentru tine e ceva de rau sa fii civilizat? apropo, daca strigi si incurajezi echipa nu inseamna ca esti necivilizat. asa ca genul de oameni de care vorbesti tu sunt poate doar pudici sau foarte prosti

Lari16.11.2008 00:35

@snoWman_st3

Nu am absolut nicio problema cu oamenii civilizati. Majoritatea oamenilor de peluza pe care ii cunosc sunt persoane foarte bine educate, care au comportament ireprosabil.

Prin acele ghilimele am vrut sa spun ca unii oameni au senzatia ca ei sunt cei civilizati daca adopta o pozitie... cum s-o numesc? Neutra? - ia noi suntem "baietzii rai ai societatii".

w3bmaster16.11.2008 00:40

Era ironic cu "oameni civilizati" si eu is ascarbiti de astia care vin degeaba sparg seminte o freaca la rece si cam atat mai bine stau acasa

Eu nu vin la toate meciurile nu am tipm dar cand vin ma duc acasa ragusit ce sa cante frate tot stadionu ca la altii pe drac niciodata cu ciumplacii astia printre noi asta e Romania o mare tiganie

Da faza cu Dayro a fost monumenmtala dar nah e strain nai sa vezi asa ceva de la un rroman

Da probabil va fi vandut ca na vrea lumea "mesriasi" rromani ... is satul de destia rromani daca atr fi dupa mine la Steaua si femeia de servici ar fi straina ...

alexblaja16.11.2008 00:42

snowman

am fost la mai multe meciuri pe Ghencea, atat din campionat, cat si din CL.

Eu inainte sa intru pe acest site nu fusesem niciodata pe stadion. Oamenii care scriu pe acest site, redactori si useri, m-au convins sa merg pe stadion, pentru ca mi-am dat seama ca altfel nu ma pot numi stelist.

De aceea, ca sa nu-i incurc pe oamenii de la peluze cu faptul ca nu stiu cum sa ma comport acolo ( ma refer la faptul ca nu stiu cantecele), am decis sa merg la T1.

Crede-ma ca la meciuri din campionat atmosfera a fost chiar misto. Cand a dat, de exemplu, obositul de Trica, marele ginere al marelui blond gol, in meciul cu CFR de anul trecut, de-abia am scapat sa nu fiu strivit de valul de oameni care s-au revarsat din randurile de sus (stateam in primele randuri, cat mai aproape de teren) pentru a arunca cu obiecte (in cea mao mare parte pungi de seminte) in netrebnic. Nu mai vorbesc de "fulariada" de la sfarsit, care a fost pur si simplu tare!

la meciul cu Bayern pe de alta parte, totul a fost foarte trist. Oamenii ii lasau pe aia din galeria nemtilor sa se auda, ceea ce mi s-a parut foarte aiurea!

In cazul meciului din aceasta seara, trebuie sa fii de acord ca nu poti sa vezi un stelist tarat prin fata ta (omul ala pe care l-au aratat la TV si pe care il dau in poze a fost "transportat" prin fata tribunei) fara sa reactionezi.

Nu am fost la meci, nu stiu cum a reactionat tribuna la faza asta, dar am inteles ca nu a prea reactionat, ceea ce mi se pare de rahat!

snoWman_st316.11.2008 01:09

alexblaja

si de ce imi spui mie astea?:))

lari

acum inteleg ce ai vrut sa zici...e totusi 3 noaptea:P

Protasov16.11.2008 01:43

Pasa la al doilea gol tot a lui Dayro a fost, el l-a servit pe Radoi.

@Lari, ai dreptate cu oamenii aia. Daca vii la stadion intri in atmosfera nu stai ca o floare acolo ca doar nu se invarte lumea dupa tine. La stadion vii sa canti, sa incurajezi si sa simti cum vibreaza echipa o data cu tribunele. Nu sunt de acord cu scandarile obscene, dar asta este deja o alta poveste. De pilda in loc m*** Becali mai vindicativ si cadentat mi se pare: Afara! Afara cu maimuta!

choli16.11.2008 02:09

cred ca o actiune de protest, in sensul neprezentarii la viitorul meci de acasa nu ar strica...

LeoKinG16.11.2008 05:53

frate da stie cineva ce sa intamplat cu ala care era lesinat???

enjoy16.11.2008 07:27

oricum o dai, cu civilizatia e greu. o definitie completa si actualizata a notiunii nu ramane exhaustiva, asa ca nimeni nu are adevarul de partea lui; dar in acelasi timp fiecare detine un adevar al lui, mai mult sau mai putin agreat de ceilalati. situatia de pe Ghencea ne-a aratat ca n-am depasit epoca feudala, un "boier" care-si bate "iobagii" si "organul" de represiune aservit acestuia, impotriva legii. din pacate ramanem o tara de cocotieri, ca sa nu zic bananieri, si nimic mai mult. in tara asta totul e de vanzare, iar vanzarea e si ea frauduloasa. imi pare rau ca unii nu vor apuca sa mai vada Steaua cea adevarata; se poate si mai rau!

alexblaja16.11.2008 09:10

@snowman

Mi-a placut mie sa-ti spun tie toate astea, mi s-a parut ca esti un om care stie sa asculte pe altii :))

Acuma serios, am incercat sa contracarez argumentul tau conform caruia "civilizatii" la care facea referire Lari ar fi doar niste persoane pudice sau proaste, cum ai spus tu.

De fapt e vorba de niste oameni pentru care alti stelisti nu inseamna nimic. Asta am vrut sa scot in evidenta.

ThereauRistul16.11.2008 11:07

domnule alexblaja felicitari...excelenta observatie,ma bucur ca sunt si oameni ca dvs care nu se grabesc doar sa critice..cand e cazul ok se poate critica dar astazi Dayro moreno a fost cel mai bun stelist din multe puncte de vedere.a marcat,a ALERGAT, a lovit de doua ori bara si i-a pasat decisiv lui Radoi. In plus a avut 2-3 executii fine cu calcaiul pe care unii fani nu le-au observat probabil prea atenti la ce se intampla in tribune. Oricum suporterul stelist e greu de multumit si e de inteles,dar daca si acum e de criticat Dayro:)) am vazut ca a fost catalogat "ratangiu"..oameni buni a ajuns acolo,a fost in pozitie de finalizare,a incercat,a sutat, a pasat cu calcaiul...l-ati vazut pe Banel in meciul asta? sau pe Lovin?? in plus Dayro a fost lovit brutal de pantelimon la ultima faza,admirabil gestul sau precum si observatia dvs. Felicitari!

p.s nu e o pledoarie pro-Dayro dar haideti sa fim seriosi ca nu e draqul atat de negru incat sa-l criticam pe baiatul asta si azi. Consider ca Dayro ar fi extrem de util echipei daca ar fi folosit acolo unde a fost trimis in repriza a doua- IN CAREU- acolo se simte cel mai bine dovada ca in repriza a doua a fost singurul capabil sa puna presiune pe fundasii lui aek din toate punctele de vedere

tavyto16.11.2008 11:34

Apropo de incidente nu numai comentatorii au fost revoltati de cum era purtat acel suporter dar si agratul creditorului,si prunea si Radoi au spus ca stewarzii si jandarmii au intervenit mult peste masura.de ce numai la noi atunci cand se aprinde o torta sau cand se afiseaza un banner impotriva conducerii se intervine in forta??foarte simplu:pentru ca firma care se ocupa de paza pe stadion este a inca unui angajat de-al creditorului(smarandescu) si clar cand nu ii convine ceva ciobanului sclavii aia intervin plus ca eu cred ca se inteleg de minune cu jandarmii cand e vorba de interventii asupra suporterilor.sper ca cei de la federatie sa nu sanctioneze prea dur pe Steaua pentru ca si cei de la Dinamo si cei de la rapid au folosit torte si fumigene si vad cu s-au luat cine stie ce sanctiuni. deja cred ca s-a ajuns mult mult prea departe cu abuzurile din partea jandarmilor. M.U.E. lor si tuturor angajatilor ciobanului!!!sper sa se aleaga prafu de toti aia care fac abuz!

bla bla16.11.2008 11:57

Ultrasi!Peluzari!Suporteri Stelisti?

Nu,nu sunt suporteri acesti frustrati si complexati ce-si varsa apucaturile animalice in virtutea spiritului de turma la stadion,caci in alte parti ar fi aspru pedepsiti pentru comportamentul de derbedei si incarcerati sau dupa caz internati.

Sa te dai cocos impreuna cu gasca de turbaciuni,sa sti si sa faci rau clubului pe care zici ca-l iubesti sub masca protestului impotriva oricarui personaj nu este decat manifestare de huligan ce trebuie repede indepartat dintre oamenii normali.

OMbun16.11.2008 12:00
Aici imaginea cu Dayro tarandu-se in afara terenului !

B_4_forum.jpg

OMbun16.11.2008 12:06
Suporterul Stelist și Dayro Moreno!

Unul a cãzut în prima reprizã și a fost cãrat de stewarzi asemenea unei valize cu oase, cu capul atârnându-i inert într-o parte.

Aici

A_18.jpg

noname_fu16.11.2008 12:55

bla bla , vad ca te cam lupti cu limba romana... nu ti-e rusine sa postezi , chipurile, in scop moralizator si sa faci atatea greseli de exprimare? Pai elementele huliganice care au fost disciplinate si reintegrate sambata seara prin aplicarea pedepsei legice "bata si gazul" au, de regula, cel putin 3-4 clase peste tine.

bla bla16.11.2008 13:18

@@@ noname_fu

fa tu o analiza gramaticala, dar nu acum...,dupa ce ai sa treci de clasa a doua:))).

Mult tupeu trebuie sa ai...,dar de ce sa te trezesc?Ramai asa ...

sabin130716.11.2008 13:23

@bla bla

Daca n-as fi stelist, ti-as ura sa te bucuri toata viata de ¨normalitatea¨ de acum de la Steaua.

Dar cum ma consider stelist, in momentul de fata si de unde ma aflu nu pot decat sa-mi doresc sa nu fie multi ca tine, care sa perceapa ca tine ¨normalitatea¨.

bla bla16.11.2008 13:47

@@@ sabin1307

Nu suntem multi..,suntem aproape toti...,fara exceptiile ca tine si berbecii din peluze.

noname_fu16.11.2008 14:11

Momentan pe site-ul asta sunteti doar vreo 3-4 refulati. Ar trebui sa va adunati si poate veti da un sens existentei voastre fara sa fiti nevoiti sa contraziceti si sa condamnati majoritatea si, respectiv, actiunile ei.

ADRIAN PACURAR16.11.2008 14:15
@@@ noname_fu

fa tu o analiza gramaticala, dar nu acum...,dupa ce ai sa treci de clasa a doua:))).

Mult tupeu trebuie sa ai...,dar de ce sa te trezesc?Ramai asa ...

Copilas , mars la culcare ,lasa lumea in pace si nu ne mai stresa.il voi ruga pe amicul noname sa iti predea un curs intensiv de 'limba si literatura romana'.

bla bla16.11.2008 14:45

@@@ Adrian Pacurar...

Sa predea ce...?:))))))))

"si sa condamnati majoritatea si,respectiv" te apuca rasul ...,asta dupa ce plangi de atata prostie")))))

«12»