moama ce meci...mi'a crescut tensiunea
)))))))))))
moama ce meci...mi'a crescut tensiunea
)))))))))))
Dayro criminal si Rãdoi joacã ca acum 25 de ani ![]()
nu se poate.nu se poate.nu se poate.nu se poate
Al 11-lea meci ... AL 11-lea! Vom ajunge la borna 15 fara probleme
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!
Nu mai inteleg nimic... Imi vine sa ma dau cu creierii de pereti...
Suntem cea mai ghinionista echipa de pe planeta. Eu nu am mai vazut in viata mea o echipa care sa dea in fiecare meci cate 2 bare. Ciobane, pleaca din Ghencea!
Oficial,am spus adio titlului.E amenatat de dinamu.Suntem o echipa modesta momentan,sa ajungi la 11 meciuri fara victorie nu mai este nici o indoiala...echipa asta nu are valoare.Radoi,Goian,Neaga,Zapata,partial Dayro Moreno au jucat azi la nivelul unei echipe ca Steaua,restul PUSCARIE!
Cand Dayro va invata sa de-a gol din 2 m iar Kapetanos sa de-a gol fata in fata cu portarul poate vom castiga!!
mnezeii muma tii zmarandescule **** ***** si bagamias **** n gatu matii de jigodie ordnara vedeateas mort si pe tine si pe ciobanu imputit futuva rasa mamii voastre n gura de ordinari.. CREDETI CA PUNETI MANA PE Steaua? GUNOAIELOR ! O SA FITI INJUNGHIATI PE STRADA CA NISTE PORCI ORDINARI CE SANTETI JAVRELE DRACULUI
Ghinionul fantastic nu e intamplator.
Ne-a facut sa luam doar 3 puncte in loc de 9 din meciurile cu Dinamo, Rapid si Timisoara.
Dar cu un cancer precum Becali la conducere, ghinionul acesta pare absolut natural Stelei.
Asta e... jucatorii eu spun ca au valoare, dar pur si simplu atmosfera este toxica la echipa.
Becali ne-a facut o demonstratie de forta prin prima-primata Zmarandescu.
E pe prosport un screenshot cu Zmarandescu luandu-l de gat pe un baiat din peluza sub privirile neputincioase ale lui bogdan_p. Astia suntem.
Ghinion. Partea buna e ca echipa si-a creat ocazii. Partea mai putin buna ar fi ca vreo 5-6 jucatori de baza sunt complet iesiti din forma. Plus ca toata echipa e cu moralul la pamant.
In mod normal obiectivul ar trebui sa fie acum o clasare pe podium + (obligatoriu) reconstructia echipei. Nu e o catastrofa. Steaua a mai trecut prin astfel de situatii. Toate echipele mari au avut astfel de perioade.
p.s : acuzarea jucatorilor nu foloseste nimanui. Nu vor juca mai bine daca-i 'desfiintam' pe-aici.
Eu nu am ce reprosa jucatorilor, si-au dorit si au facut tot ce tine de ei.
Dar de la un punct incolo nu se poate decat prin stabilitate, incredere, tarie de caracter...
Cu Becali suntem condamnati.
Al 11-lea meci ... AL 11-lea! Vom ajunge la borna 15 fara probleme
CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!
uite ce a facut Neaga si KKpetanos pe care Jiji i-a trimis la echipa a doua si desteptul de Dorinel ia adus din nou la 1echipa
asa se intimpla cind se joaca fara un milocas stinga de profesie de ce nu joaca cu Ochirosii sau Toja .................imi pare ca Toja nu a fost nici un meci titular de cind a inceput aceast serie de meciuri frumose a Stelei sau poate a fost folosit mijlocas central
discutile continua AICI